تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 308 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

خب دوباره یه الکلاسیکوی زیبا در پیش خواهیم داشت.دلم واسه بازی مسی خیلی تنگ شده بود!
    توی این بازی په په نیست که خیلی عالیه و احتمال مصدومیت ها خیلی کم میشه.و مسی هم میتونه آزادانه تر مانور بده.
    احتمالا رئال با این حساب که پپ نیست و بارسا کمی اشفته است و با اعتماد به نفسی که از برد قبلی به دست اوردن ؛میاد بازی رو هجومی شروع میکنه که این کار هم یه مزیت داره و هم یک عیب.مزیتش اینه که بارسا توی ضد حمله ها میتونه از فضای باز به خوبی استفاده کنه(امیدوارم ضد حمله سرعتی رو تیتو مدنظر داشته باشه) و ایرادش هم اینه که والدز .....! و همین طور چون الوز بیشتر میل داره در حملات شرکت کنه تا دفاع ؛ممکنه پشت سرش خالی بمونه و رونالدو از سمت راست دفاع خطرناک ظاهر بشه.

یه حسی بهم میگه بازی رو میبریم چون بچه ها همه اماده و ان و گزینه های در دسترس زیادن و بر خلاف رئال ما هماهنگ کافی رو داریم.

2. 5 کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

خب دوباره یه الکلاسیکوی زیبا در پیش خواهیم داشت.دلم واسه بازی مسی خیلی تنگ شده بود!
    توی این بازی په په نیست که خیلی عالیه و احتمال مصدومیت ها خیلی کم میشه.و مسی هم میتونه آزادانه تر مانور بده.
    احتمالا رئال با این حساب که پپ نیست و بارسا کمی اشفته است و با اعتماد به نفسی که از برد قبلی به دست اوردن ؛میاد بازی رو هجومی شروع میکنه که این کار هم یه مزیت داره و هم یک عیب.مزیتش اینه که بارسا توی ضد حمله ها میتونه از فضای باز به خوبی استفاده کنه(امیدوارم ضد حمله سرعتی رو تیتو مدنظر داشته باشه) و ایرادش هم اینه که والدز .....! و همین طور چون الوز بیشتر میل داره در حملات شرکت کنه تا دفاع ؛ممکنه پشت سرش خالی بمونه و رونالدو از سمت راست دفاع خطرناک ظاهر بشه.

یه حسی بهم میگه بازی رو میبریم چون بچه ها همه اماده و ان و گزینه های در دسترس زیادن و بر خلاف رئال ما هماهنگ کافی رو داریم.

سلام به همه بارسایی ها
    رفیق خوشحالم کردی
    دوست دارم همه 11 نفر رونالدو باشن ولی این ...... نباشه
    به امید پیروزی
    Last edited by Mohammad Yek110; 22-08-2012 at 12:19. دليل: اشتباه تایپ شدن کد شکلک . اصلاح شد

4. 2 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت imanattack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اونم اشكال نداره كه مسي يه دونه از دست بره مهم اينه كه هنوزم ميتونه جبران كنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Http://Admin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ДнШДz

پيش فرض Alex Song

7. 7 کاربر از Http://Admin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

9. 5 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

دیروز در روزنامه خبر خرید سانگ رو خوندم.
    به نظرم خرید خوبی هستش و از اونجایی که دیگه کیتا رو نداریم میتونه جانشین خوب و آینده داری باشه.

11. 5 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

امشب اگه بازیکنا چند تا کار انجام ندن حتما میبریم درست گفتم انجام ندن
    اولیش اینه که موقع پرس و زیر فشار بودن به پاس کاری توی محوطه جریمه خودمون اصرار نکنن چون اخرش توپ لو میره و گرون تموم میشه
    2 والدس که میشناسینش دیگه اگه امشب لطف کنه و از اون سوتی ها نده خیلی خوب میشه
    سومی هم اینکه وقتی دو سه تا یک دو انجام میدن و موفق میشن توپو برسونن به محوطه جریمه رئال سریع کارو تموم کنن و جو گیر نشن هی پاس بدت تا اخرش توپ لو بره و بعد ضد حمله و بعدشم.......
    په په هم خوبه که نیست اما مورینیو انقد حالیش هست که برای اونم یه کاری کنه
    به امید پیروزی بارسا

13. 2 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

2 والدس که میشناسینش دیگه اگه امشب لطف کنه و از اون سوتی ها نده خیلی خوب میشه
    انشاالله
    په په هم خوبه که نیست اما مورینیو انقد حالیش هست که برای اونم یه کاری کنه
    بودن عادی په په مشکل ساز نیست که بخوایم ازش بترسیم ؛و تقریبا توی همه این بازی ها هم شرکت داشته اما مسی کارخودشو کرده و بارسلون در بیشتر بازی ها برنده بوده و در تعدادی هم مساوی .بعد از مدتها بازی قبلی رو بهشون باختیم! موضوع په په موضوع سلامتی بازیکن هامونه!!!!!این بنده خدا زیاد کاری به توپ و بازی نداره!مستقیما بازیکن رو هدف میگیره!!! یعنی خیلی به خودش زحمت نمیده!
    دلم میخواد از تیتو خلاقیت ببینم! تا بازی مورینیو همه چیز رو گردن داور و زمین و فدراسیون و صدا و سیما و (مادر مسی که اونو به دنیا اورده )و ... بندازه!!

15. 5 کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

خب ال کلاسیکو هم از راه رسید....امشب میترکونیم..........

==========
    2 تا ویدیو با فرمت swf از بازی معروف برد 5-0 بارسا که ضبطش کرده بودم رو گذاشتم که تجدید خاطره کنیم
    فقط اینو بگم که به خاطر سرعت پایینم مجبور شدم حجمشو کم کنم و کیفیتش کم باشه,به بزرگواری خودتون ببخشید...

رسیدن به گل با 20 پاس متوالی (گل دوم: داوید ویا)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صحبت های مورینیو بعد از بازی و گل ها و صحنه های حساس بازی

==================================================

17. 3 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تیتو ویلانووا: اگر اعتقاد داشتم که با باخت دنیا به آخر می رسد، اینجا نبودم

مربی بارسلونا خود را برای اولین چالش بزرگ دنیای مربیگری اش، اولین بازی ال کلاسیکو آماده می کند

سایت گل- در آستانه دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا، تیتوویلا نووا مربی بارسلونا پشت میکروفن قرار گرفت و پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد . متن این گفتگو را در اینجا مطالعه کنید:

محتوای مخفی: ادامه 
    پینتو در درون دروازه خواهد بود یا والدس؟

قبل از بازی درموردش تصمیم گیری خواهیم کرد

نظرتان درمورد غیبت په په چیست؟ این تاثیر پررنگی در برنامه ریزی و ترکیب تیم شما خواهد داشت؟

برای او بهترین ها را آرزو می کنم ولی این سوال بایداز مربی رئال پرسیده شود. او بازیکن سرعتی ای است و این به آنها اجازه می دهد تا بازی را با دفاع روبه جلوتری شروع کنند.هرچند که تنها مربیان رئال می توانند در مورد برنامه ریزی هایشان تصمیم گیری کنند

الان زمان مناسبی برای این بازی است؟درشرایط خوبی پا به میدان خواهید گذاشت؟

بهترین عملکرد تیمها در ماه های پیش رو خواهد بود؛ مثلا در ماه مارس یا آوریل. این روزها تفاوت زیادی بین دو تیم نمی بینم.

مورینیو گفته که سلطه و برتری در دنیای فوتبال نداریم؛ چرا که هیچ تیمی نتوانسته دردو سال متوالی قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود

هر کسی نظر خودش را دارد. تیم ما کارهای بزرگی را انجام داده و در 9 تورنمنتی که در دو سال اخیر شرکت داشتیم، 9 جام به دست آورده ایم. آنچه باید به ارزیابی آن پرداخت و به آن اهمیت داد این است که به همین ترتیب به بازی کردن ادامه دهیم؛ دقیقا مثل میلان ساکی

سوپرکاپ برای شما اهمیت زیادی دارد؟

یک جام هم یک جام است

نظرتان درمورد سانگ چیست؟ او آماده حضور در این بازی هست؟

او مدت کمی است که در جمع ماست ولی کیفیت لازم برای بازی کردن را دارد. من هنوز نتوانسته ام راجع به این موضوع فکر کنم.

این دیدار، می تواند در سرنوشت باقی مانده فصل تاثیرگذار باشد؟

کمی زود است که دراین باره صحبت کنیم ولی اگر انگیزه ها بالا باشد؛ خیلی مهم است. ما در میانه های آگوست هستیم و زود است که بگوئیم که ما بهتر از رئال هستیم و در پایان فصل جامهای بیشتری نسبت به آنها خواهیم برد.

مورینیو گفته که سوپرکاپ، جام و قهرمانی مهمی نیست

اگر او این طور فکر می کند، بسیار خب. آنچه من می دانم این است که کار سخت و پیچیده، کسب عنوان قهرمانی است.

الکسیس از ابتدا، در ترکیب تیم خواهد بود؟

بعد از جلسه تمرینی روز 5شنبه زمان کافی خواهیم داشت تا دراین باره تصمیم گیری کنیم

بعد از آنچه در فصل گذشته اتفاق افتاد،این بازی ویژه ای برای تیم شماست؟

ده سال است که این بازی، مهمترین بازی است و در طول یک دهه آینده هم همین طور خواهد بود . ما همه را می شناسیم. می دانیم که چطور باید حمله کنیم و آنها هم می دانند که چطور باید ما را مهار کنند. در دیدارهای اخیر رئال و بارسا، شرایط کاملا برابر بود. آنها به دنبال گلزنی بودند وبا در اختیار داشتن بهترین بازیکنان دنیا، تخصص خوبی هم دارند.

نظر و واکنش شما چیست؟

هیچی. می خواهم درکمال آرامش این بازی برگزار شود و از تک تک لحظات بازی لذت ببریم. اگر فکر می کردم که با باخت در یک بازی یا یک تورنمنت دنیا به پایان می رسد، اینجا نبودم. در زندگی من مسائل خیلی مهم تری وجوددارد

فکر می کنید که گواردیولا ممکن است سرمربی بعدی تیم ملی برزیل باشد؟

او تصمیم گرفته تا امسال را به استراحت بپردازد. زمانی که بخواهد به دنیای فوتبال برگردد، پیشنهادهای متعددی خواهد داشت؛ چه از تیمهای باشگاهی و چه از تیمهای ملی

نمی ترسید که رئال بازی رو به جلویی را ارائه دهد؟

یک نکته برنامه ریزی هایی است که برای یک بازی انجام می دهی و نکته دیگر چیزی است که با آن مواجه می شوی. ما در خانه بازی می کنیم و می دانیم که چطور بایدبازی کنیم. دربرخی از بازی ها رئالی ها رو به جلو بازی می کنند. باید ببینیم که چطور به میدان خواهند آمد.

شرایط پویول چطور است؟

او در شرایط عالی و ایده آلی است.

By Ghazal Ziari

2012/8/23

کرویف: مورینیو دوست دارد که اسم «بی نظیر» را روی پیراهنش بنویسند

اسطوره هلندی معتقد است که مورینیو به عنوان یک فوتبالیست ، هیچ کاری نتوانسته انجام دهد

سایت گل – در آستانه دیدار حساس امشب رئال و بارسا در دور رفت سوپرکاپ اسپانیا، یوهان کرویف، بازیکن و مربی سابق بارسلونا در صحبتهایی به آنالیز شرایط در آستانه این بازی پرداخته.

محتوای مخفی: ادامه 
    او که برای افتتاح مغازه «کرویف اسپورتس» در بارسلونا به سر می برد، نظرش را در مورد شرایط کنونی بارسلونا و البته مورینیو برزبان آورد.

کرویف درگفتگوبا لا سکستادپورته درابتدا درمورد روسل، رئیس باشگاه کاتالان صحبت کرد و گفت:« فلسفه او، فلسفه من نیست و او نمی تواند با اسم من، کمپینی به راه بیندازد.»

کرویف درمورد تیتو گفت:« او شناخت و آشنایی کافی دارد ولی باید صبر کرد و بعد به جمع بندی رسید.»

کرویف درمورد رئال، حریف بارسا در دیدار امشب گفت:« رئال تیم با پتانسیلی است. » و درمورد عنوان آقای بی نظیر که مورینیو آن را به جای «آقای خاص »برگزیده هم گفت:« شاید کسی او را آقای «بی نظیر» نمی نامد و به همین خاطر او دوست دارد که این اسم را روی پیراهنش بنویسند. مورینیو به عنوان یک فوتبالیست هیچ کاری نکرده و چیزی برای نمایش داشتن نداشته و الان می تواند کارهایی انجام دهد.»

اسطوره هلندی راجع به فلسفه فوتبالی اش گفت:« فلسفه فوتبالی این است که بازیکنان را رشد و تعلیم داد و نه اینکه آنها را خریداری کرد.»

By Ghazal Ziari

2012/8/23

19. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •