تبلیغات :
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 118 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 1177

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Chelsea F.C | آبی‌های لندن | جلد 2

داره خودمونی میشه meyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

نمیدونم چی بنویسم. این داور بود؟ نه واقعاً این داور بود؟ هر تصمیمی که گرفت به نفع منچستر بود. از اخراج کردن تورس گرفته تا اخراج نکردن رونی!
    اگه واقعاً تو اخراج کردن تورس سختگیرانه عمل کرد چرا همین سختگیری برای خطای رونی نکرد؟
    گزارشگر هم میخواست بگه گل سوم منچستر آفساید بود، زورش میومد! هی میگفت مشکوک به آفساید! آخرش اومد یه حالی به چلسی بده گفت چلسی مغلوب سربلند!
    به نظرم برای نتیجه باید بنویسیم داور 3 چلسی 2!
    Last edited by meyn; 28-10-2012 at 23:24.

2. 6 کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

هه ! ماشالا داور .... !!!

پارسال بازی ای که 6-1 یونایتد به سیتی باخت همین داور بود !

قشنگ اون خاطره رو پاک کرد از ذهن فرگوسن! خدا قوت کلاتنبرگ !

4. 8 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وای یعنی داوری فاجعه بار بود
    این بازی منو دقیقا یاد اون بازی معروف چند سال پیش چلسی و بارسا انداخت
    اصلا بهتره در مورد تصمیمات پر از اشتباه داور چیزی نگم...

فقط نکته مثبت این بازی برای من این بود که کلا منچستر رو تیمی ضعیفتر شده نسبت به سال های قبل دیدم
    یعنی اصلا احساس نمی کردم این تیم منچستره و حتی با کمک یار دوازدهم هم به سختی پیروز شد و حتی موقعی که چلسی نه نفره شده بوده به سختی موقعیت گل ایجاد می کرد
    به نظر می رسه که توی این فصل رقیب اصلی ما برای قهرمانی منچستر سیتی باشه و منچستر هم فکر کنم حداکثر بتونه سوم بشه

6. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چرا همچین شد یهو؟ داشتیم میبردیما، داشتیم به اون قشنگی بازی میکردیم که جناب داور یه راست زد تو برجک ما
    این چه داوری بود آخه، گل آفساید به کنار... به بازیکنی که کارت زرد داره و تیمشم 10 نفرست میان زرد دوم نشون میدن آخه؟ اونم واسه تمارض، تازه یجورایی برخورد هم داشتن
    مجری هم بدجوری رو مخ بود، از اون طرف حالمون از بازی گرفته از این طرف ایشون هی اشتباه لفظی میاد ما رو بهم میریزه
    حس و حال واسمون نذاشت این بازی

ویرایش:

اینقدر داوری ناجور بود که قشنگ بازی کردن ماتا و هازارد رو بکل فراموش کردیم، واقعا گل کاشتن
    اصلا تا دقیقه 60 کل تیم داشت عالی کار میکرد، واقعا حیف شد
    سه امتیاز الکی الکی از دستمون پرید
    Last edited by jb.NY; 28-10-2012 at 21:41.

8. 5 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

تو صحنه تورس قشنگ پای مدافع حریف با تورس برخورد داشت و 100% خطا بود که داور به اشتباه تورس رو اخراج کرد و جالبه کارت زرد دوم رو داد...معمولا تو اینجور صحنه ها حتی اگه مهاجم تمارض هم کنه (که تو این صحنه نکرد) چون یک کارت زرد داره داور سعی میکنه کارت زرد دوم رو به بازیکن نده و دستور به ادامه بازی بده و این قضیه تشدید پیدا میکنه زمانی که تیم 10 نفره هم باشه و با اخراج بازیکن 9 نفره بشه.
    گل سوم هم 100% آفساید بود چیچیریتو حتی بعد از ضربه هم هنوز تو آفساید قرار داشت جالب بود کمک داور چرا نگرفت.
    ولی اخراج ایوانویچ کاملا صحیح بود و موقعیت تک به تک از پشت خطا کرد.

در کل بازی جالب و خبی بود جبران کردن 2 گل و کنرتول کردن بازی ، هازارد و ماتا فوق العاده بودند تورس هم دو سه تا پاس خیلی عالی انداخت که به درستی استفاده نشد.
    لویز تو چندتا صحنه از لحاظ سرعت بد جا میموند و بهتر بود یک مقدار عقب تر بازیکنه....!
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 17119_380344598707940_850425227_n.jpg  

10. 7 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

چلسي: داور به بازيکنان ما توهين کرد

باشگاه چلسي رسما از حرف‌هاي مارک کلاتنبرگ، داور بازي با منچستريونايتد به سازمان ليگ برتر شکايت کرده است.

چلسي در بيانيه‌اي او را متهم کرده که به دو بازيکن آنها حرف‌هاي زشتي زده: «ما شکايتي رسمي به نماينده سازمان ليگ برتر تحويل داده‌ايم که در آن استفاده داور از کلمات نامناسب عليه دو بازيکن ما در دو اتفاق جداگانه در بازي امروز را گزارش داده‌ايم. نماينده مسابقه اين شکايت را به اتحاديه فوتبال خواهد داد. ما در حال حاضر صحبت ديگري در اين زمينه نخواهيم داشت.»

کلاتنبرگ دو بازيکن چلسي را اخراج کرد: برانيسلاو ايوانوويچ و فرناندو تورس. روبرتو دي‌متئو، مربي تيم هم داور را مقصر شکست تيمش دانست.

12. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دي متئو: داور بازي را خراب کرد

سرمربي چلسي تاکيد کرد داور نمايش زيباي چلسي و منچستريونايتد را خراب کرده است.

چلسي از هفته نهم ديدارهاي ليگ برتر انگليس در استمفورد بريج ميزبان منچستريونايتد بود که در پايان با نتيجه 3 بر 2 شکست خورد.

در اين ديدار داويد لوييز، مدافع چلسي به اشتباه دروازه خودي را باز کرد. رابين فان پرسي و خاوير هرناندز نيز ديگر گل‌هاي شياطين سرخ را به ثمر رساندند. براي چلسي نيز خوان ماتا و راميرس گل زدند.

به گزارش فارس و به نقل از ساکرنت، مارک کلاتنبرگ، داور اين پيکار در نيمه دوم برانيسلاو ايوانوويچ و فرناندو تورس را از چلسي اخراج کرد تا آبي‌هاي لندن پس از 10 سال برابر يونايتدها در زمين خودي زانو بزنند.

اين شکست درست پس از باخت به شاختار دونتسک اوکراين در ليگ قهرمانان اروپا رقم خورد. چلسي در اوکراين نيز 2 بر يک شکست خورده بود.

روبرتو دي متئو در اين مورد گفت: تصميم‌هايي که داور در اين ديدار گرفت روي نتيجه نهايي ديدار تاثير مستقيمي داشت. او فرناندو تورس را اخراج و گل سوم يونايتدها که آفسايد بود را صحيح اعلام کرد. اين 2 رخداد، نتيجه بازي را رقم زد. از اينکه چنين اتفاق‌هايي در اين ديدار رخ داده ناراحتم زيرا داوران، ديدار خوبي که بين اين 2 تيم در جريان بود را خراب کردند.

وي افزود: توپ در کنترل تورس بود و به سمت دروازه حرکت مي‌کرد تا اينکه ضربه‌اي به پايش خورد و روي زمين افتاد. به عقيده من جاني اونز بايد اخراج و يک ضربه آزاد به سود ما اعلام مي‌شد. همه چيز به سود يونايتد پيش رفت که اين موضوع ما را ناراحت کرده است

فرگوسن: اخراج تورس تقصير خودش بود

سرمربي شياطين سرخ به علاوه به اين نکته اشاره کرد که تيمش خوش شانس بود که توسط چيچاريتو به گل سوم رسيد.

سرالکس فرگوسن سرمربي باتجربه باشگاه منچستريونايتد معتقد است که فرناندو تورس بايد به خاطر اخراجش در جريان ديدار دو تيم چلسي و منچستريونايتد در ورزشگاه استمفورد بريج فقط خودش را سرزنش کند.

به گزارش گل، دراين بازي يونايتد موفق شد تا با نتيجه 2-3 از سد چلسي ميزبان بگذرد و اين درحالي بود که فرناندو تورس در جريان نيمه دوم بازي دومين کارت زردش را از مارک کلاتنبرگ، داور بازي دريافت کرد و دليل آن هم تمارض تورس به خاطر خطاي جاني اوانز تشخيص داده شد. با بيرون رفتن تورس، چلسي با 9 بازيکن کار را دنبال کرد.

چون برانيسلاو ايوانوويچ هم دقايقي قبل از اخراج تورس با کارت قرمز مستقيم داور زمين مسابقه را ترک کرده بود.

در پايان اين ديدار، سرالکس فرگوسن به اين نکته اشاره کرد که اصلا براي تورس ناراحت نيست و از نظر فرگوسن سرنوشت بودن يا نبودن تورس در زمين دست خودش بود. او در پايان اين ديدار به اسکاي سپورتس گفت:« آيا تورس براي شيرجه روي به زمين افتاد؟ او مي توانست اين گزينه را انتخاب کند که به دويدن ادامه دهد ولي اين کار را نکرد. جاني شايد برخورد اندکي با او داشت ولي با اين وجود تورس مي توانست به دويدنش ادامه دهد، ولي او ترجيح داد که زمين بخورد.»

مربي يونايتد ادامه داد:« تورس مي توانست به بازي ادامه داده و گل بزند. من اصلا درک نمي کنم. من اگر جاي او بودم، هيچ وقت فرصت پيشروي به سمت دروازه حريف را از دست نمي دادم ودرهر زماني از اين فرصت بهره مي بردم.من اگر جاي او بودم خودم را زمين نمي زدم. ولي تورس خودش را به زمين انداخت ونکته همين است.او قبل از اين صحنه هم کارت داشت. پس اخراجش تقصير خودش بود.

سرالکس فرگوسن درادامه به اين نکته اشاره کرد که تيمش خوش شانس بود که توسط چيچاريتو، ستاره مکزيکي تيمش به گل برتري رسيد. فرگوسن دراين باره گفت:« ما کمي هم خوش شانس بوديم. بازي را خيلي خوب شروع کرديم ولي در طول حدود 10 دقيقه، کمي مسيرمان را گم کرديم. راستش را بخواهيد من نمي توانستم تا پايان نيمه اول صبر کنم. تيم ميزبان اندکي بعد از شروع نيمه دوم به گل رسيد.دقيقا در زماني که ما شروع به ارائه يک بازي خوب کرده بوديم. البته از آن به بعد ما بهتر از چلسي کار کرديم.»

14. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

به تیمم افتخار میکنم !

16. 5 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه meyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوستان مثل اینکه چهارشنبه شب دوباره چلسی و منچستریونایتد در قالب جام حذفی با هم بازی دارن.
    امیدوارم تو اون بازی چلسی انتقام ناداوری کلاتنبرگ رو از منچستر بگیره!
    Last edited by meyn; 29-10-2012 at 17:32.

18. 2 کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چلسی 2 - 3 منچستر

سلام دوستان
    من بازی رو دیدم یه نکته ای رو که همین اول باید بهش اشاره کنم اینه که تلویزیون ایران بعد از چند سال بالاخره بازی های لیگ انگلیس رو با همون صدای اصلی استادیوم پخش کرد یعنی منظورم اینه که به نظر میرسید تصاویر رو خریداری کرده بودن و از سانسور صدا و صدای گزارشگرهای عربی خبری نبود! این خودش میتونه رضایت بیننده رو جلب کنه چرا که طرفداران تیم ها کاملا تو حال و هوای جو ورزشگاه قرار میگیرن البته قبل از این بازی ،بازی تیم های لیورپول و اورتون هم همین وضعیت رو داشت و با همون صدای اصلی استادیوم پخش میشد!

اما نظر من در مورد این بازی

به نظر من عادلانه ترین نتیجه برای این بازی همون مساوی بود و هیچکدام از تیم ها آنچنان برتری نسبت به دیگری نداشتن اما اشتباه کمک داور باعث شد چلسی بازنده بازی باشه! آفساید چیکاریتو خیلی واضح بود و صد در صد بازید آفساید اعلام میکرد اما اینکار رو نکرد!
    من خودم دوست داشتم چلسی برنده بازی باشه اما اشتباهات وحشتناک مدافعان چلسی باعث شد همون دقایق اول این تیم تو خونه خودش عقب بیوفته و همین باعث شد کارش سخت بشه اما از حق نگذریم خیلی خوب تونستن نتیجه رو برگردونن و اگه اخراج بازیکنانش نبود شاید گل سوم رو چلسی زودتر از منچستر میزد! از طرف دیگه نبودن لمپارد و تری تاثیر منفی روی بازیکنان چلسی گذاشته بود و یه جورایی تیم دچار کمبود شده بود حضور این دوتا بازیکن میتونست یه وزنه برای چلسی به حساب بیاد!
    امیدوارم تیم مورد علاقتون با بازگشت دو تا از بهترین بازیکنانش دوباره اوج بگیره!

20. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •