تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 39 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( که نمیدونم چرا عنوانش شده مدیر )

سلام

سلام بر شما نخبه ی با بصیرت

به عنوان صندلی نشین قبلی، صندلی نشین جدید رو مورد حمله قرار می دهیم

اگه میدونستم همچین سرنوشتی در انتظارمه تجدید نظر میکردم در سوالاتم از خودت

سری اول: سوالات فوتبالی
    سطح سوالات: لالیگا

اینایی که من الان گذری نگاه کردم سطحشون از مسی و رونالدو هم بالاتر زده ! اما چاره ای نیست باید گرمکنمو بپوشم دوباره ( برند نایکی )

1. نظرت درباره نقش رونالدو در رئال چیه؟ آیا بازیکن دیگه ای هست که بتونه این نقش رو خوب بازی کنه؟ توضیح بدهید

فکر میکنم قبلا راجع به این به یه توافق نسبی رسیدیم با هم / به نظرم این رولی که رونالدو داره یک تعریف جدیدی در دنیای فوتبال داره که ترکیبی از وینگر و یک مهاجم کاذب هست ؛ که البته در دسته ی هیچکدوم از این دو قرار نمیگیره ابدا و شاید در فوتبال امروز یکی از مهمترین نقشها رو داشته باشه در هر تیمی چنین بازیکنی /

من فکر میکنم غیر از رونالدو ؛ فعلا شاید تنها نفری که بتونه از پس این نقش تا حدودی بر بیاد بیل بازیکن تاتنهام باشه ( البته اگر یک خط به جلو منتقل بشه ) ؛ چون فکر میکنم ایفای همچین نقشی به توانایی بدنی خوب نیاز داشته باشه ...

2. اگه قرار باشه این نقش رو تغییر بدی و کامل تر کنی، چکار میشه کرد؟

به نظرم این نقش در بخش دفاع تیمی و همچنین پرسینگ تکمیل شده نیست و نقص داره هرچند در فاز انتقال از دفاع به حمله به شکل وحشتناکی تکمیل شده و فوق العاده هست ؛ و اینکه یه مقداری باید شعاع های حرکتی عرضی اون بیشتر بشه تا بشه بخش بیشتری از زمین رو پوشش داد با این نقش ؛ اما مسئله ی مهم اینه که اضافه شدن این فاکتورهایی که گفتم توانی حتی بیشتر از توان رونالدو میطلبه ! پس بهتره این نقش رو فعلا همینجوری قبول کنیم ...

3. بارسای تیتو ترسناک تره یا بارسای پپ ؟

من بارسای تیتو رو قاطع تر و ترسناک تر میبینم تا اینجا ؛ به خصوص اینکه راههای متفاوتی رو هم امتحان میکنه برای گل زدن .

هرچند که بارسای سال اول پپ هم دست کمی از این بارسا نداشت به خصوص با خط حمله ی متشکل از مسی و اتوئو که اوج هنرنماییشون هم در فینال سی-ال برابر یونایتد و قبل تر از اون در الکلاسیکوی برگشت مقابل رئال بود ...

4. نظرت درباره بازی دادن یک سری بازیکن ها در پست های غیر تخصصیشون، در شرایطی که بازیکن تخصصی آماده برای اون پست وجود داره، چیه؟

من کلا با این ریسکها موافقم در فوتبال البته در مقیاس محدود ، نه اینکه 10 بازیکن رو در پست غیر تخصصی به کار بگیریم

مثلا ایده های پپ در مورد ماسکی و بوسکی و بردنشون به قلب دفاع یا به دفاع کناری بردن کاپیتان کارلس پویول از جمله ی همین موارد بود که در اکثر مواقع هم نتیجه ی مثبت میداد ... البته پپ مجبور به این کار بود چون معمولا با مصدومیت و نبود مدافعین تیمش روبرو بود اما در حالت کلی من از این ریسکها و ایده ها خیلی خوشم میاد .

5. نظرت درباره فوتبال با فلسفه Catch me if you can چیه؟ آیا اصلا منطقی هست چنین کاری در فوتبال مدرن؟

این چیزی هست که خیلی رویاییه ( رویایی از لحاظ مثبت و نه به معنی تخیلی ) و از طرفی به شدت قلقلک میده و کنجکاو میکنه ؛ و اینکه وقتی صحبت از چنین مقوله ی ویژه ای میشه میشه گفت شاید ریسک زیاد این ایده ها باعث بشه هیجوقت به اجرا نرسن ؛ اما روی دیگه ی سکه اینه که جواب دادن چنین ایده ای مطمئن فوتبال رو سالها جلو میبره و دروازه ها و سرفصلهای گوناگونی رو باز میکنه به مباحث تئوریکش .
    6. به نظرت در 3-3-4 ، چطور میشه یه هافبک تهاجمی گل نزن بازیساز رو در سه نفر تهاجمی قرار داد؟

اگه من مجبور به انجام همچین کاری بودم تنها ایده ای که به ذهنم میرسید این بود که این هافبک رو در نوک و پیشانی خط حمله ی 3 نفره ام بکار بگیرم و حداقل استفاده ای که میشه ازش کرد سرگرم کردن مدافعان مرکزی حریف با اون و آزاد تر شدن بازیکنهای میانی و کناریم و نیز بازیکن شماره ی 9 ام که در خط میانی قرارش میدادم بود / چون اگر بخوایم بزاریمش به عنوان مهاجمین کناری مطمئنا عملا تیممون رو 10 نفره ی روونه ی میدون کردیم و این بازیکن و این نقش رو از ترکیب کنار گذاشتیم در واقع و عملا در یکی از کانالهای طولی دوگانه ی کناریمون کارایی و برتری عددیمون رو از دست میدیم ...

7. آیا فکر می کنی میشه کاری کرد که مودریچ، آلونسو و اوزیل با هم در ترکیب اصلی 11 نفره رئال باشن و تیم هم از وجود هر سه نفرشون بهره ببره یا حالت هایی مثل جرارد/لمپارد و کاکا/رونالدینیو رو شاهد هستیم؟

من فکر میکنم اینقدر ریسک همچین ترکیبی بالا هست که مورینیو هم سمتش نمیره ؛ مودریچ دقیقا بازیکنی بین آلونسو و اوزیل هست و به نظرم نه تنها نمیتونه موازنه ایجاد کنه در مرکز زمین ؛ بلکه به علت شباهت هایی که بازیش به بخشی از بازی این دو بازیکن داره کارایی اونها رو هم کاهش میده ... البته شاید به علت خلاقیت فردی این بازیکنها حرکات موثر و مثبتی رو هم شاهد باشیم اما در اصل قضیه تغییری به وجود نمیاره به تظرم ...

8. یک خرید عالی برای رئال در فصل جدید که تیم رو به شکل قابل توجهی قوی تر کنه؟ (همراه با توضیحات تکمیلی)

من فکر میکنم مهم ترین ضعفی که رئال داره ( سوای از ضعف دفاع تیمی ) پستی هست که دیماریا بازی میکنه و در پست مقابلش رونالدو ؛ دیماریا بازیکن خوبیه ولی در قیاس با رونالدو در پست روبرو ؛ این تعادل و بالانس در تیم وجود نداره و به همین علته که تیم برخی اوقات بیش از حد وابسته به توپ رسوندن به رونالدو هست ؛ بنابراین من از اونجایی که در چند خط بالاتر گفتم شبیه ترین بازیکن به رونالدو رو بیل میبینم ، به همین علت فکر میکنم خرید بیل بهترین خرید برای رئال باشه و از طرفی رونالدو هم مقداری ازاد تر بشه در زمین مسابقه .

9. سه تا هافبک برتر دنیا به استثنای بازیکن های رئال و بارسا ؟

پیرلو ... شواین اشتایگر ... داوید سیلوا

10. آیا فکر می کنی مورینیو امسال در رئال می مونه؟ و اگه فرض کنیم قراره بره، بهترین جانشین رو کی می دونی؟

به نظرم مورینیو خواهد موند در رئال ؛ مگر اینکه با رئال به سومین قهرمانی اروپاییش برسه ( که اینو خیلی بعید میدونم )

بهترین جانشین مورینیو گاس هیدینک هست که البته مطمئنم به رئال نخواهد اومد هرگز ؛ بعد از هیدینک هم من یوپ هاینکس رو ترجیح میدم واقعا ...

11. در این سوال قراره کفر بگم : به فرض محال اگه فردا شنیدیم پپ مربی رئال شده، به نظرت با بازیکن های فعلی چطور فوتبال بازی می کنه؟

خدای نکرده اگه این اتفاق بیفته به نظرم تغییری در شیوه ی بازی تیم نمیده چون ابزار مناسب بازی ای که مد نظر پپ هست در رئال وجود نداره ؛ اتفاقا روش اقتصادی رئال که با 3 پاس میتونن خودشون رو به محوطه ی حریف برسونن رو پپ با توجه به نبوغش میتونه طراحی های جدیدی داشته باشه براش ( قبلا اگه اشتباه نکنم خود پپ هم گفته بود ما بعضا 20 پاس میدیم تا برسیم به دروازه ی حریف اما رئالیها میتونن با 3 پاس اینکارو انجام بدن )

[گهی پشت به زین و گهی زین به پشت]

اسمایلی "ابراز ندامت از کرده ی خویش"

2. 13 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

(خب عمرا بزارم این دفعه سوالات رو تنهایی بالا بکشید )

سلام سروش گرامی ...
    1- ابتدا یک نیمه بیوگرافی از خودت بگو . اسم ( نه می دونیم ) سن ؟ تحصیلات ؟ شغل ؟ وضعیت تاهل؟

2- چی شد به فوتبال علاقه مند شدی؟
    3-چه طور هوادار رئال شدی؟ ( البته شاید تو تاپیک "چگونه هوادار فلان تیم شدید" گفته باشی ، عیب نداره دوباره بگو )
    4- این فرضیه که رئال بازیکن خراب کن هست رو که قطعا رد می کنی دیگه ؟ . البته بیشت زمان کودکی ما نقل مجالس بود

5- واقعا چرا اون زمان دلبوسکه رو اخراج کردند؟

6- بازی کلاسیک رئال زیاد داشته . یکشون که زنده دیده باشی و تو ذهنت مونده باشه ؟
    7- تیم ملی انگلیس؟؟! مگر هوادار سوئد نبودی؟ احتمالا به خاطر اون مربیان به هم چسبیده؟

8- زوج لمپارد - جرارد نمی تونه همزمان موفق باشه . به هیچ شکلی به نظرت نمی شد که از هر دو استفاده بشه و موفقیت امیز؟ تغییر پستی چیزی ..؟

9- اهل فیلم هم قطعا هستی ؟ فیلم فوتبالی ( یا ورزشی ) دیدی که تحسین کرده باشیش؟

10-سوال کلیشه ای : مارادونا یا پله ؟ در واقع کدومشون رو ترجیح میدی و چرا ؟

11- نظرت رو کوتاه و مفید بگو :

آفساید :
    مارکوس مرگ :
    کولینا :
    دربی رم لاتزیو :
    رئال 2002:
    بایرن 2001:
    علی پروین :

زندگی :
    مرگ :
    خدا:
    خودت :

و البته این عکسها که منبعشون صفحه "فوتبال زمان ما " هست : ( نظر، احساس ، خاطره . هر چی دل تنگت می خواهد بگو ...)

محتوای مخفی: عکس ها  

این خیلی نوستالژیکه شاید شناساییش کمی سخت باشه : راهنمایی! : تبریز

فعلا همین . مرسی/
    سوالات شاید فنی چالشی در ادامه برنامه ...

4. 7 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اما برادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

خب من به صندلی داغ ارمان جان نرسیدم واسه همین میخوام حسابی از خجالت سروش جان در بیام

ای آقا جای آرمان هم من باید حساب پس بدم ؟

سلام سروش جان

سلام سلام

1. من یه سری از بازیکنا رو به صورت زوج میگم شما بگو کدوم یکی از اون دوتا رو بیشتر دوس داری....

لمپارد/جرارد
    فردیناد/تری
    هییرو/گوتی
    رائول/کاسیاس
    دائی/عزیزی
    کریمی/مهدوی کیا
    بارتز/ چیلاورت
    کایه خون / دی ماریا
    بنزما/ هیگواین
    اینیستا/ژاوی
    سیمن/ جو هارت
    شیث رضایی/نیکبخت
    استاد اسدی/ قاسم دهنوی
    فان باستن/ رونالدو برزیلی

خب در اخر میدونم منتظر کدوم دوتا هستی که خیلی مقایسه میشن ولی عمرا بگم مسی/رونالدو ...

بدون شک من زوج دایی /عزیزی و نیز ژاوی / اینیستا رو انتخاب میکنم ...

2- یه تیم منتخب تاریخ برامون میذازی بی زحمت.... اونایی که فوتبالشون رو دیدی...

فان در سار

روبرتو کارلوس ---- الساندرو نستا --- فابیو کاناوارو --- کافو

کامبیاسو

کریس رونالدو --- ژاوی

رونالدو --- دون دیگو --- لئو مسی

3.به نظرت بازیکنای حال حاضر پرسپولیس کمبود تعصب و غیرت به تیم دارند؟ به نظرت راه حل 2-3 ساله ای داره این مشکل؟

بخش مهمیش اینه که این بازیکنا ارزش پیراهن این تیمو نمیدونن ؛ البته تقصیری هم ندارن چون از خانواده ی پرسپولیس نیستن ، نمونه های بارزش هم پژمان نوری و مازیار زارع و امثالهم /

ضمن اینکه من بخش عمده ای از مشکل پرسپولیس رو فنی میدونم ...

4. شده از مقایسه مسی و رونالدو ناراحت و یا خسته بشی؟؟ به نظرت این همه نظرات مغرضانه بیشتر طرفدار ها واسه اونایی که دوست دارن از فوتبال هر دوتا لذت ببرن شرایط رو سخت نمیکنه؟؟؟ یه زمانی خیلی هم زمان از بازی دل پیرو ، توتی ، بکام ، زیدان ، رونالدو ، شیرر و خیلی ها دیگه لذت میبردن و همه شون رو تحسین میکردن اما واقعا الان فضا جوری شده که از بس تعریف های کورکورانه و غیر منطقی انجام میشه که شاید خیلیا یه نظر منفی پیدا میکنن به این دو... چقدر به نظرت برای این دو ستاره این موضوع مفید یا مضرره؟

ناراحت که نه ولی خسته چرا !

تا زمانی که منه رئالی اینو قبول نکنم که مسی بازیکن بهتریه به نسبت رونالدو ؛ این معضل پابرجا خواهد موند ... و تا زمانی هم که خود رونالدو قبول نکنه مسی بازیکن بهتریه به نسبت اون قافیه رو به مسی خواهد باخت ...

وفتی شما به برتری حریفت پی ببری و اونو قبول کنی ؛ میتونی امیدوار بشی و انگیزه بگیری برای اینکه پیشرفت کنی و به سطح حریفت برسی ؛ اما خود بالاتر پنداشتن باعث جلوگیری از پیشرفته ...

الان هم میبینیم که مسی داره کار خودشو به بهترین نحو و بهتر از هرزمان دیگه ای انجام میده ولی اون کسی که افت کرده و خودشو باخته رونالدوست ...

5. از تیم های لیگ انگلیس و المان چه تیم هایی رو دوست داری؟

یه نکته ای در این بار ه بگم جالبه : در کارنامه ی طرفداری من !!! ، سابقه طرفداری از BIG4 جزیره پیدا میشه

ابتدا یک فن لیورپول بودم ( زمانی که مک منمن و هولیه در لیورپول بودن ) ؛ بعد یک آرسنالی ( چه لذتی داشت نزدیک به 50 بازی ای که آ رسنال بدون باخت پشت سرگذاشت ) ؛ تا قبل از فینال 2008 چلسی منچستر طرفدار چلسی و پس از اون ارادت خاصی به یونایتد ها و سرالکس پیدا کردم

در آلمان هم راستش هیچوقت برام جذابیتی وجود نداشته ولی حالا از دورتموند کلوپ خیلی لذت میبرم ...

6. به یاد ماندنی ترین بازی داخلی و خارجی که یادته کدوم بازی ها بودن؟

پرسپولیس - سپاهان => دقیقه ی 97 !

خارجی هم بازی برگشت چلسی هیدینک با بارسا در نیمه نهایی سی-ال که هر اتفاقی که میشد در یک مسابقه ی فوتبال در زمین درش بیفته افتاد و تراژدی رو رقم زد ...

7.کدوم جام جهانی یا یورو برات بیشتر لذت بخش بوده؟

جام جهانی 98

یورو هم 2004

8.سرهنگ علیفر چقدر درست میگه در مورد دفاع خطی؟

ایراد سرهنگ به دفاع خطی در مورد عمق دادنشه و تنظیم خط آفساید ؛ که البته درست هم میگه ولی ایرادش در مورد 4-4-2 لوزی و کلا تیمهایی که یک هافبک دفاعی دارند صدق میکنه ( که تقریبا در فوتبال امروز منسوخ شده بازی با یک هافبک دفاعی ) ؛ اصولا بازی با 2 هافبک دفاعی برای پوشش ضعف عمق دفاع خطی بوجود اومده و این مساله اییه که سرهنگ بهش بی توجهه /

در کل سرهنگ فنی ترین گزارشگر تلویزیون ایرانه و سابقه ی مربیگری هم داره و حتی مدرک مربیگری A رو هم داره ولی اطلاعاتش از مسائل فنی در سطح 15-20 سال پیش مباحث تئوریک باقی مونده .

9. موافقی اگر شرایطش مساعد شد خانوم ها هم به استادیوم بیان؟؟

من در اون تاپیکی که به این موضوع مربوط بود هم نظرم رو گفتم ؛ مخالفم "مگر" اینکه تمامی مکانیزمهایی که لازمه تهیه دیده بشن برای اینکه هیچ مشکلی بوجود نیاد ...

مکانیزمها هم شامل جداسازی رمپ ها و مسیرهای ورودی ، جداسازی سکوها و کنترل شدید از طریق سیستم های تصویری هست و از طرفی فرهنگ آقایون هم باید در این زمینه خیلی تغییر بکنه ؛ شرایطی که از دید من رسیدن بهش به محال مطلق نزدیکه !

10. به نظرت چند سال دیگه طول میکشه که یه تیم ملی به یه افتخار بزرگی دست پیدا کنه؟؟ 1-2-10-20 یا بعد انقراض فوتبال ؟

من فکر میکنم یک تیم بسیار متوسط تر از تیم فعلی رو در 4-5 سال آینده شاهد خواهیم بود ( همون تیمی که درمسابقات انتخابی المپیک شرکت کرد ) تا اینکه نسل تیم نوجوانان ما به شرایط سنی ای برسند که بتونن به رده ی بزرگسالان بیان و این رخوت رو از بین ببرند .

چرخه ی سازندگی لیگ ما معیوبه و از دل این چرخه ی معیوب این بازیکنان متوسط بوجود میان ؛ موضوعی که فدراسیون فوتبال تازه بهش پی برده و به همین علت تصمیم به کم کردن تیمهای لیگ برتری کرده ...

وقتی تعداد تیمهای لیگ برتر کم بشه یعنی تعداد بازیکن کمتری میتونن در این لیگ بازی کنن ، بنا براین بازیکنها سعی میکنن خودشون رو به بهترین سطح آمادگی برسونن تا بتونن در لیگ برتر بازی کنن و به این ترتیب تعداد بازیکنهای با کیفیت لیگ برتر بیشتر خواهد شد چون تعداد محدودی فقط میتونن در این لیگ بازی کنند و بهترینها در این لیگ فعالیت خواهند کرد ؛ از طرفی تعداد زیاد تیمهای لیگ برتری باعث میشه خیلی از بازیکنها با کیفیت حتی زیر متوسط در تیمهایی مثل پرسپولیس هم حضور پیدا کنند که در نتیجه ما شاهد این تیم ملی خواهیم بود

من فکر میکنم پتانسیل فوتبال ایران در لیگ برتر 12
    تیم باشه فقط .
    11. بجز فوتبال 5 رشته مورد علاقه ورزشیت رو به ترتیب بگو

به 5 تا نمیرسه => تنیس - پاورلیفتینگ

فعلا اینا خدمت شما واسه دست گرمی بعدا میرسم باز دوباره خدمتتون ... پیشاپیش ممنون

هستیم خدمتتون

6. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

سلام خدمت دوست،رئیس،هم انجمنی،هم دهه ای،هم کشوری،هم....بی خیال....

من جای تو بودم میگفتم سلام به رفیق قدیمی ؛ همین !

و اما سوالات

ورزشی

1-اولین بازی که از پرسپولیس دیدی؟

دقیقشون خاطرم نیست ؛ ولی اگه اشتباه نکنم با تیمی از تبریز یا اردبیل بود که لباساشون وحشتناک به لیاس برزیل شبیه بود ، اگه اشتباه نکنم تیم ماشین سازی تبریز با پلی اکریل یا یه همچین چیزی بود ...

2-چرا پرسپولیسی شدی؟

فکر میکنم در این مقوله تاثیر پذیری از پدر و برادر برای همه حرف موثر باشه ؛ من هم عمده ی علتش در ابتدا رو این میدونم .

3-یه کسی گفته که علی پروین برای پیروزی مثل بکن بائر برای بایرن میمونه!درسته این حرف؟چرا؟

سردار امروز گفت / من با این حرف کاملا موافقم ؛ برای شخص من علی پروین چیزی حتی فراتر از قیصر برای آلمانهاست ؛ اون روزی که هوادارا برای پروین "حیاکن رهاکن" سر دادن یکی از بدترین روزهای فوتبالی زندگی من بود ...

پروین نماد پرسپولیسه و با اینکه سالها ساختار قدرت به خصوص در دهه شصت و دهه هفتاد سعی کرد این مرد رو از پرسپولیس حذف کنه اما فشار مردمی و علاقه به این اسطوره باعث شد این اتفاق هیچوقت نیفته /

امروز پروین پایگاهش رو حتی شاید بین تیفوسی هم از دست داده باشه ؛ ولی برای من هنوز سلطانه ؛ برای من هنوز آرزوئه یه بار دیگه سلطانو روی نیمکت ببینم ، مردی که هیچوقت از روی نیمکت بلند نشد و همیشه لبهای تبخال زده و خونیش نشون از عرق و علاقه و وفاداریش به پرسپولیس داشت ...

4-نظرت درمورد سیستم علی اصغری؟

سیستمی فوق مدرن که مهمترین توصیه ی فنیش اینه که " باهاس توپو بکنین تو گل " !!! تنها چیزی هم که نیاز داره اینه که از همه جای زمین بکشی زیرش !!!

5-دلایل افت پیروزی در دهه 80و در ادامه 90؟

مدیریت دولتی که حاضر نیست از این سرمایه ی مردمی دست بکشه ...

6-یه جمله در موردشون بگو:

پایان رافت => فکر نمیکردم در برابر مشت برومند هیچ عکس العملی نشون نده !

هاشمی نسب => خائن - خیانت - مستحق انزوای فعلی

کماسی(مربی بدنساز) => بدنساز سنتی پرسپولیس که هنوز معتقد به تپه های داوودیه هست !
    مایلی کهن => اندیشه های یک ذهن بیمار !

عابدزاده=> شاید حتی بهتر از مرجوم حجازی ...

(ادامه دارد..)

7-رئال چرا در مقابل تیم های آلمانی ضعیف عمل میکنه؟

رئال اسیر نظم بازی اونها میشه و نمیتونه بازی خودشو به اونها دیکته کنه ؛ والا همین دورتموند یا بایرن اگر به بارسا بخورن به نظرم حرفی برای گفتن نخواهند داشت چون عملا توپی در اختیار نخواهند داشت

8-یه جا گفتی که دوستدار هیدینک هستی؟چرا؟

من همیشه هیدینک رو تحسین کردم به خاطر موفقیتهاش و استقبالش از چالشها و ماجراجوییهاش ؛ و اینکه به نظرم یکی از خلاقترین ذهن ها رو داره و تمام فاکتورهای یک سر مربی موفق درش جمع هست ؛ از هوش و نحوه ی ارتباط برقرار کردن با بازیکنها گرفته تا کاریزما و قدرت رهبری و بازی خوانی حین بازی و طراحی های پیچیده ی بازی ؛ تنها حسرتی که من در باره ی هیدینک دارم اینه که نشد شاهد مصاف چلسی هیدینک و یونایتد سرالکس باشیم ...

9-چرا کاپلو در انگلیس موفق نبود؟

در انگلیس کی موفق بوده که دون فابیو موفق بشه ؟

من فکر میکنم مربیان ایتالیایی خیلی نمیتونن خودشونو انطباق بدن به فوتبال انگلیس ؛ چون این دو مکتب از لحاظ فنی متفاوتند با هم ... دی متئو البته یکی از استثناهاست .

نکته ی دیگه اینه که نسل فعلی بازیکنهای انگلیسی به خصوص در حمله خیلی نسل سطح اولی نیستند در اروپا ؛

و اینکه انگلیسیها به یک مربی بومی جاه طلب احتیاج دارند که بتونه اون روحیه ی پیروزی طلبی رو درشون احیا کنه ...

البته در این بین اتفاقاتی مثل بازی جام جهانی انگلیس با آلمان و گل لمپارد که پذیرفته نشد هم دخیل در ماجرا بودند و مجموعه ی عوامل دست به دست هم دادن تا انگلیسها کماکان ناکام بمونن ...

10-یه مربی برای تیم انگلیس انتخاب کن؟چرا؟

به نظرم سرالکس فرگوسن گزینه ی خوبیه برای این تیم ؛ جاه طلبی و شخصیتش و نیز آشناییش با فضای فوتبال انگلیس میتونه خیلی کمک کنه به این تیم در عرصه ی ملی ؛ هرچند که پیرمرد سالهای ساله رو نیمکت تیم ملی ای ننشسته ...

11-دلایل قهرمانی اسپانیا به غیر از استفاده از سیستم بارسا؟

اول از همه اینکه این یه تحریف تاریخیه که بگیم اسپانیا از سیستم بارسا استفاده میکنه ؛ احیای تیکی تاکا در یورو 08 توسط آراگونس صورت گرفت و بعد از اون اسپانیا ، بارسای پپ این شیوه رو ادامه داد و تکمیلش کرد ؛ این از این ...

مورد بعدی اینکه سوای از شیوه ی بازی ؛ مساله اینه که مجموعه ی بهترین های شاید تاریخ اسپانیا در این عصر به شکوفایی رسیدن ، از کاسیاس و پویول و پیکه و راموس گرفته تا بوسکی و ژاوی و اینیستا و سیلوا

12-دل بوسکه رو قبول داری؟هنرش تو چیه؟

شاید دوستان رئالی من ناراحت بشن از این حرفم ولی از لحاظ فنی من دلبوسکه رو علیرغم علاقه ی وافری که بهش دارم جزو مربیان تاپ دنیا و در رده ی کسانی مثل مورینیو و سرالکس و هیدینک نمیدونم ؛ اما مهمترین هنر دلبوسکه تواناییش در کار کردن با ستاره هاست ، چیزی که حتی مورینیو هم در رئال نتونسته به خوبی باهاش کنار بیاد ...

اما در کل به نظرم توانایی هدایت روحی دلبوسکه اونقدر زیاد هست که بعد فنی اون رو کاملا پوشش بده ...

13-نظرت در مورد این که به یواخیم لوو انگ ترسو بودن میزنن چیه؟باهاشون موافقی؟

برچسب زدن کاری نداره ؛ ارزش کار لوو جایی معلوم شد که جوانترین تیم یورو رو به عنوان یک مدعی نشون داد و با همین میدون دادن به جوونها تونست تیمش رو در قد و قواره ی یک مدعی مطرح کنه ...

مشکل آلمانها در ناکامی در رده های پایانی هم مختص لوو نیست ، این مشکل ابدی - ازلی آلمانهاست ظاهرا و شاید دارن تقاص کارهای پیشوا رو پس میدن ( جمله ی آخر کاملا شوخی بود )

14-نظرت در مورد مربیگری یحیی در پیروزی چیه؟

من بسیار خوشبین و امیدوار هستم به این مساله .

15-کی روش!موفق یا شکست خورده؟چرا؟(تا به این لحظه)

کی روش سرمربی موفقب نبوده ؛ ولی با توجه به بضاعت فوتبال ایران تا این لحظه ؛ من کی روش رو موفق میدونم ...

-----------------------------------------

پی سی ورد

1-کی،به چه دلیل با پی سی ورد آشنا شدی؟

راستش اینو اصلا یادم نمیاد

2-چرا پابند اینجا شدی؟

به خاطر نحوه ی ارتباطاتی که در فضای مجازی برام جالب بود و از طرفی اولین فرومی بود که باهاش آشنا شدم ...

3-تا الان اخطار گرفتی؟چرا؟

آره ، از ادمین بوده اخطارم ؛ علتش هم آواتارم بود که پرچم اسرائیل بود ( و چقدر آواتار زیبایی هم بود به نظرم )

4-یه خاطره از زمان قدیم پی سی ورد بگو؟

یه تاپیک زده بودم برای نظرسنجی در باره ی اینکه چقدر از علی دایی متنفر هستید ! ، د ر کسری از ثانیه ترش شد و تا مدتها دپرس بودم به خاطرش
    5-انجمن قبلی ورزش شما هم بودی؟در چه نقشی؟

ای همچین ، در نقش اختشاش !!! گر

جدای از شوخی من توی اون انجمن بیشتر نظاره گر بودم و کم پست میدادم چون جو اون انجمن جوری بود که خیلی سخت افراد جدید رو بین خودشون قبول میکردن و با تازه واردها رفتار خوبی نمیشد و با نظراتشون با دید تخریبی و تمسخرآمیز بودن برخورد میشد .

6-مقایسه کن انجمن قبلی ورزش رو با الان؟

خبر ورزشی به نوعی تبعیدگاه ورزشی سابق بود ؛ خب مسلما از هیچ لحاظ قابل مقایسه نیستند ، در خبر ورزشی همه ی تاپیکهای داخلی و خارجی یه جا جمع شده بوده و حتی تیمها تاپیک نداشتن و من رئالی و کاربر بارسایی در یک تاپیک باید فعالیت میکردیم ؛

اما امروزه انجمن ورزش رو داریم که زیرشاخه مخصوص فوتبال خارجی و داخلی و تورنمنتهای مهم رو داره و هر تیم تاپیک خودشو داره ؛از طرفی تنشها خیلی کمتر شده و من واقعا دارم میبینم که چقدر تحلیل دارن میکنن دوستان و پستهای کل کل و اسپم جای خودشون رو بیشتر به پستهای تحلیلی و آماری دادن که این مایه ی افتخاره به نظرم ؛

چه خونهایی که در راه انجمن ورزش ریخته شد و چه مجاهدتهایی که در این راه انجمن ورزش انجام شد

7-یکی از طرح های قشنگی که در انجمن ورزشی انجام شد.بنظرت کدوم بود؟

Fan VS fan که از ایده های حسین عزیز بود ؛ همینطور انتخاب بازیکن فصل هر تیم که ار طریق امتیاز دهی کاربران انجام شد که باز هم ایده ی حسین عزیز بود .

در م
    قیاس کلی تر نگاه کنیم سیستم تایید پستها سنگین ترین طرحی بود که در ورزش پیاده شده چون تضمین ایجاد انجمن ورزش همین بود ...
    8-متفرقه قدیم خیلی خفن بود(من فقط شنیدم)نظرت چیه در موردش؟فرقش با متفرقه الان چی بود؟

متفرقه ی قدیم اوج فعالیت اسپمرها ی پی سی ورلد بود ؛ همه نوع بحثی هم درش پیدا میشد از بحث سیاسی گرفته تا مذهبی و و رزشی و ... و هر نسخه ای که براش تجویز شد دردی دوا نکرد چون اساس کار اون انجمن های قدیم و تاپیک هایی که درشون ایجاد میشد ناخودآگاه به سمت هجو و هزل و شوخی و اسپم میبرد فضارو و هیچ راه گریزی هم نداشت بالطبع ؛ و هربار هم آزمودن نسخه ای بود که محکوم به شکست بود .

متفرقه ی جدید اصولا تاپیکی نداره که اسپمی درش داده بشه ، و با پستهای اسپم و حاشیه ای و افرادی که بخوان اینطوری فعالیت کنن بدون تعارف برخورد میشه .

همونطور که بابک خط مشی متفرقه ی جدید رو مشخص کرده " انجمنی تخصصی برای موضوعاتی که جایی برای اونها در انجمن موجود نیست " ؛ بنابراین موضوعاتی مثل شوخی با آواتار نفر قبلی در این چهارچوب نمیگنجه ...

9-قضیه اواتار هاشمی رفسنجانی چی بود؟چرا گذاشتی چرا بعد برداشتی؟

من بسیار شدید به " شیخنا " هاشمی علاقه دارم ؛ و به نظرم نمونه ی کامل یک سیاستمدار برجسته هست ایشون و از نظر من موثر ترین فرد در تاریخ حیات 34 ساله ی حکومت جمهوری اسلامی هست .

اگر تقدیر یاری کنه در آینده آواتارهای ایشون رو هم مجدد انتخاب میکنم

10-یه افسردگی عجیبی قدیمی های پی سی ورد رو مبتلا کرده!نظرت چیه در موردش؟پیشنهاد درمان؟

فروم زدگی بعد از مدتی برای اکثر افراد پیش میاد ، راه درمانش به نظرم مدتی دور بودن از فضای انجمنه .

--------------------------------------------

متفرقه

1-وضعیت تحصیلات؟

کاردانی برق - در حال ارتقا به کارشناسی

2- قصد ازدواج؟

بهتره بپرسی چند وقته مزدوج شدی

3-کار میکنی؟اگه بله ،بهش علاقه داری؟اگه خیر خب چرا؟

آره ، آره /
    4-خدمت رفتی؟

نه من به خاطر جراحی دیسک کمر معاف شدم از خدمت ، کارتم رو هم همین چند وقت پیش تعویض کردم و کارت هوشمند گرفتم

5-قانون سروش برای زندگی؟

دنبال عدالت طبیعی و عدالت طبیعت نباش ...

6-نظرت در مورد جبر جغرافیا چیه؟

بهتر بود که این مورد انتخابی باشه اما حالا که نیست / پس بهتره همینطوری بپذیریمش و دنبال اینکه "چرا من اینجا باید به دنیا بیام" نباشیم ، اگر به تناسخ معتقد باشی میتونی امیدوار بشی در زندگی بعدی مثلا در بورلی هیلز به دنیا بیای /

7-چرا دهه60یا اکثرا ادعا میکنن نسل سوخته هستن؟

رشد تکنولوژی اینقدر سریع اتفاق افتاد که ما از توپهای شقایق و گل کوچیک توی کوچه ناگهان اومدیم پشت کامپیوتر و موندیم بین این دوگانگی ، از طرفی فضای بعد از جنگ فضایی نبود که ما باهاش ارتباط برقرار کنیم و اون هم هیچوقت ما رو نپذیرفت ؛ پدران ما که مردان جبهه و روزهای سخت بودند با ما فاصله ای پیدا کردند به اندازه ی طول یک اقیانوس ، و ما کم مشکلات داشتیم این شکاف نسل هم بهش اضافه شد و در نتیجه ما یک نسل منزوی و سرخورده و از همه جا رانده شدیم ؛

نسلی که هیچوقت درک نشد "ولی" این نسل برای فرزندان خودشون بهترین پدر خواهند شد چون به قطع میدونن که کجای کار و رابطه ی خودشون و پدرانشون اشتباه بوده و ایراد داشته ...

8-توی یه اطاق تاریک روی یه صندلی چوبی نشستی،روبه روت هم یه در وجود داره که با هزار قفل بسته شده.چکار میکنی.

امیدوارم صندلیش از این ننویی ها باشه ؛ اون موقع فقط روی اون صندلی با حرکت آونگ سان فکر میکنم به کارهایی که میتونم بکنم برای رهایی ؛

9-کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو زده بخواب نه! این ضرب المثل در مورد کسانی که وجودخدا رو نفی میکنن صادقه؟تو چی وجود خدا رو احساس کردی؟یه خاطره از این احساست رو بگو؟

به نظرم اصلا /

اونهایی که موجودیت وجودی به نام "خدا" رو نفی میکنن حتما دلایلی دارن برای خودشون که از نظر خودشون قانع کننده بوده ؛ همینطور افرادی که موجودیت وجودی به نام "خدا" رو قبول دارن دلایلی دارن که برای خودشون کافیه /

من برای وجودیت خدا صرفا "میتونم" قائم به ذات بودن در سیر تسلسل رو قائل بشم ، اما اینکه بخوام مثلا به این معتقد باشم که امروز من مریض شدم چون خواست خدا بوده ؛ اصلا و ابدا ، در واقع من با این قضیه که خدا رو وارد ریز ترین امور زندگی کرد مخالفم .

10-این 3تا کلمه تو رو یاد چیزی نمیندازه(چاقو ضامندار-بابک-متفرقه)؟

چرا ؛ وقتی بابک با متفرقه ی جدید اومد و کلا با سمت جدید اومد من کاملا بابک متفاوتی رو میدیدم از بابک قبل از بازنشستگیش ؛ طوری که اصلا نمیتونستم تصور کنم این بابک اون بابک 2008 باشه ...

سر همین یه پیغام تو پروفایلش نوشتم که " کجاست اون چاقوی ضامن دار دسته سفید کار زنجونت" ؟

دیالوگ برگرفته از فیلم گوزنها

ادامه دارد...

8. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به به، ببیــــــــــــــــــن کـــی اینجاست ، خوراک خودمی

با عرض سلام خدمت شما یار دبستانی،

من صبر ندارم، بیا سریع بریم سر اصل مطلب

1. هروقت پست تورو جایی میبینم، میبینم یه جا تشکر کردی، یاد اون روزی میفتم که جریان دیوار و بالا رفتن رو برام تعریف کردی، هنوز پشیمان نیستی؟ به نظرت نیاز بود به اون شدت؟ آیا بعضی ارزش ها پایین نیامد؟ در دنیایی که همه ارتباط ها از طریق ایمیل و F a c e b o o k هست، به نظرت صحیح بود و جوامع بین المللی چطور مارو میبینن؟ اصلاً دید اونا مهم هست؟ (عجب سوالی شد! )

2. آیا تا به حال یه کشورهای همسایه سفر کردی؟ همین کشورهای کوچیک موچیک پایین خلیج همیشه فارس. به نظرت جای افسوس نداره وقتی لب ساحل خلیج فارس اونا وای میستی و تصور میکنی که چند کیلومتر اون طرف تر ساحل ماست، اونجا چطور پیشرفت کرده و اینجا چطور، اونجا جوون ها نصف شبی باید به دلهره بیان و خوش باشن (خوش بودن تعریف های زیادی داره) و اینجا با آزادی. اصلاً اینا مهم هست؟

3. به نظرت یه کشوری مثل ایران که سکولار نیست، میتونه موفق بشه؟ آیا کشوری هست که دین گرایی درش تا این حد باشه و موفق شده باشه پیشرفت کنه، از جهان سومی در بیاد و Developed محسوب بشه، مردمش آزادی رو حس کنن؟ کدوم کشور و چرا...

4. نظرت درباره سخنرانی معروف دکتر بازرگان در مجلس چیه که تقریباً وسط سخنرانی گرفتن زدنش، الان تحقق پیدا کرده؟

زیادی 30یا30 شد، الان بن میشم

5. خودت رو بیشتر مدیر ورزشی میبینی، یا بخش دیگری از انجمن؟

6. به نظرت بهره وری کدوم بخش انجمن از همه بیشتر هست، چرا؟ کدوم بخش رو بیشتر از همه دوست داری؟ واسه کدوم بخش بیشتر از همه احترام قائل هستی؟

7. به نظرت علت نتیجه های ضعیف رئال در این فصل چی هست؟ مربی، بازیکنا، مدیریت و یا Media. مثل برنامه نود درصد هرکدوم رو بگو

8. غمنگیزترین صحنه ی فوتبالی که دیدی (داخلی و خارجی) چی بوده؟ آیا لحظه ای بوده که گریه کنی؟

9. چند بار استادیوم رفتی؟ کدوم استادیوم. جوش چطور بوده. تو اون تاپیک که درباره حضور بانوان در ورزشگاه ها رای گیری شد، رای تو چی بود؟

10. چندوقت پیش فرناندو تورس گفت یکی از محرک های اصلیش برای فوتبالیست شدن، کارتون "فوتبالیست ها" بود، خیلی بازیکن های معروف دیگه ی دنیا هم اینو گفته بودن، ما هم اون کارتون رو دیدیم، ما کجاییم و مثلاً ژاپن کجا؟ به نظرت علت اینکه ما پیشرفت نمیکنیم و برعکس عقب هم داریم میریم چی هست؟

فعلاً اینا رو داشته باش، تا بعد بیام سر وقتت (آره از سر بریده میترسونمت )

10. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( از فعالان نمونه ی انجمن )

(خب عمرا بزارم این دفعه سوالات رو تنهایی بالا بکشید )

سلام سروش گرامی ...

سلام حجت جان

1- ابتدا یک نیمه بیوگرافی از خودت بگو . اسم ( نه می دونیم ) سن ؟ تحصیلات ؟ شغل ؟ وضعیت تاهل؟

راجع به اکثر موارد در پاسخ به سوالات متفرقه ی سویف جواب دادم / متولد یکی از سالهای دهه ی شصت و البته از اسم ما دهه شصتی ها پیداست روزگار کدوم انگشتش رو به سمت ما نشونه گرفته ...

2- چی شد به فوتبال علاقه مند شدی؟

من از وقتی که خاطرم میاد توی خونه همیشه فوتبال بخش مهمی از اوقات فراغت ما رو تشکیل میداد ، هرچند که اون زمان به گستردگی امروز پخش زنده نداشتیم ؛ زمانای بیکاری هم ما بودیم و توپ و گل کوچیک ، آقای گل ، پاس تو گل ، شوت یه ضرب و ... /

3-چه طور هوادار رئال شدی؟ ( البته شاید تو تاپیک "چگونه هوادار فلان تیم شدید" گفته باشی ، عیب نداره دوباره بگو )

رنگ سفید پیراهنشون بهم همیشه آرامش میداد ، از طرفی شخصیت دلبوسکه ی سیبیلو برام خیلی جذابیت داشت اون موقع / یه نکته ی مهم دیگه رفتن مک منمن به رئال بود که بازیکن مورد علاقه ی من بود ؛ البته شاید اگه الان عکس مک منمن رو ببینم نشناسمش

4- این فرضیه که رئال بازیکن خراب کن هست رو که قطعا رد می کنی دیگه ؟ . البته بیشت زمان کودکی ما نقل مجالس بود

قویا رد میکنم این صحبتها به نظرم فقط برای همون جمع های دوستانه و کل کل میخوره ؛ و البته مثال نقض هم زیاد داره این موارد ؛ الان شما نگاه کن کریس رونالدوی رئال بهتر بوده یا رونالدوی یونایتد ؟ زیدان یووه بهتر بود یا زیدان رئال ؟ حالا اینکه رونالدو و اوون اومدن و مصدوم شدن یا کاکا تقریبا یک فصل رو از دست داد دیگه باید به حساب اتفاقات گذاشتش ؛ این صحبت حتی در مورد میلان هم میشه که این تیم بازیکن خراب کنه !!!

به هرحال خیلی بازیکنها هستن که با انتقالشون به یه تیم دیگه نمیتونن درخشش سابق رو داشته باشن و مسائلی مانند بدشانسی و مصدومیت هم گریبانشون رو میگیره ..

5- واقعا چرا اون زمان دلبوسکه رو اخراج کردند؟

این سوالیه که شاید پرز هم بارها از خودش پرسیده باشه ! من هرچقدر فکر کردم و اخبار رو دنبال کردم واقعا علت منطقی ای ندیدم ... میشد دل بوسکه سرالکس رئال باشه اما چه در سر پرز گذشت اون زمان رو نمیدونم ؛ حتی جایی خوندم که نقل شده بود دلبوسکه شخصیت جذابی نداره و به همین علت برکنار شده !!!

6- بازی کلاسیک رئال زیاد داشته . یکشون که زنده دیده باشی و تو ذهنت مونده باشه ؟

خب قطعا نزدیک ترین بازی به مفهوم بازی کلاسیک از تعریف من ؛ میتونه بازی رئال - لورکوزن باشه که اون پاس عجیب کارلوس و اون ضربه ی استثنایی زیزو نهمین و آخرین قهرمانی ما رو به ارمغان آورد ؛ بازی ای که هرلحظه امکان داشت پایانی تلخ برای رئال داشته باشه .

بازی نزدیک تری رو بخوام مثال بزنم فینال کوپا دل ری برابر بارسای پپ بود که با گلی که رونالدو اواخر اکسترا تایم دوم به ثمر رسوند پیروز شدیم و قهرمان اون جام شدیم ( هرچند که اون جام بعد ها شامل طرح تعویض جامهای فرسوده شد !!! ) و البته از اون بازی گلزنی های پیاپی رونالدو به بارسا هم شروع شد

7- تیم ملی انگلیس؟؟! مگر هوادار سوئد نبودی؟ احتمالا به خاطر اون مربیان به هم چسبیده؟

در اصل من انگلیس رو بیشتر از سایر تیمهای ملی دوست دارم ولی در یورو سوئد رو خیلی داشتم موفق بشه به دو علت :

یکی اینکه شاید این آخرین تورنمنت ملی زلاتان بود و دوست داشتم این بازیکن با یک پایان خوب و آبرومند کارش رو در عرصه ی ملی تموم کنه ؛

دوم به خاطر اندیشه های تهاجمی اریک هامرن سرمربی سوئد

و سوم اینکه عموی من سالهاست در سوئد زندگی میکنه و یه اندک تعلقی از این طریق وجود داشت

8- زوج لمپارد - جرارد نمی تونه همزمان موفق باشه . به هیچ شکلی به نظرت نمی شد که از هر دو استفاده بشه و موفقیت امیز؟ تغییر پستی چیزی ..؟

تغییر پست این دو یعنی اینکه کاراییشون رو پایین بیاریم ، مثلا اینکه لمپارد رو بزاریم هافبک دفاعی و جرارد رو هافبک هجومی میشه روش فکر کرد ولی عمده ی اثرگذاری لمپارد در میانه ی میدان و کمک به خط حمله ی تیمه ؛ بنابراین تغییر پست خیلی مناسب نیست ...

من فکر میکنم تنها راه استفاده از حداکثر کارایی این دو فقط بازی کردن یک نفرشون باشه ؛ به این ترتیب یه جایگزین درجه ی یکی برای هرکدومشون که بازی میکرد موجود میبود و کمک بیشتری به داشتن نیمکت قوی میکرد .

9- اهل فیلم هم قطعا هستی ؟ فیلم فوتبالی ( یا ورزشی ) دیدی که تحسین کرده باشیش؟

آره تقریبا زیاد فیلم میبینم ؛ البته فیلمهایی که یه پیش زمینه ی ذهنی راجع بهشون داشته باشم ؛ راستش فیلم فوتبالی که به نظرم خوب بود یکی مستند زیدان بود و یکی هم مستند دون دیگو ...

البته از بعد اجتماعی -ورزشی هم فیلم آفساید جعفر پناهی قطعا یکی از قابل تامل ترین فیلمهاست .

10-سوال کلیشه ای : مارادونا یا پله ؟ در واقع کدومشون رو ترجیح میدی و چرا ؟

قطعا دون دیگو ؛ 1000 گل باشگاهی که پله بهش مینازه در لیگ برزیل اکثرش زده شده ؛ لیگی کشوری که میدونیم مدافعای خیلی خوب و ساختار دفاعی خوبی نداشته هیچوقت ؛ البته خیلی قابل تحسیه که پله 1000 گل زده ولی مارادونا کارهایی با توپ میکرد که من توی معدود فیلم هایی که بازی پله رو دیدم اصلا قابل قیاس نبود ؛

در ضمن یادمون نره مارادونا به نوعی یک تنه در تیمی مثل ناپولی افتخار آفرینی میکرد و در بارسا هم مصدومیت شدیدی که براش پیش اومد نگذاشت خیلی بدرخشه ، والا شاید الان مسی باید فقط به این فکر میکرد که چطوری رکوردهای مارادونا رو بشکونه بعد از گرد مولر

11- نظرت رو کوتاه و مفید بگو :

آفساید :

عادلانه ترین قانون طبیعت فوتبال

مارکوس مرگ :

اگر اشتباه نکنم دربی تهران رو هم سوت زد یکبار / به نظرم شاید بهترین داور تاریخ فوتبال آلمان

کولینا :

من اگر میتونستم یک خدای دیگه به خدایان اساطیری اضافه کنم ؛ کولینا رو به عنوان " خدای کاریزما " اضافه میکردم .

دربی رم لاتزیو :

دربی رم ؛ نبرد گلادیاتورها ؛ پر از کارت زرد و قرمز

رئال 2002:

فکر میکنیم بهترین تیم تاریخ رئال اون تیم بود ...

بایرن 2001:

اونها 1000 بار دیگه هم یونایتد رو حذف کنن و قهرمان بشن 1999 از یادشون نخواهد رفت ...

علی پروین :

همیشه سلطان

زندگی :

تلخی زیاد داره ...

مرگ :

با همه ی وجود حسش کردم ، چون یه بار بهش خیلی نزدیک شدم ...

خدا:

تضاد

خودت :

من ؟! The Old Gambler

و البته این عکسها که منبعشون صفحه "فوتبال زمان ما " هست : ( نظر، احساس ، خاطره . هر چی دل تنگت می خواهد بگو ...)

من در رابطه با تصاویر حافظه ی خوبی ندارم ( برعکس خاطرات تصویریم ! )

تصویر اول : هیچی به ذهنم متداعی نمیشه

تصویر دوم : لباس سپید به بکس بیشتر میاد

تصویر سوم : متوجه نشدم چرا توی 98 موهاشو بلوند کرده بود

تصویر چهارم : از نیمرخ یه کمی شبیه وارثه کی هست حالا ؟

تصویر پنجم : ستاره سوخت ! ( شاید واقعا ارتباطی نباشه بین تکل مبعلی و نابود شدن فوتبالش )

فعلا همین . مرسی/
    سوالات شاید فنی چالشی در ادامه برنامه ...

ممنون /

12. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اما اخوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به به، ببیــــــــــــــــــن کـــی اینجاست ، خوراک خودمی

با عرض سلام خدمت شما یار دبستانی،

من صبر ندارم، بیا سریع بریم سر اصل مطلب

این بار سلام من به تو یار قدیمی + این حرکات و اسمایلی ها از سن و سال تو گذشته

به قول داد ماس : " من عاااااااشق رفتن سر اصل مطلبم "

1. هروقت پست تورو جایی میبینم، میبینم یه جا تشکر کردی، یاد اون روزی میفتم که جریان دیوار و بالا رفتن رو برام تعریف کردی، هنوز پشیمان نیستی؟ به نظرت نیاز بود به اون شدت؟ آیا بعضی ارزش ها پایین نیامد؟ در دنیایی که همه ارتباط ها از طریق ایمیل و F a c e b o o k هست، به نظرت صحیح بود و جوامع بین المللی چطور مارو میبینن؟ اصلاً دید اونا مهم هست؟ (عجب سوالی شد! )

اول برای دوستان بگم که منظور کسری هجوم به سفارتخانه ی انگلیس بود که شاید مسیر زندگی کسری رو هم تغییر داده باشه به نوعی

دوم اینکه من هرگونه ارتباطم با اون قضیه رو به شدت تکذیب میکنم

سوم اینکه به نظرم نباید اشتباه پدران ما دوباره تکرار میشد ؛ حمله به سفارت یک کشور تا جایی که من میدونم تجاوز به خاک اون کشور محسوب میشه ؛ اما اون افرادی هم این کار رو انجام دادند از "دید خودشون" حتما دلایلی داشتند که این کار رو انجام دادن و دلایلشون برای خودشون قانع کننده بوده .

در مورد دید بین المللی هم تفکر حاکم به گونه ای هست که دید بین الملل براش مبنا و معیار تصمیم گیری نیست ؛ بنابراین از این لحاظ هم این مسئله برای افرادی که این عمل رو انجام دادند قابل توجیهه اما از این لحاظ که در دید دنیا نسبت به ما تاثیر منفی داشته قابل انکار نیست این مساله .

2. آیا تا به حال یه کشورهای همسایه سفر کردی؟ همین کشورهای کوچیک موچیک پایین خلیج همیشه فارس. به نظرت جای افسوس نداره وقتی لب ساحل خلیج فارس اونا وای میستی و تصور میکنی که چند کیلومتر اون طرف تر ساحل ماست، اونجا چطور پیشرفت کرده و اینجا چطور، اونجا جوون ها نصف شبی باید به دلهره بیان و خوش باشن (خوش بودن تعریف های زیادی داره) و اینجا با آزادی. اصلاً اینا مهم هست؟

آره / اتفاقا رفت و آمد مکرری هم داریم

از لحاظ اینکه مقایسه کنیم امکانات و تفریحات اونها با جوونهای خودمون رو ؛ درست میگی و جای افسوس داره ، به همین خاطر هم هست که به ما میگن نسل سوخته

اما هنر اینه که با شرایط بتونیم خودمونو وفق بدیم و از همین امکانات و تفریحاتی که همینجا در اختیارمون هست نیازهای روانی مون رو برطرف کنیم و نکته ی خوب و مثبت اینه که ما دهه شصتی ها حداقل این کار رو خوب بلدیم انجام بدیم

3. به نظرت یه کشوری مثل ایران که سکولار نیست، میتونه موفق بشه؟ آیا کشوری هست که دین گرایی درش تا این حد باشه و موفق شده باشه پیشرفت کنه، از جهان سومی در بیاد و Developed محسوب بشه، مردمش آزادی رو حس کنن؟ کدوم کشور و چرا...

این سوال رو اینجا جواب نمیدم چون تبعاتی خواهد داشت احتمالا / اما قول میدم جوابش رو خصوصی برات ارسال کنم

4. نظرت درباره سخنرانی معروف دکتر بازرگان در مجلس چیه که تقریباً وسط سخنرانی گرفتن زدنش، الان تحقق پیدا کرده؟

عینا تکرار جمله ی بالایی !

زیادی 30یا30 شد، الان بن میشم

الان بن " میــشــیـــم " !

5. خودت رو بیشتر مدیر ورزشی میبینی، یا بخش دیگری از انجمن؟

نوشتی مدیر ورزشی ذهنم رفت سراغ بحث مدیران ورزشی و غیر ورزشی در فوتبال ایران

انجمن ورزش چون تیم گسترده تری داره به نسبت متفرقه بنابراین من حس میکنم باری که در متفرقه روی دوشمه بیشتر باشه ؛ به خصوص که متفرقه مثل نوزادی میمونه که تازه شروع کرده با 4 دست و پا راه رفتن و مراقبت شدید نیاز داره .و البته خیالم هم از بابت انجمن ورزش تا حد زیادی راحته البته به این معنی نیست که انجمن ورزش رو چک نکنم و کاری بهش نداشته باشم ...

6. به نظرت بهره وری کدوم بخش انجمن از همه بیشتر هست، چرا؟ کدوم بخش رو بیشتر از همه دوست داری؟ واسه کدوم بخش بیشتر از همه احترام قائل هستی؟

من فکر میکنم بخش سخت افزار و نرم افزار و اینترنت بیشترین فعالیت رو داشته باشه ؛ اون هم به این خاطره که هدف اصلی پی سی مربوط به کامپیوتر هست

غیر از انجمنهایی که مسئولیت دارم ؛ من بخش خودروهای امریکایی انجمن اتومبیل رو خیلی علاقه دارم بهش ، و همچنین انجمن هنر هفتم و برای انجمن انتقادات / پیشنهادات احترام خاصی قائل هستم

7. به نظرت علت نتیجه های ضعیف رئال در این فصل چی هست؟ مربی، بازیکنا، مدیریت و یا Media. مثل برنامه نود درصد هرکدوم رو بگو

مورینیو بخشی از اعتبارش رو در تیم از دست داده و به نظرم اقداماتی نظیر نیمکت نشینی راموس در برابر سیتی مواردی هست که میتونه وجهه ی موینیو رو ترمیم کنه / ضمن اینکه ستاره ی ما رونالدو خودشو باخته به علت توپ طلا و اکثریت تیم در افت فاحشی به سر میبرن هم از لحاظ روانی و هم از لحاظ آمادگی .

درصد بخوام بگم ؛ مربی 30 ، بازیکنان 60 و مدیریت 10 / به میدیا هم هیچ درصدی نمیدم چون کار همیشه و روتین اونهاست و نقدی هم بهشون وارد نیست ، مهم نحوه ی مواجهه با این قضایاست و جلوگیری از اثرگذاری بازیهای رسانه ای که متاسفانه خیلی خوب نیستیم در این بخش .

8. غمنگیزترین صحنه ی فوتبالی که دیدی (داخلی و خارجی) چی بوده؟ آیا لحظه ای بوده که گریه کنی؟

خیلی با گریه میونه ای ندارم / تا الان غم انگیز ترین صحنه ای که دیدم لرزش دستهای سرالکس فرگوسن بود ... من اگه جای کارگردان اون بازی بودم هیچوقت این صحنه رو پخش نمیکردم ؛ هرچند که اون کارگردان به پخش این تصویر چیزی رو در حافظه ی تصویری ما حک کرد که هیچوقت نمیتونیم فراموشش کنیم ...

9. چند بار استادیوم رفتی؟ کدوم استادیوم. جوش چطور بوده. تو اون تاپیک که درباره حضور بانوان در ورزشگاه ها رای گیری شد، رای تو چی بود؟

آزادی زیاد رفتم ؛ چند باری هم ورزشگاه انقلاب کرج و یکی دو باری هم امجدیه ( شهید شیرودی ) ، چند باری هم استادیوم الوصل و العین امارات و نیز باشگاه ایرانیان دوبی ؛ هیچکدوم جو آزادی رو ندارن مطمئنا ولی توی شیرودی که بودم خیلی حس خوبی داشتم و حسرت اینو داشتم که بازیهای پرسپولیس رو توی اون استادیوم ندیده بودم .

در مورد بانوان و حضورشون در استادیوم نظرم رو در یکی از پستهای بالایی گفتم ؛ مخالفم !

10. چندوقت پیش فرناندو تورس گفت یکی از محرک های اصلیش برای فوتبالیست شدن، کارتون "فوتبالیست ها" بود، خیلی بازیکن های معروف دیگه ی دنیا هم اینو گفته بودن، ما هم اون کارتون رو دیدیم، ما کجاییم و مثلاً ژاپن کجا؟ به نظرت علت اینکه ما پیشرفت نمیکنیم و برعکس عقب هم داریم میریم چی هست؟

اتفاقا همین چند وقت پیش شبکه آموزش بازپخش فوتبالیستها رو میزاشت و ما هم به یاد ایام شباب مینشستیم و نگاه میکردیم

البته این که کل ساختار و پیشرفت فوتبال ژاپن رو به یک انیمیشن وصل کنیم به نظرم خیلی خوش بینانه هست و ساده انگارانه ، میشه گفت این انیمیشن یه محرک انگیزشی بوده برای بچه های ژاپن .

عدم ثبات ، مدیریت دولتی و ضعف اساسی ساختار به نظرم عوامل اصلی هستند .

فعلاً اینا رو داشته باش، تا بعد بیام سر وقتت (آره از سر بریده میترسونمت )

ما گر ز سر بریده میترسیدیم ... در محفل عشاق نمی رقصیدیم

14. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سری دوم سوالات فوتبالی
    سطح: سری A

1. نظرت درباره فوتبال 2-5-3 ای که یوونتوس بازی می کنه چیه؟

2. نظرت درباره خدیرا در رئال چیه؟ نقطه ضعف هست یا قوت؟ بازیکنی بهتر از خدیرا برای این نقش به نظرت می رسه؟

3. نظرت درباره سیستم 1-2-2-1-4 چیه ؟ آرایش به این شکل:

GK
    RB - CB - CB - LB
    DM
    RW...........LW
    AM..AM
    ST

واضحه که اون دو تا هافبک تهاجمی به عنوان مهاجم های دوم هم موقع حمله اضافه میشن. تیمی رو می شناسی که اینطور بازی کنه؟

4. نظرت درباره داشتن High defensive line (بطور استایل طبیعی تیم) چیه؟ تیم چطور مدافعانی باید داشته باشه تا بشه اینطور بازی کرد؟

5. چرا رئال بعد از اخراج دلبوسکه دیگه در CL به توفیقی نرسیده؟ در این 10 سال آیا دست های پشت پرده در کار هستن یا این تنبیه سرنوشته برای اخراج غیر منصفانه دلبوسکه؟

سوالات تنیس
    سطح سوالات: رولند گاروس

1. نادال یا جکوویچ ؟ [سوال هواداری نیست، بازی کدوم رو بهتر و کامل تر می دونی؟ ]

2. چرا بانو شاراپوا نمی تونه موفقیت های مداوم و پشت سر هم داشته باشه؟ بعد از هر تورنومنت خوب باید یکم خراب کنه و رتبه 1 اش رو از دست بده!

3. نظرت درباره این کار عجیب نادال، ترجیح دادن تنیس بازی کردن با دست چپ وقتی راست دست بوده، چیه؟ کار درستیه؟

4. اگه به کلیپ هایی که از نادال کنار فوتبالیست ها منتشر شده نگاه کنی، توپ رو با پای راست شوت می کنه و با دست راست هم می نویسه، به نظرت این تنیس بازی کردن با دست چپ وقتی پای راحت ترش راست هست براش مشکلی ایجاد می کنه؟ به نظرت می تونه تاثیر گذار باشه در مصدومیت های زیادش به خصوص در زانو؟

5. به نظرت آیا ممکن هست تنیسوری، توپ رو بتونه از Arthur Ashe Stadium (این main court ــِ US Open هست) به بیرون بندازه؟

مخلصیم فعلا

16. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Soroush;7370997

1. من یه سری از بازیکنا رو به صورت زوج میگم شما بگو کدوم یکی از اون دوتا رو بیشتر دوس داری....

لمپارد/جرارد
    فردیناد/تری
    هییرو/گوتی
    رائول/کاسیاس
    دائی/عزیزی
    کریمی/مهدوی کیا
    بارتز/ چیلاورت
    کایه خون / دی ماریا
    بنزما/ هیگواین
    اینیستا/ژاوی
    سیمن/ جو هارت
    شیث رضایی:n02:/نیکبخت:n02:
    استاد اسدی/ قاسم دهنوی[IMG
    http://forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20%284%29.gif[/IMG]
    فان باستن/ رونالدو برزیلی

خب در اخر میدونم منتظر کدوم دوتا هستی که خیلی مقایسه میشن ولی عمرا بگم مسی/رونالدو ...

بدون شک من زوج دایی /عزیزی و نیز ژاوی / اینیستا رو انتخاب میکنم ...
    سروش جان این سوال اصلی رو زیر آبی رفتیا
    مثلا از بین جرارد/لمپارد .... لمپارد
    از بین سیمن/هارت ...سیمن رو بیشتردوس داری یا ترجیح میدی

اینجوری منظورم بود.... ..... ما هیچ جا نمیریم همین جا هستیم ....ما منتظر پاسخ هامون هستیم
    سپاس فراوان از صبر و شکیبایی شما

18. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به مدیری که من هربار اسمشونو میبینم میگ ببینی اخطار دادن تاپیک قفل کردن چیکار کردن که پست دادن
    خب بریم سر سوالات
    سوالای من اصلا سخت نیست مثل سوالاتی که بقیه میپرسن جوابای ساده داره همین ( برای گرم کردن خوبه)

1 : توی بازی های بارسا رئال وقتی مسی گل میزنه چه احساسی نسبت بهش داری؟ برای چند لحظه ازش نفرت پیدا نمیکنی ؟ که اگه جلو دستت باشه بگیری یه بلایی سرش بیاری؟
    و دقیقا همین اتفاق وقتی برعکس می افته چی ؟ ( وقتی رونالدو گل میزنه)
    2:تاپیک ارز و سکه قبلی یادته؟ بنظرت چی باعث شد اونجوری بشه؟؟ کاربرا طغیان کرده بودن حتی بعد 3.4 تا اخطار هم رعایت نمیکردن تا اینکه نمیدونم چی به سر تاپیک اوردید
    3:کانفیگ سیستمت رو بگو لطفا؟؟
    4:بهترین خواننده مرد ایرانی؟؟
    5: داریوشو ترجیح میدی با ابی؟
    6: وقتی یه بازی مهم شروع میشه دوس داری گزارشگر کی باشه؟
    7:از چه کمپانی ماشینی خوشت میاد و بهترین مدلی که از همون کمپانی دیدی؟؟
    8: 2012؟؟؟
    9:اواتار قبلیم خوب بود یا این؟؟؟ البته اگه قبلی یادت باشه؟ ( اواتار قبلی شمام قشنگ تر بود)
    10: سبک کاشته های مسی رو بیشتر میپسندی یا رونالدو؟؟
    خب دیگه چیزی یادم نمیاد
    به همین راحتی
    اگه یادم اومد دوباره میپرسم
    ممنون
    Last edited by Hatek; 15-12-2012 at 22:25.

20. 4 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •