من همون موقع که بازی اومد گرفتمش.همه نوع کرک هم امتحان کردم.
اما تو لودینگ گیر میکنه
کسی دیگه مشکل نداره؟
من همون موقع که بازی اومد گرفتمش.همه نوع کرک هم امتحان کردم.
اما تو لودینگ گیر میکنه
کسی دیگه مشکل نداره؟
منم دقیقا همین مشکلو دارم 6 گیگ از مهن دانلود گرفتم هر چی کرک هم کپی کردم نشد که نشد
بعد از اجرا یه لود کوچیک بعد صفحه سفید میشه گیر میکنه
این بازی که اصلا بر من به لودینگ نمیرسه همون اول صفحه سیاه میشه.
سلام دوستان لطف میکنن آخرین و بهترین کرک بازی رو قرار بدن
ممنون
زیاد به کرک ربطی نداره من به شخصه کرک skidrow رو تست کردم بازی از نظر اجرا مشکلی نداره فقط نوع فریم دادنش یه کم داغونه که اونم مشکل از خود بازیه!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل رو دنلود کن و بریز توی پوشه Data\Win32\Loc محل نصب بازی....این بازی که اصلا بر من به لودینگ نمیرسه همون اول صفحه سیاه میشه.
Last edited by mehdy.z; 22-11-2012 at 02:10.
آقا دیقیق کدوم مسیر میشه من پیداش نکردم
سلام.من این بازی رو نصب کردم آخرین کرک و آپدیت های کارت گرافیک رو دارم.تمام ابزارهای موجود در دی وی دی رو هم نصب کردم اما با این ارور مواجه میشم.این ارور در بازی medal of honor warfighter هم واسم اتفاق میفته.میشه راهنمایی کنید؟ ممنون
Last edited by ali1366z; 22-11-2012 at 19:22.
با سلام من بازی رو نصب کردم کرک هم ریختم داخل پوشه نصب همه چیزهای سیستم هم آپدیت شده در واقع چگ کردم
ولی وقتی وارد بازی میشه یه صفحه مشکی میاد که اون پایینش یه چیزی داره لودینگ میشه بعد 5 ثانیه یه صفحه سفید میاد که هیچ کاری هم نمیکنه
بعد کنترل آلت دلیت رو میزنم که بیام تو دسکتاپ میبینم جلوی بازی تو قسمت تاسک منیجر نوشته not responding تا اند تاسکر رو میزنم بسته میشه
به نظر شما مشکل از کجاست
دقت کنید با هیچ ارروری مواجه نمیشم فقط این اتفاق میفته
ممنون میشم اگه بررسی کنید
Last edited by HAGBORN; 23-11-2012 at 00:02.
یکی کمک کنه
شرمنده پست جابجا شده بود...ضمن اینکه منظورم از قسمت دوم اون پست اصلا شما نبود و جواب شما رو توی قسمت اول داده بودم!
البته هنوز راه حل دقیقی برای این مشکل صفحه سیاه توی بعضی از سیستمها ارائه نشده!...ولی بازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک رو تست کنید ببینید جواب نمیده!!
اول از همه dx کامپیوتر رو به روز کن اگه جواب نداد مشخصات کال سیستم رو بگذار....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)