تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین برند لپ تاپ از نظر شما؟؟

راي دهنده
132. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Lenovo

46 34.85%
  • Asus

49 37.12%
  • Acer

8 6.06%
  • Sony

21 15.91%
  • Hp

24 18.18%
Multiple Choice Poll.
صفحه 12 از 23 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 224

نام تاپيک: لپ تاپ تا 3 میلیون تومن برای بازی

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

خب شما ميتوني سري Thinkpad lenovo رو بگيريد از نظر مقاومت بهتر بدونيد يكي از اولين مدل هايي هستش كه به فضا فرستاده شده توسط ناسا كانفيگ هاي خوبشم پيدا ميشه اما قيمت نسبتا بالايي داره
    سلام
    البته مطلبی که گفتی درسته اما مال اون زمان بود که لنوو مال آی بی ام بود. الان تو این حد و اندازه ها نباید باشه.
    اما درکل من از لنوو خوشم میاد چون برند خوبیه و از اطرافیان که لنوو دارند بازخوردهای مثبت گرفتم .
    یکی هم درخصوص گرافیک ge70 مشکوک بود اما باید بگم همونطور که یکی از دوستان قبلا گفتند ماتریس فعلا سری ond رو وارد میکنه که همگی با کارت gt660 هستش. تو همون سایت msi ، اون پائین صفحه به رنگ قرمز هم نوشته که مشخصات لپ تاپ در مناطق مختلف میتونه متفاوت باشه و باید نگاه کرد که کانفیگ اون لپ تاپ در کشور شما کدوم کانفیگه.
    یه اشکالی هم این ge70 داره که تاحالا یادم رفته بود بگم . البته اگه اشکال بشه گفت. اونم اینه که ویندوزشون درحالیکه اورجیناله ظاهرا و کاملا آپدیت میشه اما در واقع اورجینال نیست ! شرکت ماتریس یه سری ویندوز اورجینال خریده و روی لپتاپ هاش نصب میکنه اینطوری از یه ویندوز چندتا کپی میفروشه! تاحالا که ما مشکلی نداشتیم تا ببینیم چی میشه. هرچند همین موضوع منو وسوسه میکنه که با خیال راحت درآینده یه ویندوز 8 روش نصب کنم. فکر کنم علت اینکه برخی از ge70 ها درحالیکه یه گارانتی و داخل کارتون و آکبند هستند قیمتشون با هم چندصد هزارتومان فرق دارند میتونه واسه همین موضوع باشه !!!
    درخصوص اظهار نظر یه عزیز دیگه که گفته بودند برندهای لپ تاپ خیلی باهم فرق ندارند چون قطعاتشونو شرکتهای دیگه میسازن باید بگم که من یکم با شما مخالفم (جیگرتو بخورم ناراحت نشی ها) دوتا چیز همون اول کار بدجور تو ذوق آدم میخوره اگه کیفیتشون خوب نباشه. یکی کیفیت ساخت بدنه و دیگری کیفیت تصویره. تو این دوتا شما امکان نداره در 80 درصد موارد از سونی ناراضی بشی و از dell راضی ! سری xps اون رو هم 6 ماه پیش برادرم گرفته اونم مدل خداشو! الان خراب شده !! و باید کیبوردشو کلا عوض کنه . البته کاملا میتونید حدس بزنید که گارانتی این مشکل رو قبول نداره و با کمال احترام باید برادرم از جیب مبارکش بخره! تصویرش هم چنگی به دل نمیزنه و مدل براقه. با اینه کانفیگ خیلی خفنی داره اما به نظر کند و احمق میرسه!! و درعمل هم واقعا اینطوریه و انتظارت رو براورده نمیکنه . نمیدونم چرا اما ما که به این نتیجه رسیدیم
    من هم یه pc دارم که مدتهاست روشنش نکردم و این نشون میده که عصر pc ها داره تموم میشه و آدم نباید یه ریال پولشو پای pc بده. درضمن تو همون pc هم اگه بخوای یه کارت گرافیک خوب بندازی الان باید حدود 1.5 الی 2 میلیون فقط بابت کارت گرافیک بدی! تو این دوره زمونه هرچی که بخوای باید تو یه لپ تاپ دنبالش بگردی نه چیز دیگه . هرچند که 5 سال دیگه شاید لپ تاپ ها هم کلا جاشونو به مدلهای ترکیبی دیگه بدن و مدلهای تاچ کل بازار رو بگیره و امکانات لپ تاپ ها و تبلت ها یکی بشند که شواهدشو داریم میبینیم. من به شخصه مطمئنم ظرف یکی دو سال آینده همه لپ تاپ ها دیگه با فرمت اولترابوک و با صفحه تاچ و وزن و ضخامت باریک تولید خواهند شد و همین لپ تاپ های جدید فعلی هم آخرین سری ها از نسل لپ تاپ های کلاسیک باشند.

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اینطور که اول تاپیک گفتی میخوای لبو برای چند وقت دیگه بگیری یعنی چند ماه بعدواین تاپیک میتونه تا موقعی که شما لپو نگیرید کش پیدا کنه -اون موقع هم مدلای جدیتر با قیمتهای بهتر میان اونوقت تمام این ماجرا به هیچ ختم میشه -شما بفرمایید موقعی که تصمیم نهایی در خرید رو گرفتین -اعلام کنید تا پیشنهاد به موقع یراتون داده بشه لاقل تاپیک اینطوری به نتیجه میرسه

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

البته این مال قدیماست که 3تومن کلی پول بود دیگه با 3تومن دسکتاب خوبم نمیشه جمع کرد یه سی پیو 1100 گرافیک 1200 یه رم هم بگیری 3تومن پر میشه یه مانیتور خوب 400تومنه موس
    گرچه با 3 تومن لب تاب فوق العاده هم دیگه نمیشه گرفت
    شما اگر سیس نمیتونید با 3 تونم بگیرید بفرمایی راهنماییتون کنم با 3 تومن میشه یه سیس عالی برا گیم گرفت-این چیزایی هم که تو گفتی نهایت سیستم با کمتراز این هم میشه کل بهترین لپ بازارو با هش خابوند-من نمیدونم شما با یه پردازنده یه تومنی تو بازی میخوای چیکار کنی

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

سلام
    دیگه دوره pc تموم شده برادر گل من!! درضمن اگه قراره 3 تومن بدیم یه pc جمع کنیم خوب 1 تومن روش میزاریم با تقریبا همون کانفیگ یه لپ تاپ میگیریم ! به نظر من قابل حمل بودن و نیاز نداشتن به میز و کابل و سیم و ... بیشتر از 1 میلیون اختلافشون می ارزه. همین الانش هم بخواین pc رو بفروشین اونقدر طالب نداره و کلی هم میزنن تو سر مال درحالیکه یه لپ تاپ کهنه واسه دوسال پیش هم طالب و خریدار داره. کافیه یه سر به پاساژهای کامپیوتر بزنی و خودت تحقیق کنی. همین حالاش خیلی ها pc تو خونشون ماه هاست دیگه روشن نشده با اینکه شاید لپ تاپشون از لحاظ سخت افزاری از اون ضعیفتر هم باشه. البته این نظر منه و نظر شما هم محترمه.
    درخصوص msi Ge70 هم یه نکته ای رو تاحالا یادم رفته بود بگم و فکر میکنم یکی از دلایل دو قیمته بودن این مدل میتونه باشه:
    ویندوز 7 روی این لپ تاپها با اینکه در ظاهر اورجیناله و رجیستر میشه و آپدیت هم به راحتی میشه اما درواقع ممکنه ویندوز لپ تاپ شما اورجینال نباشه! اگه به وبسایت ماتریس و دیجی کالا سربزنید درخصوص نوع سیستم عامل یا جاشو خالی گذاشتن و یا نوشتن ویندوز 7 ! درحالیکه یا باید بنویسند ویندوز 7 یا بنویسن DOS یعنی بدون ویندوز !نمیشه که هم ویندوز داشته باشه و هم نداشته باشه ! علتشو از یکی از نمایندگی های تهران پرسیدم جوابشو اینجوری گرفتم که ماتریس یه تعداد ویندوز اورجینال تهیه کرده و هر ویندوز رو روی چندتا Ge70 یا Ge60 کپی میکنه! لذا از هر چندتا یکیشون کاملا اصله و بقیه نیمه اصله ! حالا کی گندش دربیاد خدا عالمه و فعلا که خودم به شخصه مشکلی با اصل بودن ویندوزش نداشتم. ظاهرا از نظر مایکروسافت این مساله که یک نفر ویندوزشو روی چندتا دستگاه نصب کرده باشه خیلی مساله ساز نیست هرچند دقیقا نمیدونم و اطلاعاتم خیلی ناقصه. اگه فرض کنیم ویندوز 7 حدود 100 الی 200 دلار قیمتش باشه اونوقت با یه حساب سرانگشتی میشه فهمید چرا بعضی ها 400 الی 500 هزارتومن اختلاف دارن. اینم از اون ایرانی بازی های ماست که به عقل جن هم نمیرسه

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

منم با animsprite موافقم.کلا کسی که می خواد لپتاپ بخره برای بازی و کارای سنگین از نظر منطقی داره اشتباه می کنه.مخصوصا باری بازی.چون قیمت نسبت به کارایی هیچ توجیهی نداره.یه لپتاپ 5 میلیونی هم الان رو بازیها با ریزولوشن FHD با تنظیمات آخر ممکنه مشکل داشته باشند.در ضمن لپتاپ هم به مراتب حساس تره به کار سنگین.شما با خیال راحت می تونی روزی 5-6 ساعت با Pc بازی کنی.ولی با لپتاپ مدارا نکنی اذیتت می کنه.قدرت قطعات لپتاپ هم همیشه کمتر از نوع مشابه pc هست.اونی که لپتاپ می گیره برای کارای عادی می گیره.نه اینکه فقط بازی کنه.تازه خیلیها هم اصلا جابه جا نمی کنند سالی یه بار هم لپتاپشون رو!

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    دیگه دوره pc تموم شده برادر گل من!! درضمن اگه قراره 3 تومن بدیم یه pc جمع کنیم خوب 1 تومن روش میزاریم با تقریبا همون کانفیگ یه لپ تاپ میگیریم ! به نظر من قابل حمل بودن و نیاز نداشتن به میز و کابل و سیم و ... بیشتر از 1 میلیون اختلافشون می ارزه. همین الانش هم بخواین pc رو بفروشین اونقدر طالب نداره و کلی هم میزنن تو سر مال درحالیکه یه لپ تاپ کهنه واسه دوسال پیش هم طالب و خریدار داره. کافیه یه سر به پاساژهای کامپیوتر بزنی و خودت تحقیق کنی. همین حالاش خیلی ها pc تو خونشون ماه هاست دیگه روشن نشده با اینکه شاید لپ تاپشون از لحاظ سخت افزاری از اون ضعیفتر هم باشه. البته این نظر منه و نظر شما هم محترمه.
    درخصوص msi Ge70 هم یه نکته ای رو تاحالا یادم رفته بود بگم و فکر میکنم یکی از دلایل دو قیمته بودن این مدل میتونه باشه:
    ویندوز 7 روی این لپ تاپها با اینکه در ظاهر اورجیناله و رجیستر میشه و آپدیت هم به راحتی میشه اما درواقع ممکنه ویندوز لپ تاپ شما اورجینال نباشه! اگه به وبسایت ماتریس و دیجی کالا سربزنید درخصوص نوع سیستم عامل یا جاشو خالی گذاشتن و یا نوشتن ویندوز 7 ! درحالیکه یا باید بنویسند ویندوز 7 یا بنویسن DOS یعنی بدون ویندوز !نمیشه که هم ویندوز داشته باشه و هم نداشته باشه ! علتشو از یکی از نمایندگی های تهران پرسیدم جوابشو اینجوری گرفتم که ماتریس یه تعداد ویندوز اورجینال تهیه کرده و هر ویندوز رو روی چندتا Ge70 یا Ge60 کپی میکنه! لذا از هر چندتا یکیشون کاملا اصله و بقیه نیمه اصله ! حالا کی گندش دربیاد خدا عالمه و فعلا که خودم به شخصه مشکلی با اصل بودن ویندوزش نداشتم. ظاهرا از نظر مایکروسافت این مساله که یک نفر ویندوزشو روی چندتا دستگاه نصب کرده باشه خیلی مساله ساز نیست هرچند دقیقا نمیدونم و اطلاعاتم خیلی ناقصه. اگه فرض کنیم ویندوز 7 حدود 100 الی 200 دلار قیمتش باشه اونوقت با یه حساب سرانگشتی میشه فهمید چرا بعضی ها 400 الی 500 هزارتومن اختلاف دارن. اینم از اون ایرانی بازی های ماست که به عقل جن هم نمیرسه
    من وقتی خریدم ویندوز نداشت و با dos بود
    روی کارتن هم قید شده که dos داره اگر ویندوز روش نصبه صد در صد کار خود ماتریسه یا فروشنده
    توی برچسب هایی هم که گوشه سمت راست لپتاپ زده جای برچسب ویندوز خالیه
    Last edited by sh@y@n; 14-01-2013 at 15:34.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    یه چیزی گفتی که معلومه از pcو lapخبر نداری-اولا یه lapهیچ وقت از نظر کارایی و کانفینگ به پای pc نمیرسه وشما نباید گرافیک و پردازنده lap رو با دکستاپ مقایسه کنی -خوب اینو نادیده میگرم-اینایی هم که گفتی همش نظر شخصی بود-اینکه شما میگی استفاده از pc کمتر از lap شده رو راست میگی ولی برو اول دلیلشو پیدا کن -اولا بیشتر اونایی که لپ میخرن بو دجشون از یک تومن تا 1.200 بوده پس چاره ای جز خرید یه لپ نداشتن ولی قضیه اینجا 3 تومنه -الا خود من لپتاپم لنوو 580 که در نوع خودش یلیه و همون طور هم که خودت گفتی استفاده من از لپ خیلی بیشتر از pc ولی موقعی که پای بازی میاد وسط لپ هر چقدر هم قدرتمند باشه فراموش میشه واین دقیقا میشه مشکل بحث در این تاپیک -من خودم هفته ای 2 روز تو پاساژ های تهرانم و میبینم که همه دارن با مبلغ یه تومن lap میخرن وقتی هم که ازشون میپرسی چرا لپ میخرین خوب خیلیاشون میگن دانشجوییم واین عذر موجهه- و خیلیاشون هم میگن اگر یه تومن دیگه داشتیم pcمیبستیم -وشما این و با تقاضای خرید lap نسبت به pc اشتباه گرفتید-شما بیا من با ه تمون سیسی بهتون پیشنهاد میدم که گنده ترین لپ بازارو از رده خارج کنه-لطفا کمی دقت کنید

8. 3 کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

اینطور که اول تاپیک گفتی میخوای لبو برای چند وقت دیگه بگیری یعنی چند ماه بعدواین تاپیک میتونه تا موقعی که شما لپو نگیرید کش پیدا کنه -اون موقع هم مدلای جدیتر با قیمتهای بهتر میان اونوقت تمام این ماجرا به هیچ ختم میشه -شما بفرمایید موقعی که تصمیم نهایی در خرید رو گرفتین -اعلام کنید تا پیشنهاد به موقع یراتون داده بشه لاقل تاپیک اینطوری به نتیجه میرسه
    قصد من اين بود كه به نتيجه برسم كه خوب خوشبختانه فهميدم كه چي ميخوام بگيرم و از اينكه چند نفر هم ميان تو تايپك من و 2 تا چيز ميفهمن خوشحال ميشم و حالا ميبينيم كه نا خداگاه خود شما هم اومدي و داري به سوال بقيه جواب ميدي پس فكر نكنم ازين لحاظ مشكلي داشته باشه اما در هر صورت من براي حرف شما احترام قائلم

10. این کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

یه چیزی گفتی که معلومه از pcو lapخبر نداری-اولا یه lapهیچ وقت از نظر کارایی و کانفینگ به پای pc نمیرسه وشما نباید گرافیک و پردازنده lap رو با دکستاپ مقایسه کنی -خوب اینو نادیده میگرم-اینایی هم که گفتی همش نظر شخصی بود-اینکه شما میگی استفاده از pc کمتر از lap شده رو راست میگی ولی برو اول دلیلشو پیدا کن -اولا بیشتر اونایی که لپ میخرن بو دجشون از یک تومن تا 1.200 بوده پس چاره ای جز خرید یه لپ نداشتن ولی قضیه اینجا 3 تومنه -الا خود من لپتاپم لنوو 580 که در نوع خودش یلیه و همون طور هم که خودت گفتی استفاده من از لپ خیلی بیشتر از pc ولی موقعی که پای بازی میاد وسط لپ هر چقدر هم قدرتمند باشه فراموش میشه واین دقیقا میشه مشکل بحث در این تاپیک -من خودم هفته ای 2 روز تو پاساژ های تهرانم و میبینم که همه دارن با مبلغ یه تومن lap میخرن وقتی هم که ازشون میپرسی چرا لپ میخرین خوب خیلیاشون میگن دانشجوییم واین عذر موجهه- و خیلیاشون هم میگن اگر یه تومن دیگه داشتیم pcمیبستیم -وشما این و با تقاضای خرید lap نسبت به pc اشتباه گرفتید-شما بیا من با ه تمون سیسی بهتون پیشنهاد میدم که گنده ترین لپ بازارو از رده خارج کنه-لطفا کمی دقت کنید
    این تاپیک درخصوص مشاوره برای خرید یه لپ تاپ برای صاحب تاپیکه که اولویتش گیم هست لذا درخصوص PC نیست لطفا کمی دقت کنید!
    البته من که ادعائی نکردم و شما ظاهرا استادین. هرچند تقریبا از سال 1370 یعنی 21 سال پیش که نوجوان بودم کامپیوتر داشتم از کمودور64 ، آمیگا 500 بگیر تا PC و لپ تاپ ، تاحالا چندین PC فضائی تو زمان خودش واسه خودم جمع کردم و تو این مدت بیشتر از چندین مدل لپ تاپ داشتم و کاملا باهاشون آشنا هستم. اینه که ندونسته نگو که معلومه از lap و pc خبر نداری! زیاد ادبیاتت رو نپسندیدم استاد!
    درهرحال با نظرت کاملا مخالفم . همین الان مدلهائی از لپ تاپ هست که کمتر pc بتونه به گرد پاش برسه! درضمن هرکی که دوتا pc و دو تا لپ تاپ تاحالا داشته باشه میدونه که در کانفیگ یکسان، لپ تاپ سریعتر از pc هستش چون همه چی رو برد نصبه و همه چی با هم کاملا مچه درضمن قیمتش هم مناسبتره. اما توی pc اینطوری نیست . من هم اینو نادیده میگیرم ! ظاهرا شما هم زیاد از lap و pc خبر نداری . لذا اول بدون چی رو با چی مقایسه میکنی دکتر !
    درضمن یکم سرچ کنی کلی مدل لپ تاپ با کانفیگ های معرکه پیدا میکنی که یکیش هم مربوط به همین برند msi هست. مدلهائی که کارت گرافیک GTX680 به صورت sli و یا ATi 7970 رو crosfire داره ! یه همچین کارتی رو اگه بخوای رو pc نصب کنی با توجه به کلی دنگ و فنگش و مبدل شدن خونه به بخاری واسه گرماش حداقل چند میلیون فقط پول مادربورد و پاور مخصوص باید بدی . مابقی مثل کارت گرافیکی و پردازنده و مموری و ... پیشکش. نگی نه که ازت ناراحت میشم مهندس.
    فقط درخصوص کارت گرافیک GTX660 هم که در این تاپیک درموردش زیاد صحبت میشه باید واسه PC بالای یک میلیون تومن پولشو بدی.
    درخصوص pc بازم میگم دیگه عمر pc تموم شده و هرکی داره pc میخره پولشو داره دور می ریزه چه پولش کم باشه چه زیاد. شما که داری هر هفته به پاساژها سر میزنی از شما تعجبه چطور متوجه نمیشین که اکثر pc فروش ها نسبت به دو سال پیش لپ تاپ فروش شدند و یکی دو سال بعد هم عمرا pc فروش پیدا بکنی. اینه که ظاهرا خودت دلیل تقاضای زیاد لپ رو نسبت به pc خیلی اشتباه متوجه شدی و دلیلشو در حد ارزونتر بودن لپ تاپ متوجه شدی! . اینو جای دیگه نگو خوبیت نداره استاد. حتی عمر لپ تاپ های کلاسیک فعلی هم داره به سر میرسه و لپ تاپ های ترکیبی داره جاشونو میگیره . لپ تاپ هائی که مثل تبلت تاچ هستن و وزنشون به شدت داره کاهش پیدا میکنه. دیگه دوره پشت میز نشستن تو خونه تموم شده و باید همه چی قابل حمل باشه برادر. حداقل از ویندوز 8 مایکروسافت و استاندارد اولترابوک اینتل باید اینو می فهمیدین که حال و آینده خیلی نزدیک چه شکلیه. واقعا عجیبه که اینجا دیگران رو به خرید چیزی توصیه می کنی که تقریبا داره از رده خارج میشه و فقط یه سری دلال و فروشنده تعریفشو میکنن. البته منظورم از دلال شما نیستین به هرحال نظر شخصیتو دادی و گناهی نداری مهندس.
    Last edited by parsicola; 14-01-2013 at 19:30. دليل: اصلاح املاء

12. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

منم با animsprite موافقم.کلا کسی که می خواد لپتاپ بخره برای بازی و کارای سنگین از نظر منطقی داره اشتباه می کنه.مخصوصا باری بازی.چون قیمت نسبت به کارایی هیچ توجیهی نداره.یه لپتاپ 5 میلیونی هم الان رو بازیها با ریزولوشن FHD با تنظیمات آخر ممکنه مشکل داشته باشند.در ضمن لپتاپ هم به مراتب حساس تره به کار سنگین.شما با خیال راحت می تونی روزی 5-6 ساعت با Pc بازی کنی.ولی با لپتاپ مدارا نکنی اذیتت می کنه.قدرت قطعات لپتاپ هم همیشه کمتر از نوع مشابه pc هست.اونی که لپتاپ می گیره برای کارای عادی می گیره.نه اینکه فقط بازی کنه.تازه خیلیها هم اصلا جابه جا نمی کنند سالی یه بار هم لپتاپشون رو!
    من که دو-سه ساله لپ تاپ دارم و مواقع اوقات فراغت مثل تابستون، شده که دو-سه هفته هر روز 14 ساعت بازی کرده باشم. بقیه اوقات بماند. بازی های سنگین هم انجام میدم تا الان هم خیلی خوب بوده. کارت گرافیک هم ATI 5730M هست. لپ تاپ هم که Lenovo Y560. قصدم از خرید لپ تاپ، بازی کردن در اولویت اول بود که تا الان از خریدم راضی ام. تنظیمات بازی هم متوسط میگذارم. کارتش درسته خیلی قوی نیست ولی میتونه از پس بازی ها بر بیاد.
    البته من برای نظر شما احترام قائلم. ولی خب این مورد لپ تاپ من که خوب بوده. حالا شرایط مختلفه.
    ولی در کل، من فکر میکنم که PC برای بازی خیلی بهتر باشه. راحت میشه قطعاتش را ارتقا داد. در واقع واسه یه گیمر واقعی PC خوبه. ولی واسه ما که گیمر شدید نیستیم همین لپ تاپ کار رو راه میندازه
    Last edited by pcsoft; 14-01-2013 at 19:37.

14. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •