سلام من این بازی رو روی لپ تابم میتونم اجرا کنم و بازی میکنم ولی روی سیستم دیگم که با اون بازی میکنم اجرا نمیشه و بعد از اینکه که تیم ها رو انتخاب میکنم ارور میده و باید از بازی بیام بیرون و نمیتونم بازی کنم ایا مشکل از کرک هست ؟
سلام من این بازی رو روی لپ تابم میتونم اجرا کنم و بازی میکنم ولی روی سیستم دیگم که با اون بازی میکنم اجرا نمیشه و بعد از اینکه که تیم ها رو انتخاب میکنم ارور میده و باید از بازی بیام بیرون و نمیتونم بازی کنم ایا مشکل از کرک هست ؟
داداش میشه دقیق بگی مشکلت چیه؟
میتونه مشکل کرک باشه شایدم به خاطر انلاین بودن تو نت
نت رو دیسیبل کن نشد کرکه
دوستان من این بازی رو که واسه شرکت سریر گیمه خریدم (کوفتشون بشه 3 تومن پول دادم:( )ولی واسه بازی دوستانه از بازی میپره بیرون...کدوم کرک رو باید بنصبم؟؟؟؟
داداش اون کاری که به اون دوستمون گفتمو بکن نشد سایت واست pm میکنم![]()
Last edited by ye adam; 23-09-2012 at 17:28.
کدوم دوستمون؟؟؟ اینجا دوست زیاده...
یکی گفت نسخه ی ریلود یا هم چین چیزی دان کنید...خو من اگه میخواستم دانلود کنم که دیگه نمیخریدم
راستی یکی فرق این نسخه ها رو توضیح بده...اسکیمو و اسکیدو و ریلود و اینا چه فرقی دارن؟؟؟![]()
Last edited by M A M M U T; 23-09-2012 at 18:07.
دوستان به نظر میاد من از طریق قرار دادن کد در قسمت رجیستری و کرک reloaded موفق شدم نسخه skodrow رو به reloaded تبدیل کنم,چون پچها الان بدون مشکل برام کار میکنه,اما مشکلی که دارم اینه که pesedit selector برام کار نمیکنه و ارور میده,میخواستم ببینم دلیلش چیه.
ارورش هم اینه: pesedit selevtor encountered a problem and needs to close.we are sorry for the inconvenience.
ادامه هم داره که ننوشتم!
Last edited by farshad_pes9; 23-09-2012 at 18:45.
منم همین مشکل PESedit Selector رو داشتم. و از توی ایکون دسکتاپ و یا منوی استارت میخواستم بازش کنم اما همین ارور رو میداد. تا اینکه رفتم و از جایی که بازی رو نصب کردم و پچ PESedit رو نصب کردم این فایل رو باز کردم. چون PESEDIT SELECTOR اونجا هم وجود داره.
----
برای تغییر لیگ دسته ( تغییر کشور لیگ دسته دو ) باید از این فایل استفاده کنیم. اما برای من گزینه تغییر غیر فعال بود و نمیشد تغییر داد. کسی راه حلی نداره ؟
اینو نصب کن درست می شه . حجم 660 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حل کلی جهت نپریدن بیرون از بازی :
1-دانلودCrash FIX
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)