تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 47 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 470

نام تاپيک: صــنـدلـی داغ <سـری جـدیــد>

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سؤالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام Kurоsh جان

امیدوارم حالت خوبه باشه.من فقط یه سئوال دارم

نظرتو درباره کوروش کبیر به شکل مفصل بگو

سلام حمید جان

ممنون، امیدوارم شما هم خوب باشی ...

کوروش رو به عنوان یه انسان والا، قابل ستایش، عادل و کاردان قبول دارم. کسی که اسمش تو تاریخ به عنوان یه بزرگ‌مرد ثبت شده و مایه‌ی افتخار من ایرانیه.

البته مایه‌ی تأسف و انزجاره که تو این دوره از تاریخ این قدر سعی در مهجور کردن و به حاشیه روندن این شخصیت دارن و تمام مظاهر مرتبط با اون رو هم از بین می‌برن و سانسور می‌کنن

اما از طرفی با بت ساختن از هر شخصیتی من جمله کوروش کاملاً مخالفم.

کوروش برای الگو گرفتن یکی از بهترین نمونه‌های تاریخه ...

اما تنها در همین حد، نه در حد یه خدا و بت ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligool21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام.
    منم 1 سوال دارم ازت میدونی RJ چیه؟

3. 3 کاربر از aligool21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام به همه ...
    بهتره رسم بشه که صندلی نشین قبلی از صندلی نشین بعدی حتما سوال بپرسه!
    من زمان بلند شدن از صندلی بخاطر پست آخرم اونقدر احساساتی شده بودم که نشد تشکر کنم از مسئولین صندلی داغ
    دیدم خارج از ادب هست که الان ننویسم، از زحمات سروش عزیز و فلاور عزیز که برای این تاپیک خیلی وقت گذاشتن تشکر میکنم، خیلی عالی بود.

کوروش جان مخلصیم ...
    همین الان من یه تابلوی سفید بهت میدم و ازت میخوام برای همه ی ما بگی که چی میبینی توی این تابلو؟ تصور و تصاویری که روی این تابلو میبینی چیه؟

مرسی.
    میثم.

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    منم چند تا سوال داشتم که میپرسم...

چند سالته؟ و شغلت چیه؟

اگه مدیر انجمن وموسیقی نبودی دوس داشتی مدیر کدوم بخش باشی؟

سایت با وبلاگی داری؟

روزی چند ساعت پایه اینترنتی؟

نظرت نسبت به اسپمرها و کلا اینا که پستای علکی میدن چیه؟ دی
    و سوال اخر اینکه چرا محل سکونتمون یکیه؟
    Last edited by matr!x_2008; 25-11-2012 at 00:43.

6. 3 کاربر از matr!x_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سؤالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

سلام

1. دوست داری کی برگرده؟ (هر کی)

منظورت کاربرای پیسیه یا تو دنیای واقعی ؟!‌

بین کاربرای پیسی‌ورلد، خیلیا هستن ... مثلاً علی (
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، فرخ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، محمد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، مهرداد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، محمد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و ...

تو دنیای واقعی ...

مادرم ...

2. دوست داری کی بره و برنگرده؟

تو پیسی که هیچکس ...

تو دنیای واقعی رو هم نمیشه اسم آورد !

3. دوست داری چند روز هفته بارونی و چند روز آفتابی باشه؟ جایی برای هوای سرد قائلی؟

چهار روز بارونی، سه روز آفتابی ... البته روزای ترکیبی رو بیش‌تر دوست دارم یک سوم ابری، یک سوم بارونی، یک سوم هم آفتابی : دی

آره، تو هوای سرد آدم می‌تونه لباسای شیک‌تری بپوشه !

4. قطار یا اسب؟

قطار

5. زندگی با سختی که آخرش خدا ببره بالا بالاهای بهشت یا زندگی معمولی و همون پایین شهر بهشت؟

زندگی معمولی رو به بالا ... بهشت هم نخواستیم : دی

6. یه بوم سفید داشتی توش چی میکشیدی؟

به قول رضا :

اول صداتو می‌کشم بعد می‌رسم به خنده هات

حقه‏‏‌هاتم رو می کنم بعد وا می‌مونم تو نگات

یه جهان آرمانی رو می‌کشم ...

آدمایی از هر نژاد و رنگ در کنار هم،
    دنیایی پر از زیبایی ...
    بدون دزدی، بدون ظلم، بدون قتل و غارت
    جایی که هیچکس تنها نیست

احتمالاً واسه به تصویر کشیدن همه‌ی اینا یه راهی پیدا می‌کنم اون موقع ...

7. کدومشونی؟ یه کوه - کوه آتشفشان خاموش - کوه آتشفشان فعال - تپه - دشت - دره عمیق؟

دشت ...

یا علی

علی یارت ...

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

سلامی گرم به داداش کوروش مدیر زحمت کش انجمن خودمون...!

داداش نامزدیت مبارک ایشالله به پای هم پیر شین...

یه چیز این اول بگم همه هم گفتن:

انصافا عکس بچه گیات خیلی باحال بود واقعا باعث انبساط خاطر شد...

بشدت بشدت آدم دوس داشتنی ای هستی اینو همه تایید میکنن حالا بریم سر سوالا که از قرار معلوم خیلی زیاده...

اما سوالات من:

1 دوست داشتی جای کدوم شخصیت بزرگ بودی؟!!!

چه معاصر چه در گذشته؟؟؟

2 از هرکدوم از این خواننده ها یه آهنگ برتر از نظر خودت بگو:

داریوش-ابی-معین-سیاوش قمیشی-امید-شادمهر-کامران هومن-هایده-مهستی-حمیرا-گوگوش

محسن یگانه-محسن چاوشی-رضا یزدانی-احسان خواجه امیری-یاس و ....

3 سن مناسب برای ازدواج رو چه سنی میدونی؟!!!

به نظرت یکم زود اقدام نکردی؟؟؟

4 چه چیز حباب برات دلنشین نبود؟!!؟؟

به غیر از شعر فاکتورهای دیگه رو هم بگو....

5 کدوم سبک موسیقی رو از بقیه بیشتر دوس داری...

تو این چند تا سبک خواننده و آهنگ محبوبت کیه و چیه...؟؟؟

پاپ-راک-رپ-هاوس و ترنس-جاز-بلوز-متال(البته من خودمم گوش نمیدم ولی هر چی باشه مدیرمونی...)

6 نظرتو در مورد اینا بگو:

داریوش:

محسن یگانه:

رضا یزدانی:

لورل و هاردی:

چارلی چاپلین:

ایران:

رشت:

کرمانشاه:

علی دایی:

علی کریمی:

عادل فردسی پور:

اصغر فرهادی:

اسکار:

واروژان:

انریکه:

شکیرا:

جنیفر لوپز:

آنجلینا جولی:

جورج کلونی:

تام کروز:

ونجلیس:

ژاوی:

مسی:

کریس رونالدو:

زیدان:

بارسا:

رئال مادرید:

استقلال:

پرسپولیس:

PRISON BREAK:

LOST:

مایکل اسکافیلد:

جان لاک:

21 دسامبر 2012 :

7 اگه زمان به عقب برمیگشت کوروش چه چیزی رو عوض میکرد چه کاری میکرد که نکرده؟!!!؟؟

8 کوروش از نظر کلی از خودش راضیه؟؟؟

اصلا تو زندگی با خودش چند چنده؟!!!

9 چه پیشنهاداتی برای انجمن موسیقی داشتی و داری که عملی نشده یا میخوای عملی بشه؟!!!

10 خیلی سوال کردم نه؟؟؟
    Last edited by MMM52; 25-11-2012 at 08:53.

9. 5 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سؤال کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چی‌ شد ازدواج کردین ؟

ازدواج دلیل نمی‌خواد، آمادگی و البته کمی شجاعت می‌خواد ...

سلام به صتدلی نشین عزیز
    یادش به خیر موقعی که هنوز سر کار نرفته بودم و با سعید اولین بار ما تاپیک صندلی داغ رو زدیم . استقبال خوبی هم ازش شد. میتوانید امار بازدید رو ملاحظه کنید

در سری جدید حتی به خودتان زحمت ندادید یادی از قدیمیها بکنید .

چه دنیای بی وفایی شده .....

سلام بهروز جان ...
    چطوری؟!‌

آقا ما که یادمون نمیره زحمات تو و سعید رو ...

حالا گلایه‌ات رو سروش و تینا جواب میدن حتماً

11. 11 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سلام کوروش گرامی ...

اصولا در طرح پرسش توی صندلی داغ ، زیاد استعداد ندارم : دی . ولی برای یادگاری :

ابتدا تبریک میگم نامزدی و در شرف ازداوج و این حرفا : دی

1- بزرگترین تصمیمی که در زندگی گرفتی چی بوده ؟ و سخت ترین ؟

2-ارزوهای یک پسر 20 ساله قطعا با یک پسر 10 ساله متفاوت بوده . چقدر فکر می کنی با ارزوهای 30 سالگیت شباهت داشته باشه ؟

3- انتخاب همسر و همقدم و همدوش تا بینهایت سالگی ! در 20 سالگی ترسناک و رعب اور نبود یا به عکس شیرین و لذت بخش ؟

1- هنر و ورزش . شباهتها و تفاوتها ؟

2-درسته که تعداد خوانندها از شنوده ها داره بیشتر می شه ؟! : دی

3- اینکه خوانندگان امروزی کمتر از خوانندگان گذشته به دل میشینن (صرف نظر از عده معدودی ) نظر و احساس منه یا واقعا به نظر تو هم موسیقی ما افت کرده ؟

4-همین الان دیدم مصاحبه رضا یزدانی استقلالی رو اپ کردی . این به نوعی تناقص چقدر برات سخته ؟!: دی ؛ اصولا چقدر از روی علایق ادمها در موردشون قضاوت می کنی ؟

1-فوتبال رو بیشتر دوست داری یا فوتسال رو ؟

2-از شرایط پرسپولیس راضی هستی ؟ وضعیت تیم ملی رو چه طور می بینی ؟

3-چقدر به این جمله اعتقاد داری؟ " وقتی استقلال و پرسپولیس در اوج باشند تیم ملی در اوجه "

4-به نظرت وقوع انقلاب روی استقلال و پرسپولیس ( با توجه به پرسپولیسی بودن بیشتر پرسپولیس ) چه تاثیری گذاشت ؟

5-رضا شاهرودی یا مهرداد میناوند ؟

6-و در اخر شیرین ترین و تلخ ترین خاطره فوتبالیت ؟

مرسی ...

13. 7 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    در به در

پيش فرض

با سلام به کوروش گرامی‌.
    چرا یکجا از اینکه نقل قول ۴ ۵ سال پیشت رو گذاشته بودند گله داشتی ؟ از گذشته ات فرار میکنی‌ ؟ نسبت به گذشته ات چه حسی داری ؟ چقدر عقایدت فرق کرده با اون موقعا؟
    .
    Last edited by Ice Pain; 25-11-2012 at 01:48.

15. این کاربر از Ice Pain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سؤالات برادر سروش () [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گذشته چراغ راه آینده است ...

بلی بلی !

خوشت میاد برم پستای اولت تو پیسی ورلد رو در بیارم پخش کنم بین ملت ؟!

اینم مدارکش موجوده ... بگم ؟!

اما سوالات من :

1- از رکود فعالیت در موسیقی گفتی ؛ به نظرت محدودیتها چقدر دخیل هست در داخلش ؟ البته محدودیت که میگم مختص موسیقی نیست فقط ، توی همین متفرقه هم ما شدید ترین محدودیتها رو گاها اعمال میکنیم ...

در کل میخوام بدونم از نظر خودت این محدودیت ها چقدر گذاشته تو کاسه ی !!! انجمن موسیقی ؟!

راستش بر خلاف خیلیا که مهم‌ترین دلیل این رکود رو محدودیت‌ها می‌دونن، من نهایت سهمی که می‌تونم به این فاکتور اختصاص بدم، 30 الی 50 درصده ... یه جورایی محدودیت‌ها مزید بر علت شد و رکود رو شدت داد

دلیل این حرفم هم برمی‌گرده به اون اواخر، قبل از اینکه پیسی‌ورلد فیلتر بشه و موسیقی رو ببندیم ... من دقیقاً یادمه که حداقل دو سه ماه بود که رکود شدیدی موسیقی رو گرفته بود و به غیر از چند تا تاپیک، انجمن کلاً در خاموشی فرو رفته بود ...

یکی از متدها برای مقایسه‌ی این دو دوره تعداد لایک‌هاییه که پای پست‌ها می‌خورد ...

اون دوره قبل از بسته شدن تالار، پست‌ها در بهترین حالت بین 17 تا 25 تا لایک می‌خوردن ... خیلی به ندرت پیش می‌اومد (مثلاً از هر 20 پست یه دونه)
    پستی بتونه 30 تا لایک بگیره تو انجمن موسیقی ...

(البته پست‌های مدیریتی و تاپیک‌های مهم منظورم نیست، بیش‌تر آهنگایی که معرفی شد رو
    در نظر می‌گیرم)

حالا با تمام این محدودیت‌ها، ما به طور میانگین 13 تا 17 لایک رو پای پست‌های خوب می‌یبنیم ...
    بعضی پست‌ها تا 25 لایک هم جلو میرن، حتی دو سه مورد به بالای 35-30 تا هم رسیده ...

در نتیجه اگه کاربرانی با محدودیت‌ها مشکل داشتن و رفتن، به جای اون‌ها کاربران جدیدی اومدن که خودشون رو تونستن با شرایط وفق بدن ...

خیلی راحت میشه دید که سهم فاکتور محدودیت‌ها نهایتاً 50 درصده ...

ما باید ببینیم چه عوامل دیگه‌ای بودن که باعث این افت مخاطب شدن ...

یکی از مهم‌تری
    ن عوامل می‌تونه سرخوردگی اجتماعی باشه که روی فروم و موسیقی هم تأثیر گذاشته ...

بی‌شک محدودیت‌ها هم مؤثر بودن ... الان مدت‌هاست حسرت معرفی یه آهنگ از خواننده‌های خانم، یه کار لس‌آنجلسی خوب به دل بچه‌ها مونده ...

ولی واقعاً‌ چاره‌ای نیست ... این میشه که مخاطب دلزده میشه ...

2- کاربران فعال هنر هفتم چقدر تیم مدیریت جدید رو پذیرفتن و قبولش کردن الان ؟ بعد از اینکه تغییرات بنیادین بوجود اومد در تیم اداره ی هنر هفتم و امین که علیرغم اینکه این اواخر حتی کاربران هم بهش به نوعی انتقاد وارد میکردند بازنشسته شد مشخصا نوعی واکنش و نوعی مقاومت بوجود اومد در بین کاربران فعال هنر هفتم نسبت به تیم جدید به نظرم ( البته فعال که میگم صرفا کاربرانی که عنوان فعال دارند مدنظرم نیست بلکه کاربرانی که مشتری دائم هنر هفتم هستند هم منظورمه ) ، الان چقدر شرایط عوض شده ؟ هنر هفتم به روال روتینش برگشته ؟

می‌خوای دعوا بندازی تو تیم هنر هفتم ؟!

طرح کودتای نرمه ؟! می‌خوای ما را بی‌کفایت جلوه بدی و خودت مدیریت فیلمو بگیری دستت ؟!

بدهم کیبوردت را توی سرت خورد کنن ؟!

والا جواب این سؤال رو باید فعالای هنر هفتم بدن ... من و مهران سعی کردیم با همه تعامل خوبی داشته باشیم. سعی کردیم حضورمون احساس بشه. اگه مشکلی توی انجمن هست، به سرعت بررسی و رفع بشه.

مهم‌ترین انتقاداتی که قبلاً مطرح می‌شد، چیزایی بودن که الان تقریباً وجود ندارن ...

ما داریم انجمنو رو یه سری خط مشی تعیین شده جلو می‌بریم، اینکه فعالان بتونن انجمن خودشون رو به کمک مدیریت ارتقا بدن یا نه، به خودشون بستگی داره.

بعد از تغییر مدیریت، یه سری واکنش‌ها وجود داشت، که خب اون هم طبیعی بود.

اما خدا رو شکر الان چند ماهی میشه جو انجمن آرومه و مشکلی از این بابت وجود نداره. یا حداقل اگه وجود نداره، به صورت علنی ابراز نمیشه. (هر چند غیرعلنی هم به شخصه فیدبک منفی دریافت نکردم تا حالا)

3- کوروش الان چقدر با کوروشی که 5 سال پیش خود کوروشی تو ذهنش 20 سالگیشو تصور میکرد فاصله داره ؟ به هدفهاش رسیده برای 20 سالگی ؟

آره صد در صد ... خدا رو شکر خیلی هم بهتر از اونی که می‌خواستم تونستم پیشرفت کنم ...

البته ازدواج جز گزینه‌ها نبود اون موقع ولی خب خود همین مسأله از مهم‌ترین عوامل پیشرفت سریع بوده و هست. برای بقیه هم خواهد بود!

4- چقدر به دوره ای بودن مدیریت در انجمن اعتقاد داری ؟ اصولا اعتقاد داری به این موضوع ؟ چهار چوب فکریت چیه در این باره ؟ یعنی جزو دسته ای هستی که تا آخرین رمقشون میمونن یا اینکه اعتقاد داری به فکر جدید و نیروی جدید بعد از پایان دوره ی زمانی مشخص ؟

از نظر من دوره‌ای بودن به عنوان یه چارچوب فکری شیوه‌ی صحیحی نیست.

مهم‌ترین مسأله در تغییر تیم، ورود نیروییه که برای اون پست آمادگی کامل داشته باشه.

من دلم برای انجمن‌های تحت مدیریتم می‌سوزه. اگه کسی رو پیدا نکنم که بتونه جای من مسئولیت‌هامو اون طوری که باید، انجام بده، مجبورم تا آخرین رمق بمونم !!

اما اگه همین فردا، مطمئن بشم که ناظر انجمن من توانایی مدیریت، سیاست‌گذاری، هدایت بحث‌ها، نحوه‌ی برخورد و سایر این موارد رو داره و دیگه با وجود اون، خیالم از بابت انجمنم راحت بشه، در اولین فرصت درخواست بازنشستگیم رو برای میثم ارسال می‌کنم.

این جمله تو این تاپیک مکتوب بمونه تا فردا که این کارو نکردم، بتونین خرمو بگیرین ...

به طور کلی همون طوری که گفتم، با چرخشی بودن و دوره‌ای بودن موافق نیستم، اما اگه کسی بیاد که ایده‌های جدیدی داشته باشه و بتونه این‌ها رو برای انجمن من خرج کنه، چرا که نه، من میرم، اون میاد، با چارچوب فکری خودش، انجمن رو جلو می‌بره، هر وقت حس کرد جانشین با صلاحیتی پیدا کرده، میره تا فکرای جدید بیاد ...

اما اینکه بگیم لزوماً من نوعی باید یه سال سر پستم بمونم و بعد استعفا بدم و نفر بعدی جام بیاد، درست نیست ...

5- این یکی سوال نیست یه تجربه ی بزرگه که در اختیارت میگذارم ، باشد که رستگار شوی ! / توی دوتا بخش اگر گذشت نداشته باشی ضرر میکنی ؛ یکی توی زندگی و یکی توی رانندگی . اینو گفتم هم اینکه برای آینده به دردت میخوره و هم اینکه یه استراحتی داشته باشی برای 5 سوال بعدی

دارم، تو جفتش گذشت دارم و می‌دونم که اخلاقم هم عوض نمیشه

ممنون از حکیم سروش نیشابوری بابت پند ددمنشانه‌اش

6- وقتی غم به سراغت میاد چیکار میکنی ؟ با جزئیاتش بگو ( مثلا اگه آهنگ گوش میکنی دوست داری کدوم آهنگ از کدوم خواننده رو گوش کنی )

دیالوگ مرتبط با سوال از فیلم داش آکل : "وقتی یه مرد غم داره ، یه کوه درد داره "

خب من اصولاً آدم شادی هستم

یعنی در بدترین شرایط هم علاوه بر اینکه سعی می‌کنم در کنار جوانب مختلف موضوع، جنبه‌ی مثبتش رو هم ببینم، به شکل احمقانه و آنرمالی خونسردی خودم رو حفظ می‌کنم.

یعنی یه وقتایی از خودم تعجب می‌کنم که چطور ممکنه من این قدر دیر عصبانی، ناراحت یا غم زده بشم ؟!

چند باری که به قول داش آکل یه کوه درد داشتم، داریوش همدمم بوده و آرومم کرده ...

یاور همیشه مومن آهنگیه که بارها باهاش خالی شدم ...

ولی همون طوری که گفتم، من و غم میونه‌ی خوبی با هم نداریم خدا رو شکر ...

7- درون گرایی یا برون گرا در زندگی واقعی ؟ کوروشی انجمن برون گراست ، ولی وقتی میگی "کم گوی و گزیده گوی " هستی این باور رو تقویت میکنه که در دنیای واقعی شاید درون گرا تر باشی به نسبت دنیای مجازی ...

بیت مرتبط با سوال ( اگر اشتباه نکنم از واعظ قزوینی ) : احوال زمانه گوشه گیران دانند **** بازی ز کنار عرصه بهتر پیداست

باور تقویت شده‌ات درسته

اون قدری درون‌گرا نیستم که به انزوا برسم. به اندازه‌ی کافی اجتماعی‌ام، با همه میگم، می‌خندم، اما خیلی اهل اظهار تفکراتم نیستم، چون درکش برای دوستان دنیای واقعی دشواره ...

این واعظ داداش عارف بوده ؟!

8- اگه کارگردان بودی و میخواستی فیلم بسازی ؛ کدوم ژانر رو ترجیح میدادی ؟ با کدوم بازیگر ؟ اکشن ، تراژدی ، کمدی ، درام و ... ؟

درام. بازیگر ایرانی یا خارجی ؟!

ایرانی ترکیبی از مانی حقیقی و صابر ابر و شاهرخ فروتنیان ... بازیگر زنش هم نگار جواهریان باشه و مریم پالیزبان (بازیگر نفس عمیق، که همون یه فیلم رو بازی کرد و رفت آلمان، اما اخیراً برگشته تا یه فیلم تو ایران بازی کنه)

خارجی هم کلینت ایستوود عزیز، در کنار دی کاپریو، پاچینو و مریل استریپ

9- اولین چیزی که با دیدن کلمات زیر به ذهنت میرسه رو بگو :

- آتش :
    جنگل

- شب :
    سکوت و آرامش

- بوف:
    کور

- کافکا:
    متامورفوسیس

- مرگ :
    سکانس آخر ...

10- اگه یه در رو به روت باشه و اون در تا لحظاتی دیگه باز بشه ؛ دوست داری چه کسی پشت اون در باشه ؟

جوابم به سؤال اول Petros

ممنان و متشکر .

ممنان از خودت : دی

17. 13 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •