سه پست اول تایپیک رو مطالعه بفرمایید تا درگیر کرک کردن نباشید ، برای سایر برنامه ها هم در تایپیک خودش مطرح کنید ، آنتی ویروس کرک شده استفاده نکنید بهتره ...
سه پست اول تایپیک رو مطالعه بفرمایید تا درگیر کرک کردن نباشید ، برای سایر برنامه ها هم در تایپیک خودش مطرح کنید ، آنتی ویروس کرک شده استفاده نکنید بهتره ...
سلام . من اپدیت افلاین دانلود کردم 174 مگا بایت . و اپدیت کردم . 4 روز بعد نورتون نارنجی شده و دوباره اپدیت 100 مگابایتی میخاد!!!!این جور که پیداس ماهی 1 گیگ دانلود فقط برای اپدیت های نورتون باید بزاریم کنار!
![]()
شما اگر آفلاین هم آپدیت کرده باشید باید یک بار لایو آپدیت کنید ، بعد از آپدیت لایو روزانه 1 تا نهایتا 5 مگابایت آپدیت دارید .
لایو اپدیت دو با زدم 100 مگ دانلود کرد بعد تو گزینه process update faild شد. چیکارش کنم؟
دوباره LiveUpdate کنید.این بار باید کمتر دانلود کنه.
در مورد اون مشکل که با من مطرح کردید باید بگم نمیتونید آپدیتهای 64 بیتی رو برای 32 بیتی و بر عکس استفاده کنید.
پس 32 یا 64 بیتی بودن ویندوز فرق میکنه؟
Live upadte دانلود میشه ولی process update را faild مکنه!میدونی کدوم قسمت را میگم؟
بله 32 و 64 فرق میکنه.
قبل از پیدایش این خطا به صورت دستی آپدیت ها رو جایگزین نکردید؟
بعد از آپدیت یه Update Summary بهتون میده. میتونید بگید روی کدوم مورد خطا میده؟
چرا جایگزین کردم
![]()
سلام.
به خاطر آپدیتهای 32 بیتی هست که روی 64 استفاده شده.
محتویات پوشه Definitions رو پاک کنید تا از اول اپدیت کنه.(قبلش بکاپ بگیرید)
سلام دوستان
من يک راهنمايي ميخواستم دوستان:
به نظرتون نورتون اينترنت سکوريتي نصب بشه بهتره يا ترکيب آنتيويروس نورتون با فايروال کومودو؟
از نظر امنيتي و رواني سيستم، کدوم بهتره؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)