تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 139 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

این رو برای همه ی دوستان منچستری میگم.من خودم همیشه وقتی ک وقت کنم سعی میکنم بازی ها رو ببینم و حجم زیادی هم نمیبره.البته کیفیت بازی ها زیاد بالا نیست ولی بیشتر مواقع راحت میتونم بازی ها رو نگاه کنم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سایت عالی هست.

مطبوعات اسپانيا:
    رونالدو هواي منچستر را کرده است

مطبوعات اسپانيا و به خصوص مطبوعات هوادار رئال مادريد اعلام کردند که مهاجم پرتغالي اين تيم دوست دارد به منچستر يونايتد بازگردد.

شب گذشته کريستيانو رونالدو اعلام کرد به دليل ناراحتي که باشکاه مي‌داند چيست از شادي پس از گل مقابل گرانادا خودداري کرده است.

روزنامه‌هاي آس و مارکا گزارش دادند که رونالدو روز شنبه با فلورنتينو پرز ملاقات کرده و به او گفته که مي‌خواهد قهرمانان لاليگا را ترک کند. البته پنجره نقل و انتقالات بسته شده و بنابراين هيچ راهي براي رئال باقي نمانده؛ اما شرايط نگران‌کننده‌اي براي قوهاي سفيد به وجود آمده است.

قرارداد رونالدو در سال 2015 به پايان خواهد رسيد و اين به معناي آن است که خطر از دست دادن وي به اين زودي‌ها وجود ندارد؛ مگر اينکه مهاجم پرتغالي بخواهد تيم را ترک کند که در اين صورت فروش وي در سال آينده بسيار محتمل‌‌تر از منتظر ماندن تا سال پاياني قراردادش است. اين بازيکن از لحاظ تجاري و البته بازي در زمين براي باشگاه بسيار مهم است و بنابراين رئال تمايلي به فروش وي ندارد.

مارکا و آس اعلام کردند رونالدو احساس مي‌کند که باشگاه ديگر تمايلي به وي ندارد و برخي از هم‌تيمي‌ها او را رنجانده‌اند.

آس همچنين مدعي شد که رونالدو از تمام باشگاه که از وي براي دريافت جايزه بهترين بازيکن فوتبال اروپا حمايت نکرده‌اند، نااميد شده است. برخي بازيکنان از کاسياس براي دريافت اين جايزه حمايت کردند و اين قضيه اين باور را در کريس ايجاد کرده که آنها نمي‌خواستند او چنين جايزه‌اي را دريافت کند.

اگر کريس باشگاه را ترک کند، منچستريونايتد محتمل‌ترين گزينه خواهد بود. خوشحال بودن در يک باشگاه مطمئنا براي کريستيانو رونالدو بسيار مهم است و وي در ليگ برتر انگليس خوشحال بود.

منچستر سيتي نيز بدون شک به جذب وي علاقمند خواهد بود، اما رويه جديد آنها که بسيار صرفه‌جويانه تر است شايد مانع از انتقال اين بازيکن پرتغالي شود.

بعيد به نظر مي‌رسد که هيچ يک از باشگاه‌هاي ايتاليايي بتواند به رونالدو پيشنهاد دهد.

رونالدو در سال 2010 به نيوز آو دورلد گفته بود که دلش براي بازي در منچستر تنگ مي‌شود. 6 سال براي اين تيم بازي کرده که زمان زيادي است.

وي عنوان کرده بود که هنوز هم به تماشاي بازي‌هاي منچستر علاقمند است و ممکن است بار ديگر به اين باشگاه بپيوندد.

ورزش3

2. 10 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

11

گزارش روز: به مناسبت صد و بیستمین سالگرد انتخاب اولین سرمربی منچستریونایتد/ بررسي تاريخچه عملكرد سرمربيان شیاطین سرخ

سایت گل- درست در 4 سپتامبر 1892بود كه آلبوت به عنوان اولين سرمربي تاريخ منچستريونايتد انتخاب شد و از آن زمان تاكنون به مانند الكس فرگوسن اسكاتلندي كه حدود 26 سال است عهده دار شياطين سرخ بوده، تمامي 20 مربی قبلی یونایتد در طول 120 سال از كشورهاي بريتانيايي بودند، به همين بهانه و آغاز صد و بيستمين سالگرد انتخاب اولين سرمربی سرخپوشان اولدترافورد، تاريخچه سرمربي هاي اين تيم را مورد بررسي قرار مي دهيم:

به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران؛

1-آلبوت انگليسي از 4 سپتامبر 1892 تا سال 1900 عهده دار هدايت منچستريونايتد بوده كه آمار خاصي از سرمربيگري وي در دسترس نيست.

2- جيمز وست انگليسي از سال 1900 تا سپتامبر 1903 در 113 بازي، 46 پيروزي، 20 تساوي و 47 شكست را كسب كرد، 159 گل زده و 147 گل خورده در كارنامه وي ثبت شد و 40.71 درصد پيروزي را از آن خود كرد.

3- ارنست مانگال انگليسي از 10 اكتبر 1903 تا 9 سپتامبر 1912 در طي 373 بازي، 202 پيروزي، 76 تساوي و 95 شكست را كسب كرد.

700 گل زده و 476 گل خورده در كارنامه وي ثبت و بازدهي 54.16 درصد را به دست آورد.

4- والوورت از 9 سپتامبر 1912 تا 20 اكتبر 1912 در طي 6 بازي، 3 برد، 2 تساوي و يك باخت را به دست آورد و 11 گل زده و 7 گل خورده در كارنامه اش با بازدهي 50 درصد و كوتاه ترين سرمربيگري شياطين سرخ ثبت شد.

5- جان بنتلي اسكاتلندي از 28 اكتبر 1912 تا 28 دسامبر 1914 در طي 82 بازي، 36 برد، 16 تساوي و 30 شكست را كسب كرد و 127 گل زده و 110 گل خورده در كارنامه اش ثبت شد تا بازدهي 43.9 درصدي حاصل آيد.

6- جك رابسون اسكاتلندي از تاريخ 28 دسامبر 1914 تا 31 اكتبر 1921 طي 139 بازي، 41 پيروزي، 42 تساوي و 56 شكست را كسب كرد و 183 گل زده و 207 گل خورده با بازدهي 19.5 درصد كسب كرده است.

7- يان كمپل اسكاتلندي از 31 اكتبر 1921 تا 8 اكتبر 1926، در 221 بازي، 86 برد، 58 تساوي و 77 باخت كسب كرده كه 287 گل زده و 274 گل خورده بدست آمده و بازدهي 38.9 درصدي را از آن خود كرده است.

8- لال هيلديچ انگليسي از تاريخ 8 اكتبر 1926 تا 13 آوريل 1927 طي 33 بازي، 10 برد، 10 تساوي و 13 شكست را كسب كرد و 38 گل زده و 47 گل خورده با بازدهي 30.3 درصد را از آن خود كرده است.

9- هربرت باملت انگليسي از تاريخ 13 آوريل 1927 تا 9 نوامبر 1931 طي 183 بازي، 57 برد، 42 تساوي و 84 شكست را كسب كرده كه 280 گل زده و 374 گل خورده حاصل آمده و بازدهي 31.15 درصد ثبت شده است.

10- والتر كريكمر انگليسي از تاريخ 9 نوامبر 1931 تا 13 جولاي 1932 طي 43 بازي، 17 برد، 8 تساوي و 18 باخت را با 72 گل زده و 76 گل خورده و بازدهي 39.53 درصد ثبت نموده است.

11- اسكات دانكن اسكاتلندي از تاريخ 13 جولاي 1932 تا 7 نوامبر 1937 طي 235 بازي، 92 برد، 53 تساوي و 90 باخت را ثبت نموده كه 371 گل زده و 362 گل خورده با بازدهي 39.47 درصد را ثبت كرده است.

12- سرمت باسبي اسكاتلندي از تاريخ اول اكتبر 1945 تا 4 ژوئن 1969 طي 1120 بازي، 565 برد، 263 تساوي و 292 شكست با 2286 گل زده و 1536 گل خورده را ثبت نموده كه بازدهي 50.45 درصدي بوجود مي آيد.

13- جيمي مورفي ولزي از فوريه 1958 تا ژوئن 1958 طي 22 بازي، 5 بردف 7 تساوي و 10 شكست با 27 گل زده و 42 گل خورده را ثبت نموده كه بازدهي 22.73 درصدي حاصل مي شود.

14- ويلف مك گانيز انگليسي از تاريخ 4 ژوئن 1969 تا 29 دسامبر 1970 طي 87 بازي، 32 برد، 32 تساوي و 43 شكست كه 127 گل زده و 111 گل خورده و بازدهي 36.78 درصدي حاصل مي شود.

15- سرمت باسبي اسكاتلندي از تاريخ 29 دسامبر 1970 تا 8 ژوئن 1971 طي 21 بازي، 11 برد، 3 تساوي و 70 شكست را ثبت كرد كه 38 گل زده و 30 گل خورده با بازدهي 52.38 درصدي حاصل مي شود.

16- فرانك اوفارل ايرلندي از تاريخ 8 ژوئن 1971 تا 19 دسامبر 1972 طي 81 بازي، 30 برد، 24 تساوي و 27 باخت را ثبت كرده كه 115 گل زده و 111 گل خورده و بازدهي 37.04 درصدي ثبت مي شود.

17- تامي دوچرتي اسكاتلندي از تاريخ 22 دسامبر 1972 تا 4 جولاي 1977 طي 288 بازي، 107 برد، 56 تساوي و 65 باخت ثبت شده كه 333 گل زده و 253 گل خورده حاصل شده و بازدهي 46.93 درصدي ثبت شده است.

18- ديو سكستن انگليسي از تاريخ 14 جولاي 1977 تا 30 آوريل 1981 طي 201 بازي، 81 برد، 64 تساوي و 56 شكست را با 290 گل زده و 240 گل خورده و بازدهي 40.38 درصدي را از آن خود نمود.

19- رون آتكينسون انگليسي از تاريخ 9 ژوئن 1981 تا 6 نوامبر 1986 طي 292 بازي، 146 برد، 79 تساوي و 67 باخت حاصل آمد كه 461 گل زده و 266 گل خورده و بازدهي 50 درصدي حاصل شود.

20- سر الكس فرگوسن اسكاتلندي از تاريخ 6 نوامبر 1986 تاكنون طي 1448 بازي، 860 برد، 330 تساوي و 258 شكست بوجود آيد كه 2658 گل زده و 1303 گل خورده و بازدهي 59.39 درصد حاصل شده است.

منبع : بخش فارسی سایت گل

4. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

مصاحبه برباتوف رو خوندین؟
    حرفای عجیبی زده و کلی از فرگی انتقاد کرده. حتی گفته از خیلی ها خدافظی کردم چون لیاقت داشتند به جز فرگوسن!!!

6. 4 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام ...

براي هزارمين بازي فرگي :

ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک RVP Freggy.jpg  

8. 11 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کاگاوا به عنوان بازیکن ماه برگزیده شدمعمولا زمان میبرد تا بازیکنان با تیم جدیدشان سازگار شوند،یک کشور جدید ،یک لیگ جدید.هرچند شینجی کاگاوا یک بازیکن معمولی نیست.این بازیکن ژاپنی در تابستان از دورتمند خریداری شد اما طوری بازی میکند که انگار سال هاست که در منچستر است.یک پاسور عالی که از هردوی پاهایش به راحتی استفاده میکند.کاگاوا خلاقیت ویژه ای به خط هافبک تیم تزریق کرده و عملکردش در ماه آگوست - نه تنها در بازی با فولام و اورتون ،بلکه در بازی های پیش فصل -حالا توسط هواداران منچستر یونایتد که در سایت MANUTD.COM رای دادند ،پاداش داده شده.کاگاوا 59 درصد آرا را از آن خود کرده ،تقریبا دو برابر نزدیک ترین رقیبش "داوید ده هیا که 31 درصد آرا را کسب کرد.تام کلورلی با 8 درصد و پاتریس اورا با 2 درصد در رده های بعدی بودند.خوشبختانه این اولین افتخاری بود - چه از نظر فردی و چه از نظر تیمی - که شینجی در دوران حضورش در الدترافورد به دست آورد.
    manchester-united.ir
    Last edited by shakerifar; 04-09-2012 at 13:10.

10. 8 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان

Manchester United 2012_2013

ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 2012-2013 منچستر.jpg  

12. 7 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام ...

خب دوستان Respect و اداي احترام خيلي زياد به جناب آقاي Ryan Giggs عزيز كه در سال 2013 4 ركورد جديد رو به نام خودشون در گينس ثبت كردن. ركوردهايي كه شايد هيچ وقت شكسته نشه.

4 ركورد رايان گيگز در گينس :

1. The First (and only) player to have appeared in every season of the football Premier League (1992 - 2011)
    2. The First (and only) player to have scored in every season of the football Premier League (1992 - 2011).
    3. The Most appearances in the football Premier League (598)
    4. The Most Premier League winner's medals (12).

1 _ اولين و تنها بازيكني كه در تمام ادوار ليگ برتر حد فاصل سال هاي 1992 تا 2011 حضور داشته

2 _ اولين و تنها بازيكني كه در تمام ادوار ليگ برتر حد فاصل سال هاي 1992 تا 2011 موفق به گلزني شده

3 _ بيشترين تعداد بازي در ليگ برتر با 598 مسابقه

4_ برنده ي بيشترين مدال و نشان در ليگ برتر با 12 نشان

ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک Giggs Guinness.jpg  

14. 7 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

رونی: درخواست برای جدایی از یونایتد، بزرگترین اشتباه عمرم بود

سایت گل- وین رونی، مهاجم منچستریونایتد معتقد است که بزرگترین حسرت عمرش به سال 2010 و زمانی که تصمیم به ترک منچستریونایتد گرفته بود برمی گردد.

طبق گزارش منتشره در دیلی میرر، رونی در کتاب زندگی نامه اش نوشته:« در سپتامبر سال 2010 پای من لغزید . من از خودم، بازی ام، مصدومیتم و همه چیز در اطرافم ناامید شده بودم. در دوران بدی گیر افتاده بودم که نمی توانستم از شر آن رها شوم و در همان زمان بود که بزرگترین اشتباه زندگی فوتبالی ام را انجام دادم. در ماه اکتبر بیانیه ای منتشر کردم که در آن عملا روزهای خوشم در اولدترافورد را زیر سوال بردم. ولی حالا کجا می توانم روزهایی بهتر از این روزها را پشت سربگذارم؟»

درادامه می خوانیم:« هرکسی چیزی گفت. صحبتهایی در درون اولدترافورد برای حل این مشکل انجام شد و افراد خارج از باشگاه هم نظراتشان را می گفتند. ولی هیچ کسی دقیقا نمی داند که در زندگی شخصی من چه می گذرد. هیچ کسی درک نکرد که من در زندگی فوتبالی ام در چه جایگاهی هستم و هیچ کسی نمی داند که در سر من چه می گذرد. تنها کسی که دقیقا از همه چیز خبر دارد، خود من هستم ولی حتی خود من هم در آن زمان مطمئن نبودم که چه می خواهم.»

البته رونی بعد از صحبت هایش با سرالکس فرگوسن، به مسیر قبلی اش بازگشت و اعلام کرد که مربی 70 ساله یونایتد او رامتقاعد کرده تا در اولدترافورد بماند. :« بعد از آن بود که مربی تیمم یک حرف خوب به من زد. فرگوسن به من گفت:" گاهی وقتها به مزرعه نگاه می کنی و یک گاو می بینی و می گویی که این گاو، بهتر از گاوی است که من در مررعه ام دارم (همان مثل مرغ همسایه غاز است) ". حق با او بود. من اشتباه می کردم. یونایتد هم همان مسیری که من می خواستم را دنبال می کرد: جام قهرمانی، موفقیت و بهترین بودن.»

16. 5 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ديدار فرگوسن و گوارديولا در نيويورک

به نظر مي‌رسد سر آلکس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد که با اين تيم به افتخارات بي شماري دست يافته است تعطيلات بازي‌هاي ملي را غنيمت شمرده و براي ديدار با پپ گوارديولاي جوان به نيويورک سفر کرده است.

به گزارش سايت طرفداري، ولي به نظر مي‌رسد که اين تنها يک ديدار ساده و دوستانه نيست و فرگوسن قصد دارد تا ببيند چقدر امکان اين وجود دارد که گوارديولا را به منچستريونايتد بياورد.

فرگوسن بارها اعلام کرده تا وقتي که وضعيت جسماني‌اش به او اجازه دهد, بر تخت سلطنت منچستريونايتد تکيه خواهد زد ولي خبر‌هايي به گوش مي‌رسد که او مي‌خواهد گوارديولا را در پايان اين فصل به نيمکت منچستريونايتد نزديک کند.

به نقل از گل ،با توجه به اينکه فرگوسن مي خواهد تيمش را مدرن‌تر کند, انتظار مي رود او از گوارديولا براي مدتي به عنوان کمک مربي استفاده کند تا وقتي که گوارديولا کاملا هدايت اين تيم پرافتخار انگليسي را بر دست بگيرد.

منبع : ورزش3

یعنی ممکنه این فصل دیگه فرگوسن رو نبینیم؟!
    هرچند که این حرفها برای الان زوده اما...
    منچستر بدون فرگوسن به نظرم زیاد جالب نیست هر چند که باید روزی با این قضیه کنار بیاییم.
    فقط دوست دارم فصل اخر فرگوسن در منچستر فصلی با شکوه باشه تا بعدها باهاش خاطره بازی کنیم.

18. 5 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

حضور فن پرسي براي قهرماني يونايتد لازم است

هافبک کهنه کار منچستريونايتد تاکيد کرد حضور رابين فن پرسي براي رسيدن اين تيم به عنوان قهرماني در اين فصل لازم است.
    به نقل از اسکاي اسپورت نيوز، فصل گذشته منچستريونايتد در روز پاياني ليگ برتر عنوان قهرماني را به منچسترسيتي واگذار کرد که اين موضوع مانع از نوزدهمين قهرماني شياطين سرخ در ليگ برتر شد.

رايان گيگز در اين مورد گفت: گل‌هايي که رابين فن پرسي براي ما به ثمر رسانده و شيوه عملکرد او در ديدارهاي يونايتد نشان از آن دارد که بازيکن سطح بالايي است. او در 3 ديدار گذشته اين موضوع را ثابت کرده است و اميدوارم پس از اين نيز اين روند ادامه داشته باشد. به عقيده من حضور او در ديدارهاي ما براي قهرماني لازم است.

گيگز در مورد از دست دادن قهرماني در فصل گذشته نيز گفت: ما عنوان قهرماني را به دليل تقاضل گل از دست داديم. اميدوارم با گل‌هايي که فن پرسي در اين فصل براي ما خواهد زد ديگر هيچ مشکلي در اين زمينه نداشته باشيم. در اين فصل همه چيز به سود ما است.
    ورزش 3

20. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •