دوست عزیز رمت چند گیگِ؟!؟
دوست عزیز رمت چند گیگِ؟!؟
سلام ؛رم4 ؛كرافيك512 تا 1 جواب ميده ؛سي بي يو3.20 فكر كنم مشكل از دايركس باشه ميشه اخرين ورزن رو برا دانلود بزاري؛ خودم ورزن 9رو دارم ؛
سلام
دوست عزیز منم دقیقا مشکل شما رو دارم بازی رو به ورژن 1.6 آپدیت کردم,آخرین آپدیت کارت گرافیک و دایرکس رو هم نصب کردم ولی بازم همون مشکل رو دارم باید ببینی کارت گرافیکت تا کدوم نسخه از دایرکس رو پشتیبانی میکنه
برای دانلود هم "دانلود DirectX 11 " رو در گوگل سرچ کنید البته جدیدا دایرکس 12 و حتی 13 هم اومدهولی این ورژن ها هنوز توسط مایکروسافت تایید نشدن
كرافيك asus eah4350 تا دايركسي جند بشتباني ميكنه؛من از سايتش جيزي نفهميدم
Full support for Microsoft DirectX10.1 and Shader Model 4.1 enables stunning and complex special effects
توجه کنید متوجه میشید تا ورژن 10 رو ساپورت میکنه![]()
سلام
من تازه این بازی رو خریدم
از اتوران که بازش میکنم
گزینه setup رو میزنم و شروع به اکسترکت کردن میکنه و هر 3 دی وی دی رو میخواد
آخرین دی وی دی رو که میذارم وقتی تموم میشه دیگه هیچ عکس العملی نشون نمیده و فقط یه آیکون بازی تو دسکتاپ کپی میشه که اونو میزنیم میره تو بازی اما هنگ میکنه و. ارور میده
در کل معلوم نیست چه جوری باید نصبش کنم و کجا اکسترکت میشه
کسی میدونه چی کار باید بکنم؟
![]()
Last edited by hoora-1; 24-06-2013 at 13:04.
سلام دوستان من این بازی رو نصب کردم راحت بالا میاد ولی صدا نداره نمیدونم چرا صداش قطع میشه - اول که کارت گرافت AMD رو نشون میده صدا هست ولی وقتی وارد منو میشه دیگه صدا قطع میشه - لطفا راهنمائی کنین
سلام دوستان برای من بازی صحنه آهسته هست چکار کنم؟
صفحات قبلی همین تاپیک رو بخون شاید کسی مشکلت رو داشته باشه ببین چطوری حلش کرده..احتمالا از کرک هست یا سیستمت نمیکشه..
سلام
در این بازی نمی شه از آر پی جی و دیگر سلاح های متنوع استفاده کرد؟ مثل بازی های GTA ?
اگر میشه لطفا بفرمایید چه طوری ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)