تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 18 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 172

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester City F.C | سیتیزنز | جلد 2

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

رسیدن سیتی به رکورد یونایتد و چلسی

آبی‌های شهر منچستر با پیروزی هفته گذشته خود در مقابل سوانسی که با نتیجه 1 - 0 به وقوع پیوست به رکورد گلزنی در 36 بازی خانگی در لیگ برتر دست یافتند. پیش از این سه تیم بزرگ لیگ جزیره یعنی منچستریونایتد ، چلسی و آرسنال به این رکورد دست پیدا کرده بودند.

منچسترسیتی در حال حاضر با یک امتیاز کمتر نسبت به چلسی صدرنشین و به علت تفاضل گل کمتر نسبت به تیم منچستریونایتد در رده سوم جدول رده‌بندی قرار دارد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدافع تیم منچسترسیتی 2 ماه مصدوم شد

مدافع راست تیم مچسترسیتی در جریان پیروزی یک بر صفر برابر تیم سوانسی، به دلیل مصدومیت زمین بازی را ترک کرد.
    بعد از معاینات و اسکن هایی که از پای او گرفته شد، پزشکان تیم من سیتی اعلام کردند که او هشت هفته از میادین دور خواهد بود.
    این خبر را یک منبع آگاه از باشگاه منچسترسیتی اعلام کرده است.
    به هر حال به نظر می رسد با مصدومیت او، باز هم پابلو زابالتا به ترکیب اصلی تیم روبرتو مانچینی، راه پیدا کند. او می تواند جای ریچاردز را در بازی مقابل وستهام که شنبه برگزار خواهد شد بگیرد.
    البته آنها مایکون را هم در پست خط هافبک دفاعی در اختیار دارند و در صورتی که مشکلی از بابت مصدومیت نداشته باشد می تواند قهرمان انگلیس را همراهی کند.

2. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه messi77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بازگشت زابالتا به خط دفاعي‌ سيتي

پابلو زابالتا ، مدافع منچسترسيتي، تاييد کرد که دوران مصدوميت را پشت سر گذاشته و مي تواند تيمش را در ديدار مقابل وستهم همراهي کند.

با مصدوميت ميکا ريچاردز، مايکون و کولاروف، سيتي در آستانه ديدار با وستهم با بحران در خط دفاعي اش روبرو بود اما بازگشت سابالتا تا اندازه اي نگراني هاي مانچيني براي اين ديدار را کاهش داد.

زابالتا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" شرايط خوبي دارم. با تيم تمرين کردم و فکر مي کنم براي ديدار شنبه مشکلي نخواهم داشت.

ما در حال حاضر مشکلاتي در خط دفاعي داريم. سه مدافع ما براي چند ماه مصدوم هستند و بازگشت آنها مي تواند شرايط تيم را کاملا تغيير بدهد."

ميکا ريچاردز به دليل پارگي مينيسک زانوي راست براي 4 ماه از ميادين دور خواهد بود و زابالتا در اين مورد گفت:" براي ميکا بسيار ناراحتم. او از ابتداي فصل مصدوم بود و تازه برگشته بود و بازي هاي خوبي ارائه مي داد اما بار ديگر مصدوم شد."

ورزش 3

4. این کاربر از messi77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

منچسترسيتي در آپتن پارک زمين‌گير شد

ديدارهاي هفته دهم ليگ برتر انگليس با برگزاري 7 ديدار پيگيري شد.

در آخرين ديدار امروز اين رقابت‌ها، منچسترسيتي در آپتن پارک ميهمان وستهام بود که اين ديدار در پايان با نتيجه بدون گل به پايان رسيد.

منچسترسيتي که در اين ديدار با ترکيب کامل به ميدان رفته بود، با توجه به توقف چلسي در خانه سوانسي، اين فرصت را داشت که با پيروزي برابر ميزبان خود به رتبه دوم جدول برسد ولي با تساوي بدون گل به کار خود پايان داد.

سيتي با اين تک امتياز 22 امتيازي شد و با يک امتياز نسبت به چلسي در رده سوم باقي ماند. وستهام نيز با 15 امتياز هشتم است.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مانچيني: کارمان درليگ قهرمانان اروپا تمام شد

روبرتو مانچيني سرمربي باتجربه منچسترسيتي در پايان بازي خانگي تيمش مقابل آژاکس آمستردام که با تساوي 2-2 دو تيم به پايان رسيد، به انتقاد از داوران اين بازي پرداخت و اعلام کرد که تيمش در آستانه حذف از گردونه اين رقابت هاست.

پيتر راسموسن داور اين بازي قضاوت بحث برانگيزي داشت. در دقايق پاياني بازي با وجودي که الکساندرکولاروف در موقعيت آفسايد نبود ،گل صحيح آگوئرو نادرست اعلام شد و در ادامه هم وقتي يکي از بازيکنان آژاکس پيراهن ماريو بالوتلي را کشيد و اين ستاره ايتاليايي نقش برزمين شد، داور يک ضربه پنالتي را نيز براي سيتي ناديده گرفت تا مانچو در پايان اين بازي به شدت عصباني باشد.

به گزارش گل، مانچيني درپايان اين بازي به اسکاي سپورتس گفت:« داور و خط نگهدار، شب بدي را پشت سرگذاشتند. گل آگوئرو که مرودو اعلام شد، کاملا صحيح بود. ما در آستانه دستيابي به همان معجزه اي بوديم که به آن نياز داشتيم. متاسفانه دراين بازي تنها يک امتياز گرفتيم و به نظر من حالا ديگر کارمان در ليگ قهرمانان اروپا تمام شده. ما بازي خوبي را ارائه کرديم و در نيمه دوم به شدت تلاش کرديم و موقعيت هاي فراواني را خلق کرديم و 3 گل زديم ( بادرنظرگرفتن گل مردود اعلام شده آگوئرو).ولي داور و خط نگهدار واقعا ضعيف بودند.»

بعد از به صدا درآمدن سوت پاياني بازي، اين مربي ايتاليايي به زمين چمن رفت و با داور به جرو بحث پرداخت.ولي او وقتي که از داور پرسيد که چرا گل آگوئرو را نپذيرفته، جوابي نشنيد. مانچو ادامه داد:« نمي دانم که داور چرا گل آگوئرو را نپذيرفت. من به داور گفتم که آن گل صحيح بود و آفسايد نبود. نمي دانم که چطور براي يک کمک داور ممکن است که اين گل را نپذيرد. واقعا شگفت انگيز است.»

با وجود تصميمات بحث برانگيز عليه سيتي، مانچيني اعلام کرد که تيمش مي توانست دراين بازي بهتر باشد و به انتقاد از عملکرد ضعيف خط دفاع تيمش پرداخت:« ما دو اشتباه کرديم و نمي توانيم چنين گلهايي دريافت کنيم. ما بايد در آن لحظات توجه بيشتري مي کرديم؛ به ويژه در يک بازي مهم مثل اين. ما دو بازي سخت ديگر پيش رو داريم و به اين نياز داريم تا تلاش کنيم و ببريم. هيچ چيزي تغيير نکرده. ما تلاش خواهيم کرد و در صورت امکان به ليگ اروپا خواهيم رفت.»

منچسترسيتي 2 – آژاکس 2

آژاکس در همان اوايل بازي دو گل با کرنر زد! ابتدا ماتيا ناستاسيچ با اشتباه بسيار بدي که انجام داد توپ را به کرنر زد و سپس در دفع خود ضربه کرنر هم ناموفق بود و اجازه داد سيم دي‌يونگ در دقيقه 10 گل‌زني کند.

در دقيقه 18 بود که دي‌يونگ با ضربه سر ديگري دروازه جو هارت را باز کرد.

به گزارش گل، يحيي توره در دقيقه 22 يکي از گل‌ها را جبران کرد. او در تير دورتر يک سانتر را با سينه کنترل کرد و سپس دروازه کنث فرمير را گشود.

سيتي در حملات خطرناک بود اما در نهايت تنها يک گل ديگر توانست بزند. سرخيو آگوئرو که چند بار به زمين افتاده بود روي ضربه سر ماريو بالوتلي دروازه حريف را گشود و بازي را به تساوي کشاند.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

منچستر سیتی 2-1 تاتنهام؛ رستگاری در دقایق پایانی

سایت گل- منچستر سیتی در هفته یازدهم لیگ برتر جزیره میزبان سپید پوشان لندنی بود. شاگردان روبرتو مانچینی به شدت به سه امتیاز این دیدار نیاز داشتند.

تاتنهام در نیمه نخست تا حدودی توپ و میدان را در کنترل داشت و موفق شد در دقیقه 21 اولین گل بازی را با ضربه استیون کوکر به ثمر رساندند.

منچستر سیتی در نیمه نخست برای زدن گل تساوی تلاش بسیاری کرد اما شاگردان مانچینی با شکست 1 بر 0 به رختکن رفتند.

نیمه دوم با هجوم بیشتر منچستر سیتی همراه بود ورود مایکون در دقیقه 56 تا حدودی سمت راست من سیتی را فعال تر کرد.

حملات پر دامنه بازیکنان سیتی در دقیقه 65 نتیجه داد و سرخیو آگوئرو موفق شد گل تساوی را به ثمر رساند. این نتیجه تا دقایق انتهایی بازی پا برجا بود اما ورود ادین ژکو در دقیقه 73 به جای کارلوس تبس معادلات را برای تاتنهامی ها بر هم زد.

ژکو که در این فصل به ذخیره طلایی منچستر سیتی بدل شده است موفق شد در دقیقه 88 گل برتری را به ثمر رساند و شاگردان مانچینی در یک دیدار دشوار در دقایق انتهایی به سه امتیاز شیرین دست یابند.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ژکو: شما می توانید هر لقبی به من بدهید اما من ذخیره طلایی نیستم

سایت گل- ادین ژکو مهاجم بوسنیایی لقب جدید خود به عنوان ذخیره طلایی رد کرد و خواهان حضور بیشتر در ترکیب این تیم شد.

این مهاجم بوسنیایی در فصل جدید تنها در چهار بازی برای منچستر سیتی به میدان رفت ولی آمار گلزنی او از سایر مهاجمان نظیر سرخیو آگوئرو، کارلوس تبس، ماریو بالوتی بیشتر است.

در حالیکه این مهاجم گلزن در ترکیب اصلی من سیتی حضور ندارد اما بدنبال شرایطی است که بتواند خود را به عنوان بازیکن ثابت در ترکیب مانچینی ببیند او آمار گلزنی هایش را گواه این ادعا می داند.

ژکو به تلگراف اسپورت می گوید:" شما می توانید هر گونه که دوست دارید من را صدا کنید اما من هرگز نمی پذیرم که یک ذخیره طلایی باشم من در آلمان توانستم قهرمان بوندس لیگا باشم و آقای گلی این رقابتها را بدست آورم."

" من 26 ساله هستم و پیش از اینکه به سیتی بیایم گل های زیادی در آلمان و قبل از آن در جمهوری چک به ثمر رساندم.

این برای من رضایت بخش نیست با توجه به گل هایی که در گذشته و در این چند هفته اخیر به ثمر رساندم خودم را شایسته حضور بیشتر در ترکیب منچستر سیتی می دانم."

ژکو در این فصل 5 گل به ثمر رساند در حالیکه تنها 371 دقیقه به میدان رفت و سرخیو آگوئرو، کارلوس تبس و ماریو بالوتلی در مجموع شش گل به ثمر رساندند.

او ادامه می دهد:" من باشگاه سیتی را دوست دارم اما تنها می خواهم بیشتر بازی کنم. مردم فکر می کنند که اوکی ژکو پسر خوبی است و می تواند روی نیمکت بنشیند درست است من آدم خوبی هستم اما هر کسی محدودیت های خود را دارد.

البته من نمی خواهم در هر بازی حاضر باشم و در مورد این نیز صحبت نمی کنم ولی هنگامی که شما در یک بازی حضور دارید و در دو تا سه دیدار روی نیمکت می نشینید شرایط بدی پیدا می کنید در حالیکه برای یک مهاجم نیاز است که در چندین بازی حاضر باشد تا دچار افت نشود. من توانایی های خود را می دانم."

" من برای بازی کردم به منچستر آمدم اگر می ترسیدم که اینجا بازیکنان خوب و با کلاس جهانی حضور دارند و فرصت به بازی کردن برای من نمی رسد به اینجا نمی آمدم اما من به اینجا آمدم چون توانایی های خودم را می دانستم."

او در پایان به امتناع مانچینی از حضور وی در ترکیب تیم گفت:" من نیازی به صحبت کردن در این مورد با او نمی بینم زیرا عملکرد من و گل هایی که به ثمر رساندم کاملا واضح است."

ژکو در دیدار امشب منچستر سیتی و تاتنهام نیز به عنوان بازیکن جانشین در 15 دقیقه انتهایی بازی به میدان آمد و گل برتری تیم را به ثمر رساند.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

وب سایت آلمانی "ترانسفر مارکت" آماری درمورد گران قیمت ترین ترکیب تیم های بزرگ جهان ارائه داد

در این آمار بارسلونا در صدر جدول گران قیمت ترین تیم ها قرار دارد . ترکیب اصلی بارسلونا چیزی حدود 651 میلیون یورو ارزش دارد . رئال مادرید مورینیو در رده ی دوم قرار دارد و 50 میلیون ارزان تر از ترکیب بارسلونا ست . در رده ی سوم هم منچستر سیتی قرار دارد که ترکیب اصلی اش 500 میلیون یورو می ارزد . منچستر یونایتد ، بایرن مونیخ و چلسی نیز در رده های بعدی قرار دارند . تیم اسپانیایی بعدی در این آمار ، اتلتیکو مادرید است که در رده ی شانزدهم قرار دارد . تیم بعدی نیز والنسیاست که در رده ی هجدهم قرار دارد .لیست تیم ها به ترتیب قیمت :

بارسلونا 650,000,000 یورو
    رئال مادرید 601,300,000 یورو
    منچستر سیتی 498,250,000 یورو
    منچستر یونایتد 441,000,000 یورو
    بایرن مونیخ 415,950,000 یورو
    چلسی 387,000,000 یورو
    پارریسن ژرمن 308,250,000 یورو
    یوونتوس 307,200,000 یورو
    آرسنال 284,750,000 یورو
    تاتنهام 261,000,000 یورو
    لیپورپول 239,300,000 یورو
    میلان 230,900,000 یورو
    دورتموند 229,450,000 یورو
    زنیت 222,500,000 یورو
    اینتر میلان 219,500,000 یورو
    اتلتیکو مادرید 204,400,000 یورو
    ناپولی 109,150,000 یورو
    والنسیا 180,000,000 یورو
    پورتو 173,750,000 یورو
    بنفیکا 170,450,000 یورو

منبع
    Last edited by EngineeR EhsaN; 12-11-2012 at 13:13.

10. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ژکو: گل هاي من، پيام من به مانچيني است

اين مهاجم بوسنيايي در رقابت هاي اين فصل کمتر در ترکيب اصلي سيتي قرار گرفت؛ با اين وجود گل هاي حساسي براي تيمش به ثمر رساند که آخرين آن در ديدار ديروز مقابل تاتنهام بود.

او در گفتگو با اسکاي اسپورت در پاسخ به اين سوال که آيا پياپي براي سرمربي تيمش دارد، گفت:" گل هاي من، پيام من هستند. اين تنها کاري است که مي توانم انجام بدهم."

علي رغم اين پيروزي، سيتي هنوز پشت سر رقيب هشمهري قرار دارد و ژکو معتقد است براي رسيدن به يک قهرماني ديگر در رقابت هاي ليگ برتر، بايد در ادامه بازي هاي بهتري ارائه بدهند.

" اين اولين بار نيست که ما بازي باخته را به پيروزي تبديل مي کنيم. اين شخصيت ما را نشان مي دهد که چقدر قوي هستيم. حتي زماني که شکست را به پيروزي تبديل مي کنيم، دوست داريم که در ديدار بعدي 1-0 پيش بيفتيم و در نهايت پيروز شويم زيرا بازي کردن به اين شکل سخت تر است."

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

منچسترسیتی 5-0 استون ویلا: خط و نشان برای رئال

سایت گل- منچسترسیتی با پیروزی 5-0 مقابل استون ویلا، به طور موقت به صدر جدول لیگ برتر صعود کرد.
    تیم میزبان بازی را بهتر آغاز کرد و خیلی زود کنترل توپ و میدان را در اختیار گرفت اما تلاش آنها برای باز کردن دروازه حریف بی ثمر بود. به نظر می رسید نیمه اول بدون گل به پایان خواهد رسید اما داوید سیلوا در دقایق پایانی نیمه اول گل برتری تیمش را به ثمر رساند.
    از ضربه کرنر نصری روی دروازه استون ویلا، سیتی صاحب یک موقعیت خوب شد و بعد از اینکه ضربات آگوئرو، کمپانی و تبس راهی به دروازه نداشت، در نهایت داوید سیلوا از فاصله ای نزدیک دروازه حریف را باز کرد.
    نیمه دوم هم با برتری سیتی آغاز شد و بازیکنان این تیم با حرکات هماهنگ و جابجایی های مداوم، فرصت سازماندهی مناسب را از حریف گرفتند.
    برتری آنها در این نیمه خیلی زود به نتیجه رسید و سرخیو آگوئرو در دقیقه 54 گل دوم را به ثمر رساند. این بار روی یک ضربه کرنر و برخورد توپ به دست بازیکن استون ویلا، یک ضربه پنالتی نصیب سیتی شد که آگوئرو آن را به تبدیل به گل کرد.
    تنها 11 دقیقه بعد، یک بار دیگر داور نقطه پنالتی را برای سیتی نشان داد. این بار توپ به دست بری بانان برخورد کرد و داور بدون لحظه ای تردید یک ضربه پنالتی دیگر به سود سیتی اعلام کرد. این بار تبس پشت ضربه قرار گرفت و گل سوم تیمش را به ثمر رساند.
    سه دقیقه آگوئرو یک بار دیگر گلزنی کرد تا سیتی 4-0 پیش بیفتد. حرکت تکنیکی این مهاجم آرژانتینی و ضربه محکم او بعد از برخورد به بازیکن حریف در گوشه دروازه گوسمان قرار گرفت.
    تبس که نمی خواست از هموطنش عقب بیفتد، در دقیقه 74 گل پنجم را به نام خودش ثبت کرد تا زوج آرژانتینی بیشترین نقش را در پیروزی سیتی داشته باشند. حرکت هماهنگ ژکو و سیلوا، در نهایت به یک موقعیت بسیار خوب برای تبس منتهی شد و این بازیکن هم به راحتی دروازه حریف را باز کرد.
    با این پیروزی سیتی به صدر جدول رسید. البته در صورتی که منچستریونایتد بتواند نوریچ را شکست دهد، شاگردان ماچو به رتبه دوم بازخواهند گشت.

Last edited by EngineeR EhsaN; 20-11-2012 at 10:37.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

گزارش روز: سیتی و بالوتلی به آخر خط رسیدند؛«فالکائو» جانشین سوپرماریو می‌شود؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک میهمانی شبانه دیگر در آستانه یکی از مسابقات لیگ برتر، شرایط ماریو بالوتلی را در منچسترسیتی بشدت متزلزل کرده است.
    سوپرماریو نه تنها از فهرست سیتی برای آخرین بازی این تیم در لیگ برابر تاتنهام کنار گذاشته شد، بلکه آینده او درانگلیس درهاله‌ای از ابهام قرارگرفته است. نشریه سان که یکی از منتقدان اصلی اوست و جاسوسهای زیادی برای آگاه شدن از رفت و آمدهای بالوتلی در منچسترسیتی دارد، خبر داده که بالوتلی یکشنبه گذشته که سیتی توانست تاتنهام را مغلوب کند، حتی روی نیمکت این تیم هم حضور نداشت.
    مانچینی مربی سیتی اعلام کرده بود او به دلایل تاکتیکی راهی جایگاه شده است. اما در واقع دلایل خط زدن او از فهرست اصلی سیتی چیزهای دیگری بودند. بالوتلی ساعت یک شنبه شب درحال ورود به یکی از رستورانهای منچستر دیده شده و این اتفاق 12 ساعت پیش از رویارویی سیتی با تاتنهام رخ داده بود.
    مانچو پس از آگاه شدن از این قضیه، بی‌درنگ تصمیم گرفت نام او را از فهرست بازیکنان سیتی برابر تاتنهام خط بزند و حتی با فروش احتمالی او درماه ژانویه هم موافقت کند. منچسترسیتی برای جذب رادامل فالکائو مهاجم کلمبیایی اتلتیکو مادرید برنامه ریزی می‌کند. او در 60 بازی انجام داده با این تیم توانسته 49 گل به ثمررساند و قیمت او 50 میلیون یورو برآورد شده است. البته فروش بالوتلی تنها بخشی از این مبلغ را برای سیتی فراهم می‌کند. درمنچستر دیگر هیچ‌کس حال وحوصله بی‌انضباطی‌های سوپرماریو را ندارد. نشریات بریتانیایی نوشته اند مقصد احتمالی او ایتالیا خواهد بود و تیمهای میلانی برای دراختیارگرفتن او با هم رقابت خواهند داشت.
    رایولا مدیر برنامه‌های بالوتلی، اما دراین مورد نظر دیگری دارد:«رابطه بالوتلی و مانچینی مانند رابطه زن و شوهر است. آنها مرتب با هم دعوا می‌کنند، ولی یکدیگر را دوست دارند و برای هم احترام قایل هستند. اما بی‌گمان هرکدام از آنها ایده‌ها ونظرات خودش را دارد و ماریو برای مدتی طولانی در سیتی حضور خواهد داشت. بالوتلی به میلان نمی رود و دست کم برای دوسال ونیم دیگر بازیکن منچسترسیتی خواهد بود. بخصوص که ماریو به تیمهای دیگر فکر نمی‌کند.»
    البته رایولا سال گذشته در مورد زلاتان ایبراهیموویچ هم همین حرفها را زده بود، اما درنهایت ایبرا از پاری سن ژرمن سردرآورد. به هرحال حضور بالوتلی دریک پارتی شبانه به این خاطر که تقریبا عدم حضور او درجمع بازیکنان ثابت سیتی دراین مسابقه قطعی شده بود، از سوی نزدیکان او با توجیه‌های زیادی روبه رو شده است. حتی اینکه او روی نیمکت سیتی هم حضور نداشته باشد، تقریباً قابل پیش بینی بود، اما از آنجا که این احتمال وجود دارد که هربازیکن حتی درآخرین لحظه از سوی مربیان به دلیل مصدومیت با مشکلی برای مهاجمان دیگر به ترکیب تیم فراخوانده شود، بالوتلی نباید 12 ساعت پیش از دیدار سیتی با تاتنهام در یک میهمانی شرکت می‌کرد. البته پراندلی مربی تیم ملی ایتالیا این تصمیم مانچو را کاملا تکنیکی دانسته بود. به همین خاطر نمی توان گفت بالوتلی قوانین باشگاه را زیرپا گذاشته است.
    اما برای چندمین بار ثابت شده این قوانین برای او کمترین اهمیت ممکن را دارا هستند و درواقع بالوتلی هرکاری که دلش می‌خواهد در منچسترانجام می‌دهد و به قول نشریه «سان» رفتار او ممکن است درنهایت به فروش او درماه ژانویه منجر شود. سیتی در آگوست 2010 مبلغ 24 میلیون پوند برای او هزینه کرده و حالا با فروش بالوتلی شاید مقداری از این هزینه به حسابهای باشگاه منچستری بازگردند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •