تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 31 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 307

نام تاپيک: مباحث , عیب یابی و تعمیرات CNG

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من دو روز پیش یک پراید دوگانه سوز با موتور hp+ تحویل گرفتم. البته تو ثبت نام نوشته بود پایه گاز سوز.
    تو دفترچه نوشته که باید بعد از هر 1000 کیلومتر که از گاز استفاده کردید یک باک از بنزین استفاده کنید. اگر پایه گاز سوزه چرا این جمله رو تو دفترچه راهنما نوشته؟
    ضمنا ماشین موقع روشن شدن رو بنزین روشن میشه و چراغ CNG شروع می کنه به چشمک زدن و بعد از مدتی چراغ رو CNG روشن می مونه. اگر ماشین با بنزین کار بکنه و بعد رو بنزین هم که خاموش بشه موقع روشن شدن مجددا اتوماتیک می ره رو CNG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیر
    پراید دوگانه سوز با موتور hp+ یک موتور بنزینی هستش.موتور پایه گاز سوز از اول باید طراحی بشه ، نه موتور پراید که از اول بنزینی بوده!!! نوشته پایه گاز سوز اینجا منظورش فابریک گاز سوز کارخانه ای هستش.تنها موتور پایه گاز فعلا روی سمند ای اف 7 میباشد.
    ماشین رو بنزین هم که خاموش بشه موقع روشن شدن مجددا اتوماتیک می ره رو CNG بخاطر اینکه اینجور برای ای سی یو تعریف شده!چیز خیلی عجیبی نیست.ضمنا باید بدونید تا موتور به دمای نرمال نرسه روی گاز نمیره فقط چشمک زنه

3. این کاربر از mej ddd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    پراید 86گاز سوز کارخونه دارم
    زمانی که حدود80درصد گاز رو مصرف میکنم نشانگر از سه چراغ سبز در عرض کلا یک دقیقه به دو چراغ بعدش یک چراغ وبعدش نارجی میشه
    وتاآخر نارجی می مونه بعضی وقتا تا60کیلومتر هم با چراغ نارجی رفتم علتش چیه وچطوری بایدرفعش کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    پراید 86گاز سوز کارخونه دارم
    زمانی که حدود80درصد گاز رو مصرف میکنم نشانگر از سه چراغ سبز در عرض کلا یک دقیقه به دو چراغ بعدش یک چراغ وبعدش نارجی میشه
    وتاآخر نارجی می مونه بعضی وقتا تا60کیلومتر هم با چراغ نارجی رفتم علتش چیه وچطوری بایدرفعش کنم

این مورد بخاطر اون درجه (گیج) عقربه ای هستش
    اگه نظر من واست ملاک باشه عرض کنم که اون درجه رو عوض نکن چون اولا همین درجه کلی قیمتشه دوما بازم مثل همین کار میکنه!!!
    ضمنا شما باید ملاک رو 4 چراغ در نظر بگیری
    چراغ چهارم اصولا دیر خاموش میشه
    سومی رود تر
    دومی هم مثل سومی
    چهارمی کمی دیرتر از بقیه جون ذخیره محسوب میشه

6. این کاربر از mej ddd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    هنوز یک هفته نشده که پراید پایه گاز سوز گرفتم حسابی حالم رو گرفته.
    چند روز روی گاز خوب کار می کرد تا اینکه امروز روی گاز شروع کرد به ریپ زدن و بعد خاموش شد.
    وقتی استارت زدم و ماشین روشن شد، تا وقتی چراغ سی ان جی چشمک می زد خوب کار می کرد همین که چراغ سی ان جی ثابت موند ماشین شروع کرد به ریپ زدن و هرکاری کردم رو بنزین نرفت و ماشین خاموش شد.
    مجددا استارت زدم و روشن کردم در حالی که چراغ سی ان جی چشمک می زد به راحتی روی بنزین رفت و دیگه ریپ نزد. همین که مجددا روی سی ان جی گذاشتم ماشین خاموش شد.
    بنزین و گاز هم پر هست.
    چون هنوز کارت گارانتی ام نیومده نمی تونم ماشین رو به نمایندگی ببرم و حسابی منو تو فکر برده و حالم گرفته شده. علت از چی می تونه باشه؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    چند روز روی گاز خوب کار می کرد تا اینکه امروز روی گاز شروع کرد به ریپ زدن و بعد خاموش شد.
    وقتی استارت زدم و ماشین روشن شد، تا وقتی چراغ سی ان جی چشمک می زد خوب کار می کرد همین که چراغ سی ان جی ثابت موند ماشین شروع کرد به ریپ زدن و هرکاری کردم رو بنزین نرفت و ماشین خاموش شد.
    مجددا استارت زدم و روشن کردم در حالی که چراغ سی ان جی چشمک می زد به راحتی روی بنزین رفت و دیگه ریپ نزد. همین که مجددا روی سی ان جی گذاشتم ماشین خاموش شد.
    بنزین و گاز هم پر هست.
    چون هنوز کارت گارانتی ام نیومده نمی تونم ماشین رو به نمایندگی ببرم و حسابی منو تو فکر برده و حالم گرفته شده. علت از چی می تونه باشه؟
    داداش غصه نخور.... حقیقت پسر خاله من از سال 87 داره با این سیستم گاز ماشینش دست و پنجه نرم میکنه... فکر میکنم مشکل شما از سنسوری چیزی باشه... یا شیر دریچه گازشه... ایشالا درست میشه ... ببرش تنظیم موتور یه نگاه کنه میفهمه از کجاشه... شاید کارتت حالا حکحالاها نیاد

کوروش جون بچه شهر خودمونی.... یه ادرس بهت میدم کارش درسته.... پسر با معرفتیه.... ببرش اخر باغ حوض تنظیم موتور فاخر....
    Last edited by hasanoooooooo; 21-02-2014 at 00:45.

9. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بنزین و گاز هم پر هست.
    سلام دوست عزیز
    چراغ cng چشمک زن به این معنیه که موتور در حال مصرف بنزین است و در تلاش برای رفتن به گازه.ثابت که شد بنزین قطع میشه
    ماشین شما نیاز به دیاگ داره
    اگر با دیاگ رفع شد که هیچ.اگه نشد بهیچ وجه اجازه تعمیرات ندهید که گارانتی نمیپذیرد

دیاگ بزنید عیب مشخص میشه

11. 2 کاربر از mej ddd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    بنزین و گاز هم پر هست.
    سلام دوست عزیز
    چراغ cng چشمک زن به این معنیه که موتور در حال مصرف بنزین است و در تلاش برای رفتن به گازه.ثابت که شد بنزین قطع میشه
    ماشین شما نیاز به دیاگ داره
    اگر با دیاگ رفع شد که هیچ.اگه نشد بهیچ وجه اجازه تعمیرات ندهید که گارانتی نمیپذیرد

دیاگ بزنید عیب مشخص میشه
    ممنون از راهنمایی شما
    خوشبختانه دیروز روی گاز خاموش نشد و خوب کار می کرد. به یک تعمیرگاه نشان دادم و اصلا به اون دست نزد فقط گفت مقداری رانندگی بکن شاید برطرف بشه از تو کارخونه رطوبت داخل مسیر گاز باقی مونه برطرف می شه!

13. این کاربر از koorosh2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AMDNRGS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به همه
    بالاخره موفق شدم صدای غرغر رگلاتور سمند ef7 رو بطور کامل رفع کنم
    اگه کسی طالب هست بگه تا آموزشش رو بذارم

15. این کاربر از AMDNRGS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به همه
    بالاخره موفق شدم صدای غرغر رگلاتور سمند ef7 رو بطور کامل رفع کنم
    اگه کسی طالب هست بگه تا آموزشش رو بذارم
    ممنون میشم بگین!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •