تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 26 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 259

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | مرحله یک چهارم نهایی

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

نوبتی هم باشه نوبت جنگ روانیه، البته سوء برداشت نشه : دی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : "شب گذشته با بانوی پیر(لقب باشگاه یوونتوس) به رختخواب رفتم و همراه با او بیدار شدم! تحقیقات زیادی در مورد او کردم، بازی های اخیری که
    داشته را بررسی کردم و تحت تاثیر قرار گرفتم." =>(روال غیر معمول تحقیقات قبل از ازدواج : دی)

+

سیزده همتون به در!

2. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

زلاتان: اسم توپ طلا را باید به مسی تغییر دهند

طرفداری - زلاتان باید در بازی سه شنبه شب در مقابل تیم سابقش قرار بگیرد.

زلاتان بعد از ترک نیو کمپ مصاحبه های زیادی بر علیه گواردیولا انجام داد و این بازی می تواند یک بازی ویژه برای او باشد.

در آستانه دیدار تیم های پاریس سن ژرمن و بارسلونا، مرد سوئدی پاریس سن ژرمن به تمجید از ستاره بارسا پرداخته است. زلاتان تحت تاثیر نمایش لیونل مسی قرار گرفته است و کسب چهارمین توپ طلا پیاپی توسط مسی، او را شگفت زده کرده است.

زلاتان در مورد مسی به خبرنگاران گفت:" او در حال حاضر بهترین بازیکن جهان است. او چهار بار موفق به کسب توپ طلا شده است و به نظرم باید اسم توپ طلا را به مسی تغییر دهند. هنوز نمی توان نظر داد که او بهترین بازیکن تاریخ است یا نه؟ باید صبر کرد تا دوران بازیگری او به پایان برسد.

زلاتان در مورد تیم بارسلونا نیز گفت:" آن ها بهترین تیم تمام دوران هستند، می خواهم که تمام توان خود را در مقابل آن ها به کار بگیرم، باید ببینیم که چه می شود."

هنگامی که از ایبرا در مورد عملکرد فوق العاده اش در بازی های اخیر سوال شد، سریع پاسخ داد:" من دنبال این نیستم که چه کسی بهترین است، گلزنی من به خاطر عملکرد خوب هم تیمی هایم می باشد. شماره یک بودن برای من مهم نیست."

یاران بکهام و زلاتان باید در روز ۲ آپریل در ورزشگاه خانگیشان به مصاف یاران مسی بروند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ibrahimovic: They should rename the Ballon d'Or after Messi

تونی کروس: پس از بارسلونا؛ یوونتوس بهترین تیم اروپاست

طرفداری - هافبک بایرن معتقد است که یووه در اروپا عملکرد بسیار خوبی داشته است.

بایرن مونیخ و یوونتوس باید در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان به مصاف هم بروند و تونی کروس این بازی را یک چالش بسیار دشوار می داند.

کروس شاگردان کونته را پس از بارسلونا بهترین تیم اروپا در این فصل می داند. یووه باید در روز سه شنبه در ورزشگاه آلیانس آرنا به مصاف باواریایی ها برود.

هافبک ۲۲ ساله بایرن به خبرنگاران گفت:" یووه تیم بسیار قدرتمندی است و شکست دادن آن ها قطعا کار آسانی نمی باشد، از نظر من آن ها در این فصل پس از بارسلونا بهترین عملکرد را در اروپا داشته اند. به عنوان یک تیم ایتالیایی هدف اول آن ها گل نخوردن و دفاع سرسخت آن ها کار را برای ما سخت خواهد کرد. می خواهیم که در بازی روز سه شنبه پیروز میدان باشیم و با بهترین نتیجه ممکن به ایتالیا سفر کنیم."

کروس ادامه داد: در مقابل یووه باید عملکردی مثبتی در حمله و دفاع داشته باشیم، آن ها بازیکن خلاقی همچون پیرلو را در اختیار دارند که می تواند تفاوت را برای آن ها رقم بزند. علاوه بر تمرکز بر روی پیرلو باید مراقب تک تک بازیکنان آن ها باشیم. بایرن نیز هافبک های قدرتمندی در اختیار دارد و جنگ میانه میدان می تواند برنده بازی را مشخص کند."

لازم به ذکر است یووه و بایرن هر دو در سری آ و بوندسلیگا صدر نشین جدول هستند.

Juventus the strongest team after Barcelona - Kroos

4. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط میتونم متاسفم باشم برای یوفا که همچین داور ضعیف و مغرضی رو برای این بازی انتخاب کردن
    کلاتنبرگ تو نیمه اول به معنای واقعی گند زد

6. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

فقط میتونم متاسفم باشم برای یوفا که همچین داور ضعیف و مغرضی رو برای این بازی انتخاب کردن
    کلاتنبرگ تو نیمه اول به معنای واقعی گند زد
    داور واقعا شوت بود....البته گل دوم بایرن هم آفساید بود.

پرس مهاجمهای بایرن خیلی جالب بود...تا دقیقه 75 پرس وحشتناکی رو مدافع های یووه داشتن.

8. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بایرن خیلی خوب بازی کرد و با اینکه گل اولش شانسی بود و گل دوم آفساید، ولی بدشانس بود که بقیه موقعیت هاشون گل نشدن! قطعا لایق پیروزی بود و تکلیف این قرعه تقریبا یکسره شد.

به طرز عجیب... چه توی سوت زدن و کارت دادن و خطا گرفتن و کلا برای خودش خوش بود

10. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلا داوری ها امشب تاثیر گذار بود...گل اول پاریس زلاتان 1 متر تو افساید بود چطوری نگرفت نمیدونم...الکی الکی هم یکسره کارت میداد...هر جور دلش خواست قضاوت کرد.

12. 5 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

.
    فاجعه
    کلاتنبرگ که معروفه

این بازی که خوب بود ! بازی چلسی منچستر را می دیدید شوت هم بهش نمیگفتین!

14. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یووه همیشه بخاطر خط میانی قوی اسمش دررفته بود ولی امشب واقعا بایرن نذاشت هیچ کاری کنن
    اکثر پاس های بلندشون بی نتیجه به نویر میرسید
    پیرلو هم همینطور اصلا انگار تمرکز نداشت
    در کل بایرن حقش بود

این ریبری چه بازی کرد امشب

16. 2 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من اینجا رسما از کلاتنبرگ تشکر میکنم که محل سگ هم نزاشت به ویدال بعد خطای وحشتناکی که ریبری روش کرد
    خدایی چطوری تو انگلیس به این یارو بازی میدن؟
    .
    .
    .
    اقا سر گل دوم اون صحنه آهسته ای که تلویزیون نشون داد از پا میخواستیم در نظر بگیریم ماندزوکیچ اصلا تو آفساید نبود ولی تنش جلوتر بود انگار
    حالا باید دید ملاک تنه هستش یا پاها
    تو جام جهانی یادمه اون یارو کامرانی فر همچین صحنه ای رو تو بازی فرانسه مکزیک آفساید نگرفته بود و کلی هم تشویق شده بود
    .
    .
    .
    .
    نکته ویژه: اولی هسه یه ستون نویس معروف آلمانی هستش که برای ESPN مطلب مینویسه همیشه
    صحبتای آخر بازی صدر کپی کامل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هسه بودش

18. 7 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آقا من اینجا رسما از کلاتنبرگ تشکر میکنم که محل سگ هم نزاشت به ویدال بعد خطای وحشتناکی که ریبری روش کرد
    خدایی چطوری تو انگلیس به این یارو بازی میدن؟
    .
    .
    .
    اقا سر گل دوم اون صحنه آهسته ای که تلویزیون نشون داد از پا میخواستیم در نظر بگیریم ماندزوکیچ اصلا تو آفساید نبود ولی تنش جلوتر بود انگار
    حالا باید دید ملاک تنه هستش یا پاها
    تو جام جهانی یادمه اون یارو کامرانی فر همچین صحنه ای رو تو بازی فرانسه مکزیک آفساید نگرفته بود و کلی هم تشویق شده بود
    .
    .
    .
    .
    نکته ویژه: اولی هسه یه ستون نویس معروف آلمانی هستش که برای ESPN مطلب مینویسه همیشه
    صحبتای آخر بازی صدر کپی کامل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هسه بودش
    سر و تنش جلو تر بود و چون میشه با سر و تن هم بازی کرد و گل زد، آفساید محسوب میشه.

والدز هم ظاهرا هنرنمایی کرده؟

20. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •