دستانم را بر کمرت حلقه میزنم.لبانم را بر لبانت میگذارم و از عصاره وجودت میمکم با تمامه وجود فریاد میزنم،دوستت دارم
.
..
.
.
..
..
.
شیشه نوشابه!!!!!!
(فکر بد بد نکنینا ...)
دستانم را بر کمرت حلقه میزنم.لبانم را بر لبانت میگذارم و از عصاره وجودت میمکم با تمامه وجود فریاد میزنم،دوستت دارم
.
..
.
.
..
..
.
شیشه نوشابه!!!!!!
(فکر بد بد نکنینا ...)
ترکه داشته ماهی تميز می کرده بعد ماهی تکون می خوره کله ی ماهی رو می گيره می کنه تو آب می گه خفه شو بمير پدرسگ
زندگی مثل يه ديكته اس هی می نويسيم، هی غلط می نويسيم، هی پاك مي كنيم دوباره هی می نويسيم، هی پاك می كنيم غافل از اينكه عزرائيل داد ميزنه: برگه ها بالا....
هميشه در بچگي دختر ها عاشق عروسكها هستند و پسر ها عاشق مردان غول پيكر ولي نمي دانم چه حكمتي است كه وقتي بزرگ مي شوند دخترها عاشق مردان غول پيكر ميشوند و پسرها عاشق عروسك....
پنج نوع كردن داريم:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
.
.
.
.
.
.
بازي كردن، پرتاب كردن، مسخره كردن، شوخي كردن، بسوزه دماغ اونايي كه فكر بد كردن!![]()
![]()
![]()
![]()
بچه هويج داشته با مامانش تو خيابون راه ميرفته... يكدفعه ميزنه زير گريه! مامانش ميگه چي شده؟! ميگه آب هويج دارم
یه روز یه بچهه از مامان باباش میپرسه من چجوریبدنیا اومدم ...بابا ش میگه از اینترنت دنلودت کردیم![]()
![]()
Master آقا يا حسين آقا![]()
با ما به از اين باش كه با خلق جهاني
داشتيم مگه اينجا جاي اس ام اس![]()
بابا مطلب دوست داشتني![]()
شرمنده ام بی ام جان فکر می کردم جالبن و دوست داشتنی ..عذر می خوام از اینکه تاپیکت بامطالبم قناص شد![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(اگه مطالب مناسب این تاپیک زیبا نیست خواهش می کنم بفرمایید تا ویرایش کنم ...
نوشته شده توسط Master
من قصد توهين يا ناراحت كردنشما نداشتم
فقط اينكه اينه بيشتر به جوك
شبيه هستند جوك
عموما باحالا نه دوست داشتني
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)