تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 23 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 228

نام تاپيک: بــازی‌های مــورد انتــظار ۲۰۱٣

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی فصل دوم The Walking Dead جزو 10 تا بازی برتر قرار گرفت؟! قیافه حامد و مراد بعد از این اتفاق دیدنیه!
    جالبه این بازی اول توی لیست نبود و من اونو پیشنهاد دادم : دی

+

حامد به Tomb Raider امتیاز 8 رو داد یعنی این به خاطر اینه که بازی مورد علاقشو به چالش می کشه؟
    حامد اگه می دونستم به بازیی که توی تاپ 5 من بود این امتیاز رو دادی یه جوری از خجالتت در می اومدم

کلا رتبه Tomb Raider یکمی برام عجیب بود!
    قضیه خیلی بوداره و من باید از مراجع قضایی پیگیری کنم : دی

+

پدرام همون طور که گفت در امتیاز دادن به بازی های استراتژی های دیگه بهتر عمل کرده و واقعا پیشرفت اون ستودنیه که به جای 5 به COH امتیاز 7 رو داد : دی
    سعید تو که پی سی بازی دیگه چرا؟ آدم به شماره یکی از بهترین بازی تاریخ پی سی همچین امتیازی میده؟ : دی

+

وحید : نمایش های این بازی تا حالا خیر کننده بوده! بی صبرانه منتظر یه بازی جنگ ستارگان درستو حسابی دیگه هستم.
    هومان یعنی نمیشد اون اشتباه تایپی رو خودت درست کنی؟
    من خیلی سریع این لیست رو فرستادم و هر گونه همکاری رو باهات داشتم ولی تو خیانت کردی و باعث شدی به خاطر همین به ترول شایان گرفتار بشم

+

شایان توی این سری با نظرات و به خصوص امتیازاتش قشنگ old school بودن خودشو نشون داده و امتیازای اون هم تقریبا بین 8 تا 8.5 هستن : دی
    تو نظرات شایان برای من دو تا مورد خیلی جالب بود به ترتیب در مورد Dota 2 و Company of Heroes 2 :

شایان :‌ امیدوارم Valve و IceFrog کارشونو توی این نسخه به خوبی انجام داده باشند. ولی من فکر نمی‌کنم شاهکاری در این رابطه ببینیم.
    شایان : Relic یکی از سازندگان خلاق این صنعت هست. و این بازی هم قسمت دوم یک شاهکاره! ولی با وضعیتی که در حال حاضر THQ با اون مواجه هست، انتظار بالایی از این بازی ندارم.
    نتیجه اخلاقی : کلا شایان با دو شرکت Valve و Relic مشکل داره و اینا بهترین بازی های تاریخ رو هم بسازن باز شایان با بهونه کردن چیزایی مثل ناشر و یا کلا بدون دلیل خاصی ، این شرکت ها دیگه نمی تونن شاهکار بسازن و الان همه چی فقط در دست شرکت هایی مثل Rockstar هست!! : دی
    به خصوص Valve که کلا شایان هنوز در حال کفرورزی نسبت به اونه : دی

+

ویرایش: اینو الان بعد از نوشتن پستم دیدم و کلی لذت بردم:

یا حضرت عباس TWD رفت تو 10 تا ؟ بعد اون وقت کمپانی شده 11 ؟
    کمپانی رو قبول دارم نباید 11 میشد ولی من به شدت حالت کردم The Walking Dead مقدس بار دیگه در یه عرصه دیگه درخشید و نشون داد الکی 50 تا گوتی نگرفته

پ.ن: بعد از این پست من به خصوص مراد به شدت به خون من دیگه تشنه شده و فقط و فقط به انتقام فکر می کنه

2. 10 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

ای چقدر دلم خنک شد اینو دیدم :

مرسی پدرام
    الان من جداً تو شُکَم !!

4. 5 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

میبینم که همه ی انحصاریهای Sony رفت تو 10 تا بزن به افتخارشکلا هومان جان انجمن داره به سمت و سوی راه راست هدایت میشه

---------------------
    حامد جت اسکی هم خیلی جالب بود زدی وسط خال

محتوای مخفی: وحید TWD 
    وحید داداش TWD این 50 تا گوتی رو از کجا گرفت ما خبر نداریم؟مهمترینش همون VGA بود دیگه IGN و Gamespot رو چرا گوتیشون رو معرفی نمیکنی؟
    Last edited by MohammadT15; 23-01-2013 at 01:11.

6. 7 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

سعید تو که پی سی بازی دیگه چرا؟ آدم به شماره یکی از بهترین بازی تاریخ پی سی همچین امتیازی میده؟ : دی
    الان میخوام ببینم چه حسی دارین وقتی بازی که دوستش دارین نمرش این شده : دی

8. 4 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

نتیجه اخلاقی : کلا شایان با دو شرکت Valve و Relic مشکل داره و اینا بهترین بازی های تاریخ رو هم بسازن باز شایان با بهونه کردن چیزایی مثل ناشر و یا کلا بدون دلیل خاصی ، این شرکت ها دیگه نمی تونن شاهکار بسازن و الان همه چی فقط در دست شرکت هایی مثل Rockstar هست!! : دی
    Dota تقريبا مدت زيادي هست كه بتاش عرضه شده و يازي از لحاظ آمار و ارقام و كيفيت دهن همه رو واگذاشته بعد اين عامل نفوذي راك استار ميگه "من شاهكاري نمي بينم"
    حيف كه من به gta نمره باطراوت ..... رو دادما وگرنه حساب عامل نفوذيه رو ميرسيدم

+

در مورد نمرات هم دوستان جدي نگيريد معيار همون اشتياق هست و در كنارش نيم نگاهي به كيفيت و اين تاپيك بيشتر برا آشنايي با بازيهاس و كيفيتو ابراز نمي كنه(مثلا همين آخر سال دارك سولز مياد از جي تي اي تو گوتي ها ميزنه جلو همتون كف مي كنيددر صورتي كه از لحاظ رتبه تو اين ليست شايد پايينتر باشه)

اونقدر از دارك سولز گفتم كه خودمم ديگه خسته شدم

.

10. 13 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

یعنی هرچی ویرایش و ... دارین بکنین که فردا منفجر میکنم
    حالا همه برا ما ترول میکنن دیگه! حتی استاد شایان هم ترول میکنن دیگه‌ خوب بود این کارو نمیکردم الان همتون بن بودین :-"
    آقا اون Relic رو من میخواستم 9 بدم، ولی مثل اون مسعود خواستم منطقی عمل کنم چون THQ داره نابود میشه بعدشم همینی که هست! Dota 2 همینی که هست (یعنی به جان خودم اگه بیشتر از من عمرتو تو گیم نت ها حروم کرده باشی، عمرا )

Dota تقريبا مدت زيادي هست كه بتاش عرضه شده و يازي از لحاظ آمار و ارقام و كيفيت دهن همه رو واگذاشته بعد اين عامل نفوذي راك استار ميگه "من شاهكاري نمي بينم"
    واستا بازی بیاد بعد صحبت میکنیم
    تو این 10 تا من بالاتر از 8.4 ندادم، فکت هم هست، فیس د ترووث
    شماها الان دارین میخندین... فردا گریه میکنین...

بعضی ها هم کلا تظاهر می کنن که به این بازی ها علاقه دارن( مثل همون آقای Why always me : دی)
    تظاهر میکنم؟ عجب...
    وحید، Consider yourself as a dead man
    ولی احتمالا امسال اونو بازی نمی کنم
    بعد به من میگه، من حداقل HL بازی کردم و خوشم نیومده تو که نسخه‌ی بعدی یک بازی با متای 98 رو بازی هم نمیخوای کنی : )))

سوما متای 98 چیز خوبیه ولی اینکه بتونی مثل Half Life با متای 96 همواره از سایت ها و نشریات مختلف بهترین بازی تاریخ ، قرن ، دهه باشی خیلی مهمه : دی
    آره سایت‌ها خیلی مهمن، هر سایتی برا خودش یک لیست میده بیرون حالا 2 - 3تاش HL بوده همه فکر کردن خبریه بهترین بازی قرن و سال و تاریخ و ... : )))
    بعد جالبه، نظره این 3 4 تا سایت، از نظر اون 80 تا سایتی که نقد کردن و GTA IV متاش شده 98 مهمتره : )))) Go home vahid, it's middnight
    Last edited by 779; 23-01-2013 at 01:52.

12. 7 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای چقدر دلم خنک شد اینو دیدم :

مرسی پدرام
    الان من جداً تو شُکَم !!
    این پستای اخیر تاپیک بیشترشون حالت طنز و شوخی داشتن ولی یه چیزی رو جدی میگم کلا توی این لیست فکر می کنم بعضی از دوستان دیگه به کلی بعضی از بازی ها رو امتیازشون رو پایین میارن. درسته این در اصل امتیاز اشتیاق به بازیه ولی دیگه آدم به کیفیت خود بازی و تاریخچه اونم نگاه می کنه!
    کلا یه واقعیتی که هست بازی های استراتژی و نقش آفرینی مظلومن...
    بعضی ها هم کلا تظاهر می کنن که به این بازی ها علاقه دارن( مثل همون آقای Why always me : دی)

الان میخوام ببینم چه حسی دارین وقتی بازی که دوستش دارین نمرش این شده : دی
    حس خاصی ندارم فقط کلا تو باید به پی سی باز بودن خودت به شدت شک کنی!

وحید داداش TWD این 50 تا گوتی رو از کجا گرفت ما خبر نداریم؟مهمترینش همون VGA بود دیگه IGN و Gamespot رو چرا گوتیشون رو معرفی نمیکنی؟
    البته زیاد ربطی به این تاپیک نداره
    در این مورد هم دوس ندارم حداقل توی این تاپیک بحث بشه ولی لینکش رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونی ببینی...
    اینو هم بگم که کلا اون پست به این معنا نبود که این بازی بهترین بازی پارسال بود و صرفا فقط جهت حالگیری مراد و حامد بودش که در مورد این بازی خیلی باهاشون بحث داشتم : دی

مراد از آقای Why always me که حتی با Half Life هم حال نکنه () دیگه چه توقعی میره؟ : )))))

این قضیه GTA که توی پستای قبلیم می گفتم مسلما مشخص بود که شوخیه ولی بدم نمیومد یکمی بهش کمتر امتیاز بدم
    از تریلرش خیلی خوشم اومد و مسلما بازی خیلی موفق میشه ولی احتمالا امسال اونو بازی نمی کنم و به خاطر همین اگه از این لحاظ و همین طور از لحاظ حالگیری شایان و آرمین می خواستم امتیاز بدم مثلا بهش 8 -8.5 می دادم
    ولی در هر صورت ما منصف هستیم و به خاطر این چیزا نمی ذاریم که اخلاق ورزشی در این بین به فراموشی سپرده بشه : دی
    Last edited by vahidgame; 23-01-2013 at 01:50.

14. 14 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اینا از دسته گل های هومان جانه
    بله!... که ویرایشم شد... به خاطر اون مشکل مسخره, نظرات آخر هر بازی رسما یا پرید یا بالا پایین شد! یعنی از شانس نظرات سعید...

یهومان یعنی نمیشد اون اشتباه تایپی رو خودت درست کنی؟
    یهومان؟ مشکل سر اینه که بچه ها زحمت نمیدن یه بار نوشته ها شون رو بخونن... کلهم ایراد کم ندارین!

هومان ديگه دارم واقعا شك مي كنم
    ای بدپیله!

16. 10 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

این پستای اخیر تاپیک بیشترشون حالت طنز و شوخی داشتن ولی یه چیزی رو جدی میگم کلا توی این لیست فکر می کنم بعضی از دوستان دیگه به کلی بعضی از بازی ها رو امتیازشون رو پایین میارن. درسته این در اصل امتیاز اشتیاق به بازیه ولی دیگه آدم به کیفیت خود بازی و تاریخچه اونم نگاه می کنه!
    کلا یه واقعیتی که هست بازی های استراتژی و نقش آفرینی مظلومن...
    وحید خداییش 1% هم تو کتم نمیره اینجور نمره دادن! آدم باید به قول تو به کیفیت و تاریخچه و سازنده های اون بازی هم یه نگاهی بکنه وقتی میخواد نمره بده!
    من خودم برای مثال اصلاً هیچ علاقه ای به Beyond ندارم! ولی به خودم اجازه نمیدم به این بازی 5 یا 7 بدم! (حالا فردا نمرش میاد میبینید چند دادم به بازی)
    بحث سلیقه هم وقتی به 10 تا بازی از انواع و اقسام سبک های مختلف اون نمره داده میشه رسماً منتفی ـه!!
    نمیدونم والا! این مدلیشو ندیده بودیم خداییش!
    لیستی که تا الان خیلی خوب و منطقی داشت پیش میرفت یهو ترکید!!

رسماً ممنونم!

18. 8 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یهومان؟

وحید تخم کَفـــتَر بخور خوب میشی ! : دی
    قیافه هومانـــو

خداییش 1% هم تو کتم نمیره اینجور نمره دادن!
    والا...
    بعضیا سلیقه ای نمره دادن!یکم باز تر به اون سبک یا عنوانی که بهش علاقه هم ندارین نگاه میکردین مشکلی پیش نمیومد تو جایگاه واقعیش
    Last edited by B.3.S.T; 23-01-2013 at 02:01.

20. 7 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •