منم تقریباً از خرید این گوشی دارم نا امید میشم. میخواستم با نوت2 از سیمبیان بطور رسمی مهاجرت کنم به اندروید ولی دارم میبینم دیگه در آینده نه امیدی نه بهای قابل قبول میتونم داشته باشم نه به پشتیبانی گوگلی . کلاهم رو دو دستی چسبیدم فعلاً.
بزنیم حاشیه:
در اینکه جو روانی علت اصلی بالا رفتن این شکلی نرخ ارز شده شک نکنید . شاید حتی روزی بیاد بگیم یادش بخیر که 3500 بود یه روزی!
همونطور که قبلاً گفتم، من پارسال که نرخ ارز شده بود 1500 (یادش بخیر) و همه هول کرده بودند میگفتم : «مثل خودم کمربندهاتون رو برای آینده ای مبهم محکم کنید و خرج غیر ضروری رو کم چون نرخ واقعی ارز(مربوط اون زمان) در اصل 3000 ت هست.» (قیافه ی مخاطبهام:)
دولت میومد دلارهای نفتی رو که باید مثل نروژ و امارات و.... سرمایه گذاری کنه میریخت توی بازار و بطور مصنوعی نرخ ارز رو پایین نگه میداشت. الان اینکار رو نمیکنه و میبنید شده همون که باید باشه. البته جو روانی بعد از قضیه ی کانادا بیشتر نقشش رو نشون داد.
ولی توی پرانتز اینو هم داشته باشید که این یک واقعیت سیاسی تکرار شده در تاریخه که غربیها از 70 سال قبل، دولت هر کشوری رو که میخواستند کله پا کنند، از راه مجاری و ابزارهای آشکار و مخفی که در اختیار داشتند، اول ارزش پول رسمی اون کشور رو بشدت پایین می آوردند....
زیمباوه ی رابرت موگابه یکی از نمونه های اخیرش بود.
البته من امیدوارم این جو روانی بخوابه و نرخ ارز با افزایش صادرات غیرنفتی بکشه پایین یا حداقل دولت دوباره بتونه ولو بطور مصنوعی اینکار رو بکنه. فقط امیدوارم. همین.
خیلی شرمنده که بحث حسابی اقتصادی شد ها .