اينا چتوري نسب ميشه.من نتونستم!!!!!!!!!!!توضيح بديدنوشته شده توسط Siavash Y
اينا چتوري نسب ميشه.من نتونستم!!!!!!!!!!!توضيح بديدنوشته شده توسط Siavash Y
سلام آقا سياوش خوبين؟ معذرت نمي دونستم كه نبايد شماره بزارم توي سايت
من توي تبديل k750----->w800 وقتي كه FS ميزنم ديگه نمي دمنم چيو بايد كجا كپي كنماگه ميشه يه كم راهنماييم كنيد مرسي
مرسسسسسيييي از اييين همه زحمتتتتتت
آقا سیاوش ممنون از راهنمائیات
گوشی من هم Cid 49 هست ولی به هر حال از حوصله و اطلاعات خیلی خوبت ممنون
اقا سياوش من و810 دارم تازهم خريدم .صداش از كا750 كه قبلش داشم كمتره _البته صداي اسپيكر _ اگه بتوني كمكي بكني ممنون ميشم
سلام
از مطالب مفيدتون تشكر ميكنم آقاي Siavash Y گرچه در قالب يك تشكر ساده نمي گنجه
و از دوست عزيز hesamkowsar, كه اين منوهاي زيبا رو گذاشتن
باز هم ان شاالله بيشتر در بحث شركت ميكنم
Last edited by Comix; 16-08-2006 at 02:56.
comix جان عضویتتون در انجمن خودتون رو تبریک میگم و ممنون
--------------------------------------------------------------------- و اما پاسخ به سوالات
hesamkowsar عزیز
روش نصب رو میتونی اینجا پیدا کنی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه 2 همین تاپیکه
ولی دوباره بطور خلاصه میگم که منو ها رو چطوری نصب کنین
توی فایل های زیپ یا RAR که لینک مستقیم رو میدم یه فایل به نام menu.ml و چندین عکس با فرمت png یا gif هست
برای نصب فایل menu و همه عکس ها رو باید توی این مسیر کپی کنین:
/FS/tpa/preset/system/menu
و اما سوال خیلی ها که میپرسیدن چطوری اینا رو کپی کنیم
توضیح:
فولدر حاوی menu و عکس ها (فایل زیپ رو اکسترکت کنید) رو توی یه مسیر مشخص (همون درایوی که نرم افزار far.exe رو قرار دادین) قرار بدین
گوشی رو به نرم افزار far.exe وصل کنین و وارد بخش FS با استفاده از کلید enter و یا دبل کلیک موس بشید
برای نصب منوی جدید مسیر مشخص بالا رو دنبال کنین
تا حالا شما در ستون سمت چپ بودین- حالا برای کپی کردن فایل ها آماده هستین
در ستون سمت چپ که بطور پیش فرض مسیر نرم افزار far روی درایور شماست همون فولدری که حاوی فایل menu و عکس ها است رو پیدا کنین و وارد فولدر بشین
با استفاده از کلیک راست موس روی عکس ها میتونین همه رو انتخاب کنین و وقتی همه رو انتخاب کردین کلید F5 رو بزنین که بعدش یه پیغام میاد برای قبول کپی (یادتون نره که تو ستون چپ حتما باید تو مسیر گفته شده بالا برای نصب منو باشین)
تموم شد
ولی یادتون نره که تو ستون چپ یعنی گوشی خودتون حتما باید بطور کامل خارج بشین که تو پست اول اینکارو توضیح دادم
یادتون نره چون ممکنه گوشی مشکل پیدا کنه ( اگه یادتون رفت یه بار باتری رو دربیارین) ولی اگه اینکارو نکنین منو جدید نصب نخواهد شد
اگه بازم سوالی داشتین من هستم
ali_j98 همون طور که قبلا هم گفتم این گوشی (W810) دارای CID 40 هست و هک نشده و نمیشه به FAR متصلش کرد و تغییری داخلش ایجاد کردنوشته شده توسط ali_j98
ولی این حرفت عجیبه!!!!!!!
تو چند تا پست قبلی درایور صدای W810 رو برای K750/W800 گذاشتم و کیفیت صدای بالاتری نسبت به این دو تا گوشی داره
برای تبدیل K750 به W800 شما نیازی به FAR نداری و روش تبدیل رو هم گفتمنوشته شده توسط ahmadreza_rabiei123
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی قبل از این کار با استفاده از کلینت داوینچی LOG گوشی رو بدون IMEI بذار (شاید گوشیت CID 49 باشه)
روش LOG گرفتن رو هم اینجا گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)