آره ، Most Wanted رو گرفتم چند ساعت بازی کردم فقط گرافیکش چشمگیر بود،همین Grid 2 چجوریه؟
آره ، Most Wanted رو گرفتم چند ساعت بازی کردم فقط گرافیکش چشمگیر بود،همین Grid 2 چجوریه؟
GRID 2 اصلا پلیس نداره... نه شبیه سازی کامله، نه بازی آرکید کامل، یه چیزی بین این دو که تا حدود زیادی واقعی و بسیار جذابه! البته GRID 1 از این هم قشنگتر بود
نمیدونم، اگر میخوای از بازی خودم یه فیلم کوتاه تهیه کنم، آپلود کنم ببین بدردت میخوره؟ البته تریلر گیم پلی زیاد هست ازش، دوست عزیزمون چند تا تریلر از گیم پلی گذاشتهبرو به پست و یکیش رو دانلود کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موست وانتد اصلا قابل مقایسه نیس با گرید. گرید میشه گفت شبیه سازیه و کنترل ماشین خیلی حساسه. اصلا از اون بازیایی نیس که به در و دیوار بکوبونی و آخرش برنده شی. حتی اگه با سختی بالاش بازی کنی باید دقیقا مثل واقعیت تمرکز و دقت به خرج بدی. اگه حوصله اینجور بازی ای رو داری حتما بگیرش. اگه هم نداری بازم بگیر احتمال خیلی زیاد خوشت بیاد !![]()
بهتون نسخه 1 و 2 Dirt رو پیشنهاد میکنم ...![]()
خواستم این بازی رو بخرم ولی مثیکه زیاد گیمرا از بازی راضی نیستن.
نسخه های قبلی که خیلی فاز داد.
کدوم بازی ؟؟!!
Prince of Persiaخو تو تاپیک GRID 2 هستیم، منظورش GRID 2 هست. نه مجید جان بخر، خیلی بهتر از خیلی از بازی های موجوده
چقدر مسابفات فصل سختنمخصوصا اونی که مسیر عوض میشه، نفر اول که باشی خیلی سخت میشه... حالا پشت سر باشی، از شدت ترمز گرفتن بقیه ی راننده ها میشه تندی پیچ رو حدس زد و یه دریفت مشتی زد، ولی وقتی اولی، یه دو سه بار فلش بک لازم میشی
به نظر من باید به جای مسابقه ی ترافیک(اونی که وانت هست توش باید بدون برخورد به چیزی بری جلو) همون Derby رو میذاشتن، واقعا عالی بود![]()
Prince of persia ! دهن تو سرویس
آره این مسابقه هایی که مسیر عوض میشه خیلی باحاله من خیلی خوشم اومد.تازه بعضی وقتا سوتیم میده ( صفه قبل عکسشو گذاشتم) !
ولی این مسابقه های ترافیک خیلی سختن آخه اصلا نباید به جایی بخوری تاره باید حداکثر سرعت ممکنم داشته باشی. ولی مسابقات دربی واقعا حیف شد که نیست. خیلی هیجان داشت...
سلام بر رانندگان فروم
من دقیق جزییات grid 1 یادم نمیاد فقط یادمه در عین سختی فوق العاده حال کردم و باش مشکلی نداشتم ولی این 2 زیاد به دلم ننشست کنترل ماشین یه جورایی مسخرس ولی گرافیک (منهای اب ) عالی هست
من تفاوت خیلی خیلی خاصی نمیبینم تو گرافیک نسبت به نسخه ی 1، گرچه فیزیک دود لاستیک و ... تو نسخه ی اول اینقدر قشنگ بود که من همیشه فیلم مسابقه رو بعد از بازی نگاه میکردم، ولی این یکی نه مسابقه رو ضبط میکنه، نه فیزیک دودش قشنگه مثل 1.
تازه خیلی سنگین تره، من دو تا GTX 460 دارم تو حالت SLI، در نهایت گرافیک، هر دو میرن رو 93%، در صورتی که GRID 1 با اون گرافیک خفنش، با آخرین تنظیمات، روی یه 8800GTS 512MB اجرا کردم
مسابقات 24 ساعته هم حذف شدن؟ یادمه میمردم تا تموم بشن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)