این قضیه تفاوت نسخه pc با نسخه کنسولی تا چه حد صحت داره؟
یعنی قرار نیست از موتور گرافیک جدید برای pc استفاده بشه؟
این قضیه تفاوت نسخه pc با نسخه کنسولی تا چه حد صحت داره؟
یعنی قرار نیست از موتور گرافیک جدید برای pc استفاده بشه؟
خوب تاریخ رسمیه انتشار بازی هم منتشرشد!
24 سپتامبر برا شمالیایه آفریقا!!
17 سپتامبر برا اروپایی ها !
+
و 16 اُمِش برا دانلود میاد تو سایتایه ایرانی!....![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Altairezio; 26-05-2013 at 12:52.
یکی أ بروبچ EA مصاحبه کرده و گفته که نسل فعلی قدرت ساپورت تا فیفا 18 رو داره!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیفا هیجده رو،،،،،تو سیزده بدرو،عید ویتنام،،میزنمو هع میگی بلام؟؟
+
پیش فروش فیفا تو آمازون شرو شده و نسخه های ویژه از بازی اعلان شدن:
محتوای مخفی: نـسـوخ محتلف
نسوخ جمع نسخه هاس،،بجون دهخدا..![]()
خبره نا امید کننده ای شنیدم که دمویی که از نکست جن دیدیم از پیش رندر شده بوده![]()
امیدوارم ملت ما روی بیارن به این بازی و دست از سر PES بردارن !
تا الان که شاهکار بوده این سری و من فقط انتظار بالا رفتن هوش مصنوعی رو دارم و همینطور فیزیک و همینطور اضافه شدن بازیکنایی که خدافظی کردن مثل Beckham و Owen .![]()
فک نکنم همچین اتفاقی بیوفتهامیدوارم ملت ما روی بیارن به این بازی و دست از سر PES بردارن !
مطمئنا PES نسل بعد بر خلاف فیفا، روی PC منتشر میشه و اگه اونطور که تبلیغ شده باشه از آب در بیاد و واقعا نسل بعدی باشه، خیلی سخته هواداراش بیان به فیفا دل خوش بشن ..
موتور استاد رو برداشتن![]()
مسعود جان درست میگن چون PES به نظر من ساده تره محیطش و افکت کمتر داره!(سرعتو گرفتنی دوربین پایین نمیره و ....!)
ونسل بعدشم که موتورش عوض شده و صورتا به بهترین شکل ساته شدن به نظر من!
آقا به نظرتون در پرهم نشد
EA Sports به تازگی تاریخ انتشار FIFA 14 را برای کنسول های نسل فعلی اعلام کرده است. بر اساس اطلاعات این شرکت، FIFA 14 در تاریخ 17 سپتامبر در اروپا و 24 سپتامبر در آمریکای شمالی برای پلتفرم های PC ،PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد. هنوز هیچ تاریخ انتشار رسمی ای برای نسخه های نسل بعد این بازی مشخص نشده است.
یکی میگه برا نسل بعد میاد یکی هم میگه نمیاد؟؟
الان تو اون متنی که گذاشتی گفته نشده که نمیاد..یکی میگه برا نسل بعد میاد یکی هم میگه نمیاد؟؟
اومدن که میاد دیگه بازی رو معرفی کردن..
ولی اینکه کی بیاد خب هنوز مشخص نیست و احتمال خیلی زیاد تو E3 شاید اعلام کنن
ساده تر نیستمسعود جان درست میگن چون PES به نظر من ساده تره محیطش و افکت کمتر داره!(سرعتو گرفتنی دوربین پایین نمیره و ....!)
خیلی دور از واقعیت شده
واقعا نمیشه تحملش کرد
سخنگوی EA : گیم پلی نمایش داده شده در فیفا نسل بعد گیم پلی حقیقی بازی نخواهد بود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)