باز امشبم دوباره داره حساب میکنه
دقیقه, 36 ثانیه 0.87 MBs 3.01 MBs 0.87 MBs 3.01 MBs 1392/1/4 00:01:49 1392/1/4 00 25
باز امشبم دوباره داره حساب میکنه
دقیقه, 36 ثانیه 0.87 MBs 3.01 MBs 0.87 MBs 3.01 MBs 1392/1/4 00:01:49 1392/1/4 00 25
Last edited by AliTavakoli7; 24-03-2013 at 00:08.
طرح الماس مگه بده ؟؟ من میخواستم بگیرم . مشکل خاصی داره ؟
الان که 1 مگ نامحدود دارم سرعتم همیشه 130 ثابته و توی 6 ماه حدود 1 ترابایت دانلود و آپلود داشتم . قاعدتا اونم باید سرعتش روی 390 ثابت باشه !
ینی یه مشکل کوچیک میخوری میخوای حلش کنی . به بد بختی با این سرعت افتضاح و فی لت رینگ مزخرفشون میتونی تو یه سایت راه حلشو ببینی . بعد با این هزینه ی زیاد دانلودش میکنی چیزی که نیاز داری .
از اینا بی پدر مادر تر ندیدم .
طرح بعثتم. دزدی ک شاخ و دم نداره. زنگیدم2020 و 2828 با کما پررویی میگه 12-7 رو کردیم 1-7 میگم چرا؟ :بمن مربوط نیست. :دزدیه. برو شکایت کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ب مخابرات مرکزی و 135 : موقع پول دادن 12-7 بود میگه مگه بمن پول دادی و............. سرتونو بدرد نیارم. سالی ک زوره 13 ماهه.
مخابرات خراسان رضوی دانلود رایگان شبانه داره یا خیر ؟
تعرفه های گرون یه طرف-محدود حجمی از یه طرف- سرعت کم از یک طرف - قیلترینگ از یه طرف
کلا از هر طرف اسیر شدیم.
برای بار صدم میگم .اینا همش مربوط به 30یاست هستش و بس.
اینجوری هم که بوش میاد عمر من و شما با منتظر موندن کفاف نمیده واسه اون روی که بهتر بشه وضعیت.
طرح الماس کسی داره اینجا؟میارزه به قیمتش؟بزنیم رو دانلود از صب تا شب بپوکه مخابرات
من به همون 512 نامحدودی که یه زمانی داشتم راضی بودم آخه چرا برداشتنش؟این جدول تعرفه سراسری مخابرات توش نامحدود داره که!فقط اینجا نمیده به ما
الان همش پول به گیگ دارم میدم لامصب...کاش واسه جلب رضایت مشتری دوباره سرویس نامحدود رو اجرا کنن.
Last edited by .Mahdi.; 29-03-2013 at 16:58.
اغا یکی به ما بگه چیکار کنم...من نامحدود مخابرات داشتم..چند روز پیش زنگ زدم واس تمدید میگه نامحدود دیگه تمدید نمیشه...
از شرکتهای خصوصی هم نمیشه گرفت ما روی فیبر نوری هستیم....خارجی ها داوطلبانه دارن آدم میفرستن مریخ....ما حتی
یه اینترنت 512 هم نداریم یعنی نمی ذارن که داشته باشیم....اینه ج*مهوری اس*لامی....
دوستان من فقط نامحدود میخوام یکی راهنمایی م کنه باید چیکار کنم الان...کلا عصبام خورده خورده....داغونم نت ندارم...
کمک کنید.....
اسم این سامانه گلدنت رو باید گذاشت دزد نت.
امروز بعد از به روزرسانی 14 گیگ ازم کم شد ریزکارکردم هم پاک شده که معلوم نشه کجا رفته.
زنگ زدم میگه مسولش فردا صبح میاد.ای لعنت بر این بی شرفهای دزد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)