رفقا من میخوام سرم مو یا موس بخرم واس قبل سشوار و اتو کردن
بنظرتون کدومو بخرم؟
بدون در نظر گرفتن قیمت بهترین مارکشم بگین،ممنون
موس نیوآ خوبه
سرم مو سریتا در ایرانی ها
در خارجی ها هم Revlon و فیتو
خارجیا اولی از 20 تا 40 و دومی 100 تومن!
سریتا رو قیمت ندارم ...زیر 20 تومنه
سلام
ممنون از جوابتون
به هیچ وجه مشکل شوره ندارم
الانم از روغن بادام تلخ استفاده میکنم ، با یه قطره حالت میگیره موها ، چربیشم فقط نیم ساعت روی مو می مونه ، بشدت هم نرم میکنه ...
خب ژلتون رو عوض کنید ببینید تغییری ایجاد میشه؟ از ژل های نیوآ استفاده کنید
با سلام
امکانش هست مدلهایی که در
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار دارند رو آموزش بدید یا اینکه اگه اسم خاصی دارند رو در کنارش بنویسید تا روش درست کردنش رو در یوتیوب پیدا کنیم.
صرفا گذاشتن عکس،کمک خاصی نمیکنه
موهای من معمولی هستند و البته کمی نرم
بعد از شستشو و سشوآر و حالت دادن با دست،از تافت پادینا استفاده میکنم که خیلی بهتر از برخی تافتهاست.
حالا چه تافتی بهتر هست و اینکه میخوام کمی هم حالت درخشندگی پیدا کنه.از چی استفاده کنم و چه موقع؟
متاسفانه مدل های مو رو باید از متخصصش که معمولا آرایشگر ها هستند سوال کنید...برای این کار تاپیکی در همین بخش ایجاد شده!
تافت های خارجی رو ترجیح میدم
برای درخشندگی از تافت دایموند گلس نیوآ استفاده کنید بعد از حالت دادن به موها
سلام. بچه ها موهای من نازک و شکنندس.... بعضی روزا ساده میزنمش بالا ولی چون بلنده فرق میشه و حالتشو از دست میده.... چیزی هست که بهش بزنم که یکم زمخت بشه که تغییر نکنه؟؟؟ براق نباشه و خشکشم نکنه اصلا مشخص نشه چیزی بهش زدی....
برای زخامت مو شما باید چند ماه از لوسیون های تقویتی به همراه کپسول های تقویت مو و ناخن استفاده کنید.....هیچ حالت دهنده ای مو رو ضخیم نمیکنه! فقط ژل های قوی که مو رو خشک میکنند میتونن یه همچین حالت موقتی ایجاد کنند
شما موهای نازک و شکننده خودتون رو درمان کنید
پیشنهاد میکنم موهاتون رو کوتاه کنید!
سلام .........
میخواستم یه همچین مدل موی درست کنم .... موهام لخته و مشکی ونه خشک و نه چرب ....
میخواستم بدونم از چه موادی باید استفاده کنم(ژل ، تافت ، .....) و همچنین باید از اتو هم استفاده کنم؟؟؟؟

با ژل نمیشه!
اگه موهاتون لخت و صاف هست با سشوار رو به پایین بزنید....البته باید مو تمیز باشه...و اصلا گره در مو نباشه....وقتی رو به پایین صاف کردید مو رو...با خمیر مو یا واکس موی مشکی گتسبی حالت بدید و بعد از برای تثبیت از تافت شماره 3 یک برند معتبر استفاده کنید!
این ویدئو رو در یوتیوب حتما نگاه کنید البته این از واکس قرمز استفاده کرده
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید