تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 95 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته خود گالیانی گفته که به احتمال زیاد میلان خرید دیگه ای هم داره . یک سری کارشناس ها گفتن که میلان دقاع چپ خودش رو تقویت میکنه و از پلوسو مدافع چپ آتالانتا و لوکا آنتونلی که در جنوا بازی میکنه و محصول آکادمی میلان بوده نام بردن.
    آنتونلی پسر همون آنتونلی است که سال ها پیش در میلان بازی میکرد
    احتمال بازگشت کاکا هم همچنان وجود داره . در ضمن نیانگ هم بطور رسمی شماره اش مشخص شد و این بازیکن شماره 19 رو به تن میکنه . نایجل دی یانگ هم شماره 34 رو به تن میکنه که پیش از این در منچستر سیتی به تن میکرد.
    ببینیم این ساعت های پایانی نقل و انتقالات چطور میگذره !

2. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب زمان نقل و انتقالات پایانی هم بدون انتقال بازیکنی برای میلان به اتمام رسید و میلان با جذب نایجل دی یانگ نقل و انتقالات خودش رو به پایان رسوند .
    البته میلان به دنبال جذب یک مدافع چپ بود که به دلیل رد همه ی پیشنهادها توسط مصباح , این قضیه کنسل شد و مصباح هم موندگار شد

این هم لیست بازیکنان دعوت شده برای بازی فردا مقابل بولونیا

دروازه بان : آبیاتی - آملیا - گابریل

مدافع : زاپاتا - آچربی - بونرا - یپس - دی شیلیو - مصباح - بونرا

هافبک : کونستانت - آمبروزینی - بواتنگ - دی یانگ 34 - امانوئلسون - فلامینی - مونتولیوو - نوچرینو - ترائوره

مهاجم : الشاراوی - پاتزینی - نیانگ 19 - بویان کرکیچ 22

* پست مربوط به بازیکنان فصل 2012/13 میلان آپدیت شد و میتونید در این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونو مشاهده کنین.
    اگر ایرادی داشت بگین تا تصحیح کنم *

4. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب نقل و انتقالات هم بدون هیچ سوپرایزی تمام! چیزی که به نطرم محتمل بود.
    اما فکر میکنم برای ژانویه حداقل یک با دو خرید دیگه داشته باشیم, احساس میکنم
    که با مشخص شدن گروهمون تو cl دیگه مسئولین به آب و آتیش نزدند, میدونید که

+ امروز با بولونیا بازی داریم, هردو تیم هفته اول رو با شکست آغاز کردند. بولونیا با دو گل
    از کیوو شکست خورده و مطمئنا الان منتظر هستن که تو زمین خودشون خودی نشون بدن.
    از این طرف آگری هم باید نشون بده که شکست بازی اول واقعا با چاشنی بدشانسی بوده
    همونطور که خودش گفته.
    به احتمال زیاد شاهد حضور کرکیچ و پاتزینی تو ترکیب اصلی باشیم و همینطور احتمال بازی
    دادن به ال و دی یانگ به عنوان ذخیره هم هست.
    میلان تا حالا 201 گل به بولونیا زده که فقط اینتر تونسته با این رکورد مقابله کنه.
    میلان در هفت بازی آخرش در برابر بولونیا شکست نخورده, 4 برد و 3 تساوی.
    در هفت بازی گذشته دو تیم بولونیا 3 گل و میلان 15 گل به ثمر رسونده.
    تا قبل از بازی هفته اول, میلان در 16 بازی پشت سره هم گل زده.

به امید یک پیروزی شرین

6. 3 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هم فکر کنم خریدامون رفت برای ژانویه . به هر حال به یک مدافع آخر و یک دفاع چپ احتیاج داریم .
    من نمیدونم این بونرا قرارداد چندساله با میلان بسته ؟!!!! بونرا و یپس رو باید رد کنیم بره و بجاش دوتا مدافع درست و حسابی بیاریم . یکی همین یانگ ام بیوا و اون یکی هم رومانولی که مال اکادمی میلانه و فصل پیش توی پسکارا در سری ب عملکرد خیلی خوبی داشته.
    این کار رو بکنیم برای سال ها توی خط دفاعی نیاز به بازیکن نداریم.

الگری گفته توی این بازی به احتمال زیاد پاتزینی و الشاراوی زوج خط حمله میلان رو تشکیل میدن که کاملا طبیعیه . نیانگ و بویان کرکیچ تازه به تیم اضافه شدن و هنوز هماهنگ نیستن.
    برای خط دفاع هم گفته بونرا هست و از بین آچربی و یپس یک نفر دیگه انتخاب میشه

ترکیب احتمالی هم باید اینطوری باشه

آبیاتی

آنتونینی - یپس / آچربی - بونرا - دی شیلیو

نوچرینو - مونتولیوو - فلامینی

بواتنگ

الشاراوی - پاتزینی
    Last edited by B3HZ@D; 01-09-2012 at 14:21.

8. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب بازی رو با نتیجه 3 بر 1 با پیروزی پشت سر گذاشتیم
    نیمه اول زیاد جالب بازی نکردیم و هنوز اون طور که باید و شاید بازیکنان با حرکات هم آشنایی ندارن و این ناهماهنگی در نیمه اول خودنمایی میکرد.
    در نیمه اول روی فرار پاتزینی و توی محوطه جریمه حریف روی اون خطا صورت گرفت که با اعلام ضربه پنالتی خود پاتزو پشت توپ قرار گرفت و اولین گل خودش رو با پیراهن میلان به ثمر رسوند.
    ولی در اواخر نیمه دوم روی اشتباه نوچرینو یک ضربه پنالتی برای بولونیا اعلام شد که دیامانتی که توی این بازی خیلی خوب بود توپ رو وارد دروازه کرد.
    نیمه دوم هم در اوایل بازی چند تا موقعیت حساس برای بولونیا وجود داشت که شانس داشتیم که گل نشد .
    ولی در ادامه باز هم پاتزینی بود که برای میلان گلزنی کرد و روی سانتر آنتونینی دروازه بولونیا آگیلاردی توپ رو نتونست در اختیار بگیره و پاتزینی هم با فرصت طلبی تمام توپ رو وارد دروازه کرد.
    گل سوم هم روی شوت ضعیف نوچرینو که از پشت محوطه زده شد پاتزینی با دخالت خودش و یک ضربه پشت پا توپ رو وارد دروازه کرد و گل سوم میلان و خودش رو به ثمر رسوند.

مونتولیوو هم در نیمه اول مصدوم شد که امیدوارم مصدومیتش جدی نباشه.

10. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پاتزيني:اين نشانه براي کساني که مرا باورداشتند
    جيامپائولو پاتزيني، مهاجم ملي پوش ايتاليايي ميلان که فصل گذشته با اينتر تنها 5 گل را به ثمر رسانده بود، در نخستين حضور 90 دقيقه اي خود با ميلان موفق به زدن 3 گل شد.
    پس از پيروزي 3-1 ميلان برابر بولونيا، پاتزيني در مصاحبه با اسکاي اسپورت ايتاليا گفت: "اين بازي براي من معناي بسياري دارد.در حالي پا به ميلان و ميدان مسابقه گذاشتم که ماه ها دچار مشکلاتي اساسي بودم ؛ اما حال احساس لذت و شادي مي کنم.اين يک نشانه براي من و آنهايي است که هميشه من را باور داشته اند.بازي بسيار سختي بود و ما موفق به کسب يک پيروزي ارزشمند شديم .اين احساس بسيار عالي و توصيف نشدني اي است که در نخستين حضور ثابت خود گلزني کني؛آن هم پس از آنکه ماه ها بر روي نيمکت ( تيم اينتر ) حضور داشتم"
    ميلان در نخستين ديدار خانگي خود در هفته گذشته، شکست بسيار تلخي را برابر سمپدوريا تجربه کرد.شکست 1-0، آن هم در شروع سري آ ايتاليا ؛ اما به نظر مي رسد با ورود بازيکناني چون بويان ,نايجل دي يونگ که هر دو نخستين بازي خود با پيراهن روسونري را در بازي شب گذشته تجربه کردند ،بتوانند يکي از مدعيان سري آ لقب گيرند.

پاتزيني ادامه داد:" پيروزي، اغلب مشکلات را از بين مي برد.تيمي مثل ميلان، هميشه تا پايان تلاش خود را بکار خواهد گرفت و اسکودتو را هدف خود قرار مي دهد. ما ميخواستيم نخستين شروع خود در سري آ را با پيروزي آغاز کنيم ؛ اما موفق به اين کار نشديم.حال بازيکنان جديدي به جمع ما اضافه شده اند. کسب اين پيروزي احساس رضايت بسيار بزرگي به ما ميدهد"
    ورزش 3

12. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بواتنگ زیر تیغ جراحی می‌رود

کوین-پرینس بواتنگ طی روزهای آینده تحت عمل جراحی قرار خواهد گرفت، چرا که او در ناحیه دست خود احساس ناراحتی می‌کند.

بواتنگ در جریان دیدار میلان مقابل سمپدوریا از هفته دوم رقابت‌های سری‌آ در فصل 13-2012 در طول 90 دقیقه کامل برای میلان به میدان رفت، اما از ناحیه دست خود دچار مصدومیت شد. در این دیدار بواتنگ نمایش قابل قبولی از خود ارائه داد و هواداران میلان را امیدوار کرد که وی بتواند نمایش‌های درخشان فصل گذشته خود را بار دیگر تکرار کند

بواتنگ در این دیدار بسیار بشاش، دونده، و سرحال ظاهر شد، و پاس‌ها و شوت‌های قابل قبولی از خود به ثبت رساند. اما به نظر می‌رسد وی از ناحیه دست خود دچار مصدومیتی شده است که باید در روز آینده (دوشنبه) تحت عمل جراحی مختصری قرار بگیرد.

رقابت‌های سری‌آ برای میلان در تاریخ 16 سپتمبر از پی گرفته خواهد شد، چرا که در این فاصله رقابت‌های دوستانه برگزار خواهد شد، بنابراین بواتنگ زمان کافی برای ریکاوری را در اختیار خواهد داشت، و به نظر می‌رسد برای دیدار مقابل آتالانتا از آمادگی کامل برخوردار باشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

منم این برد شیرین رو تبریک میگم. امیدوارم تیم همین جوری عملکرد خوبی
    داشته باشه و البته این عملکرد ثبات هم داشته باشه. از رقبا رم که اینتر رو زد و از
    اون طرف یوه هم با 4 گل بازیش رو برده. یونتوس واقعا آمادس و اگه میخوام با این تیم
    بجنگیم باید کمترین میزان اشتباه و غفلت رو داشته باشیم.
    به هر حال این پیروزی نشانه های خوبی از آینده داشت, گل های پاتزینی که میدیدم یاد
    دوران اوج اینزاگی افتادم, همیشه در بهترین زمان در بهترین مکان بود و بهترین ضربه رو میزد.
    نکته دیگه اینکه درسته کلا از نظر کیفی سطح بازیکن های لاین آپ پایین تره ولی این فصل دسته
    آلگری خیلی بازتره نسبت به فصل قبل و میتونه انعطاف بیشتری تو تاکتیکهاش داشته باشه و مخصوصا
    با این بازیکنان جوان و آینده دار که همشون تشنه ثابت کردن خودشون هستن.
    Last edited by آرش-19; 03-09-2012 at 10:50.

16. 4 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فعلا الگری انعطاف انچنانی در دو بازی گذشته نسبت به تاکتیک خودش نشون نداده و این دو بازی رو با 2-1-3-4 گذروندیم . البته مصدومیت پاتو و روبینیو و تازه واردهایی مثل نیانگ و بویان میتونه مزید بر علت باشه.
    به هر حال ما هم دوست داریم تیم تنوع تاکتیکی داشته باشه تا در بازی های سخت به مشکل نخوره . الان میتونیم راحت 3-3-4 بازی کنیم و مهره اش رو هم داریم .
    گفته میشه احتمال این که مونتولیوو بعد از این تعطیلات مصدومیتش برطرف بشه خیلی کم هست ! (هیچی نشده مصدومیت ها شروع شد)
    باید دید در غیاب مونتولیوو چه بازیکنی جایگزین اون میشه ؟! من امانوئلسون رو ترجیح میدم . بهتره نوچرینو بره سمت راست و امانوئلسون به سمت چپ تا بتونه عملکرد بهتری داشته باشه.

18. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

باز هم مصدومیت آره؟ فکر کنم دیگه مشخص باشه که یا بدنساز تیم خیلی کارش ایراد داره یا دیگه زمین تمرین تیم باید اشکالی داشته باشه.اصلاً یادم نمیاد تیمی تو این چند ساله در سطح اول فوتبال جهان انین همه مصدوم داده باشه.بر رو هم شادباش عرض میکنم.

20. 3 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •