من که نتونستم با تانک پول جمع کنم یا برق بگیرم ... ... ... هرکی میدونه بگه تا من یه بار دیگه مجبور بشم بازی رو اینستال کنم ... حال میده .
من که نتونستم با تانک پول جمع کنم یا برق بگیرم ... ... ... هرکی میدونه بگه تا من یه بار دیگه مجبور بشم بازی رو اینستال کنم ... حال میده .
آقا کی گفته می شه با تانک پول جمع کرد یا از تانک برق گرفت.
تنها روشی که می شه از تانک پول در آورد اینه که توی یکی از خونه هایی که ارتش یوری داره (الان اسمش یادم نیست) بفرستیش و در ازای این کار به شما پول می ده
در مورد برق هم که فکر می کنم محال باشه فقط در پستهای بالاتر دیدم که دوستی نوشته بود که 2 تا تانک در کنار هم برق تولید می کنند
که اون هم به این صورت نیست بلکه شما باید یک مهندس رو در تانک های ضد هوایی ارتش امریکا (اون هم اسمش یادم نیست) بفرستید و اون موقع قسمت موشک انداز اون تانک تبدیل به یهک آچار بزرگ می شه که اگر شما اون تانک رو کنار هر کدوم از تانکهای خرابتون که تیر خورده اند ببرید شروع به تعمیر اون تانک میکنه و جرقه می زنه که فکر می کنم اون دوستمون این کار رو با تولید برق اشتباه گرفه بود.
راستی کسی پیدا نشد که یوری رو با اینترنت بازی کنیم؟
farzad_p30 عزیز شما اخر ایدی منو اد نکردی خواهشا اد کن اگه هم اد کردی یه نشونی پی امی چیزی بده دیگه ایدی من redalert2andyuri
هه هه هه
انجمنه یوری سوارانه جوان!
خوبه خوبه
واقعا پچه خوبی بوده و هست
البته با چیزایه دیگه هم ادغام بشه که دیگه حرف نداره
شما یه سر به صفحه های 6 و 8 بزن و بعدش بگو سکرت داره یا نه
داداش از اینکه شما هم یوری بازی می کنید خوشحالم. اگر به اینترنت دسترسی داری یه وقتی مشخص کن تا با هم بازی کنیم.
هیچ کس نیست اینجا پایه شبکه باشه ؟
Last edited by Farzad_p30; 25-12-2007 at 22:45.
من adsl دارم بیا شبکه ایدیمم که دادم اگه خواستی اد کن اگه هم نخواستی که ...
متاسفانه از زمانه ما دیگه گزشته!
شما ها بازی کنید که خیلی خوش میگزره
دیگه کار و درس و ... وقته اینو به ما نمیده که ...
ولی واقعا بازیه خیلی خوبی بود ت وزمانه خودش هنوز هم فک میکنم از بازی هایه سریه بعده c & C جالبتره
من از وقتی که Red alert اومد تا به حال وقت کنم هر 1 سال یه بار میریزم چند دست skirimish هاش رو میرم![]()
آقا ما هم که خواستیم نتونستیم از طریق اینترنت بازی کنیم اگر کسی میتونه کمک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)