تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 120 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من به نماينده فروش سازگار ايميل زدم و ازش پرسيدم كه با fhd رو ميارين؟
    گفت برنامه اي براي وارد كردنش نداريم ولي اگه تعداد متقاضي ها زياد بشن من صحبت مي كنم
    اينم ميلشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان هركي ميخواد اون مدلش رو بگيره به اين آدرس ميل بزنه و درخواست كنه
    ممنون
    اگه fhd وارد بشه قیمتش زیر 3 تومن نیست. الان قیمتها خیلی رفته بالا
    اگه fhd میخوای بهتره دنبال یک مدل دیگه باشی در ضمن سازگار از امارات وارد میکنه و اونجا fhd موجود نیست اینم لینکش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه hojjat_vahidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من به نماينده فروش سازگار ايميل زدم و ازش پرسيدم كه با fhd رو ميارين؟
    گفت برنامه اي براي وارد كردنش نداريم ولي اگه تعداد متقاضي ها زياد بشن من صحبت مي كنم
    اينم ميلشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان هركي ميخواد اون مدلش رو بگيره به اين آدرس ميل بزنه و درخواست كنه
    ممنون
    با تشکر از شما
    بنده درخواست دادم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با چه گارانتی بگیرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این برقش نسبت به روز اول که گرفتید بیشتر نشده ؟یعنی منظورم اینه که بعد از 6 ماه یهو بدنش زیاد برقی نشده.برق بگیرمون واسه یه نوت بوک هم کشته شیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کانفینگهای سازگار ویندوز و بلوری نداره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

داغ کردن این نوت بوک چطوره ؟چطوری میشه تشخیص داد که این نوت بوک ریفرب نباشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

امروز قیمت گرفتم از هدیش نمایندگی سازگارا لپتاپی که من دو هفته پیش خریدم 2050 امروز گفت اووردیم همونو 2350 گفت تو بار هست میرسه
    یا حیسین!!! چه خبره!

خیر سرم میخواستم بعد ماه رمضون بگیرم

دیگه پایین نمیاد؟

8. این کاربر از wildfire.m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

لطفا به این سوالها پاسخ بدید :با چه گارانتی بگیرم؟داغ کردن این نوت بوک چطوره ؟چطوری میشه تشخیص داد که این نوت بوک ریفرب نباشه ؟کانفینگهای سازگار ویندوز و بلوری نداره ؟این برقش نسبت به روز اول که گرفتید بیشتر نشده ؟یعنی منظورم اینه که بعد از 6 ماه یهو بدنش زیاد برقی نشده.برق بگیرمون واسه یه نوت بوک هم کشته شیم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

لطفا به این سوالها پاسخ بدید :با چه گارانتی بگیرم؟داغ کردن این نوت بوک چطوره ؟چطوری میشه تشخیص داد که این نوت بوک ریفرب نباشه ؟کانفینگهای سازگار ویندوز و بلوری نداره ؟این برقش نسبت به روز اول که گرفتید بیشتر نشده ؟یعنی منظورم اینه که بعد از 6 ماه یهو بدنش زیاد برقی نشده.برق بگیرمون واسه یه نوت بوک هم کشته شیم
    1-فقط با گارانتی سازگار گیر میاد و سازگار از معتبرترین هاست و گارانتی 2 ساله داره
    2-دمای لپتاپ بسیار عالیه یعنی دمای CPU , GPU خیلی خوبه در کل کولینگ خوبی داره ولی یکم دمای هاردش بالاست که اصلا مهم نیست . کولینگ این مدل از رقیبهاش بهتره
    3-این لپتاپ حدود 1/5 ماه است که در بازار جهانی عرضه شده چی جوری میتونه ریفر باشه؟
    4-کانفیگهای سازگار رو در سایتش نگاه کن. دو مدل داره که هر دو ویندوز ندارن و یکیش بلوری داره
    5-برقش بیشتر نشده(اصلا برق نداره فقط اگه انگشتت روش بگشی مور مور میشه یکم). البته فکر میکنم طبیعیه چون پشت LED خونمون هم همینجوری است.

11. 5 کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

1-فقط با گارانتی سازگار گیر میاد و سازگار از معتبرترین هاست و گارانتی 2 ساله داره
    2-دمای لپتاپ بسیار عالیه یعنی دمای CPU , GPU خیلی خوبه در کل کولینگ خوبی داره ولی یکم دمای هاردش بالاست که اصلا مهم نیست . کولینگ این مدل از رقیبهاش بهتره
    3-این لپتاپ حدود 1/5 ماه است که در بازار جهانی عرضه شده چی جوری میتونه ریفر باشه؟
    4-کانفیگهای سازگار رو در سایتش نگاه کن. دو مدل داره که هر دو ویندوز ندارن و یکیش بلوری داره
    5-برقش بیشتر نشده(اصلا برق نداره فقط اگه انگشتت روش بگشی مور مور میشه یکم). البته فکر میکنم طبیعیه چون پشت LED خونمون هم همینجوری است.
    کاملا تایید میشه
    اون مور مور شدن هم خیلی خیلی کم و طبیعیه و اکثر لپ تاپای با بدنی فلزی و خیلی دیکه از وسایل الکترونیکی همینطوری میشن
    خیلیا اصلا متوجهش نمیشن حتی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •