یعنی فصل دوم The Walking Dead جزو 10 تا بازی برتر قرار گرفت؟! قیافه حامد و مراد بعد از این اتفاق دیدنیه!
جالبه این بازی اول توی لیست نبود و من اونو پیشنهاد دادم : دی
+
حامد به Tomb Raider امتیاز 8 رو داد یعنی این به خاطر اینه که بازی مورد علاقشو به چالش می کشه؟
حامد اگه می دونستم به بازیی که توی تاپ 5 من بود این امتیاز رو دادی یه جوری از خجالتت در می اومدم
کلا رتبه Tomb Raider یکمی برام عجیب بود!
قضیه خیلی بوداره و من باید از مراجع قضایی پیگیری کنم : دی
+
پدرام همون طور که گفت در امتیاز دادن به بازی های استراتژی های دیگه بهتر عمل کرده و واقعا پیشرفت اون ستودنیه که به جای 5 به COH امتیاز 7 رو داد : دی
سعید تو که پی سی بازی دیگه چرا؟ آدم به شماره یکی از بهترین بازی تاریخ پی سی همچین امتیازی میده؟ : دی
+
هومان یعنی نمیشد اون اشتباه تایپی رو خودت درست کنی؟وحید : نمایش های این بازی تا حالا خیر کننده بوده! بی صبرانه منتظر یه بازی جنگ ستارگان درستو حسابی دیگه هستم.![]()
من خیلی سریع این لیست رو فرستادم و هر گونه همکاری رو باهات داشتم ولی تو خیانت کردی و باعث شدی به خاطر همین به ترول شایان گرفتار بشم
+
شایان توی این سری با نظرات و به خصوص امتیازاتش قشنگ old school بودن خودشو نشون داده و امتیازای اون هم تقریبا بین 8 تا 8.5 هستن : دی
تو نظرات شایان برای من دو تا مورد خیلی جالب بود به ترتیب در مورد Dota 2 و Company of Heroes 2 :
شایان : امیدوارم Valve و IceFrog کارشونو توی این نسخه به خوبی انجام داده باشند. ولی من فکر نمیکنم شاهکاری در این رابطه ببینیم.نتیجه اخلاقی : کلا شایان با دو شرکت Valve و Relic مشکل داره و اینا بهترین بازی های تاریخ رو هم بسازن باز شایان با بهونه کردن چیزایی مثل ناشر و یا کلا بدون دلیل خاصی ، این شرکت ها دیگه نمی تونن شاهکار بسازن و الان همه چی فقط در دست شرکت هایی مثل Rockstar هست!! : دیشایان : Relic یکی از سازندگان خلاق این صنعت هست. و این بازی هم قسمت دوم یک شاهکاره! ولی با وضعیتی که در حال حاضر THQ با اون مواجه هست، انتظار بالایی از این بازی ندارم.
به خصوص Valve که کلا شایان هنوز در حال کفرورزی نسبت به اونه : دی
+
ویرایش: اینو الان بعد از نوشتن پستم دیدم و کلی لذت بردم:
کمپانی رو قبول دارم نباید 11 میشد ولی من به شدت حالت کردم The Walking Dead مقدس بار دیگه در یه عرصه دیگه درخشید و نشون داد الکی 50 تا گوتی نگرفتهیا حضرت عباس TWD رفت تو 10 تا ؟بعد اون وقت کمپانی شده 11 ؟
![]()
پ.ن: بعد از این پست من به خصوص مراد به شدت به خون من دیگه تشنه شده و فقط و فقط به انتقام فکر می کنه![]()