تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 14 اولاول ... 2891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 139

نام تاپيک: Video Game Awards 2012

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لینک تریلر Castelvania ... ؟
    یـــــــنی حال کردماااا...COD دیــــگه مالید امسال!: دی
    شاید یـِ تکونی به خودش داد سال بعد با این حرکت,هر چند بعیده
    +
    گوتی باید Dishnored میشد.jurney یه بازیه خاص و فوق العادس ولی زیاد عامه پسند نی واسه همون انتخاب نشد.
    آخه walking dead ؟؟ (@_@)
    کلآ مرخص تشریف دارن تو انتخاب!اینجا یه سوال پیش میاد :
    زحمتی که سازنده ی dishnored یا me3 کشیدن رو آیا سازنده wd کشیده که حالا اینجوری حق خوری می کنن؟!!!

2. 8 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

آقا اين تينا اميني كه يكي از داورهاي مراسم بود رو امروز يكي از مقاله هاشو تو كوتاكو خوندم خوشم اومد بهش ايميل دادم اينم جوابش:

ببينم ميشه بيشتر باهاش ارتباط برقرار كرد يا نه :دي
    just don't blackmail her
    Last edited by hosseincode2008; 09-12-2012 at 01:49.

4. 13 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

کلآ مرخص تشریف دارن تو انتخاب!اینجا یه سوال پیش میاد :
    زحمتی که سازنده ی dishnored یا me3 کشیدن رو آیا سازنده wd کشیده که حالا اینجوری حق خوری می کنن؟!!!
      محتوای مخفی: B.3.S.T 

دوست عزیز من کلا کاری به هیچی ندارم این حرف منو شما بذار به حساب یه معادله ! فقط میخوام جواب سوالتو بدم نه به VGA کار دارم نه Goty

اما قرار نیست هر کی زحمتی بکشه قدر دانی بشه ازش و اگه نشه بگیم حق خوریه ! شاید یکی 10 سال صبح و شب زحمت بکشه برای کنکور و نتونه قبول شه اما یکی 1 سال زحمت بکشه و قبول شه ! شاید یه بازی 6 سال شبانه روز روش کار بشه ریلیز بشه و نمرات خوبی دریافت نکنه اما یه بازی دیگه 2 ساله بیاد بیرون و بترکونه .

قرار نیست ما هر زحمتی رو در جهت مثبت نگاه کنیم . ملاک سنجش زحمتی نیست که شرکتی برای ساخت بازی میکشه چه 1 سال چه 10 سال ! ملاک کار نهاییه . الان Journey هفتصد مگی از خیلی از بازیهای چند گیگیو کامل ما توی دریافت جایزه موفق تر بوده و زمان ساخت کمتری هم داشته اما در نهایت ترکوند !

یه بازیکن فوتبال میبینی از ثانیه 1 تا دقیقه 90 مثل اسب دوندگی داره . کلی تلاش میکنه و زحمت میکشه اما برای تیم کارایی نداره . تعویض میشه بازیکن بعدی میاد 30 ثانیه فقط تلاش میکنه و گل رو به ثمر میرسونه . مهم زدن گل هست وگرنه مسابقه ی دو و میدانی نیست که !

در کل بازم میگم کاری به این انتخاب ندارم . ME3 که شاهکاری بود و Dishonored هم برای خودش اسم و رسمی در کرد نمیخوام بگم اینا زحمتای الکی کشیدن و ... اما جواب سوال شما رو دادم که ملاک برتری زحمت و تلاش نیست کار نهاییه

6. 5 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

نمیدونم چرا من از این south park خیلی خوشم اومد!
    به نظرم بازی موفقی میشه،از یه طرف Obsidian هم قبلا خودشو ثابت کرده و میتونه یه بازی RPG خیلی خیلی خوب بسازه....

8. 4 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

واقعا از انتخاب WD خوشحال شدم من.بازی هستش که به نظرم حقش بود چنین عنوانی رو بگیره!
    CoD هم که انتخاب نشد!عالیه!
    و چیزی که برام جالب بود به عنوان یه PC باز که فقط تاپیک فورزا رو دیده و نقد ها و تعریف های هر دو بازیو NFS بود.(واقعا بازی زیبا پرهیجان و خوش ساخت و عالی هستش(و یک بازگشت بسیار خوب از NFS) ولی طبق تعریفایی که شنیده بودم میگفتن که فورزا در حدی عالیه که قابل مقایسه با NFS نیست.ولی VGA چیز دیگه ای گفت)

10. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا اين تينا اميني كه يكي از داورهاي مراسم بود رو امروز يكي از مقاله هاشو تو كوتاكو خوندم خوشم اومد بهش ايميل دادم اينم جوابش:

ببينم ميشه بيشتر باهاش ارتباط برقرار كرد يا نه :دي
    just don't blackmail her
    بگو آدرس فیسبوکشو بده فوضولی کنیم ببینیم بازی مازی اسپویل میکنه یا نه

12. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

ای بابا چرااااااااااااا ؟
    NFS دیگه چرا ؟؟؟؟
    the walking dead ؟؟؟؟
    چرا street fighter نه ؟؟؟
    یکی منو قانع می کنه ؟

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

چرا انقدر به The Walking Dead گیر میدید؟: دی
    واقعا عنوانش حقش بود !

15. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

یک نکته ای بود می خواستم بگم دیدم امیر پست داده حمایت کرده گفتم بمونه برا چند وقت دیگه بگم تا سوئتفاهمی نشه

این نکته به صورت یک نظر شخصیم هستش میشه برداشت مثبت کرد که حلال هر کی هم مخالف بود بزاره به حساب نظر شخصی :در مورد عنوان The Walking Dead امسال که با توجه به این که خیلی عجیب بود بیاد بالا و خودی نشون بده دیدم که The Walking Dead اومد و بازی سال شد
    اما ایا این عنوان در این حد بود که بشه بازی سال من که همچین فکری نمی کنم من ارزش این بازی رو حتا به سختی در کنار نامزد بودن بازی سال میبینم چه برسه بازی سال بشه چون وقتی فکر می کنم ایا The Walking Dead همرده میشه با بایوشاک (2007) ، ایا میره کنار GTA یا انچارتد و باقی...شاخ در میارم
    کلیت بازی TWD در مقابل فقط دیالوگ های Wheatley در بازی پورتال 2 شبیه یک شوخی هستش
    TWD یک اثر ناقص هستش که فقط میتونه در ژانر خودش کمی خودی نشون بده چرا که هر اپیزودش که منتشر میشد هر کدوم در حد یک عنوان 7.5 تا 8.5 هستش (از دید نمرات) و بالاتر نیست
    از بابت گرافیک و گیم پلی و صدا و موسیقی هم چیز انچنان شاخی نبود و داستانش (که نقطه قوتش بود ) در یک زامبی کشی کلیشه ای تعریف شده
    چرا که بازیی که عنوان بازی سال رو میگیره حداقل در یک عنصرش باید خیلی خیلی عظیم باشه و یا در درون مایه بازیش یک پیغامی باشه که به بیننده میرسونه یا بیش از حد چشم نواز باشه ، هر جور نگاه می کنم TWD به گرد پای بازی های سال پیش که نمیرسه حتا به نامزدهاشون هم نمیرسه وقتی فکر می کنم TWD گوتی میشه اما F3 یا پورتال 2 یا متال گیر 4 که هر کدومشون فقط و فقط در المان داستان انقدر قوی هستن که ...اصلا نمیشه به TWD فکر کرد چه برسه مقایسه بشه
    تنها نکته قوت TWD قسمت داستانیش بود که چند تصمیماتی اونم نه در حد والا که تاثیر پذیریش به پشه سفینه نورماندی ME2 نمیرسه بود نکته قوتش اون بود اونم در مراحل پایانی خیلی تاثیر پذیری کمی داره و انگار بیهوده بودن.
    بزرگترین نکته مثبت TWD که باعث شد نظر منتقدهارو به خودش جلب کنه همین اپیزودی منتشر شدنش و ماه به ماه منتشر شدنش بود که داستان رو جلو میبرد همین نه چیز دیگه ای
    بار احساسی زیادی در بین بازیش بود اما به احساس باشه که یک بازی میسازن کلا مراسم عزاداری همش بازی سال میشه.
    نه شاهکار بود نه اوج افتخار بود نه سبک هارو جابه جا کرد نه هیچی...واقعا هیچی

تموم کنم حرفم را TWD مثل یک گلف باز تازه کاری بود که میاد خودی نشون میده و دیگه میره ، مثل تنیسوری میمونه که میاد در دورانی که فدرر و یا نادال کم حرکت هستن جولان میده ، و میره
    TWِD تموم شد رفت پروندش بسته شد دیگه این بازی زور بزنه نهایتش بتونه نامزد همون زانر ادونچر بشه و اگه از سال بعد هم بخواد جولان بده شخصا در و پنجره دنیای گیم را تخته می کنم.

احترام می زارم به انتخاب هاش و منتقدین چون همین منتقدین عناوین بزرگ سال های پیش را انتخاب کردن پس میزارم به حساب یک تلنگر همین و بس.
    Last edited by Layken; 08-01-2013 at 20:09.

17. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بابا.....من همين بحثو تو بازيسسنتر راه انداختم و بعد كه شروع كردن به بحث و جدل من در رفتم

سبك اين بازي point and click adventure هستش......يعني همون اشاره وكليك خودمون كه قبلا نمونه هاي بزرگي مثه syberia يا monkey island يا broken sword و بازيهاي لوكاس آرتس رو شامل مي شده(اعضاي مهمي از همين telltale هم از لوكاس آرتس جدا شدن)
    اين نمونه هاي بالا گيم پلي استوار و خوبي داشتن و تعريف گيم پلي كه تعامل شما با بازي هست رو ميشد در حد اعلا ديد(از راه رفتن و صحبت كردن وديالوگ انتخاب كردن و معما حل كردن و.......)

ولي مشكل اينجاس كه اين نسل اين سبك طرفداراش كم شد و بعضي ها اومدن اين سبكو كمي تغيير دادن تا به قول معروف fresh بكننش و نتيجش هم شد بازيهايي مثه heavy rain و walking dead
    يعني همون سبك اشاره و كليك سابق ولي اضافه كردن المان تصميم گيري و كمرنگ تر كردن تعامل چالش برانگيز و ميزان گيم پلي و در عوض اضافه كردن روايت داستاني......يعني مثلا معما حل كردن و كلي اينور اونور رفتن و به چالش افتادن جاشو داد به بيسكويت دادن به كلمنتهيا مثلا باز كردن در يخچال توسط اتان واسه آب پرتقال خوردن تو heavy rain و البته انجام صحنه هاي مهم بازي هم توسط همين روند اشاره و كليك

حالا يه عده از اين تنوع خوششون مياد و ميگن بازي سينمايي تر ميشه.....ولي مشكل اينه كه اينكار گيم پلي رو كمرنگ و ساده و نوعش رو ضعيف مي كنه(مخصوصا تو واكينگ دد)كه به نظر من هم با اينكه وجود همچين بازيهايي لازمه ولي اگه به عادت بازيسازا تبديل بشه ديگه بايد فاتحه اين صنعتو خووند چون بايد به جاي كلي چالش و طراحي مراحل و ....چند تا دكمه زني ساده و بعد پخش يه فيلم و دوباره دكمه زني براي رد كردن مرحله كافي باشه

+

بين مراجع انتخا بهترين بازي سال هم از بين معتبراش فقط vga انتخابش كرد و بقيه بيشتر جوايز ديگه اي بهش دادن(ولي بين سايتاي نسبتا عادي خيلي تحويل گرفته شد)
    كه در كل به نظر من تاسف برانگيز بود چون بازي علاوه بر اون بحث بالا رو تمام پلتفرما(از pc گرفته تا ios)اسير مشكلات تكنيكي فجيعي بود

.
    Last edited by halflife g; 09-01-2013 at 14:28.

19. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •