تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 23 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 224

نام تاپيک: HTC ONE|اولین گوشی FUllHD اچ تی سی با پردازنده چهار هسته ای

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ادم حرصش میگیره 2 تا 3 ملیون پول گوشی بده بدش بیاد ببینه جنس جعبه از کارتون کاه گلی به اصطلاح سامسونگ سازگاری با طبیعت بخری
    فک کنم htc رو با سامسونگ اشتباه گرفتی کارتون کاه گلی و این چیزا از سری one x شروع شد . سامسونگ فقط پلاستیک میزنه ربطی به کاه گل نداره . بیشتر دقت کن

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظورشون جعبه S IV هست.

که از سلولوز ساخته شده ، به خاطر حمایت از محیط زیست ،سامسونگ گفته توی سری جدیدش سعی میکنه بیشتر از منابع تجدید پذیر استفاده کنه

3. 5 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اگه یکم قیافه هم می داشت خوب بود

5. 2 کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

شما اگه وان رو بخرید هیچ برنامه یا بازی از دست نمیدین که با اس ۴ بشه بهتر و روان تر اجرا کنید
    ولی اگه اس ۴ بگیرید ، زیبایی . کلاس طراحی رو از دست میدین که بدبختانه بر خلاف بنچ مارک هر روز جلوی چشمتون حس میکنید این کاستی رو
    این که میگید طراحی one خوب هست و S4 بد، کاملا نسبی هست!

برای مثال بنظر من شاید پشت گوشی ONE بهتر باشه، ولی جلوی S4 رو خیلی خیلی بیشتر پسند میکنم!

این 100% نسبی هست و برای هر فردی متفاوت...

7. 3 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

9. 3 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

برای مثال بنظر من شاید پشت گوشی ONE بهتر باشه، ولی جلوی S4 رو خیلی خیلی بیشتر پسند میکنم!

این 100% نسبی هست و برای هر فردی متفاوت...
    اولا سلام

دوم اینکه طرفدارای سامسونگ خوشم میاد ادم های زرنگی هستن میان رنگ مشکی وان رو با سفید گلکسی ۴ مقایسه میکنن
    ( که از نظر من وشاید خیلی ها ) اچ تی سی وان سفید - نقره ای بسیار زیبا تر از نوع مشکی هست

بعدم اینکه واقعا طراحی پخته تر و کیفیت کمی بهتر شده و از اون اختلاف شدید سطح طراحی اس ۳ با فلگشیپ های دیگه کاسته شده واضحه و خبر خوبیه

ولی به قول دوستمون باید پرچم دار یک برند ، متمایز باشه

ولی توی بخش طراحی شرکت سامسونگ اینقدر اوضاع خرابه که گوشی های رده بالا که هیچ ، از بین گوشی های زیر ۵۰۰،۰۰۰ تومن هم مثال هایی هست که انگار با فوتوشاپ بزرگ شده و با تغییرات کوچیک تبدیل به اس ۳ و یا ۴ شده . واین زشته

در ضمن تورو خدا اگه انصاف دارین . بیاین بگین چرا ادم زیبایی رو فدای قدرت بکنه ، وقتی که نرم افزارها ، چند سال از سخت افزار امروزی عقب هستن ؟؟؟

من خودم بخاطر بودجم و ارزش خرید بالای اس ۳ میخوام از سامسونگ گوشی انتخاب کنم ، ولی خوبه که عاقل باشیم و گول تبلیغات رو نخوریم

ارتقا باید ارزش داشته باشه و من براش هر چقدر باشه پول میدم ، ولی اگه کسی اس ۳ داشته باشه بخواد اس ۴ بگیره ، از نظر من خنده داره

وقتی بهترین صفحه های نمایش های بازار 800X480 بودن و هر کدوم یه ایرادی داشتن و اپل اومد صفحه ی رتینا رو معرفی کرد که هنوزم برترین هست در بازار بعد از چند سال ، این میشه یه گام رو به جلو و ارزش

البته نمیخوام بگم که برای تعویض گوشی باید همیشه منتظر یه حرکت انقلابی باشین . ولی عاقل باشیم خوبه
    Last edited by ravani_13; 23-04-2013 at 15:54.

11. 2 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

اولا سلام

ولی خوبه که عاقل باشیم و گول تبلیغات رو نخوریم

ارتقا باید ارزش داشته باشه و من براش هر چقدر باشه پول میدم ، ولی اگه کسی اس ۳ داشته باشه بخواد اس ۴ بگیره ، از نظر من خنده داره

البته نمیخوام بگم که برای تعویض گوشی باید همیشه منتظر یه حرکت انقلابی باشین . ولی عاقل باشیم خوبه
    سلام.

دست شما درد نکنه یعنی منکه اس 3 رو دارم میخوام اس 4 بگیرم عاقل نیستم؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

اولا سلام

دوم اینکه طرفدارای سامسونگ خوشم میاد ادم های زرنگی هستن میان رنگ مشکی وان رو با سفید گلکسی ۴ مقایسه میکنن
    ( که از نظر من وشاید خیلی ها ) اچ تی سی وان سفید - نقره ای بسیار زیبا تر از نوع مشکی هست
    من رنگ رو انتخاب نکردم، GSMARENA این عکس ها رو گذاشته بود، منم همونارو گذاشتم.

صحبت من سر رنگ نیست، مثلا من با شکل لسپیکر گوشی مشکل دارم!
    یا مثلا با زاویه تند کناره های گوشی حال نمیکنم!
    و 1000 تا مورد دیگه...
    بنظر من همون S3 از نظر طراحی خیلی از گوشی های هم زمان خودش بهتر هست!
    اینم برمیگرده به سلیقه من!

14. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

اسپیکر :
    مدت زیادی از قرارداد همکاری اچ تی سی با بیتز می گذرد و دیگر خبری از هدفون های خوب بیتز روی اسمارت فون های اچ تی سی نیست. تنها تکنولوژی صوتی بیتز روی تلفن های این شرکت باقی مانده و شما کیفیت صدای خوبی را از دستگاه های اچ تی سی می شنوید.

اما باید بگویم که قبل از هر چیز ابتدا لازم است که تمام پیش فرض های ذهنی خود در خصوص صدای یک اسمارت فون را به کلی کنار بگذارید! اسپیکرهای فوق العاده این تلفن به همراه تکنولوژی صوتی بیتز چنان صدای استریوی واقعی و بلندی را برای تان به ارمغان می آورند که تا کنون آن روی تلفن ها تجربه نکرده اید. در واقع این بهترین کیفیت صدایی است که تا به حال روی یک تلفن هوشمند شنیده ایم و شفافیت و بلندی فوق العاده آن سبب می شود تلفن های دیگر در مقابلش خجالت بکشند.

اچ تی سی نام این سیستم صوتی پیشرفته اش را BoomSound گذارده است که از دو اسپیکر استریو جلویی و آمپلی فایرهای داخلی تشکیل شده است. با این سیستم شما صدایی بلندتر با جزئیات بیشتر و تحریف و نویز بسیار کمتر در اختیار خواهید داشت. بر خلاف بسیاری از موبایل ها، حتی با زیاد کردن صدا، باز هم چیزی از کیفیت آن کاسته نشده و جزئیات را از دست نخواهید داد.
    "نارنجی "

16. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

طراحی و جنس بدنه:

اگر به ظاهر موبایل اهمیت زیادی می دهید، باید گفت که این تلفن فوق العاده است. در همان نگاه اول متوجه می شوید که با تلفنی متفاوت مواجه هستید که با بقیه محصولات بازار فرق دارد. اگر بخواهیم در این مورد به طور خلاصه صحبت کنیم، باید گفت این زیباترین تلفنی است که در حال حاضر در بازار پیدا می کنید.

چهارگوش، مسطح و کاملا نازک. اچ تی سی وان از نظر کاربردی تقریبا "تمام صفحه" است. یک نمایشگر تمام اچ دی 4.7 اینچی که با گوریلا گلاس نسل دوم محافظت می شود.

اچ تی سی وان را با گلکسی نوت II مقایسه کنید. تفاوت را می بینید؟
    بدنه تلفن تمام آلومینیوم و یک تکه است و از پشت شباهت زیادی به مکبوک های اپل دارد. این بدنه اچ تی سی وان را لایق توصیف طراحی یکپارچه بدون درز کرده است. تراش و حکاکی هر یک از این بدنه ها برای HTC بیش از ۲۰۰ دقیقه زمان می برد.

اچ تی سی وان در دو رنگ نقره ای و مشکی عرضه شده که ما نسخه نقره ای رنگ را برای بررسی در اختیار داشتیم. این بدنه با رنگ آلومینیوم واقعی، استحکام و قدرت خود را در نگاه اول حسابی به رخ می کشد و شما را از نظر توانمندی خود برای مقابله با سختی های فیزیکی خاطر جمع می کند.
    به محض اینکه آن را در دست بگیرید، متوجه می شوید با تلفنی مواجه هستید که از استحکامی عالی و کیفیت ساختی متفاوت برخوردار است. کیفیت ساخت اچ تی سی وان طی چند روز گذشته آنقدر سر و صدا به پا کرده که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد فروش گلکسی اس 4 هم شده، چرا که پرچمدار سامسونگ از نظر جنس و ساخت بدنه از چنین کیفیتی برخوردار نیست.
    "نارنجی"
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 23-04-2013 at 20:19.

18. 2 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •