تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 28 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 277

نام تاپيک: کالیبراسیون و رفع عیب آن در تلویزیون سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    یک سوال. مدل ledمن اینه : ua46d8880 مدتیه که گوشه سمت چپ صفحه ازبالا تاپایین به عرض سه چهارسانت یک حالت غیرطبیعی داره مثل دوندون شدن تصویر که البته باید با دقت دید تامتوجه شد.یعنی دونه های خیلی ریزی که درردیفهای منظم و عمودی درچند ردیف هست. به نظرشما مشکل چیه؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    یک سوال. مدل ledمن اینه : ua46d8880 مدتیه که گوشه سمت چپ صفحه ازبالا تاپایین به عرض سه چهارسانت یک حالت غیرطبیعی داره مثل دوندون شدن تصویر که البته باید با دقت دید تامتوجه شد.یعنی دونه های خیلی ریزی که درردیفهای منظم و عمودی درچند ردیف هست. به نظرشما مشکل چیه؟
    دوست عزیز
    شما برای تمیز کردن تلویزیون از چه روشی استفاده می کنید؟ اگر با آب پاش استفاده کردید حتی برای یک بار ممکن است موجب صدمه زدن به پنل تان شده باشد و حتی اگر ضربه خورده باشد اما اگر اینها نباشد و اگر آن مشگل زیاد به چشم نمی آید شما هم از آن بگذرید . در هر صورت این عیب از پنل تان است نه از سیستم پردازش.

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

مرسی . ازآب پاش استفاده نمی کنم ضربه هم نخورده. احتمالا همانطورکه گفتید مشکل پنل دارم. چه توصیه ای دارید؟ قابل تصحیح یا تعمیراست؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مرسی . ازآب پاش استفاده نمی کنم ضربه هم نخورده. احتمالا همانطورکه گفتید مشکل پنل دارم. چه توصیه ای دارید؟ قابل تصحیح یا تعمیراست؟
    دوست عزیز
    در پست اول این تایپیک یک قسمت از مطلب با قرمز نوشته شده است آن قسمت راه حل نهایی در باره رفع عیب سیستم است که باید با دقت و دقیقا وبطور کامل از مطلب استفاده کنید و اگر وارد نیستید از یکمتخصص کمک بگیرید و برای استفاده کردن از آن قسمت نیاز به کنترول مخصوص و یا دست ساز نیاز دارید تا منوی مخفی تان بطور کامل باز شود تا آیتمهای نام برده در آن قسمت نمایان شود و اگر بعد از اینکه تمام اعمال مربوط به آن قسمت انجام شد و مشگل همچنان برقرار بود بدانید که حتما باید پنل تان رفع عیب یا تعویض شود و یا به همان صورت استفاده کنید.

6. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام اقای متین پور خسته نباشید من یک تلویزیون ال ای دی سری 7 مدل ue40es7090s دارم که بعد از بروزرسانی مرتبا بعد از چند دقیقه ریستارت میشه ریست فاکتوری هم کردم . روز اول استفاده مشکلی نداره اما بعد از یک روز استفاده باز همون مشکل رو داره . میخواستم
    EEPROM REST رو روش امتحان کنم کنترل دست ساز رو هم دارم میشه بگین از کجای منوی مخفی میتونم فعالش کنم .تاپیک رو هم مطالعه کردم ولی با زدن 0 و دکمه سمت راست این گزینه مشاهده نشد میشه برا این مدل از کجا فعالش کنم .شهرستان هستم و دسترسی ندارم .خواهش میکنم راهنماییم کنین. (ابتدا بروزرسانی بصورت انلاین از 2008 به 2009 که همین مشکل رو داشت و بعد نسخه 2011 از سایت المانیش با یو اس بی اپدیت کردم که با همونجوریه)
    Last edited by ahd632000; 31-10-2013 at 13:25.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

با سلام من یه led مدل ua40d6920sm دارم چند وقت پیش وارد منوی مخفی شدم روی hdmiبود بعد اشتباه دکمه کالیبرازیسیون رازدم که فیلور شد خاموش روشن کردم رنگ avکه کانالهای تلویزیون روش هست قرمزشد خلاصه زنگ زدم نمایندگی اومد رفت تو منو گفت اگه نشه باید فایل بریزم روش که کمی تنظیمات کرد همه اعداد رنگ رو 125 کرد که فقطی میومد بیرون save نمیشد که زورکی یا شانسی save شد ..... حالا رنگ سفید خیلی زیاده یعنی تصاویر مثل اول نیست خیلی شارپ شده با تنظیمات نور و رنگ و شارپ منو هم میزنم نمیشه یعنی وقتی میره تو یه زمینه سفید خیلی سفیده چشمو میزنه یعنی مثل اوایل قبل این داستان نیست حالا میشه کاری کرد یا همون باید بیان فایل بریزن براش؟؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام اقای متین پور خسته نباشید من یک تلویزیون ال ای دی سری 7 مدل ue40es7090s دارم که بعد از بروزرسانی مرتبا بعد از چند دقیقه ریستارت میشه ریست فاکتوری هم کردم . روز اول استفاده مشکلی نداره اما بعد از یک روز استفاده باز همون مشکل رو داره . میخواستم
    EEPROM REST رو روش امتحان کنم کنترل دست ساز رو هم دارم میشه بگین از کجای منوی مخفی میتونم فعالش کنم .تاپیک رو هم مطالعه کردم ولی با زدن 0 و دکمه سمت راست این گزینه مشاهده نشد میشه برا این مدل از کجا فعالش کنم .شهرستان هستم و دسترسی ندارم .خواهش میکنم راهنماییم کنین. (ابتدا بروزرسانی بصورت انلاین از 2008 به 2009 که همین مشکل رو داشت و بعد نسخه 2011 از سایت المانیش با یو اس بی اپدیت کردم که با همونجوریه)
    دوست عزیز
    صفحه اول این تایپیک و در پست اول و مطلبی که با قرمز نوشته شده را بخوانید و به آن عمل کنید امیدوارم مشگلتان برطرف شود.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام من یه led مدل ua40d6920sm دارم چند وقت پیش وارد منوی مخفی شدم روی hdmiبود بعد اشتباه دکمه کالیبرازیسیون رازدم که فیلور شد خاموش روشن کردم رنگ avکه کانالهای تلویزیون روش هست قرمزشد خلاصه زنگ زدم نمایندگی اومد رفت تو منو گفت اگه نشه باید فایل بریزم روش که کمی تنظیمات کرد همه اعداد رنگ رو 125 کرد که فقطی میومد بیرون save نمیشد که زورکی یا شانسی save شد ..... حالا رنگ سفید خیلی زیاده یعنی تصاویر مثل اول نیست خیلی شارپ شده با تنظیمات نور و رنگ و شارپ منو هم میزنم نمیشه یعنی وقتی میره تو یه زمینه سفید خیلی سفیده چشمو میزنه یعنی مثل اوایل قبل این داستان نیست حالا میشه کاری کرد یا همون باید بیان فایل بریزن براش؟؟؟
    دوست عزیز
    شما هم صفحه اول این تایپیک و در پست اول و بالای مطلبی که با قرمز نوشته شده را بخوانید و به آن عمل کنید اگر درست نشد از مطلب قرمز رنگ استفاده کنید امیدوارم مشگلتان برطرف شود.
    اگر آیتمهای مورد نظر نمایان نبود باید از کنترول دست ساز استفده کنید
    بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

ببخشید یعنی اون سه تا عکس بزارم تو دی و ی دی av بعد روی هرکدام یه بار انجام بدم یا فقط با عکس سیاه سفید انجام بدم چون یه بار خراب شده کمی میترسم دوباره اون طوری شه !!! اگه راهنمایی فرمایید ممنون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ببخشید یعنی اون سه تا عکس بزارم تو دی و ی دی av بعد روی هرکدام یه بار انجام بدم یا فقط با عکس سیاه سفید انجام بدم چون یه بار خراب شده کمی میترسم دوباره اون طوری شه !!! اگه راهنمایی فرمایید ممنون
    دوست عزیز
    این مطلب را می گویم
    یک روش برای سری D
    گاهی برای حل مشکل کالیبره در تلویزیون های سری D که تلویزیون می تواند الگوهای آزمون را برای شما تولید کند.

در رفتن به منو سرویس
    SVC -> Test Pattern -> HDMI WBPattern (تغییر این ON)
    SVC -> Test Pattern -> HDMIPatternSEL (تغییر این به 7)
    سپس برگردید به کالیبراسیون خود را به HDMI
    ADC / WB -> ADC -> HDMI کالیبراسیون
    و دوباره آن را اجرا کنید. شما یک موفقیت دریافت می کنید هنگامی که به پایان رسید کالیبراسیون برگردید
    SVC -> Test Pattern -> HDMI WB Pattern(تغییر بدهید به OFF) این تست شده برای سامسونگ 6400 سری D

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •