سلام
دیگه دوره pc تموم شده برادر گل من!! درضمن اگه قراره 3 تومن بدیم یه pc جمع کنیم خوب 1 تومن روش میزاریم با تقریبا همون کانفیگ یه لپ تاپ میگیریم ! به نظر من قابل حمل بودن و نیاز نداشتن به میز و کابل و سیم و ... بیشتر از 1 میلیون اختلافشون می ارزه. همین الانش هم بخواین pc رو بفروشین اونقدر طالب نداره و کلی هم میزنن تو سر مال درحالیکه یه لپ تاپ کهنه واسه دوسال پیش هم طالب و خریدار داره. کافیه یه سر به پاساژهای کامپیوتر بزنی و خودت تحقیق کنی. همین حالاش خیلی ها pc تو خونشون ماه هاست دیگه روشن نشده با اینکه شاید لپ تاپشون از لحاظ سخت افزاری از اون ضعیفتر هم باشه. البته این نظر منه و نظر شما هم محترمه.
درخصوص msi Ge70 هم یه نکته ای رو تاحالا یادم رفته بود بگم و فکر میکنم یکی از دلایل دو قیمته بودن این مدل میتونه باشه:
ویندوز 7 روی این لپ تاپها با اینکه در ظاهر اورجیناله و رجیستر میشه و آپدیت هم به راحتی میشه اما درواقع ممکنه ویندوز لپ تاپ شما اورجینال نباشه! اگه به وبسایت ماتریس و دیجی کالا سربزنید درخصوص نوع سیستم عامل یا جاشو خالی گذاشتن و یا نوشتن ویندوز 7 ! درحالیکه یا باید بنویسند ویندوز 7 یا بنویسن DOS یعنی بدون ویندوز !نمیشه که هم ویندوز داشته باشه و هم نداشته باشه ! علتشو از یکی از نمایندگی های تهران پرسیدم جوابشو اینجوری گرفتم که ماتریس یه تعداد ویندوز اورجینال تهیه کرده و هر ویندوز رو روی چندتا Ge70 یا Ge60 کپی میکنه! لذا از هر چندتا یکیشون کاملا اصله و بقیه نیمه اصله ! حالا کی گندش دربیاد خدا عالمه و فعلا که خودم به شخصه مشکلی با اصل بودن ویندوزش نداشتم. ظاهرا از نظر مایکروسافت این مساله که یک نفر ویندوزشو روی چندتا دستگاه نصب کرده باشه خیلی مساله ساز نیست هرچند دقیقا نمیدونم و اطلاعاتم خیلی ناقصه. اگه فرض کنیم ویندوز 7 حدود 100 الی 200 دلار قیمتش باشه اونوقت با یه حساب سرانگشتی میشه فهمید چرا بعضی ها 400 الی 500 هزارتومن اختلاف دارن. اینم از اون ایرانی بازی های ماست که به عقل جن هم نمیرسه