تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 33 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 329

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | مرحله شانزده تیم

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

توی دنیا برام هیچ چیز مثل دیدن قیافه پکر و ناراحت جاودانی لذت بخش نیست.چندثانیه بعد پایان گزارش و موقع شروع برنامه کارشناسی به زمین خیره شده بود!
    پدر کشتگی عجیبی با فوتبال ایتالیا داره. توی حرفاش غیر مستقیم گفت منتظر گل بارون شدن میلانه .برنامه امروز میدان(ساعت 19 شبکه ورزش) دیدنیه.اونجا دکتر صدر نمیزاره هر چی که خواست بگه
    به هر ترتیب تبریک به همه طرفداران روسونری ها
    پانوشت :فکر کنم اونقدری که رئالی ها از این برد میلان خوشحال شدن ما میلانی ها خوشحال نشدیم!
    Last edited by H A M A S; 21-02-2013 at 08:01.

2. 12 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پنج تصویر شکست بارسا ر سن سیرو
    1-ضعیف ترین نمایش ممکن از مسی

هرچقدر مسی در این فصل درخشان بود و در شکستن رکوردهای کوچک و بزرگ بی‌رحم و بی‌امان بود، درست برابر میلان پرانگیزه و استخوان لای زخم، در سن‌سیرو بی‌اثر بود و محو درخشش و هنرنمائی ستارگان روسونری، ستارگانی که شاید برای درخشش و پیروزی برابر کاتالان‌ها از آنتی‌تز آبی‌اناری‌پوشان بهره گرفته بودند، یعنی انجام بازی ساختاریافته مبتنی بر پوشش‌های منطقه‌ای، دفاع همه‌جانبه (فردی و تیمی)، تسلط کامل بر جریان بازی و البته ارتباط متقابل بین زوج‌های طولی و عرضی !
    لیونل در شبی که می‌بایست با درخشش خود، فرشته‌ی نجات آبی‌اناری‌پوشان باشد و با نبوغ خود آنتی‌تزی باشد بر تز میلانی‌ها، تقریبا در جریان بازی محو بود و حتی در موقعیت‌های گل آن‌چنان قابل قبولی نیز قرار نگرفت و یا شاید تغذیه نشد، تا بی‌دقت را واژه‌ای برای توصیف مسی بکار ببریم نه غرق در جریان بازی !
    البته نباید فراموش کرد که تاکتیک اختیار شده از سوی آلگری نیز در افت ستارگان پرشمار بارسلونا از جمله مسی و چابی، کاملا تاثیرگذار بود.

2-مونتولیوو، یک پاس خلاق، یک نتیجه‌ی رویائی

شاید بوواتنگ و مونتاری در این دیدار با گل‌زنی راه صعود به مرحله‌ی یک‌چهارم نهائی لیگ قهرمانان اروپا را بیش از پیش برای روسونری آسان کردند، اما فراموش نکنیم که بی‌تردید ستاره‌ی این دیدار کسی جز مونتولیوو نبود، بازیکنی که پس از سال‌ها درخشش با پیراهن فیورنتینا راهی میلان شد تا به عنوان یک هافبک تاثیرگذار و خلاق مورد استفاده قرار گیرد.
    این هافبک ملی‌پوش ایتالیائی، جدا از ارائه‌ی یک نمایش تاثیرگذار و برجسته در جریان بازی، در دقایق پایانی بازی با دیدی ستودنی توپ را به نیانگ سپرد و او نیز در یک کش و قوس با مدافعان بارسا توپ را به الشعراوی سپرد و این ستاره‌ی خام و بی‌تجربه نیز بدون فوت وقت توپ را در اختیار مونتاری قرار دارد تا با یک شوت زیبا شاهد فروریختن پایه‌های دروازه‌ی بارسلونا برای دومین بار باشد.

3-پویول، دیوار ترک خورده‌ی دژ مستحکم

کارلوس پویول، اسطوره‌ی مقاومت و استقامت کاتالان‌ها، همان کاپیتانی که مطابق همیشه قرار بود وزنه‌ی سنگینی باشد در خط دفاع آبی‌اناری‌پوشان، برابر میلان آن مدافع شش‌دانگ همیشگی نبود و این افت او حتی پس از برخورد سنگین با پاتزینی بیش‌تر از گذشته شد، به گونه‌ای که بهای آن برای بارسلونا دریافت یک گل دیگر در سن‌سیرو بود. شاید اگر سرمربی باتجربه‌تری هدایت کاتالان‌ها را برعهده داشت، در همان زمان مداوا تصمیم به تعویض می‌گرفت تا این چنین بهائی را نپردازد. البته فراموش نکنیم که همین پویول در نیمه‌ی نخست یک موقعیت را از الشعراوی بی‌تجربه در مقابل دروازه‌ی بارسا گرفت.
    نکته‌ای که شاید در نمایش‌های اخیر پویول به چشم می‌خورد، فاصله گرفتن او از روزهای اوج است، البته نه روزهای اوج جوانی، روزهای اوج پختگی سرشار از تجربه ! این امر برابر شاگردان فرصت‌طلب و البته حرفه‌ای آلگری با بزرگ‌نمائی چشم‌گیری برجسته شد و چشم‌ها را به خود متوجه ساخت.

4-گلی از جنش شک و تردید

جدا از لحظه‌ای که با حرکت فوق‌العاده‌ی مونتولیوو و البته اشتباه پویول موقعیت گل دوم برای میلان رقم خورد تا با دو برابر شدن نتیجه، احتمال صعود میلان برجسته‌تر شود، اوج حساسیت بازی در لحظه‌ای رقم خورد که روی یک ضربه‌ی ایستگاهی، کوین کنستان توپ را به ریکاردو مونتولیوو سپرد و شوت او با ضربه‌ی سر بازیکنان بارسلونا به دستان باز کریستین زاپاتا برخورد کرد و مقابل پای بواتنگ افتاد تا بازیکنان بارسا به گمان خطا دست از بازی بکشند؛ رها کردن بازی از سوی کاتالان‌ها یک طرف، شوت پای چپ بواتنگ که در کنج چپ دروازه‌ی والدس آرام گرفت نیز یک طرف !
    پذیرش این گل با اما و اگرهای بسیاری همراه بود و اعتراض شدید بازیکنان بارسا را در پی داشت تا جائی‌که جرارد پیکه نیز با کارت زرد جریمه‌ شد.

5-بارسلونا نیمکت باشکوهی ندارد

حالا خیلی از بارسا دوست ها از خود سئوال می کنند که آیا رواست این تیم تاوان سرطان و بیماری تیتیو ویلانوا را بدهد؟ مسلما هر تیمی در مواقعی از فصل به طور طبیعی افت می کند و این نزول در بدترین موقع سراغ بارسا آمده است . آنها در همه بازی امسال در لیگ قهرمانان گل خورده اند و همینطور در 14 بازی بیابی درلالیگا... به نظر می آید مشکل اصلی این تیم فعلا نبود یک coach است . یک محراک روانی قوی کنار زمین ، کسی قوی تر و کاریزماتیک از اقای رورا که در غیاب خلبان وظیف هدایت بوئینگ را بر عهده دارد.

4. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

الگری هم نشون داد اون طوری که بقیه فکر میکنن یک مربی معمولی نیست و همیشه برای بارسا مشکل ایجاد کرده و الان هم با یک تیم جوان و یک سری بازیکن درجه دو تیم پر ستاره بارسا رو متوقف کرد.
    بهزاد جان اگر منظورت از بقیه منم
    باید بگم من توهینی به آلگری نکردم اتفاقا همیشه برام مربی قابل احترامی بوده پستام در موردش هنوز هست
    معمولی یعنی معمول یعنی نرمال
    یعنی یه مربی متوسط
    توقع نداری که آلگری رو در سطح مربیهای درجه یک مثل کاپلو لیپی فرگوسن هیدینگ مورینیو گواردیولا یا.... حساب کنیم
    کلا حرف من چیز دیگه ای بود
    منظور من این بود که آلگری یه مربی متوسط هست که اصول اولیه و معیارهای یک رهبر رو داراست و دیدیم که در نهایت تونست بر رقیب خودش غلبه کنه
    اما رورا چنین شرایطی رو نداره
    همین
    امیدوارم میلان در بازی برگشت هم به همین زیبایی و بر اساس تاکتیکهای فوتبالی دفاع کنه

6. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

میلان خوب دفاع کرد . ولی من کلا با دفاع کردن مشکل دارم !
    با این سبک مشکل دارم . ولی خیلیا دوست دارن . مثلا اکثر بچه های این تایپیک !
    ولی من فکر میکنم بارسا در بازی برگشت میتونه این دفاع رو باز کنه و میلان رو حذف کنه !
    هر تیم دفاعی که حذف بشه فوتبال زیبا تر میشه !! االبته میلان به خاطر نداشته هاش دفاع کرد ! کاره دیگه ای نمیشد بکنه .
    گل اول میلانی ها هم که تابلو بود هنده
    تبریک به میلانی ها

8. 5 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

متاسفانه این 2 روز نتونستم بازی ها رو ببینم. فقط نیمه اول بازی میلان - بارسا رو دیدم
    با اینکه از بارسا خوشم میاد ولی خوشحالم که میلان بازیش رو برد هم به خاطر اینکه ایتالیاییه و هم به خاطر این که حال مجری ها و کارشناس های ضد ایتالیایی تلویزیون رو گرفت
    بارسا باز هم نشون داد جلوی تیمایی که خوب دفاع میکنن به شدت مشکل داره. همخون نیمه اول رو که دیدم معلوم بود که نمیتونه از دفاع میلان رد شه. البته اصلا نمیشه گفت بارسا حذف شده و احتمال اینکه تو زمین خودشون نتیجه مطلوب رو بگیرن کم نیست ولی اگه میلان تو نیمه اول بازی برگشت 1 گل بتونه بزنه دیگه همه چیز تموم شده است

تبریک به دوستان میلانی (البته تو جام باشگاه ها خودمم طرفدار میلان و بعدشم یووه هستم) بابت بردی که کمتر کسی فکرش رو میکرد

تا حالا تقریبا صعود یووه و بایرن قطعی شده

10. 7 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اینقدری که از باخت دیشب بارسا خوشحال شدم از بردن رئال هم خوشحال نمیشم !

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

(barcelona vs. milan (camp nou

بازی پخته و هوشمندانه + یه ذره شانس = میلان در جمع هشت تیم

13. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

ستاره هایی که در زمان پپ در یک روند صعودی تونستن در برابر تیمهایی نظیر چلسی اونقدر ایجاد موقعیت کنن و ستاره هایی که در زمان تیتو به شدت در گرفتن نتیجه مقتدر ظاهر شدن در غیاب این دو نفر روز به روز بیشتر افت میکنن
    شاید این بازی پیامی باشه برای ستاره ها مبنی بر اینکه شما بدون مربی کاری از پیش نمیبرید
    سلام.
    ببین علیرضا جان تا حدودی با حرفت موافقم ُ البته فقط در زمان پپ گواردیولا بود که تیم بارسلونا با استفاده از مربی میتونست در مقابل تیم های قوی نتیجه بگیره ُ و این روند صعودی ستاره های تیم زمانی که گواریدولا تیم رو ترک کرد در مقابل تیم های بزرگ کاملا به یک روند نزولی تبدیل شد.مثلا نزدیک ترین اتفاقی که بعد از ترک پپ از بارسا برای ستاره هاش اتفاق افتاد بازی سوپر کاپ بود.
    تو اون بازی بیشتر ستاره ها با تکیه بر ذهن خلاق خودشون کار میکردن و کاملا مشخص بود روی برنامه خاصی حرکت نمیکنند و در نتیجه بازیکن هایی مثل مسی و اینیستا یا مثلا یک تمام کننده مثل سانچز کلا از بازی محو بودن و اگر هم کاری میکردند با تکیه بر خلاقیت های فردی خودشون و تعریف های اولیه از تاکتیک تیم بود مثلا اینستا که در پست وینگ چپ بازی میکرد به دریبل زنی جرکت عمقی و عرضی ادامه میداد کاری که اکثر وینگر ها انجام میدن ولی هیچ حرکت خاصی که روی آنالیز تیم مقابل که توسط مربی صورت میگره انجام بدن مشاهده نمیشه !‌ البته این مشکل ایجاد شده تا حدودی به تیم های بزگر و آنالیزر های قوی هم بر میگرده مثلا بازی مسی وقتی که رو خلاقیت های خودش بازی میکنه و بدون برنامه مربی به این روند ادامه میده کاملا قابل پیش بینیه (‌چیزی که تا ۲ سال پیش نبود) الان مشکل بارسلونا اینه که کادر فنی این تیم دانش کافی رو برای استفاده تخصصی از بازیکن هاشون رو در تاکتیک های تیمی ندارند و این تیکی تاکا ای که به نمایش میزارند به صورت ابتدایی و ناقص استو این به وضوح قابل مشاهد هست....مثلا یک زمانی تیم روی پنالتی ( بازی با میلان پارسال) یا ضربه کاشته (‌بازی با رئال‌) یا اشتباه مدافعان ( پنالتی اول بارسا مقابل میلان که رو اشتباه مکسس صورت گرفت) به گل میرسه..ولی زمانی که این حرکات جواب نمیده و تیم حتی گلی دریافت میکنه و فشار عصبی رو بازیکن ها میفته و بازی گره میخوره واقعا کادر فنی بارسا واقعا این قابلیت رو نداره که بتونه فشار رو از بازیکن ها برداره و با استفاده از تاکتیک ها قوی ایجاد فرصت های مناسب مثلا استفاده از فضای پشت دفاع ُ عوض کردن جا و کارکشیدن از مدافعان حریف نتیجه رو عوض کنه و عملا تیم رو هوا میمونه و به همون روشی که قبل از دریافت گل انجام میداد و نتیجه هم نمیگرفت ادامه میده چیزی که تو زمان گواردیولا یا رایکارد اصلا وجود نداشت.و حالا مثال بهتر از بازی دیشب ُ زمانی که گل اول رو دریافت کردند هیچ تغییری صورت نگرفت و بارسا به همون روند ادامه داد ....بعد از گل دوم هم تغییری نککرد فقط الکسیس به چپ اومده اینیستا رفت کنار ژاوی....و بازی هم بازیسازی از زمین خودشون ادامه دادند با اینکه هیچ نتیجه ای نداشت؟ چرا؟ چرا توپ رو تا پشت محوظه میبردند ولی هیچ شوتی نمیزدند؟ فقط یک شوت اینیستا زد که همون یدونه هم خیلی خطرناک بود به نظرت اگه از پاس ها کوتاه پشت محوطه دست میکشیدند و با تسافده از قدرت شوت زنی سسک و ژاوی و انیستا و بوسکتس و آلوز....چدنتا شوت به سمت دروازه میزدند بهتر نبود یا گل اولی که مسی به گرانادا زد؟ رو دفع اشتباه دروازه بان...یا برخود توپ با مدافع و تغییر جهت توپ و بازی شدن دروازه...حداقل مزیتی که داشت این بود یه تغییر تو تیم مشاهده میشد و شاید این مربی تیم حریف رو به اشتباه مینداخت...
    Last edited by D3vil_A; 21-02-2013 at 14:30.

15. 5 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

بازی دیشب از چند تا نکتۀ عجیب و جالب داشت.خوب اینکه میلانی که کم کم داره یه بحران و یه بهتر بگم یه خونه تکونی بزرگ و واقعاً بیسابقه رو پشت سر میزاره بدترین قرعه ممکن بهش خورد و از طرف دیگه خوب بازیکن جوون کم نداره که برای درخشش جلوی تیمهای بزرگ انگیزه دارن.فکر کنم با این وضع کم بضاعت کلی میلان و از اونور مصدومین و محرومین و اینکه دئوسه تا بازیکنی که در طول فصل خوب کار نکردن و بیشتر رو نیمکت نشستن رو یهو مجبور شه تو بازی به این مهمی بازیشون بده خودش مشخص میکنه که چاره ای غیر از این تاکتیک رو نداشتن. یه جورایی مثل اون زمانی که چلسی چاره ای غیر از اون مدل دفاع کردن نداشت. فرقش اینه که میلان یه خط جلو تر دفاع میکرد و البته بارسلون هم اون برندگی فصل قبل رو نداشت. که انصافاً دلیل اصلیش نبود مربی درست و درمون رو نیمکتش هست.در مورد صحنۀ گل اول میلام هم که هند گرفته نشد (یا نبود) هم نظر من اینطوریه:طبق قوانین ناقص فعلی، این صحنه هند نیست ولی طبق اون چیزی که باید این قانون اونطوری میشد 100% هنده.به نظرم یه تفسیر بدی از قانون حالا دیگه قدیمی هند انجام شد که باقی موند. دقیقاً یادمه جام ملت های 96 بود که استیو مک منمن تو 18 قدم برای محافظت صورتش دستش رو آورد بالا و پنالتی گرفته شد که از اون موقع کم کم صحبت تغییرات تو قوانین مربوط به هند شروع شد. منتها اون چیزی که این وسط گم شده فرق بین استفاده کردن و استفاده بردن هست. هرکت بازیکن میلان اصلاً برای استفاده کردن نبود. من نمیدونم چرا دستاش باز بود. شاید داشت دفاع رو هل میداد بعد دستاش رو به علامت بیگناهی گرفت بالا و شوت هم خورد به کمر دفاع بارسلون و کمونه کرد و خورد به دستاش ولی نکتش اینه که از این حرکت غیر عمدی سود بردن. درست همونطوری که مثلاً چندین سال پیش (یادم نمیاد جام ملت های اروپا بود یا جام جهانی) تو بازی فرانسه و انگلستان دروازه بان انگلیس توپ رو شوت میکنه که دیوید ترهزگه برای محافظت از صورتش دستش رو میاره جلوی صورتش ولی توپ میخوره به دستش و میفته جلوی پاش و گل! نظر شخصی من اینه که این صحنه ها که دست حرکت میکنه و در جایی غیر طبیعی قرار میگیره و برای یه تیم سود داره باید هند گرفته بشه. البته فیفا قطعاً نمیخواد پیچیدگی کار رو بالا ببره چون مثلاً من هم موافقم که همین صحنۀ دفاع از صورت تو 18 قدم خودی پنالتی نیست و این یه دوگانگی هست و باز اینکه دفاع روی خط که دستش کاملاً هم طبیعی مونده اگه توپ بخوره به دستش به نظر من باید پنالتی بگیره ولی قرمز نده و اگه عمدی بود قرمز بده.کلاً موضوع مشکلیه.از موضوع تاپیک خارج شدم.در کل امیدوارم بازی های برگشت بازی های خوبی باشه و بدون مشکل داوری.بازی برگشت منچستر و رئال میتونه خیلی جذاب باشه.پریشب هم که باخت آرسنال با اون وضع دفاع و دروازهبانش بدجوری دل من رو به درد آورد و دلم برای ونگر سوخت. قطعاً ونگر باعث شد که آرسنال الان یه ورزشگاه مدرن داشته باشه و انصاف حکم میکنه که کم کم سالی یه ستاره رو براش بخرن.نکته ای که در مورد آرسنال دیدم و فکر میکنم بهش اعتقاد دارم اینه که اون نظم تیمی و اون ترکیب خوبی که در یه مقطعی تیم داشت از بین رفته. متاسفانه دو تغییری که تو تیم داده شده باعث این قضیه هست. یکی باز کردن تئو در نوک خط حمله و دیگری اینکه ویلشیر (که خیلی هم دوسش دارم) رو تههایی گذاشتن وسط و متاسفانه کازورلا رو جابجا کردن. من فکر میکنم اون مقطعی که در وسط فصل تیم یکم بهتر شده بود به خاطر وجود همزمان کازورلا در وسط، پولدی سمت چپ، تئو بیشتر سمت راست و ژیرو در نوک حمله بود. ترکیب تیم جلوی بایرن خیلی ناقص بود. دفاع ها هم که افتضاح بودن. هر چهار نفر کوشیلنی، مرتهساکر، فرمائلن و سانیا اشتباههای عجیبی رو انجام میدادن.

17. 9 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

طبق قوانین ناقص فعلی، این صحنه هند نیست ولی طبق اون چیزی که باید این قانون اونطوری میشد 100% هنده.به نظرم یه تفسیر بدی از قانون حالا دیگه قدیمی هند انجام شد که باقی موند. دقیقاً یادمه جام ملت های 96 بود که استیو مک منمن تو 18 قدم برای محافظت صورتش دستش رو آورد بالا و پنالتی گرفته شد که از اون موقع کم کم صحبت تغییرات تو قوانین مربوط به هند شروع شد. منتها اون چیزی که این وسط گم شده فرق بین استفاده کردن و استفاده بردن هست. هرکت بازیکن میلان اصلاً برای استفاده کردن نبود. من نمیدونم چرا دستاش باز بود. شاید داشت دفاع رو هل میداد بعد دستاش رو به علامت بیگناهی گرفت بالا و شوت هم خورد به کمر دفاع بارسلون و کمونه کرد و خورد به دستاش ولی نکتش اینه که از این حرکت غیر عمدی سود بردن. درست همونطوری که مثلاً چندین سال پیش (یادم نمیاد جام ملت های اروپا بود یا جام جهانی) تو بازی فرانسه و انگلستان دروازه بان انگلیس توپ رو شوت میکنه که دیوید ترهزگه برای محافظت از صورتش دستش رو میاره جلوی صورتش ولی توپ میخوره به دستش و میفته جلوی پاش و گل! نظر شخصی من اینه که این صحنه ها که دست حرکت میکنه و در جایی غیر طبیعی قرار میگیره و برای یه تیم سود داره باید هند گرفته بشه. البته فیفا قطعاً نمیخواد پیچیدگی کار رو بالا ببره چون مثلاً من هم موافقم که همین صحنۀ دفاع از صورت تو 18 قدم خودی پنالتی نیست و این یه دوگانگی هست و باز اینکه دفاع روی خط که دستش کاملاً هم طبیعی مونده اگه توپ بخوره به دستش به نظر من باید پنالتی بگیره ولی قرمز نده و اگه عمدی بود قرمز بده.کلاً موضوع مشکلیه
    اگه اینطوری بخوایم یک هند تفسیر کنیم باید مثل کشتی داورا بشینن و یک صحنه رو چندبار نگاه کن و تفسیرش کنن, اونوقتت احتمالا بعد از یک مدت فوتبال از المپیک حذف میشه
    بازیکن میلان حرکتش کاملا واضحه دیگه تفسیر لازم نداره, در کسری از ثانیه بعد از برخورد توپ با بازیکن بارسا مجبور به عکس العمل میشه, عکس العمل غیر ارادی یک بازیکن حرفه ای فوتبال
    این مواقع بردن دست به سمت بالاس که توپ بدستش برخورد نکنه, 100 درصد واضحه که حرکت عمدی نبوده و مطمئنم که زاپاتا اصلا مسیر توپ تشخیص نداد و با یک حرکت غریزی وقتی دید توپ
    داره به سمتش میاد دستش برد بالا.

امروز از اخبار ورزشی مصاحبه بعد از بازی مربی بارسا رو شنیدم, واقعا در شان تیمی مثل بارسا نیست که بعد از شکست بیاد گیر به زمین بده! جالبتر اینکه گفت اینجا به درد کاشت سیب زمینی
    میخوره بهرحال امیدوارم چمن بسیار عالی نئو کمپ تو بازی برگشت بتونه کمکشون کنه

19. 5 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •