تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 35 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 341

نام تاپيک: لپ تاپ لنوو Z580 رو خریدم

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام دوستان
    اون عزیزانی که لنوو دارن راضی هستن؟
    راستش من موندم بین این برندها کدوم رو انتخاب کنم؟
    ایسوس* اچ پی * لنوو
    لطفا یکی با دلیل(از روی تعصب لطفا نگه....) بگه کودوم بهتره تا منو از این گرفتاری نجات بده...
    در ضمن بودجه من تا 1.5 هست.
    با تشکر
    نمیشه گفت کدوم برند خوبه باید با توجه با کانفیگ که هر برندی با قیمت مختلف میده انتخاب کرد.ایسوس شرکتی هستش که خودش تولید کننده بزرگ مادر برد و صفحه نمایشه که اونهارو تو لبتابهاشم استفاده میکنه و همچنین لنوو که همون شرکت بزرگ ibm هستش.اما اچ پی یه شرکتیه که تو پرینتر تخصص داره و بیشتر قطعاتش تو لبتاب از شرکتای دیگس و فقط پوسته ای با اسم اچ پی میسازه و به محکم بودن بدنه مینازه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان کسی اخرین قیمت از همین رو با هر دو کانفیگ داره؟ corei5 /core i7

والا من هم هنوز بین ایسوس سری k ولنوو موندم

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

دوستان کسی اخرین قیمت از همین رو با هر دو کانفیگ داره؟ corei5 /core i7

والا من هم هنوز بین ایسوس سری k ولنوو موندم
    core i5:1660
    core i7:1990
    ایسوس فقط سری n

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

core i5:1660
    core i7:1990
    ایسوس فقط سری n
    z580 ba corei7 1990 toman motmaenid??

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اچ پی حوزه کاریش خیلی فراتر از کامپیوتر و ماشین های اداری هست این قسمت ها که خیلی پیش پا افتاده هستن ...
    اچ پی تو ساخت سرور , clouding , ماشین های اداری , کامپیوتر , و ...کل دنیا رو IT رو تو دست خودش داره ...
    جهت اطلاع کل سرورهای فیسبوک ساخت اچ پی هست خواستی عکسشم میزارم ...
    و خیلی چیزهای دیگه که شما نمی دونی ...
    IBM هم اصلا ربطی به لنوو نداره ...لنوو بخش کامپیوتر ورشکسته IBM رو خرید سال 2005 و اونو توسعه داد ..
    چیه هر چی میشه زود میگن IBM ...
    لنوو 30 سال دیگه هم اچ پی نمیشه الان که بماند ...
    یه کمپانی باید تکنولوژی داشته باشه و IT رو توسعه بده همون طور که اچ پی توسعه داد نه این که فقط کامپیوتر بزنه بعد ادعا هم داشته باشه ...
    همین اچ پی که بالاترین فروش رو داشته و داره اصلا رو بخش کامپیوتر حسابی باز نمی کنه و تمام فعالیتش روی فناوری clouding و نرمافزار هست بیشتر ...
    واسه همین بود یه زمان می خواست بخش کامپیوتر رو بفروشه اما همین لنوو کامپیوتر رو ازش بگیرین دیگه هیچی نداره ...
    ضمنا مادربورد اچ پی هم ساخت خودش هست + تکنولوژی های انحصاری و پتنت های مخصوص به خودش ...

هر چند اینجا فکر نمی کنم جای اینجور بحث ها باشه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر با مقداری مکانیک و طراحی های مهندسی آشنا باشید می دانید یکی از مهم ترین برنامه ها که بسیاری از کمپانی های مهم دنیا (خودرو سازی - هواپیما سازی و...) از برنامه catia استفاده می کنند
    این برنامه برای یه شرکت فرانسوی (Dassault Systèmes) زیر مجموعه ibm هست ! (زیر مجموعش چنین برنامه ای می زنه! دیگه خودش رو حسابش بکند! !)
    (نگرش مدیریتی ibm بیشتر بر گسترش در تمام دنیا و شرکت های زیر مجموعه ای و... هست نه تمرکزی کارکردن!)

اچ پی هم یه کمپانی خیلی بزرگ هست سرور های حرفه ای و... حالا دعوا واقعا سر چی هست نمی دونم!

6. 2 کاربر از batlagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام

فکر کنم از نوع نوشته و ایدی شما emo هستید که عاشق اچ بی هستید.

بچه ها لبتابی میخان که راضی باشند و سابورت بشه برای کی مهمه فلان کمبانی چقدر فعالیت داره تو چیز های دیگه بجز چندتا ایرانی که دوست دارند بیوگرافی چندتا کمبانی حفظ کنند و بزرگتر جلوه بدهند
    اچ بی هم گارانتی خوبی نداره تو ایران
    امار خرابیشم بالا هست

مدل با مدل مقایسه کنید و با دلیل نه کلی

8. 2 کاربر از fk_u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    پلاستیک فشرده
    (اگر می خواهید بخرید منتظر بمونید بد نیست! چون من سفید دارم و زیرش داغ میشه و جناب دیشلمه فلزی دارند و می گند داغ نمیشه! (البته منظور من از داغی گرمی هست ها! !) بعدش اگر ایشون هم دمای اجزا رو بگیرند خیلی خوب میشه و بفرمایند)
    بعدش ببینید مثلا یه مقدار گرم تر بودن به خاطر نوع بدنه هست یا نه و انتخاب بهتری داشته باشید!
    البته من به خاطر رنگش باز می خواستم بخرم احتمال 90 درصد باز سفید می گرفتم! اما خب شاید این یه ذره گرمی بیشتر بدنه برای شما تفاوت داشته باشه
    البته دمای قطعات برای من معمولی و خوب بوده اما بدنه چون فلز انتقال حرارت بهتری داره احتمالا برای ایشون بدنشون گرم نمی مونه! و پلاستیک گرم می مونه!
    ممنون از راهنماییتون،
    راستش من فلش درایو سیلیکن پاور دارم که فلزیه اونطور که دیدم از فلش دوستم که از همون مدل و پلاستیکیه یه مقدار کمتر گرم میشه و انتقال حرارت فلز خیلی بیشتره.
    در مورد حرارتم من یه inspiron 5110 core i7 دارم زیرش نیمرو میپزم، تو زمستون چراغ خونمونه.
    واسه همین می خوام عوضش کنم.
    اما مساله اینکه در مدل فلزی این لپ تاپ قسمت پشت نمایشگر فلزیه که اونجا حرارتی نداره، مهم قسمت دور بدنه و شاسی و قسمت زیر لپ تاپه که فک کنم هر دو از پلاستیک فشرده باشند و فرقی نداشته باشند.
    به نظر من سفید این لپ تاپ خیلی خوشگله، و فلز در برابر ضربه آسیب پذیره کج میشه و باز باید منت صافکار، نقاش بکشیم تو این گرونی.

من 10 سال پیش یه thinkpad IBM داشتم بهترین تجربه کاریم بود واقعا به کیفیت ibm اعتقاد دارم اگه مثل قدیم باشه.
    Last edited by abraham.r; 18-08-2012 at 04:29.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

آقای 1DL0VeBOY تاپیکو اشتباه اومدید، اینجا تاپیک hp نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

نه emo نیستم اما آدمی هم نیستم که بخوام عقده ای بازی در بیارم مثل بعضی ها تا شاید چند تا لنوو و ... بیشتر بخرن .
    اچ پی هم نیازی به دفاع من نداره چون اصولا سردمداران نیازی به این کار ندارن ...
    این دروغای بی استخون که می بافی اینجا بالاخره تو گلوت گیر می کنه ...
    اچ پی خرابی نداره مشکل خرابی اون کسی هست که می خواد اچ پی رو به خیال خودش خراب کنه ...
    اگه خرابی داشت تو تاپیک 6090 غول خشمگین یه نفر بالاخره پیدا میشد بگه لپ تاپم خراب شده و پشیمونم اچ پی خریدم ...
    چرا نیست اونم تو تاپیکی که 500 صفحه رفته جلو ؟؟؟
    لپ تاپی هم که بخواد با گارانتی به خریدارش مثلا اطمینان روانی بده می خوام صد سال اصلا کار نکنه ...
    نداره چون امریکا هست مثل بنجل های چینی و تایوانی نیست که با گارانتی میندازن به مردم تازه خوشحالم هستن ...
    کلا مردم ما ثابت کردن که باید تا می تونن چاپیده بشن حالا چه ایرانی این کارو بکنه چه خارجی ...
    ضمنا هیچ وقت پیر کامپیوتر رو با یه شرکت جوان مثل لنوو قیاس نکن چون 70 سال اختلاف سن دارن ...
    کلا بی خیال می دونم دارم آب مبریزم رو ...
    با نوع حرف زدنتون همون emo هستید حالا چرا بنهان میکنید
    مراقب حرف زدنت باش چرا دروغ بگم شنیدم در مورد گرما و خرابیش
    اگر درک میکردی خودم هم دنبال مدلی هستم و تعصبی رو برندی ندارم فقط دنبال مدل خوب هستم
    بست قبل دادم چون مشاوره لبتاب هست ولی باز هم حرف های الکی اینجا شروع کردی
    با شما حرفی ندارم
    بچه ها ببخشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با نوع حرف زدنتون همون emo هستید حالا چرا بنهان میکنید
    مراقب حرف زدنت باش چرا دروغ بگم شنیدم در مورد گرما و خرابیش
    اگر درک میکردی خودم هم دنبال مدلی هستم و تعصبی رو برندی ندارم فقط دنبال مدل خوب هستم
    بست قبل دادم چون مشاوره لبتاب هست ولی باز هم حرف های الکی اینجا شروع کردی
    با شما حرفی ندارم
    بچه ها ببخشید
    بی خیال. اینجا بحث درمورد z580 هستش. دارم میرم بخرم کیفیتش خوبه؟

13. این کاربر از Aino -peyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •