تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 17 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 163

نام تاپيک: نصب ویندوز Xp در کمتر از چهار دقیقه !!! ( آموزش نرم افزار Norton Ghost - نورتون گاست )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان ما پارسال توی کارگاهمون هی زرت و زورت ویندوز سیستم ها خراب میشد و موقع نصب کلی باید معطل میشدیم . یکی از استادا اومد و با همین گاست تحت داس یه بک اپ گرفت که از اون به بعد ویندوز ها توی مایه های 4-5 دقیقه نصب میشدند .

خوب تا حالا که همش خاطره بود ولی نکته ی مهمش این بود که از اون سی دی برای تمام سیستم ها استفاده میکردیم . و مشخصات سخت افزاری هیچ کدوم از سیستم ها هم مثل هم نبود و اون ویندوز خیلی راحت روی همه ی سیستم ها نصب میشد .

اون موقع من اصلا توی بحر این گاست نبودم (یعنی اصلا برام مهم نبود) که بخوام ازش بپرسم و الان هم نمیدونم اون بابا رو کجا باید پیدا کنم که ازش بپرسم .

اون چه جوری این ویندوز رو پک کرده بود که میشد روی همه ی سیستم ها ازش استفاده کرد ؟

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من بهت میگم چیکار کنی اصلا ناراحت نباش
    این بدبختی من هم بود
    1. دی وی دی رامت باید خوب بخونه (که میخونه)
    2. وقتی سی دی یا دی وی دی رو گذاشتی 20 ثانیه صبر کن تا حسابی اونو بخونه (مخصوصا از دومی به بعد)
    3.اگه همه اینا نشد (که میشه) بگو تا مفصل سومین راه رو توضیح بدم (طولانیه)
    منتظرم
    ممنون دوست عزيز اما من دو راهي كه گفتي رو نفهميدم!
    فكر كرده بودن با Ghost-Explorer ميشه اما اونم تا قسمت 5 كار نكنه 6 رو نميشناسه و من از 12 قسمت اطلاعاتم فقط تا 4 رو ميتونم بدست بيارم....
    آقا هر راهي بلدي به من بگو.... ممنون ميشم...

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

دوستان ما پارسال توی کارگاهمون هی زرت و زورت ویندوز سیستم ها خراب میشد و موقع نصب کلی باید معطل میشدیم . یکی از استادا اومد و با همین گاست تحت داس یه بک اپ گرفت که از اون به بعد ویندوز ها توی مایه های 4-5 دقیقه نصب میشدند .

خوب تا حالا که همش خاطره بود ولی نکته ی مهمش این بود که از اون سی دی برای تمام سیستم ها استفاده میکردیم . و مشخصات سخت افزاری هیچ کدوم از سیستم ها هم مثل هم نبود و اون ویندوز خیلی راحت روی همه ی سیستم ها نصب میشد .

اون موقع من اصلا توی بحر این گاست نبودم (یعنی اصلا برام مهم نبود) که بخوام ازش بپرسم و الان هم نمیدونم اون بابا رو کجا باید پیدا کنم که ازش بپرسم .

اون چه جوری این ویندوز رو پک کرده بود که میشد روی همه ی سیستم ها ازش استفاده کرد ؟
    تو باید یه درایو رو کاملا" فرمت کنی (حجمش کمتر از 15 گیگ باشه بهتره)
    بعد توش یه ویندوز یا هر سیستم عامل دیگه ای نصب کنی
    بعدش بدون نصب هیچگونه درایور و نرم افزار(البته بیشتر نرم افزارها مشکلی نداره ولی بعضیاشون نمیشه) از اون درایوت با گوست بکاپ بگیری
    اون وقت این بکاپ رو همه ی سیستما کار میکنه
    موفق باشی

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

2

ممنون دوست عزيز اما من دو راهي كه گفتي رو نفهميدم!
    فكر كرده بودن با Ghost-Explorer ميشه اما اونم تا قسمت 5 كار نكنه 6 رو نميشناسه و من از 12 قسمت اطلاعاتم فقط تا 4 رو ميتونم بدست بيارم....
    آقا هر راهي بلدي به من بگو.... ممنون ميشم...
    ببینم سی دی هات سالمن؟
    بیشتر توضیح بده
    دونه دونه سی دی هاتو بزار تو کامپیوتر و فایلای داخلشو رو کامپیوترت کپی کن (برای تست) همچنین نباید مدت کپی خیلی زیاد بشه
    اگه همشون سالمن ، باید راه دوم رو که گفتم انجام بدی
    یعنی بعد از بوت کامپیوتر و گذاشتن سی دی یک و شروع اکسترکت ، زمانی که سی دی بعد رو خواست ، سی دی رو قرار بده بعد 20 ثانیه صبر کن تا سی دی رو بخونه سپس روی ok بزن.
    چیز سختی نیستا
    اگه مشکل داشتی بگو باز
    اگه دیر جواب میدم پیغام خصوصی بزار که تو فروم بهت جواب بدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام.دوستان خسته نباشيد.آقا من وقتي با اين برنامه ايميج ميگيرم با وجود آنكه فضاي زيادي در درايوي كه ايميج را در آنجا سيو ميكنم ؛ وجود داره با اين وجود ايميج را به دو بخش با پسوندهاي Gho و Ghs تقسيم ميكنه.در صورتي كه در آموزش نوشته شده كه اگر فضاي موجود كافي باشه ؛ اينجنين نميشود.حالا اگر بخواهيم ايميج را برگردانيم چه جوري بايد از اين دو استفاده كرد؟ با تشكر

حـــــرفـه ای MB_Danger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام.دوستان خسته نباشيد.آقا من وقتي با اين برنامه ايميج ميگيرم با وجود آنكه فضاي زيادي در درايوي كه ايميج را در آنجا سيو ميكنم ؛ وجود داره با اين وجود ايميج را به دو بخش با پسوندهاي Gho و Ghs تقسيم ميكنه.در صورتي كه در آموزش نوشته شده كه اگر فضاي موجود كافي باشه ؛ اينجنين نميشود.حالا اگر بخواهيم ايميج را برگردانيم چه جوري بايد از اين دو استفاده كرد؟ با تشكر
    سلام دوست من ...
    امیدوارم حالتون خوب باشه .
    میشه بگید حجم قسمت اول ( GHO ) چقدره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام قربان.ممنون كه پاسخ دادي.دوست داشتم كه خودتان جواب بديد كه شكر خدا اين اتفاق افتاد.حجم قسمت اول 1.99 گيگابايت و حجم قسمت دوم 376 مگابايت ميباشد.در ضمن اگه زحمتي نيست يه توضيح مختصري بديد كه موقع برگرداندن ايميج ؛كدام را بايد برگرداند؟.با تشكر
    Last edited by talabe; 11-03-2007 at 18:09.

حـــــرفـه ای Mohsen6558's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    آذربایجان

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز sherlock_Holmes ابتدا با Ghost Explorer قسمت دوم ایمیج خود را باز کنید بعد از اینکه Error رو داد قسمت اول رو باز کنید یه سوال می پرسه و می که که این پارتیشن بیش از یک تکه هست آیا می خواهید تمام قسمتها را باز کنم گزینه یYes را انتاب کن تا ایمیج رو به صورت کلی بتونی ببینی همین
    برای استفاده از ایمیجچ گاست معیوب هم باید اول اون رو از دیسک به هارد کپی کنی برای این کار نرم افزارهای زیر بر حسب اولویت معرفی می شود :
    Iso Busster
    Clone CD
    PreGap.Image.Builer
    BadCopy
    اگه به بحث قفل شکنی آشنا نیستین همون Clone CD پیشنهاد می شه البته هر چقدر بیتونید تنظیمات بهتری رو اعمال کنید زودتر می تونید فایل رو پکی کنید اما گزینه ی اول یه چیز دیگه هست !!
    در آخیر هم با هر برنامه ای که ایمیج گرفتی اونو توی یه درایو مجازی بذار مثل Deamon یا هر برنامه ی دیگه ای
    در جواب mehdirm666 عزیز باید عرض کنم که اون شخص کار خاصی نکرده بلکه ویندوز خودش رو سازگار می کنه یعنی ویندوز تصور می کنه که سخت افزارش عوض شده و خودشو منطبق می کنه چون اگر این جور نبود شما وقتی که حتی یه سی دی رام رو هم عوض می کردی باد از اول ویندوز نصب می کردی در حالی که اینگونه نیست اما هیچ وقت مثل ویندوزی که برای همون سیستم نصب شده نمی شه البته تفاوت چندانی نمی کنه
    در ضمن شاید سیستم های شما از نظر سخت افزاری یکسان نباشد اما چندان هر فرقی نداشته مثلا پردازنده ی همه ی آنها اینتل بوده درسته ؟؟

حـــــرفـه ای MB_Danger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام قربان.ممنون كه پاسخ دادي.دوست داشتم كه خودتان جواب بديد كه شكر خدا اين اتفاق افتاد.حجم قسمت اول 1.99 گيگابايت و حجم قسمت دوم 376 مگابايت ميباشد.در ضمن اگه زحمتي نيست يه توضيح مختصري بديد كه موقع برگرداندن ايميج ؛كدام را بايد برگرداند؟.با تشكر
    سلام عزیزم ...
    شما لطف دارید .
    وقتی اندازه ی Image به 2 گیگابایت برسه ، نرم افزار Ghost به صورت اتوماتیک Image رو به دو قسمت تقسیم می کنه .
    هنگام بازیابی ، نرم افزار Ghost از شما فایل GHO ( قسمت اول ) رو درخواست می کنه ، وقتی که کامل آن را بازیابی کرد ، نوبت میرسه به قسمت دوم ( GHS ) ...
    اگر هر دو قسمت کنار هم باشن ( بطور مثال هر دو در درایو E و در پوشه ای با نام Image ) هنگام بازیابی ، نرم افزار Ghost به صورت اتوماتیک قسمت دوم رو پیدا می کنه و اون رو هم بازیابی می کنه !
    ولی اگر قسمت دوم در جای دیگری قرار داشته باشه ( بطور مثال قسمت اول در درایو E و در پوشه ای با نام Image و قسمت دوم در درایو F ) نرم افزار Ghost پس از اینکه قسمت اول رو بازیابی کرد ، به شما پیغام زیر رو میده ...

این پیغام میگه :

اگر قسمت بعدی در درون دیسک ( CD یا DVD ) دیگری قرار دارد ، ابتدا آن دیسک را در دیسک گردان قرار دهید و بعد کلید OK را فشار دهید و اگر قسمت بعدی در جای دیگری از هارد قرار دارد ، با فشردن کلید Browse مسیر آن را مشخص کنید .
    موفق باشید .

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    دوست خوبم mohsen6558 ممنون كه راهنمايي ميكنيد اما من در قسمت دوم رو باز ميكنم و بعد از ارور و OK زدن اتفاقي نميفته. بعد قسمت اول رو باز ميكنم و اون سوالي نميپرسه فقط آدرس بقيه قسمتها رو ميپرسه. من به ترتيب ايميجم رو كه 13 تكه شده باز ميكنم اما از اونجا كه قسمت 5 خونده نميشه بعد از 4 ميرم و 6 رو انتخاب ميكنم. اينجا ديگه آدرس بقيه رو نميپرسه! تازه تو بقيه قسمتها كه راحت روي هارد كپي شدن ارور ميده اينجوري:

Corruption in image file, or media not present. not all files are shown
    يا
    media not present. not all files are shown

ضمنا من با Badcopy قسمت 5 رو كپي كردم روي هارد اما موقعي كه فراخوانيش ميكنم ميگه اين يا قسمت درست نيست يا اصلا ايميج گاست نيست!! چه كنم؟

آقاي MB-Dander يه كمي از اون راهنماييهاي جامع و كاملتون به ما هم بدين. درسته مشكل ما يه خورده پيچيدست اما حتما يه چيزايي ميدونين نه؟ ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •