تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 37 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 363

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | جلد 2

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

جروینیو ترکوند
    1 گل و 3 پاس گل

2. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خبرهای جدید از نقل و انتقالات هست یا نه؟
    من شنیده بودم تاتنهام اسکات پارکر رو بازیکن آزاد اعلام کرده و مسئولان آرسنال یه نیم نگاهی هم به این بازیکن دارن به هر حال هافبک دفاعی خوبی میتونه باشه یه خوبی دیگه هم داره اینکه این بازیکن انگلیسی هست و احتمال اینکه تیم رو ترک کنه کمه! از همون دوران جوانی که تو تیم چارلتون بازی میکرد بازی هاش رو به یاد دارم و به نظر من واقعا حیف شد که انقدر افت کرد وگرنه یکی از بهترین هافبک های انگلستان میشد!

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض مصاحبه کامل الویر جیرود با مجله فیفا

جیرود: آمده ام تا جا پای بزرگان آرسنال بگذارم
    مصاحبه کامل الویر جیرود با مجله فیفا.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از تنها 2 سال حضور در لیگ دسته اول فرانسه، الویر جیرود به لندن رفت تا پیراهن آرسنال را برتن کند و اگرچه او فصل گذشته برترین گلزن لیگ کشورش بود اما هنوز نتوانست برای باشگاه جدیدش گلزنی کند، اگرچه هدف او اثبات خود در لیگ برتر و تیم ملی فرانسه است.

مجله فیفا مصاحبه ای را با مرد فرانسوی ترتیب داد تا با چالش ها و دیدگاه های او بیشتر آشنا شود.

الویر، آیا تبدیل شدن به مهاجم نوک آرسنال رویایی بود که به واقعیت تبدیل شد، اگر اینگونه است، چرا؟
    حتی زمانی که بچه بودم، رویای بازی در لیگ برتر را داشتم. به یاد دارم که چندین نام بزرگ در فرانسه بودند که در آن زمان برای آرسنال خوب عمل می کردند. نفراتی مانند پاتریک ویرا، سیلوین ویلتورد، رابرت پیرس، تیری هانری و دیگران و این مساله روی من تاثیر گذاشت. بسیار افتخار می کنم تا جا پای تمام آن فرانسوی ها بگذارم و امیدوارم نامی برای خود دست و پا کنم، واقعا از تصمیم خود مبنی بر آمدن به اینجا راضی هستم.

آیا آرسن ونگر فاکتوری کلیدی در تصمیم گیری شما بود؟
    بله، زیر او من را می شناخت و به من اطمینان داشت. بطور کلی، فرانسوی های حاضر در آ سنال به شما کمک می کنند تا به سرعت ساکن شوید، در مجموع بازیکنان فرانسوی زبان زیادی در اینجا هستند. افراد زیادی هستند که اگر شما در زمینه ای نیاز به کمک داشته باشید، می توانید بارها با آنها ملاقات کنید. اما نمی توانید اجازه دهید این مساله شما را از ارتباط با دیگران باز دارد. ارتباط با آنها برایم خوشایند است زیرا واقعا می خواهم انگلیسی خود را تقویت کنم و روان صحبت کنم و بدون فکر کردن در مورد آنچه می خواهم بگویم صحبت کنم. حضور در آرسنال به پیشرفت من کمک می کند و وقتی یک مربی مانند آرسن ونگر در راس امور باشد، پس قطعا زیر دستان فرد مناسبی هستم.

شهرت و سبک فوتبال لیگ برتر بطور گسترده ای شناخته شده است اما آیا شما از تجربه اولیه خود در فوتبال این کشور شگفت زده شدید؟
    جو ورزشگاه ها کاملا همان چیزی بود که انتظار داشتم، حمایتی که از سوی هواداران صورت می گیرد حیرت انگیز است! آنها بی وقفه شعار می دهند و بسیار افتخار می کنم که وقتی به اینجا آمدم آنها بلافاصله شعار کوچکی در مورد من ساختند. فراتر از اینها، هواداران بسیار باهوش هستند. وقتی توپگیری می کنید و یا تکل قدرتمندی می زنید، آنها شما را تحسین می کنند. در واقع این یک راه عالی برای درک بازی است. از نظر کیفیت بازی، به عقیده من لیگ برتر بهترین لیگ در جهان است. کار در اینجا بسیار سخت و طاقت فرسا و نیازمند تمرکز بیشتری است. صادقانه بگویم خیلی از این بابت متعجب نشدم زیرا عادت داشتم اغلب بازی های لیگ انگلیس را از تلویزیون تماشا کنم اما شما باید تمام آن دیده ها را از ذهن بیرون کنید و به میدان بروید و بازی کنید.

و حالا تمام چیزی که شما نیاز دارید تنها یک گل است...
    بله، این حقیقت دارد. زمانی که باید ضربه نهایی را مقابل دروازه بزنم تا حدودی دستپاچه می شوم و این دقیقا اتفاقی بود که در چند دیدار ابتدایی برای فرانسه صورت گرفت. من در مورد آن زیاد نگران نیستم زیرا در تمرینات گلزنی می کنم و کاملا احساس راحتی دارم تا بخشی از این تیم باشم. تنها نیاز دارم خیلی زیاد در مورد مسائل فکر نکنم و تا جای ممکن باید خونسرد باشم و وقتی فرصت آن پیش آمد توپ را وارد دروازه کنم.

آیا دوره ای در حرفه شما وجود دارد که به خود شک کنید؟ برای مثال بخاطر عدم گلزنی؟
    من همیشه گلزنی کرده ام، به سادگی همه چیز به اعتماد به نفس باز می گردد و همانطور که مارس لیبرا، مهاجم سابق مارسی داعما می گفت، همه چیز به "سرسختی و از خود گذشتگی" باز می گردد. این دو کلمه همواره در ذهن من وجود داشته زیرا از نظر من قابلیت هایی است که یک مهاجم نیاز دارد. نمی توانید هرگز تسلیم شوید و حتی اگر من گاهی نا امیدی خود را بخاطر از دست دادن فرصتی نشان می دهد، باز هم سعی می کنم تمرکز خود را حفظ کنم، با آن کنار بیایم و جبران کنم. هرگز نمی توانید به خود تردید راه دهید که معتقدم کلمه بزرگی است، به عقیده من باید بهترین توان خود را به نمایش بگذارید. وقتی وارد باشگاه تورز شدم، 7 یا 8 بازی طول کشید تا گلزنی کنم، در مونپولیه 4 بازی طول کشید و حالا تنها 2 بازی از ابتدا برای آرسنال انجام دادم. این قطعا یک قدم رو به جلو است اما تنها باید صبور و مطمئن باقی بمانم.

آیا شروع فصل موفق توسط رابین ونپرسی در منچستر یونایتد و یا ادن هازاد که مستقیما از لیگ فرانسه به لیگ برتر آمد ذهن شما را مشغول کرده؟
    به هیچ وجه از اینکه ادن هازاد چقدر خوب در لیگ برتر ساکن شد متعجب نشدم زیرا او هرجا که می رود بسیار راحت کار می کند. او بازیکن بسیار خوبی است که تقویت بزرگی برای چلسی به شمار می رود. همچنین برای رابین ونپرسی، به نطر می رسد مردم فکر می کنند سنگین وظایف او روی دوش من است اما می دانم که مربی به من اعتقاد دارد. وقتی ونپرسی رفت، رئیس به راحتی می توانست مهاجم دیگری بخرد اما این کار را نکرد. این واقعیت که مردم به من اعتماد می کنند موجب می شود بهترین شرایط برای پیشرفت و گلزنی من فراهم شود. حتی برای خود هدف کوچکی را مد نظر قرار داده ام که می خواهم چه تعداد گل بزنم اما آن را برای خودم نگه می دارم. من پشت سر کسی به این باشگاه آمدم که فصل گذشته 30 گل به ثمر رساند اما 8 سال طول کشید تا به آن سطح برسد و البته در این مسیر با مصدومیت های مختلف روبرو بود. احساس می کنم که زمان کمتری برای اثبات خود دارد و می دانم که انتظارات سریع تری از من وجود دارد. تصور می کنم موضع مشابه در قبال امانوئل هریریا در مونپله وجود دارد. این مساله اینگونه جواب می دهد، فوتبال در سطح اول خواستار این مسائل است، باید آن را بپذیرید و قوی باقی بمانید.

در مورد شروع فصل ابو دیابی چه فکر می کنید؟
    ابو در رویکردهای فنی بازی ها در آرسنال مهره ای ضروری است. او یک ورزشکار و یک بازیکن کامل است و در بدست آوردن توپ ها در عقب زمین بسیار مهم است و همچنین در توضیح و رساندن آن به زمین حریف بسیار موثر کار می کند. او بازیکن بسیار مهمی برای باشگاه و همچنین برای فرانسه است و هر کاری انجام می دهد تا مشکلات مصدمیتش را پشت سر بگذارد. او یک بازیکن حرفه ای عالی، و بازی در کنار او مایه دلگرم است.

در مورد تیم ملی صحبت کنیم، بعد از ورد دیدیه دشام اوضاع برای شما چگونه تغییر کرد؟
    من چند ماه قبل از یورو 2012 به تیم ملی آمدم و لورن بلا هرگز از ترکیب 4.4.2 استفاده نکرد تا من در کنار کریم بنزما بازی کنم و خودش در مورد دلیل انجام این کار صحبت کرد. دیدیه دشام از همان ابتدا در برابر اروگوئه این ایده را تست کرد اما آنها با 5 مدافع بسیار فشرده کار می کردند و در ارسنال نیز تنها 45 دقیقا اینگونه بازی کردیم. این دلیلی است که چرا می خواهم به سرعت فرم خود را در تیم ملی بسدت آورم بنابراین بار دیگر می توانیم آن چیدمان را تشکیل دهیم.

با توجه به اینکه کریم بنزمان عضو ثابت ترکیب است، ترکیب 4-4-2 که شما به آن اشاره می کنید شخصا برای شما خوب خواهد بود، اگرچه نیازمند کارهای دفاعی بیشتر است.
    یک مهاجم در فوتبال مدرن باید بداند چطور دفاع کند، چطور در موقعی قرا گیرد که سعی کند مانع حریف شود و یا در ارسال توپ به زمین خودی تاخیر ایجاد کند. این به هیچ وجه مشکلی برایم نیست، عادت دارم اینگونه بازی کنم. هدف من این است که جایگاه ثابتی در ترکیب بدست آورم بنابراین اگر کریم بازی کند، ترکیب 4-4-2 برای من کاملا بهتر است.

تجربه ای که از یورو 2012 بدست اوردید چه بود، جایی که بیشتر از روی نیمکت بازی را تماشا کردید؟
    " نا امیدی" این کلمه ای است که دوست دارم استفاده کنم. زیاد بازی نکردم، یک تماشاگر واقعی بودم. هرچند پیش از شروع تورنومنت انتظار زیادی داشتم، باز هم اوضاع دشوار بود زیرا معمولا بطور دائم برای مونپلیه بازی کردم. مسخره بود که از این سطح به جایی رفتم که تنها 15 دقیقه بازی کردم و چند بار به توپ ضربه زدم. اما شما به چنین تجربه ای نیاز دارید تا به عنوان یک شخص یاد بگیرید و بالغ شوید.

به جز اسپانیا، از کدام تیم برای رسیدن فرانسه به جام جهانی 2014 بیشتر می ترسید؟
    بلاروس، زیرا آنها چند سال قبل در دور انتخابی یورو 2012 در خانه ما را شکست دادند و تیمی هستند که بطور ثابت در حال رشد هستند. این روزها فاصله میان کشورها همانند گذشته زیاد نیست. خیلی از بازیکنان در تیم های به اصطلاح کوچکتر اکنون در لیگ های بزر گ بازی می کنند و اگر خیلی کار را جدی نگیرید و از نظر ذهنی کاملا اماده نشوید، به راحتی می توانید در معرض فروپاشی باشید. بلاروسی ها به خوبی از کیفیت ما آگاه هستند و این آنها را به بزرگترین تهدید برای ما تبدیل می کند.

در مرحله یک چهارم نهایی یورو مقابل اسپانیا به میدان آمدید. فاصله فرانسه با مدافع عنوان قهرمانی جام جهانی و جام ملت های اروپا را چقدر می دانید؟
    اسپانیا از نسل باورنکردنی بازیکنان خود بهره می برد که برای مدتی طولانی در کنار یکدیگر کار کرده اند. نمی دانم که آیا تیمی قادر خواهد بود تا بهتر از آنها کار کند یا نه. همانطور که گفتم، با آنچه در کنار زمین می دیدم، فکر نمی کنم در آن بازی فاصله زیادی با آنها داشتیم. آنها به گونه ای باورنکردنی موفق شدند از معدود اشتباهات ما در بازی به سرعت استفاده کنند اما ما می توانستیم آنها را شکست دهیم. این احساسی است که همه ما داشتیم و قطعا بخاطر آن دیدار تاسف می خوریم. اما اسپانیا تیمی است که بازی کردن مقابل آنها دشوار است، تیمی که توپ را نگه می دارد و شما را مجاب می کنند برای گرفتن آن بروید و سپس روی ضد حملات شما را به دردسر می اندازد.

آیا فکر می کنید فرانسه قادر است به عنوان سرگروه به دور بعد برود؟
    اسپانیا بهترین تیم جهان است بنابراین کار سخت می شود اما غیر ممکن نیست. باید کمی جاه طلبی از خود نشان دهیم. اگر بتوانیم در تمام دیگر بازی های خود پیروز شویم، در دو دیدار ما مقابل آنها می تواند هر اتفاقی بیوفتد. تلاش می کنیم نهایت توان خود را به کار گیریم و به صورت مستقیم صعود کنیم و از دور حذفی دوری کنیم زیرا حضور در آن دیدارها همواره خطرناک است. حقیقت این است که میزبانی برزیل در جام جهانی بعدی یقینا به هرکس انگیزه مضاعفی می دهد. این رویدادی است که کسی نمی خواهد آن را از دست بدهد.

5. 4 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

فقط امیدوارم جیرو تو بازی بعدی گل بزنه که دیگه بقیش حله.
    اه مردیم از بی آرسنالی. خسته شدم چرا لیگ شروع نمیشه.

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ونگر: عجله‌اي براي تمديد قرارداد با آرسنال ندارم

آرسن ونگر، سرمربي آرسنال، تاکيد کرد که براي تمديد قرارداد با اين باشگاه عجله اي ندارد و معتقد است نتيجه نگرفتن مي تواند جايگاهش را زير سوال ببرد.

--------------------------------------------------------------------------------

اين مربي فرانسوي از سال 1996 هدايت توپچي ها را برعهده گرفت و با اين تيم سه بار قهرمان ليگ برتر شد اما در 7 سال اخير هيچ جامي براي آرسنال به دست نياورد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" هنوز دو سال ديگر از قرارداد من باقي مانده است. مسئله مهم براي من در حال حاضر، ديدار مقابل ساوتهمپتون است. فکر مي کنم در گذشته تعهدم را به باشگاه نشان داده ام.

در حال حاضر، در شرايطي نيستم که به آينده طولاني مدت فکر کنم. تنها چيزي که در حال مي خواهم اين است که اين فصل خوب کار کنيم.

من يک آرسنالي هستم. فکر مي کنم هميشه اين را نشان داده ام. بايد ببينم خوب کار مي کنم يا نه. اگر خوب کار نکنم، بايد در مورد آينده ام تجديد نظر کنم.

به اندازه اي در باشگاه بودم که به افرادي که با آنها کار مي کنم، اطمينان داشته باشم. بايد عملکرد خودم را مورد ازيابي قرار دهم و سپس تصميم گيري کنم. در حال حاضر در شرايط تصميم گيري قرار ندارم.

در مربيگري، دو سال مدتي طولاني است. مي خواهم تا زماني که مي توانم براي اين باشگاه خوب کار کنم و هر اتفاقي را بپذيرم.

بايد پذيرفت که در سن من هميشه بايد اين را در نظر بگيريد که آيا شرايط سلامتي لازم، اشتياق و تعهدي که براي اين کار لازم است را داريد يا خير."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام ...

واقعا يادش بخير. چندتا از اين بازيكن ها رو خيلي خيلي دوست دارم ... هرچند 2-3 تاشون رو هم نه مثل گلر و دفاع چپ.

به ترتيب : دنيس بركمپ ... سل كمپل ( از بهترين هاي تاريخ در دفاع ) رابرت پيرس ... فردريك ليونبرگ ... ويرا رو خيلي دوست دارم.
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک old Arsenal.jpg  

10. 5 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آرسنال 6 - 1 ساوتهمپتون

عجب بازی خوبی بچه ها انجام دادن واقعا جای تحسین داره! برد بسیار روحیه بخشی بود و امیدوارم همین روند ادامه داشته باشه!
    به نظر من قشنگ ترین گل بازی گل پودولسکی بود که خیلی زیبا و دیدنی بود متاسفانه لینک دانلود این گل هنوز قرار نگرفته و وقتی قرار گرفت میذارم تا ببینید! بازیکن های حریف هم که دوتا گل به خودی زدن!
    اما یه نکته دیگه اینکه ژیرو باز هم موفق به گلزنی نشد و الان دیگه فشارها روی این بازیکن خیلی بیشتر از قبل شده!

12. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اولین گل خورده آرسنال در فصل جدید
    پارسال تا هفته چهارم 12 . 13 تا خورده بود

14. 6 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سایت گل- آرسنالی ها اولین پیروزی خانگی فصل جدید را با برد قاطع 6-1 مقابل ساوتهمپتون جشن گرفتند.
    در این دیدار ونگر چند تغییر در ترکیب تیمش ایجاد کرد. شچسنی بار دیگر در ترکیب اصلی قرار گرفت تا ویتو مانونه نیمکت نشین شود. همچنین ژروینیو جای الیویه ژیرو را در خط حمله گرفت.
    به گزارش سایت هواداران آرسنال در ایران، اولین گل بازی را در دقیقه 11 هویلوید دفاع تیم ساتهمپتون به اشتباه وارد دروازه خودی کرد.
    دومین گل بازی توسط لوکاس پودولسکی و در دقیقه 31 از یک ضریه ایستگاهی بدست آمد.
    ژروینیو هم در دقیقه 35 روی پای آرتتا سومین گل را به ثمر رساند.
    دو دقیقه بعد از گل ژروینیو کلاین با گل به خودی ای دیگر آرسنال را به گل چهارم رساند.
    در آخرین دقیقه نیمه اول هم تیم مهمان توسط فاکس به گل رسید تا دو تیم با نتیجه 4-1 پا به نیمه مربیان بگذارند.
    در دقیقه 71 ژروینو دومین گل خود و پنجمین گل آرسنال را زد و در دقیقه 88 والکات که به عنوان یار تعویضی وارد میدان شده بود ساتهمپتون را 6تایی کرد تا این تیم با 6گل بدرقه شود.
    در این بازی رمسی ، والکات و ژیرو به عنوان بازیکن تعویضی به جای کوکلن ، پودولسکی و ژروینیو وارد میدان شدند.
    منبع : سایت گل

مصاحبه آرسن ونگر پس از شکست ساوتهمپتون

در مورد عملکرد تیم ...

در 45 دقیقه ابتدایی ما بسیار خوب بازی کردیم.ما یک ترکیب خوب از سرعت،پاس دادن و سرعت جریان توپ داشتیم که این بسیار عالی است.ما کمی خوش شانس هم بودیم که آنها دو گل به خودی زدند و به طور کلی من فکر می کنم که ما با این نمایش و همین طور بازی با لیورپول نشان دادیم که به تداوم رسیدیم.بازی،بسیار تماشایی بود.در نیمه دوم ما کمی ضرورت به گل رسیدن را از دست دادیم که این طبیعی است اما ما بازی را کنترل کردیم و با جدیت ادامه دادیم.

1 ماه سخت پیش رو ...

ما یک هفته ی سخت در پیش رو داریم و باید سه شنبه با مونپلیه بازی کنیم و سپس یکشنبه به خانه ی منچستر سیتی برویم که هر دو بازی جالب است و هفته ی بعد از آن نیز با چلسی بازی خواهیم کرد.ما مشکلات تیم خودمان ار به خوبی می دانیم اما یک انرژی مثبت قوی در تیم وجود دارد.تیم واقعی تیمی است که تمایل به بازی خوب با یکدیگر داشته باشند و این بسیار هیجان انگیز است.

حضور جروینیو در پیکان خط حمله ...

شما می دانید که ما همه ی وینگها را به مهاجم مرکزی و همه ی مهاجم های مرکزی را به وینگ تبدیل می کنیم!! من این تصمیم را در تور آسیایی گرفتم و در بازی با منچستر سیتی برای اولین بار از او در این پست استفاده کردم.من عملکرد او را دوست داشتم و این در ذهن من مانده بود.این خیلی جالب است زیرا او خیلی خوب حرکت می کند و بسیار سریع است و زمانی که در مرکز بازی می کند و در جلوی مدافع مرکزی تیم حریف است کنترل او سخت خواهد شد.

سانتی کازورلا ...

کازورلا بازیکنی است که شما از دیدنش لذت می برید و شما دوست دارید که توپ را به او بدهید.او هم سبک هافبک های امروزی اسپانیایی است و بسیار تکنیکی است.او دارای دید و نگرش بزرگ در تیم است.ما با مالاگا در تابستان قبل برای خرید او رقابت نزدیکی داشتیم ولی او در اسپانیا ماند و آنها زودتر از ما عمل کردند اما او در ذهن ما مانده بود و ما امسال با او خیلی پیشرفت کرده ایم.

لوکاس پودولسکی ...

اول از همه بگویم که لوکاس 101 بازی برای آلمان انجام داده است.در کار ما هنگامی که شما توپ را دریافت می کنید باید با کیفیت حرکت کنید و پاس دهید و این برای هماهنگی با تیم خیلی خوب است.بنابراین وقتی به خوبی به گفته ها عمل کنید خیلی زود با تیم هماهنگ می شوید.هنگامی که شما به یک رقابت واقعی در لیگ انگلیس دعوت می شوید خیلی سخت تر است.او از نظر فیزیکی قوی است و یک تمام کننده ی خارق العاده است.من امروز کمی در استفاده از او در وسط شک داشتم زیرا فقط یک بار او را تا حالا در آنجا گذاشته بودم.او به ما در سمت چپ،مثل بازی با لیورپول یک تعادل می دهد و من نمیخواهم این تعادل را خراب کنم.

فرانسیس کوکلن ...

من در پنجره ی تابستان عمل نشدم زیرا او را داشتیم و نیز ویلشر و فریمپونگ آماده نبودند اما او در حال حاضر از آنها از لحاظ فنی دور نیست.فریمپونگ دوشنبه به تمرینات کامل باز می گردد.دیابی بسیار خوب است و او در این پست بازی خواهد کرد.ما هیچ هافبک دفاعی تخصصی ای نداریم به دلیل اینکه وقتی توپ را می گیریم رو به جلو حرکت می کنیم.

قرار دادن ژیرو بر روی نیمکت ...

من احساس کردم که او در حال حاضر تحت فشار زیادی است و گاهی اوقات استراحت خیلی خوب است.من صادقانه بگویم که از حالا نمی دانم چه چیزی در سه شنبه اتفاق می افتد.فقط من احساس میکنم که وقت آن رسیده که او از زیر فشار ها خارج شود.

قرار دادن ولکات در مرکز ...

ولکات به خوبی می تواند در جلوی زمین بازی کند.ما با او در این مورد کار کرده ایم.او در تمام هفته بیمار بود و فقط یک جلسه با ما تمرین کرده بود.

آمادگی دیابی ...

دیابی برای بازی با مونپلیه آماده است.او حتی می توانست امروز بازی کند.او تا حالا یک تمرین خیلی خوب داشته ولی ما در مورد او خطر نمیکنیم.

اشتباه شزنی در گل ساوتهمپتون ...

من فکر میکنم او کمی ناامید شده بود.او یک روز بد داشت ولی ما خیلی خوب گل زدیم.اما مثل این می تواند ما را به دردسر بیاندازد.شما باید این اشتباهات را در چند بازی بپذیرید.این مسئله اتفاق افتاده همانطور که قبل از این هم اتفاق افتاده بود
    منبع : Arsenal.ir
    Last edited by pinchingholian; 16-09-2012 at 00:02.

16. 2 کاربر از pinchingholian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

18. 2 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •