یه سوال ... شخصیت این نسخه همون شخصیت نسخه های قبله یا نه ؟
یه سوال ... شخصیت این نسخه همون شخصیت نسخه های قبله یا نه ؟
دوستان ی مرحله هستش ک ی پیرزن و پیرمرد تو ماشین منتظرن ک راه رو براشون باز کنی...من را رو باز میکنم یعنی اون بالابره رو ترتیبشو میدم...اما نمیتونم بر گردم پیششون اینقد تاریکه مسیر مشخص نیست..تو نقشه هم ی دونه حرفfگذاشته رفتم نزدیکش دیدم ک ی دریچس رو سقف ک نمیشه کاریش کرد.ی در هم هست ک قفله.میشه راهنماییم کنید؟
بله ویلیام بلازکویچ کارکتر اصلی این سری بازی هست که تو این قسمت هم حضور داره.
نظرم راجب بازی...
بازی واقعا زیبا و خوش گرافیک هست البته رو ps4.به نظرم بهترین بازی نسل هشتم در کنار اینفیموس البته.
همه بازی یه طرف اون بخش کابوس که میره نسخه اول بازی یه طرف.واقعا عالیه![]()
سلام دوستان
من بعد از کلی وقت گذاشتن این بازیو دانلود کردم حالا یه مشکلی موقع نصب دارم اینکه ارور میده فایل c14p1.pages (کل c14 رو نداره) رو نمیتونه بخونه و مجبورم ignore کنم
ممکنه یکی از دوستان لطف کنه ببینه این فایل حجمش چقدره؟؟
سلام دوستان
من این بازی رو رو درجه سختی یکی مونده به آخر دارم بازی میکنم الانم اولای بازیم خیلی که آسون داره پیش میره و بعضی مواقع خیلی نزدیک دشمن میشم اصلا منو نمیبینه !!
میخواستم بدونم رفته رفته سخت میشه یا باگ داره یا تا آخر اینطوره؟؟ اگر همینجوریه بذارم رو آخری بازی کنم !
سلام دوستان.
من اين بازي رو نصبيدم و اجرا ميشه. تنها اشکالي که داره اينه که خيلي جاهاش سطح زمين و اطراف، سياه رنگ ديده ميشه!
مشکل از چيه؟ کارت گرافيکم پايينه؟
نظرتون راه حلّي داره؟
ممنونم![]()
با سلام
من این بازی و نصب کردم ولی گرافیکش تعطیله. همه جا کلا طوسیه و صخره ها شکل ندارن انگار 3dmaxe . درایور گرافیکم آپدیته ومیشه کمک کنید؟
بالاخره وقت شد و بازی ظرف 14 تا 15 ساعت به اتمام رسید
برای اینکه با گرافیم مشکلی پیدا نکنید باید بازی فوق گرافیکی مثل بتلفید یا اساسین رو چند وقتی بازی نکرده باشید چون جزییاتی به عظمت اونها نداره ولی طراحی زیباست
با اینکه بازی جنگ جهانی دوم هست مثل نسخه قبلیش تنوع اسلحه ها زیاد و یک اسلحه داره یاد quake 4 انداخت.اهنگشم نمیدونم چرا همون بازی رو بخاطرم میاره.
فقط همین مهمات و زره و سلامتی بر داشتن از روی زمین که به سبک بازی ها قدیمی هست خیلی باهاش مشکل پیدا می کنید که بعد از گذشت چند مرحله براتون طبیعی میشه.
داستان یکی از زیبا ترین داستان اول شخص ها رو داراست و مقدار کمی فراماسونی هم توش قاطی کردند.
با توجه به تمامی ویژگی هاش و همچنین طولانی بودن ولی خسته کننده نبودنش من نمره 8 رو بهش میدم
اوایل بازی که میفوتیم داخل یه چاله کوچیک باید چیکار کنیم ؟
اینم عکساش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیس کمکم کنه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)