Canon 960Is
دانشکده فنی فومن
امروز در جمع مردم حدود 300 شات گرفتم. نمي دونم از كدومش شروع كنم.
از اين شات كه خيلي دوسش دارم شروع ميكنم
اجباری
![]()
Last edited by Amateِur; 11-02-2013 at 13:40.
Last edited by Amateِur; 11-02-2013 at 22:25.
لرزش دستم زياد بود و سه پايه هم نداشتم و تكيه گاه هم بد جور بود يذره تار شد بك گراند
![]()
افرين، واقعا لذت بردم از عكست. اين عكس هدف داره و هدفشم لنج يا حالا قايق ها هستند. حالا يه سوال. پانورما هست يا كراپ كرديد؟ يذره اگه پايين كادرو باز تر ميگرفتين بهتر بود البته نميدونم شايدم با توجه به محيط بدتر هم ميشد.
كراپ كردم. چون هدفم قايق هايي بود كه ازماهيگيري برگشته و آماده مي شدند براي ماهيگيري دوباره. هرچندكه ميخاستم فقط قايق هادر عكس بيفتند اما جايي كه ايستاده بودم اين اجازه را نمي داد.كادر بندي چطوره؟ ضعف عمده اين عكس چيه؟
سلام
در چنین مواقعی قبل از گرفتن عکس میتونین جای دوربین رو تغییر بدین و برین از جای دیگه عکس بگیرین.
ولی قبول دارم که همیشه این کار رو نمیشه کرد. مثلا جایی که عکس ما خوب در میاد ممکنه جایی باشه که اصلا نشه ایستاد.
یکی از نکات فنی که میتونه تو همه ی عکس ها به شما کمک کنه اینه که ، ناگهانی از وسط یک جسم کراپ نکنید.
اولین نقطه ضعف این عکس کراپ شماست که از وسط ماشین ها گذشته.
یه مثال دیگه میزنم ، فرض کنین از یه آدم میخواین عکس تمام قد بندازین. اما موقع عکاسی ( یا موقع کراپ) از روی زانو های اون آدم عکس بریده میشه و قطع میشه.
ظاهر دلنشینی نداره عکس.
یه حرفی که بعضی کتاب های درسی میزنن ( البته انتقادهایی بهش وارد هست اما برای شروع کار آدم میتونه از این حرف پیروی کنه ) اینه که : برای عکاسی از یک انسان ، از روی مفصل ها عکس رو نبرید. مثلا زانو ها ، آرنج ها ، کمر ، ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)