تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 21 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 203

نام تاپيک: بهترین لپ تاپ برای بازی با قیمت 2.5 تا 3 تومن؟؟!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من 2 بار شده hp واسه اشنا بخرم تو هردو پشیمون شدم.یکیش روز اول هاردش خراب بود دومی هم بعد یه ماه کیبوردش خراب شد.اصلا طرف hp نمیرم به هیچ وجه.دوستام هم که تو کار لپتاپن hp رو بدترین برند بازار حداقل بازار ایران میدونن.حالا یادم افتاد چند مدت پیش یدونه طرف خریده بود دو هفته باهاش کار کرده بود نمیدونم ازش چی دیده بود .1200 خریده بود 800 التماس میکردلپتاپه نو بودا.اون موقع خیلی دلم میخواست بخرم.شانس اوردم نمیدونم چی شد نتونستم بخرم
    Last edited by vb.mohsen; 04-06-2013 at 22:38.

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فقط ناراحت گارانتیشم...من با گارانتی سازگار میخوام

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من 2 بار شده hp واسه اشنا بخرم تو هردو پشیمون شدم.یکیش روز اول هاردش خراب بود دومی هم بعد یه ماه کیبوردش خراب شد.اصلا طرف hp نمیرم به هیچ وجه.دوستام هم که تو کار لپتاپن hp رو بدترین برند بازار حداقل بازار ایران میدونن.حالا یادم افتاد چند مدت پیش یدونه طرف خریده بود دو هفته باهاش کار کرده بود نمیدونم ازش چی دیده بود .1200 خریده بود 800 التماس میکردلپتاپه نو بودا.اون موقع خیلی دلم میخواست بخرم.شانس اوردم نمیدونم چی شد نتونستم بخرم
    اچ پی که من خریده بودم سری 7000 بود.قبلا انقد رو اچ پی تعصب داشتم اما دیدم اینجوریه متنفر شدم

4. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

این اچ پی هایی که خریدید با مدل بگید ببینم چی بوده که انقدر از اچ پی بد میگین ...
    من شک ندارم شما لپ تاپ مشکل دار خریدی وگرنه منم اچ پی دارم چرا مال من خراب نبست ؟
    حتما الان می خوای بیای بگی با سلام و صلوات که خوب دراومده یا شانس آوردم ...
    نه دوستان عزیز نمیشه این مدلی برند بزرگی مثل اچ پی رو زیر سوال برد انقدر جنس مشکل دار از برندهای مختلف تو این مملکت وارد میشه و میندازن به این و اون شاید یکیش هم شما !
    شما اگر بلد نباشی بخری بری اپل هم بخری خراب در میاد !
    همین اچ پی که انقدر بد میگی سلطان بلامنازع سیستم های کامپیوتری تو دنیاست !
    حتما ملت اروپا و امریکا هم میرن آشغال میخرن خودشون نمی دونن !

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من میخوام این اولترابوکی که قراره بخرم نه نقص فنی داشته باشه نه نقص ظاهری نه جوری باشه که خراب شه بعد بخوام بفرستمش گارانتی و باز شه و قطعاتشو وردارن...واقعا بیزارم ازینکه لپ تاپم خراب شه و توش باز شه.راهی هست که بشه فهمید نیازی به بردن به گارانتی نداشته باشه؟از گارانتی خیلی بیزارم

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این اچ پی هایی که خریدید با مدل بگید ببینم چی بوده که انقدر از اچ پی بد میگین ...من شک ندارم شما لپ تاپ مشکل دار خریدی وگرنه منم اچ پی دارم چرا مال من خراب نبست ؟حتما الان می خوای بیای بگی با سلام و صلوات که خوب دراومده یا شانس آوردم ...نه دوستان عزیز نمیشه این مدلی برند بزرگی مثل اچ پی رو زیر سوال برد انقدر جنس مشکل دار از برندهای مختلف تو این مملکت وارد میشه و میندازن به این و اون شاید یکیش هم شما ! شما اگر بلد نباشی بخری بری اپل هم بخری خراب در میاد ! همین اچ پی که انقدر بد میگی سلطان بلامنازع سیستم های کامپیوتری تو دنیاست ! حتما ملت اروپا و امریکا هم میرن آشغال میخرن خودشون نمی دونن !
    آقا جون اون وقتی که تو اچ پی خریدی ایران تو تحریم نبوده .من نگفتم همه اچ پی ها مورد خاص دارن اچ پی هایی که از زمان تحریم وارد ایران میشن چون وارد کننده معتبر ندارن اینجوری از آب در میاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

اصلا چه ربطی به تحریم داره من 90 خریدم اون موقع هم از دوبی می آوردن و پارت امارات بود الانم از دوبی میارن بازم همون پارت و ....!
    الان تو همین سری 6000 که من خریدم به خصوص سر گرافیک 6770M که اون سال قوتیرین چیپ گرافیک 15.6 دنیا شناخته شد طوری که حتی مک بوک های 2011 اپل هم 6770M دارن فروش اچ پی خیلی بیشتر از قبل بوده ولی من ندیدم کسی بیاد در این حد ازش بد بگه یا کلا بد بگه !
    تو همین جا هست تاپیک غول خشمگین 6090 تعداد صفحاتی که رفته جلو مشخص می کنه محبوبیتش رو !
    من نمیگم اچ پی توش مشکل نیست چرا که تو این حد از تیراژ و فروش به هر حا همیشه درصدی از مشکل به طور خیلی عادی بهش تعلق میگیره اما نه دیگه وقتی بازش کنی خراب باشه و ...!
    الان تو همین تهران داره لپ تاپ های ریفر میفروشه بدون اینکه بتونی بفهمی مشکل داره خیلی راحت میندازن و بعد طرف رو گرفتار می کنن تو گارانتی طوری که دیگه میگه غلظ کردم و مفت میده میره !
    من قبلا هم گفتم دقت کن از کجا میخری وقتی از هر کسی بدون اطلاع بخری مطمئن باش برند هیولا هم باشه مشکل دار درمیاد چون این مملکت هیچیش مثل آدم نیست در نتیجه نمی تونی یقه کسی رو هم بگیری و باید باش بسازی !
    امیدوارم این تحریم ها که برداشته شد اچ پی بیاد نماندگی رسمی بزنه اونوقت می بینم که انتخاب همه اول اپل بد اچ پی !

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اچ پی خرید اول بعد از اپل ؟پس اسوس چی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

ضمنا بحث خرابی و مشکل دوچیزه جداس ...
    اگر ساختار لپ تاپ اعم از کولینگ / طراحی مدار درونی و در نتیجه مح قرار گیری قطعات مشکل داشته باشه باید تو همه مدل ها مشکلاتی مثل داغ کردن باشه !
    اما وقتی فقط شما داری میگی من مشکل داشتم یعنی موردی بوده و 100 درصد مشکل دار !
    چون مثلا من یه 6080 دارم یه مک ایر جفتش عالیه بدون مشکل اگر یکی از اینا مشکل ساختاری و اساسی داشت باید یه گزارش درموردش میدیدم اما وقتی نمی بینم یعنی نیست ! وجود نداره !
    این جدا از مشکلات موردی هست !
    من اگر همین 6080 که دارم خراب شه باز نمیام یه برند رو زیر سوال ببرم و بقیه رو الکی بدبین کنم چون ممکن علت های مختلفی داشته باشه که نیاز به بررسی داره !
    مطرح کردن مسائلی که نیاز بهبررسی داره تو یه جای عمومی درست نیست می خواد اچ پی باشه یا اپل !

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

اپل که خوب یکم بالاس قسمتاش میمونه اچ پی و بعد هم اسوس !
    اسوس تو ایران خوب می کنه تو آستین مردم وگرنه سهمش تو دنیا 6 درصده !
    که البته به سرمایه و تولید ناچیزش در مقابل برندهای غول برمیگرده نه عدم مقبولیت !
    هرکی بیشتر داره مسلما بیشتر تولید می کنه و فروش بیشتر !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •