تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با در نظر گرفتن تمامی مسائل و شرایط موجود, با حضور بانوان در ورزشگاه ها:

راي دهنده
195. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • موافقم

121 62.05%
  • مخالفم

74 37.95%
صفحه 12 از 28 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 280

نام تاپيک: ممنوعیت حضور بانوان در استاديوم‌های ورزشی

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

متاسفانه پتانسیل مباحث سی.اسی این تاپیک وحشتناکه . نمیشه مأنور خاصی روش داد

اما به صورت یک نتیجه گیری کلی برای خودم و دوستانی که به هر دلیل دنبال یک بهونه برای آرامش و راحتی وجدان خود بودن میتونم بگم طبق گفته یکی از دوستان عزیز در همین تاپیک منوط به روال آهسته پیوسته بودن فرهنگ و تأثیر همه جانبه مردم در طول زمان فکر میکنم بهتر باشه بجای چیدمان دیوار های فرهنگی در مقابل دید خودمون مثل مکان زندگی و مسائل دینی کم کم این خبط رو سعی کنیم تغییری درش ایجاد کنیم .

حتی اگه امکان تغییر یک روزه ی یک فرهنگ باشه انجامش نابود کننده خواهد بود همونطور که تجربش رو شاید خود ما نه ولی والدین داشته باشن.

متاسفانه ذکر موارد دیگه بیشتر از مسائلی که گفته شد امکان پذیر نیست و به ضرر مدیران و خوده فروم میشه.

بحث مخالفین این حضور فقط رد و بدل شدن الفاظ بد و زننده نیست .... خیلی مسائل دیگه میتونه دخیل باشه ..... علاوه بر این موارد ممکنه خدای نکرده مثلا در اثر پرتاپ یه شی یا چیزی صدمه ببینمه ... از کجا معلوم امنیت به طور کافی برقرار میشه در شهرستان ها یا همین تهران خودمون که با خیال راحت بفرستیمشون ورزشگاه ..... مگه دیده نشده که سرباز اصفهانی چه بلایی سرش اومد ؟
    اونوقت شما میتونی بعد این بلایی که سر خانوادت بیاد بهش بگی که من که شرایط رو بهت گفتم اما تصمیم آخر رو تو گرفتی و پس این مسئله هم پای خودته ؟ اون موقع دل خودت راضی میشه ؟

و خیلی از موضوعاتی که هنوز فرهنگ سازی نشده و به این زودی ها هم نمیشه .....
    خانواده شما پاره ی تن شماست ! فکر نمیکنم سر این مسائل مثل یک غریبه برخورد کنید , برای مخالفت با هر چیزی دلیل لازمه و اثبات اون به فرد مقابل . اعتبار شما در خانواده و فن بیان باید مانع یک حرکت درست یا غلط ( از دیدگاه هر فرد ) بشه نه جایگاه جنسی و قدرت شما برای جلوگیری از یک مسئله .

تمامی خشونت های فیزیکی نشأت گرفته در تمامی جوامع بر سر بسیاری از مسائل ساده , ضعف بیان بوده نه زور بازو !
    شاید منصرف بشه و شاید هم بشه کسی مثل همونااااااااااا

وقتی که یه نفر میدونه جو ورزشگاه چیه چرا باید دیگری خودش بره و اینو تجربه کنه و بعدش منصرف بشه؟

اول از همه بگم من با شرایط کنونی مخالف ورود بانوان به ورزشگاه هستم .اما تو شرایط فرهنگی خاصی مثل کشورهای اسکاندیناوی حضور بانوان مانعی نداره.از بعد جنسیتی عرض نمیکنم .از بعد فرهنگی میگم
    خوده شما تا الان مثل خیلی ها نشدی !؟ وقتی در یک جمع قرار گرفتی مثل خود اونها رفتار نکردی ؟! جواب رد به این سوالها و امثال اینها امکان نداره !! چون واقعیت وجودی همه هست کم یا زیاد محیط تأثیر گذاره.

ما اگر نتونیم با کلاممون کسی رو متقاطع کنیم فکر میکنم بهتر باشه خودمون رو جلو کسی سبک نکنیم که بعدا تبعات اون رو حتی در سال های بعد ببینیم.

پای دردودل های افرادی که با زور از یک کاری باز داشته شدن با اینکه کاملا به صلاحشون بود رو وقتی بشنوید متوجه خواهید شد. البته من هیچ وقت یکطرفه به قاضی نرفتم و نمیرم

همه چیز 99% به 1% میشه ولی به 100% نمیرسه.
    Last edited by SamGun; 02-11-2012 at 19:49.

2. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اون بحث مواد مخدر یه مثال بود که اگر آدم تو همچین شرایطی قرار بگیره تصمیم درست چیه.
    بعدشم ما قرار نیست به شیوه عرب دوران جاهلیت جلوی کسی رو بگیریم طرفمون خودش با احترام به شخصیت ما و ارزشی که برای افکار و صحبتهای ما قایل میشه خودش تصمیمشو میگیره .
    من گفتم اجازه نمیدم ولی منظورم این نیست که دستبند میزنم بهش میگم اجازه نداری بری.
    میگم من دوست ندارم بری اون محیط .حالا طرفم یه دندس حرفم منم قبول نداره اون یه بحث دیگس عواقبش پای خودش ولی اینجا بحث خانواده و ناموس آدم وسطه و آدم بایدخودشو مسئول بدونه چون اگر اتفاقی بیفته پشیمونیش مال شماهم هست نمیشه بگی تصمیمیه که خودش گرفته پس خودشم مسئوله
    این احساس مسئولیت نسبت به خانواده تو فرهنگ ماست همینطور که تو خیلی ازنقاط دنیا هست (حالا میخواد اسم غیرت باشه یا هرچیز دیگه ای) و نباید تو درونمون تضعیف بشه. مشخصاً این موضوع خیلی کلیه و مختض موضوع بحث نمیشه .

بعدشم درسته ما این رفتارارو تو خیابونم و پارک و... هم میبینیم ولی مسلما قابل مقایسه با شرایط ورزشگاه های ما که بی حرمتی در سطح خیلی وسیع ، گاها سازمان یافته و همه گیر و متمرکز هستش ، نیست.
    دوست عزیز من نمیدونم کجای صحبتم ایراد داره که شما متوجه نمیشین !
    شما در مقابل ناموست مسئولی درست . من هم مشکلی با اون ندارم . ولی وقتی میگم میشینی و از شرایط فرهنگی سطح پایین ورزشگاه برای اونا میگی یعنی این که در مقابل اونا احساس مسئولیت کردی و برای شما مهم بودن که این مسائل رو عنوان میکنی.
    احساس مسئولیت همه جا هست و فقط شامل حال ایرانی جماعت نمیشه . نمیدونم چه اصراریه روی بحث غیرت مانور بدیم ؟!
    بله درسته که این رفتارها در سطح شهر به حجم ورزشگاه ها نیست . ولی طی روز یا چندین روز شما میتونی همون حجم رو با جمع کردن رفتار افراد جامعه بصورت انفرادی بدست بیاری.

بحث مخالفین این حضور فقط رد و بدل شدن الفاظ بد و زننده نیست .... خیلی مسائل دیگه میتونه دخیل باشه ..... علاوه بر این موارد ممکنه خدای نکرده مثلا در اثر پرتاپ یه شی یا چیزی صدمه ببینمه ... از کجا معلوم امنیت به طور کافی برقرار میشه در شهرستان ها یا همین تهران خودمون که با خیال راحت بفرستیمشون ورزشگاه ..... مگه دیده نشده که سرباز اصفهانی چه بلایی سرش اومد ؟
    اونوقت شما میتونی بعد این بلایی که سر خانوادت بیاد بهش بگی که من که شرایط رو بهت گفتم اما تصمیم آخر رو تو گرفتی و پس این مسئله هم پای خودته ؟ اون موقع دل خودت راضی میشه ؟

و خیلی از موضوعاتی که هنوز فرهنگ سازی نشده و به این زودی ها هم نمیشه .....
    مگه توی کوچه و خیابون امنیت برقراره که توی ورزشگاه باشه ؟! توی روز روشن آدم میکشن و توی شلوغ ترین قسمت شهر به بانک حمله میکنن و دو یک نگهبان و یک کارمند بانگ رو میکشن .
    میرن در منزل شخصی و زنگ میزنن و وقتی که شخص در رو باز میکنه اون رو میکشن و بعده ها مشخص میشه که اشتباهی در خانه ی فرد دیگه ای رفته بودن .
    ماشین رو از توی حیات منزل میدزدن و خیلی مسائل دیگه که مربوط به امنیت مورد نظر شما میشه ولی در جامعه ای که شما و خانواده شما در اون رفت و آمد داره دیده نمیشه .
    شما هم بهش توجه نمیکنی .

شاید منصرف بشه و شاید هم بشه کسی مثل همونااااااااااا

وقتی که یه نفر میدونه جو ورزشگاه چیه چرا باید دیگری خودش بره و اینو تجربه کنه و بعدش منصرف بشه؟

اول از همه بگم من با شرایط کنونی مخالف ورود بانوان به ورزشگاه هستم .اما تو شرایط فرهنگی خاصی مثل کشورهای اسکاندیناوی حضور بانوان مانعی نداره.از بعد جنسیتی عرض نمیکنم .از بعد فرهنگی میگم
    شاید حضور بانوان توی ورزشگاه یک محرکی باشه برای آقایون و بقیه افراد تا توی رفتارشون تجدید نظر کنن . خیلی ها هستن که هنوز اینقدر درک و شعور دارن که جلوی خانم ها از الفاظ درستی استفاده کنن.
    وقتی این شخص بخواد این روند رو پیش ببره و رعایت کنه پس اطرافیانش رو هم مجاب میکنه که با اون پیش برن (یک سری قبول میکنن و یک سری نه)

ولی قبل از هر چیزی امکانات ورزشگاه هامون باید به روز تر باشه و سرویس ها و خدمات مخصوصا بانوان هم ارائه بشه تا مشکلی پیش نیاد.
    که شامل ورود و خروجی جدا از آقایون - سرویس بهداشتی جدا و جایگاه جدا و .... میشه.

4. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

مگه توی کوچه و خیابون امنیت برقراره که توی ورزشگاه باشه ؟! توی روز روشن آدم میکشن و توی شلوغ ترین قسمت شهر به بانک حمله میکنن و دو یک نگهبان و یک کارمند بانگ رو میکشن .
    میرن در منزل شخصی و زنگ میزنن و وقتی که شخص در رو باز میکنه اون رو میکشن و بعده ها مشخص میشه که اشتباهی در خانه ی فرد دیگه ای رفته بودن .
    ماشین رو از توی حیات منزل میدزدن و خیلی مسائل دیگه که مربوط به امنیت مورد نظر شما میشه ولی در جامعه ای که شما و خانواده شما در اون رفت و آمد داره دیده نمیشه .
    شما هم بهش توجه نمیکنی .
    تو کوچه و خیابان بحثش فرق میکنه .... چون ما داریم تو این شهر و کشور زندگی میکنیم و بالطبع برای ارضای نیازامون مجبور به رفت و آمد در این شهر هستیم .... اگر دقت هم کرده باشی تو اکثر خانواده ها به دختر اجازه خروج تنهایی از خونه رو نمیدن چون خطرات زیادی تهدیدش میکنه اما تو ورزشگاه اجباری وجود نداره که بره و این بلاها سرش بیاد .... پس میتونیم جلوگیری کنیم ....

6. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تو کوچه و خیابان بحثش فرق میکنه .... چون ما داریم تو این شهر و کشور زندگی میکنیم و بالطبع برای ارضای نیازامون مجبور به رفت و آمد در این شهر هستیم .... اگر دقت هم کرده باشی تو اکثر خانواده ها به دختر اجازه خروج تنهایی از خونه رو نمیدن چون خطرات زیادی تهدیدش میکنه اما تو ورزشگاه اجباری وجود نداره که بره و این بلاها سرش بیاد .... پس میتونیم جلوگیری کنیم ....

tapa talked

تو اکثر خانواده ها اجازه خروج تنهایی به دختر رو نمیدن!! جالبه

8. 7 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اگر دقت هم کرده باشی تو اکثر خانواده ها به دختر اجازه خروج تنهایی از خونه رو نمیدن .
    اين به نداشتن فرهنگ قالب برميگرده ،‌هركسي اجازه به خودش ميده كه امنيت يه دختر رو حالا از هر نظر به خطر بندازه !‌ اما گمون نكنم با اين همه دانشجوي دختر اون جور خانواده ها توي اكثريت باشن ...

10. 4 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من امیدوارم این پست پاک نشه, از طرفی هم بهانه ای برای عبور از خط قرمزها نشه. لطفا با احترام به عقاید از هر نوع
    و با توجه به خط قرمزها هر پستی خواستید بدید تا بحث نیمه کاره رها نشه.

اگر شما بازه 30 ساله اخیر مملکت رو در نظر بگرید, بله حرف شما متین است. الگوهای فرهنگی که شامل
    سنت, اسلام و مدرنیته میشه در طی این سال ها چنان در هم تنیده شده که مرزهای تمیزی از این الگوها رو
    نمیشه ارائه داد, از طرفی هم (به قول علی رضا) پیاده سازی ایده آل هایی که جوامع غرب و البته دموکراتیک که بعد از
    گذشت سالیان دراز بهش رسیدن, به صورت یک شبه محکوم به شکسته. بر خلاف شما من عقیده ای متفاوت دارم.
    به نظر من, متاسفانه تمام ابعاد فرهنگی-اجتماعی جهان غرب در سطح بالاتری از ما, بهتره بگم من تا سو تفاهمی پیش نیاد,
    قرار داره. من خودم وقتی چشمام رو از تعصب می شورم می بینم که اونها از ارتجاع و جنگ های صلیبی شروع کردن و به رنسانس
    د.موکراس.ی و به ایده آل های یک جامعه مدنی س.کولا.ر رسیدن ولی ما درست خلاف جهت مسیر اونها در حرکت بودیم.
    امیدوارم کج فهمی به وجود نیاد که من علت رو در دین یا اعتقادات می بینم, به نظر من مهمترین علت که هم در قبل و هم در بعد از انقلاب
    بوده, هم راستا نبودن خواست مردم و نظام حاکم بوده. در هر دوره معاصر ایران, با گذشت زمان مردم و حکومت از هم دورتر و دورتر شدن
    و در نتیجه به قول شما هرز رفتیم و نه به ایده آل های حکومت و نه به ایده آل های جامعه رسیدم! زمانی که س.کولاریزم بود مردم دین خواستند و
    زمانی که دین بود مردم رویای جامعه س.کولار داشتند. نمیشه وارد علل این مشکل شد, تا همینجاشم زیاد روی کردم اما میشه به فکر اصلاح بود.
    نمیشه فکر تغییرات اساسی بود, چون در عرض 30 تحمل خسارات دو تغییر برای یک ملت چیزی نزدیک به غیر ممکن خواهد بود. اما در چارچوب نظام
    فعلی باید اصلاحات فرهنگی انجام بشه و مهمترین عامل خواست مردمه که اولین قدمش میتونه همینطور که علیرضا گفت خود نقدی باشه.
    قرار دادن یک هدف که از جوامع غربی الگو برداری شده هیچ عیبی نداره, اما راه رسیدن به اون هدف باید مطابق با داشته های فرهنگی ما باشه.
    از طرفی این تطابق نباید تبدیل به سدی در راه رسیدن به ایده آل های جوامع بشری باشه که تقریبا در تمام دنیا یکی هست, همونطور که گفتم باید
    سعی و تلاش کرد تا از راهی که با کمترین خسارت به بدنه جامعه و در کوتاه ترین زمان ممکن به اون اهداف رسید.

شاید باید رنگ خاکستری هم ببینیم, جو نه اینقدر سیاه که ممنوعیت 100 درصدی ورود بانوان رو داشته باشه, نه اینقدر سفید که درهای استادیوم
    برای بانوان کاملا باز باشه. به عنوان مثال, همین بازی ایران و کره شما چقدر شاهد فحاشی بودید؟ آیا وجود بانوان کره ای باعث شد کسی خارج از
    عرف کاری انجام بده؟ با اینکه چندین بار زوم شد روی یکی از بانوان کره ای که چندان هم محجبه نبود , که احتمال میدم رو اسکورد برد هم به نمایش
    درومد چون خودش هم متوجه شد, کسی کاره خاصی انجام داد؟
    باید یک شروع برای این حرکت متصور شد, من قبلا نظرم رو در مورد نحوه شروع گفتم دیگه تکرار مکررات نمی کنم, اما نقدی دارم به این نوع تفکر که انتظار
    داشته باشیم فرهنگ سازی از نسل نو و از سنین پایین شروع بشه. مثلا مخطلط کردن دوره های پایه آموزشی, اینگونه انتظارات در چهارچوب نظام اسلامی
    به نوعی ساختار شکنی قوانین اسلامی منجر میشه و عملا انجامش غیر ممکنه. این فرهنگ سازی باید در سطوح بالاتر جامعه شروع بشه و به طبع اون به داخل
    خانواده و الگوهای تربیتی نسل جدید انتقال پیدا کنه. شما نسلی رو در نظر بگیرید که حضور بانوان رو در بازی های ملی دیده و شنیده و الان که خودش به
    میخواد وارد استادیوم بازی های باشگاهی بشه حضور بانوان در کنارش دیگه براش عجیب نیست.

ببخشید دیگه, از هر دری سخنی گفتم ولی واقعا نمیشه فقط روی یک بعد این قضیه متمرکر شد و به نتیجه رسید!
    اين دو دستگي فكري ايراني ها كه بالاخره نفهميدن چي ميخوان ،‌ خيلي آسيب زده چون هر سي سال يك بار هدف عوض ميكنيم ،‌يك بار ميگيم هدف 100 هستش و ميريم تا به صد ميرسيم و بعدش دوباره ميگيم نه هدف 0 بود و دوباره برمي گرديم روي صفر و اين روند همچنان تكرار ميشه !
    به نظر من هم بايد توي همين سيستم بتونيم كارهايي مثل حضور خانم ها تو استاديوم رو انجام بديم ! همونطور كه گفتيد نه اونقدر سياهه كه نشه كاري كرد نه اونقدر سفيد كه بشه هر كاري كرد ....

12. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

خیلی وقت بود می خواستم تو این تاپیک پست ارسال کنم، اما نمی رسیدم... گویا قسمت شده : دی
    .
    صحبتم رو با نظرم به سوال نظرسنجی آغاز کنم:
    من یکی از کاربرایی هم که رای مخالف دادم، دلیلم هم اینه که در سوال اشاره شده: "با در نظر گرفتن تمامی مسائل و شرایط موجود" ...

من یه سوال دارم، واقعا شرایط موجود، پتانسیل اینو داره که حتی آقایان به استادیوم برن؟

به شخصه کم آزادی نرفتم، اما سوای شادی ها و حرص و جوش هایی که در هر ورزشگاهی هست و جزء خاطراتش هست، وقتی به استادیوم رفتن فکر می کنم تن و بدنم میلرزه! چرا، چون:

- امکانات نداریم...: این امکانات چیا هستن؟ چند موردش رو بگم که با کلی گویی رد نشم: سیستم حمل و نقل مناسب تا ورزشگاه، صندلی نامناسب، نبود آبخوری و سرویس بهداشتی مناسب، نبود مواد خوراکی بهداشتی و تائید شده، جلوگیری از ورود انواع و اقسام مواد مواد خوراکی و وسایل تفریحی اعم از بطری آب و نوشیدنی، انواع میوه، روزنامه و مجله و غیره و....
    - نگرانی ذهنی: قبل از استادیوم رفتن همش استرس داریم که نکنه صد هزار نفر پر بشه، نکنه طبقه دوم باشم، نکنه زیر لوله های خروج آب آزادی باشم که بعد از اتمام باران، کماکان رو سرم بارون بباره، نگرانم که نکنه جام رو با یه خروج از دست بدم تا جایی که حاضر میشم نمازم رو قضا بخونم، بعدا خوردنی بگیرم، در منزل از سرویس بهداشتی استفاده کنم، اما بین دو نیمه بشینم سر جام و تکون نخورم! نگران پسر یا برادر کوچکترم هستم که جو استادیوم روش تاثیر بدی بگذاره، نگران اتومبیل و موتورم در استادیوم باشم و....
    - نبود امنیت جانی و تضمین سلامتی: شکستن صندلی، پرتاب نارنجک دستی از طبقه بالا، هجوم تماشاگران به درب های ورزشگاه به هنگام ورود و خروج، استعمال دخانیات توسط اطرافیان که گاها جای خالکوبی و بخیه رو روی بازوی این عزیزان تشخیص میدی!!

و قس علی هذا!

حالا واقعا چطور میشه که بانوان برن به بهترین ورزشگاه کشور که آزادی باشه! ما آقایون که همه رقمه با یه استادیوم رفتن مورد عنایت قرار می گیریم!
    .
    .
    صحبت بعدی راجع به بعد ادبیات و فرهنگی هست که تو استادیوم های کشور دیده میشه. اینکه علل این موضوع چیه و آیا حضور بانوان باعث تلطیف فضای استادیوم ها میشه، بحث است برای یه پله جلوتر از این صحبتی که میخوام مطرح کنم:

متاسفانه من فکر می کنم درصد بالایی از ما ایرانی ها (حداقل اونایی که میشناسم و دیدم) همیشه تو همه مسائل خودمون رو محق میدونیم... مثلا تو بحث کار با رضایت قرارداد امضا می کنن که با مبلغ x ریال کار کنن، بعد یه مدت خودشون رو قانع می کنن که دل به کار ندن، کار رو دیر تحویل و پدر کارفرما رو دربیارن، بعد ازش می پرسی چرا این کار رو می کنی، این کارت هم از نظر اخلاقی هم تاثیرش به اطرافیانت صحیح نیست، میاد بهانه هایی رو میاره که گاها به ظاهر هم صحیح هستند... بعد که می پرسی خوب چرا قرارداد امضا کردی، میگه من اگه میدونستم یا امضا نمی کردم یا فرضا با دستمزد بیشتر شرایطم رو بهتر می کردم! در صورتی که نیگاه می کنی همین آدم تو جاهای دیگه هم همین مشکل رو داشته! کافیه بهش بگی خوب حالا به جای اینکه با فرسایشی کار کردن از کارفرما انتقام بگیری، بیخیال شو و بگذر ازش و جاهای دیگه دقت کن و الان با علاقه ادامه بده! میگه چرا من گذشت کنم، اون منو درک کنه!
    متاسفانه فرهنگ (شاید بگم بی فرهنگی بهتره) همیشه حق به خود دادن و گذشت رو حماقت دونستن به نظرم خیلی همه گیره...
    تو استادیوم ها هم همینه، مشکلات بالا راجع به استادیوم اومدن که بالا گفتم بخشی از چیزایی که خودم تجربه کردم و یا شنیدم... اما چرا من نوعیه فوتبالدوست باید اینا رو بهونه قرار بدم و برم استادیوم و فحاشی کنم نه به خود بازیکن، مربی، تماشاگر و...، بلکه به خانواده اونا و وقتی ازم بپرسن چرا این کار رو می کنی، با جو سازی بگم: به منه طرفدار امکانات ندادن، بعد ادب و ادبیات میخوان هم می خوان! و خودم رو محق بدونم...
    جالب اینه که در کشوری که آموزه های دینی ما و همون ائمه ای که حرمشون هیچ وقت خالی از جمعیت نمیشه دعوت کردن مردم رو به گذشت و اشتباه رو با اشتباه پاسخ ندادن... واقعا اگر نیت یه فردی از ناسزا گفتن در ورزشگاه ها اینه که شرایط و امکانات بهتر بشه، چرا اصلا میره استادیوم؟ خوب بمونه تو خونش بازی رو از تی وی ببینه تا پولش تو جیبش بمونه و هم اعتراضش رو با صندلی خالیش نشون بده و فحاشی هم نکنه.
    مثال راجع به این مطلب زیاده که همشون تکرار یک مطلب مشترک هستند.
    .
    مشکلات بعد از حضور بانوان:
    با فرض اجرایی شدن این موضوعو زمینه سازی امکانات و فرهنگ سازی، بدون شک حضور یه اتفاق جدید هم مشکلاتی رو به وجود میاره، از نحوه کنترل تماشاگران مرد و زن (پوشش و مسائل اعتقادی) تا شعار ها و اتفاقات سیاسی در استادیوم ها (چیزی شبیه لبنان که چند وقت پیش در برنامه 90 بهش اشاره شد).
    در واقع به نظر من چیزی که اجازه حضور بانوان رو در استادیوم یه جورایی سخت کرده همین موضوعه و این مساله دقیقا متصله به یه فاز بالاتر. چون ممکنه ورود بانوان به استادیوم ها عاملی بشه که نهاتا قوانین جامعه (با درست یا غلطش رو کاری ندارم) نقض بشه.
    پر واضحه هزینه ای که میشه فرضا یه استادیوم آزادی رو مجهز کرد، صندلی ها رو شماره گذاری کرد، دوربین گذاشت، سامانه هواداران درست کرد و بلیط فروشی اینترنت و انواع و اقسام فرهنگ سازی و نهایتا جایگاه ویژه بانوان مثلا صرفا برای بازی های ملی ایجاد کرد در بودجه ورزش چیزی نیست... پس چرا خرج نمیشه همچین بودجه ای؟ به نظرم به همین دلیله که اشاره کردم... و الا ما تو اخبار تی وی خودمون به سخره گرفته شدن عرب ها رو شاهدیم که بانوان کشورشون حق ندارن گواهینامه بگیرن!
    .
    .
    پرحرفی کردم، شرمنده
    یاعلی
    Last edited by pcforlife; 04-11-2012 at 00:22.

14. 13 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

8

ما کیم که بخواهیم بد خوب برای یکی دیگه تعین کنیم خانوما خودش عقل شعور دارن توی ورزشگاه ادیت ازرا هست فحش هست هزار چی دیگه هست خواستن برن نخواستن نه مثل قضیه حجاب مییونه یه عده راه بهشت خودشون نشون میدن

16. 4 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

همه این قضیه جدا کردن زن و مرد از یکدیگر به فرهنگ ما بر میگرده! من نمیگم خانوم ها نباید بیان تو ورزشگاه ولی متاسفانه هم اونا جنبش رو ندارن بیان هم پسرای ما خیلی بیجنبه هستن ! وقتی یک فردی در یک مکان عمومی قرار میگیره باید احترام بقیرو نگه داره! مثلا همین فحش دادن! من خودم وقتی توی خیابون هستم وقتی یک فردی از بغلم رد میشه (فرق نمی کینه دختر باشه یا پسر) سعی می کنم با فردی که دارم صحبت میکنم به قولی از الفاظ درست استفاده کنم! توی خیابون با توی ورزشگاه فرقی از لحاظ ادب نداره ولی هدف هاشون فرق داره! شما از توی خیابون میای میری تا به جایی که بخوای برسی و تو ورزشگاه می خوای فوتبال رو ببینی! پس باید ادب رو رعایت کنی و به قولی جنبه داشته باشی که 99% درصد جونای این جامعه ندارن!
    بزارین خیلی رک بگم بهتون همین قضیه که دختر پسر ها رو از هم جدا کردن برای افراد جامعه یک عقده تبدیل شده! (بالاخره حرفم رو زدم)
    اگه اینطور بود که کشور های خارجی الان باید از فساد نابود میشد
    Last edited by Mool Tee; 08-11-2012 at 11:26.

18. 2 کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض سوال نظر سنجی اشتباه مطرح شده !

به نظر من کلا سوال نظر سنجی درست مطرح نشده ، چون اگه بخواییم اینجور که توی نظر سنجی مطرح کرده کلا شرایط واسه مردها هم نیست ، باید به اون ها هم اجازه ندن که الان در حال حاضر میدن ! این نوع طرح سوال واسه نظر سنجی نشون میده طراح سوال قصد ترول کردن کاربر های موافق رو داشته چون خودش میدونه با شرایط استادیوم های ما اصلا رفتن هیچ کس درست نیست پس هر کس بگه موافقم میگن شرایط کنونی اصلا واسه هیچ کس درست نیست ! این یعنی دست انداختن کاربر موافق چون همه میدونن شرایط واسه هیچکس درست نیست ! من خودم اول موافق بودم بعدش مخالف شدم ، الان میگم اصلا صورت مسئله غلطه ! بحث کردن اینجا بی فایده است !
    بالاخره ما نفهمیدیم بحث سر شرایط فرهنگی ورزشگاه ها هستش یا حضور و عدم حضور بانوان !

20. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •