تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 68 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 673

نام تاپيک: باز کردن قفل منوی مخفی تلویزیون های سامسونگ سری E

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام آقای متین پور تی وی برادرم مدلشUA40EH6030Rهست هم منوش فارسیه هم سرچ دیجیتال داره ولی فقط آنالوگ را پیدا میکند مشه لطف کنید آدرس دانلود فریمورشو بزارین/ممنون میشم
    دوست عزیز
    اول بگویید در کدام شهر زندگی می کنید تا فرکانس همان شهر را برایتان بگذارم
    از این مسیر منو--->کانال و از قسمت کانال کشور ها را یکی یکی انتخاب و فقط دیجیتال را انتخاب و بطور خودکار جستجو کن ببین دیجیتالت با کدام کشور سازگار است و وقتی که کشور را انتخاب و کانال های تان را جستجو کردید و تمام شد
    دکمه اسمارت هاب یعنی همان دکمه ای که بصورت مکعب رنگی در روی کنترول تلویزیون است را فشار دهید بعد در صفحه اسمارت هاب کانال را که با آیکون د یش است پیدا کنید وروی آن کلیک کنید صفحه ای باز می شودکه اگر شبکه های تلویزیون را دریافت کرده باشد در آن قسمت ذخیره میشود و ممکن است که با اعداد دیگری مانند 801 - 802 و غیره ثبت شده باشد که شما هرچه اعداد 1- 2- را میزنید کانالی رویت نمی کنید و باید همان اعدای را که تلویزیونتان پیدا کرده وارد کنید و اینکه کانالهای دیجیتال وقتی عدد را وارد می کنید یکی دو ثانیه دیرتر نمایان می شود

سایت دانلود فریمور
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

سلام آقای متین پور/تشکر
    برادرم زابل هستن بیزحمت فرکانساشو بفرستین/من خودم چابهارم هرموقع تونستم کنترلو بسازم و روی تی وی خودم ‏UA40ES6200R‏ امتحانش کنم نتیجه رو بهتون خبرمیدم
    راستی یکی از دوستان آقای محمد اکبری فایل صوتی ادغام شده رو برام فرستاده/ کنترل باهاش عمل میکنه?

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام آقای متین پور/تشکر
    برادرم زابل هستن بیزحمت فرکانساشو بفرستین/من خودم چابهارم هرموقع تونستم کنترلو بسازم و روی تی وی خودم ‏UA40ES6200R‏ امتحانش کنم نتیجه رو بهتون خبرمیدم
    راستی یکی از دوستان آقای محمد اکبری فایل صوتی ادغام شده رو برام فرستاده/ کنترل باهاش عمل میکنه?
    دوست عزیز
    بله آن فایل صوتی میکس شده کارایی دارد.و در ضمن اگر موفق نشدید که کنترول را بسازید من برایتان ساخته و تست کرد ارسال می کنم .و فرکانسهای را بطور دستی وارد کنید

فرکانسهای شبکه استانی صدای سیستان و بلوچستان

شهرهای استان
    شبکه سراسری
    شبکه استانی
    زاهدان
    603 KHz
    657 KHz
    زابل
    1557 KHz
    1296 KHz
    سراوان
    1053 KHz
    1053 KHz
    چابهار
    1179 KHz
    1377 KHz
    ایرانشهر
    531 KHz
    783 KHz

یک، دو، سه، چهار، تهران، خبر، آموزش، قرآن، سلامت و تماشا
    570
    (زاهدان)
    514
    (بیرک)
    90/01/24
    فرستنده های دیجیتال سیستان و بلوچستان (زاهدان)
    13
    رادیو استانی زاهدان
    استانی هامون (زاهدان)، مستند، نمایش، آی فیلم، العالم، Press TV، شما، بازار، ورزش و پویا
    546
    (زاهدان)
    562
    (بیرک)
    Last edited by matinpour; 07-07-2013 at 20:20.

4. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

باتشکر از شما دوست عزیز آقای متین پور/چرا کنترل را باید با دو دیود ساخت?من یک دیود گیر آوردم جواب میده?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

باعرض سلام وتشکر از جناب آقای متین پور و کلیه دوستان
    مدل تی وی منUA40ES6200R ‎‏ هست باهمون فریمور1011خودش و با ساختن کنترل با یک دیود و با کمترین امکانات/فایل صوتی ادغام شده را باگوشی نوکیا C6اجرا کردم و منومخفی رو آنلوک کردم وتغییراتی که در پستهای قبلی گفته بودین رو انجام دادم/وقتی خاموش و روشن کردم زبانش فارسی شده بود و سه گزینه سرچ اضافه شده بود/سرچ دیجیتال اتوماتیک روی آسیا/اروپا زدم همه شبکه های دیجیتال را پیدا کرد البته از کانال 802و803 تنظیم شد که از راهی که در پستهای قبلی گفته شده بود شبکه هارو تنظیم کردم/خوشحالم که تونستم شبکه های دیجیتال تلویزیونم رو فعال کنم و خوشحالم که درسایت مفید پی سی ورلد عضو شدم و دوباره از همه دوستان تشکر میکنم

7. 2 کاربر از alibm2580 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مدل تی وی منUA40ES6200R ‎‏ هست باهمون فریمور1011خودش و با ساختن کنترل با یک دیود و با کمترین امکانات/فایل صوتی ادغام شده را باگوشی نوکیا C6اجرا کردم و منومخفی رو آنلوک کردم وتغییراتی که در پستهای قبلی گفته بودین رو انجام دادم/وقتی خاموش و روشن کردم زبانش فارسی شده بود و سه گزینه سرچ اضافه شده بود/سرچ دیجیتال اتوماتیک روی آسیا/اروپا زدم همه شبکه های دیجیتال را پیدا کرد البته از کانال 802و803 تنظیم شد که از راهی که در پستهای قبلی گفته شده بود شبکه هارو تنظیم کردم/خوشحالم که تونستم شبکه های دیجیتال تلویزیونم رو فعال کنم و خوشحالم که درسایت مفید پی سی ورلد عضو شدم و دوباره از همه دوستان تشکر میکنم
    دوست عزیز
    پاداش ما رضایت شما بود که بدست آوردیم

9. 3 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    کیش

پيش فرض

دوست عزیز در صورت امکان از تمام منو مخفی تلوزیونتون که هم مدل با tv بنده هست عکس بگیرید و ارسال کنید
    تا حالا هر کاری کردم نتونستم شبکه های دیجیتال رو سرچ کنم
    فرکانسها رو دستی وارد کردم باز هم پیدا نشد

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز در صورت امکان از تمام منو مخفی تلوزیونتون که هم مدل با tv بنده هست عکس بگیرید و ارسال کنید
    تا حالا هر کاری کردم نتونستم شبکه های دیجیتال رو سرچ کنم
    فرکانسها رو دستی وارد کردم باز هم پیدا نشد
    دوست عزیز
    این فرکانسها را امتحان کنید

یک، دو، سه، چهار، تهران، خبر، آموزش، قرآن، سلامت، تماشا
    682
    90/12/25
    فرستنده های دیجیتال مرکز کیش (هرمزگان)
    33
    ---
    مستند، نمایش، آی فیلم، العالم، Press TV، استانی خلیج فارس (بندر عباس) / سیمای محلی مرکز کیش، شما، بازار، ورزش و پویا
    730

12. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

دوست عزیز عکسهارو به جیمیلتون فرستادم
    آقای متین پور چرا باید بادوتا دیود کنترل را ساخت?ممنون میشم اگر پاسخ بدین

14. این کاربر از alibm2580 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز عکسهارو به جیمیلتون فرستادم
    آقای متین پور چرا باید بادوتا دیود کنترل را ساخت?ممنون میشم اگر پاسخ بدین
    دوست عزیز
    دیود یک قطعه الکتونیکی که بصورت یکطرفه عمل می کند یعنی به جریان الکتریکی فقط از یک سمت اجازه جریان داشتن را می دهد و در ساخته این وسیله بدلیل استفاده از فیش استریو معمولا برای سرعت بخشیدن و توان بالا و خطای کمتر از دو عدد دیود استفاده می کنند وگرنه دوستان امتحان کردند و با یک عدد دیود هم توانستن از این وسیله استفاده کنند.

16. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •