تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 58 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 574

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود | جلد 2

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

گواردیولا سرگرم فراگیری زبان آلمانی است Fcbayern.ir- شایعه پیوستن مربی سابق بارسلونا به بایرن هرروز بیشتر از قبل می شود .مربی سابق کاتالانها این روزها بدون هیچ دقدقه ای در آمریکا اقامت دارد وبسیاری از تیمهای بزرگ اروپایی سخت به دنبال به خدمت گرفتنش می باشند. به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران وبه نقل از شبکه espn همسر پپ گواردیولا در مصاحبه با این شبکه اعتراف نمود که همسرش سرگرم فراگیری زبان آلمانی می باشد ولی از قصد همسرش وتصمیم گیری در مورد آینده وی خودداری نمود. همسر پپ گواردیولا می گوید :"پپ سرگرم یاد گیری زبان آلمانی وانگلیسی میباشد او به همین خاطر معلم خصوصی زبان استخدام نموده است که او را در یادگیری این دو زبان بین المللی یاری دهد".همسر جوزپه گوردیولا اضافه می کند : "همسرم می خواهد بیشتر به قوانین وتئوریهای فوتبال اشنا شود و چون بیشتر کتابها به زبانهای انگلیسی وآلمانی یا فرانسه می باشند بنابراین همسرم می خواهد با یادگیری این زبانها به قوانین علمی فوتبال نیز نزدیکتر شود." وی اعلام نمود همسرش هیچ تصمیمی برای آینده اش هنوز نگرفته است ولی اعتراف نمود وی به انگلیس و آلمان بیشتر علاقه دارد. بسیاری از مفسرین به ترتیب شانس بایرن مونیخ ، چلسی وحتی منچستر سیتی را از بقیه باشگاه برای جذب گواردیولا بیشتر میدانند وبا اعلام این خبر نیز این شایعات پر رنگتر از گذشته نیز خواهد شد. . شایان ذکر است هر روز از میزان کاندیداهای پست سرمربیگری بایرن کاسته می شود اسلومکا با هانوفر تمدید نمود، توچل مربی موفق ماینز سرگرم مذاکره با شالکه است تازه اگر مدیران ماینز قراردادش را تمدید نکنند ،یواخیم لو نیز به نظر می رسد بعد از جام جهانی اسپانیا وانگلیس را هدف قرار گرفته است زیرا پیشتر اعلام نموده بود دوست دارد از آلمان خارج شود ،کلوپ نیز به نظر نمیرسد با موفقیتهای اخیرش مدیران دورتمند اجازه خروجش را صادر نمایند. البته مدیران بایرن اعلام کرده اند می خواهند حداقل برای یک سال دیگر قرار داد هاینکس را تمدید نمایند البته اگر این مذاکرات به نتیجه نرسید به احتمال زیاد گواردیولا تنها وجدی ترین گزینه احتمالی بایرن برای پست سرمربیگری پر افتخارترین تیم آلمان خواهد بود.

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

اینا همینجوری خدارو بنده نیستن چه برسه پپ بیاد تو تیمشون
    مگه قرار نیست هاینکس سال بعد هم باشه!؟من که ازش خیلی خوشم میاد.

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

مگه قرار نیست هاینکس سال بعد هم باشه!؟من که ازش خیلی خوشم میاد.

چرا ظاهرا صحبت هایی هست که حداقل برای سال بعد هاینکس باشه . و اگه قرار به امدن پپ باشه برای دو سال بعده .
    کلا هاینکس از اون مربی هایی هست که اولش سخت باهاش ارتباط برقرار می کنی و بعد رفته رفته ازش خوشت می اد . حداقل برای من که اینجور بوده .
    به خوبی با تیم مچ شده . کار کردن با مدیران بایرن که کار هر کس نیست رو خوب انجام می ده . نتایج هم که خوب بوده . امسال نشون داده که اگه بازیکنش رو داشته باشه ترکیب هجومی و کلا بازی هجومی رو به دفاعی ترجیح می ده . من به شخصه تنها دلخوری که ازش دارم و در واقع مونده برام سر تعویض مولر تو فینال پارساله : دی

گواردیولا هم خب کی بدش می اد : دی هر چند هنوز این پرسش گاها مطرح می شه که ایا پپ می تونه توی تیمی به غیر از بارسا هم همینجور موفق باشه ؟
    در هر صورت قطعا تیمهای زیادی خواهانش خواهند بود . ویژگی های زیادی داره که به بایرن می خوره ولی خب نکته شاید مجهولش برای من اسپانیایی بودنش و اینکه کلا زیاد رفقا در مدیریت با مربی خارجی شاید حال نکنند : دی باشه . و دیگه اینکه اگه فردا پس فردا اولی هوینس بهش گفت بالای چشت ابروه المانی بلد بودن به دردش نخوره و قهر کنه بره !: دی

فعلا امیدوارم هاینکس نتایج خوبی بگیره و برای سال بعد حداقل موندگار بشه .

این خبر ها و شایعات و مذاکرات برای مربی بعدی هم وقتی تیم مربی داره و بد هم نتیجه نمی گیره رو نمی پسندم . فن خال هم همین جوری اشفته شده بود . شاید اگر اینقدر بحث رفتنش داغ نبود حداقل اینتر ضعیف شده رو راحت می بردیم !

4. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

من یکی به شخصه از پپ خوشم نمیاد..
    آخه مگه خود هاینکس چی کم داره؟ خدایی من تو این حداقل هفت هشت سال گذشته تیم رو اینطوری با صلابت ندیده بودم.

پپ اگه بیاد یه فصل زیر دست هاینکس کار کنه و سال بعد تنها باشه باز یه چیزی وگرنه اینکه بیاد همون یه ضرب بشه سرمربی و اختیارات کامل، هم بایرن ضرر میکنه و هم خود پپ

خلاصه موندن هاینکس و اضافه شدن پپ خیلی گزینه بهتری هست

6. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا مگه هاینکس چی از فرگوسن کمتر داره که فرگی تا 70 و اندی سالگی مربیگری میکنه ولی هاینکس میخواد تو این سن بزاره کنار؟
    تا 2014 با هاینکس میشه کنار اومد
    بعدشم من طرفدار لوتار ماتئوس هستم
    درسته همه جا افتضاح بالا اورده ولی خب با همچین تیمی که بایرن داره سخت میشه که باهاش نتیجه نگرفت

8. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به نظرم انصاف نیست هاینکس از تیم بره !! امسال با این نتایجی که به دست اورده واقعا انتظارات رو تا حدود زیادی براورده کرده !!! و تازه تیم با نحوه مربیگری او کالیبره شده و رفتنش و اومدن مربی جدید حالا چه پپ یا هر کسی دیگه حداقل تو کوتاه مدت می تونه به این روند خوب بایرن ضربه بزنه

10. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب تا دقیقه 50 بازی رو دیدم و گفتم طبق معمول بایرن از گلادباخ میبازه به همین خاطر رفتم خوابیدم
    ولی خب خوشبختانه صبح دیدم نباختیم
    از وقتی فاوره اومده گلادباخ به گربه سیاهمون تبدیل شده و نمیدونم این معضل کی حل میشه،تاکتیکامون زیاد کارایی نداره جلوی همچین تیمایی

12. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رومنیگه: کار آسانی مقابل آرسنال نخواهیم داشت!
    رئیس باشگاه بایرن مونیخ باور دارد که دیدار مقابل آرسنال آزمون سختی برای انها خواهد بود.

قرعه شکی دور حذفی لیگ قهرمانان اروپا امروز ظهر انجا مشد و توپچی ها باید در دو دیدار رفت و برگشت مقابل بایرن مونیخ به میدان بروند.

کارل هاینز رومنیگه، رئیس باشگاه بایرن مونیخ میداند که همه انها را به عنوان تیم برتر این دیدار می بینند اما وی تاکید دارد که کار آسانی نخواهند داشت.

" فکر می کنم به عنوان تیم برگزیده این بازی معرفی شده ایم اما اگر انها را دست کم بگیریم اشتباه بزرگی انجام داده ام.

آرستال ظرف چند ماه گذشته در لیگ به تقلا افتاده است و با نگاه کردن به جدول لیگ برتر می توانید دلیل آن را ببینید. اما این بدان معنا نیست که بازی آسانی برایمان خواهد بود. مشتقانه در انتظار دیدارمان در لندن و بازی برگشت در خانه هستم."

کارل هاپفنر، نائب رئیس باشگاه بایرن مونیخ نیز در مورد این قرعه گفت:

" اکنون برای نخستین بار در این جام باید با آرسنال در آلیانز آرنا بازی کنیم و خوشحالیم که با آنها روبرو می شویم. راه طولانی تا ومبلی باقی مانده."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

هر چند که می تونستیم قرعه های آسون تری هم داشته باشیم ولی آرسنال هم قرعه ی خوبی هست(اگه اشتباه نکنم حجت از این قرعه ناراحت شده) .

تا اینجای فصل که توی لیگ برتر شکننده نشون دادن و از اونجا که بازی برگشت توی آلیانز آرناست جای نگرانی وجود نداره.

16. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

آره بازی با آرسنال نباید خیلی سخت باشه چون اونا معمولا هجومی بازی می کنن.
    +
    هنوز گل پیزارو به آرسنال رو یادم نمی ره که سلطان توپ رو از دروازه بایرن شوت کرد رفت محوطه جریمه آرسنال و اونم یه لایی گل خوشگل زد

دورتموند و شاکه هم قرعه های خیلی سختی نخوردن و اگه همت کنن بازم هر سه تا می تونن برن دور بعد

18. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •