تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 21 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 201

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier

اگه نباشه جاش خالی می مونه TAEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام من مرحله 3 بازی گیر میکنم
    اونجا که میره تو خرابه هه.
    وقتی باید سینه خیر بری اون یارو popper همین طوری میره تو دیوار
    هیچ کارش هم نمیشه کرد
    نسخه بلک باکس رو دارم
    منم به همین مشکل برخوردم. مرحله رو از اول بازی کن، منتهی بذار اول اونا سینه خیز برن خودت آخرین نفر برو. کلا حواست باشه یه طوری هدایتش کن که نره تو دیوار

سلام

من بازی را نصب کردم ولی وقتی بازی را اجرا میکنم نمیتونم با موس کار کنم مشکل از کجاست؟
    آپدیت رو نصب کن.

پروفشنال 4daneshjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جا که ازادی باشه

پيش فرض

من تو مرحله 13 گیر کردم اونجای که 7 تا تارگت هست باید تو هر قسمت چندتا از این جنرال ها رو بکشی
    تو یه قسمتش هست که 2 تا جنرال هستند و فرار میکنند سوار ماشین میشن و فاصله شون هم از 140-150 متر بیشتر شه تارگت اسکپ میزنه
    حالا هرچی هم دنبالشون میری یه عالمه سرباز جلوت سبز میشن خلاصه اینجا رو هر کاری میکنم نمیتونم تموم کنم
    چکار کنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام من بازی رو نصب کردم اتو DVD4 دوتا پوشه کرک بود که اون دوتا رو هم کپی کردم اما زمانی که می خوام بازی رو اجرا کنم روی UbisoftGameLauncher روی این گزینه که میرم برای اجرای باری این پیغامو میده please start the game you to play instead باید چیکار کنم تا درست بشه پوشه ساپورت روهم نصب کردم همرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام .
    من امروز مرحله روسیه رو رد کردم و و ارد یک مرحله دیگه شدم که در ابتداش یه مردی صحبت میکنه و یه دوربین هم رو صورتشه
    ولی بعد از 10 یا 20 ثانیه تصویر قطع میشه و بازی خارج میشه و ارور میده و دیپگه نمیشه بازی رو ادامه داد
    چیکار باید بکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام من بازی رو نصب کردم اتو DVD4 دوتا پوشه کرک بود که اون دوتا رو هم کپی کردم اما زمانی که می خوام بازی رو اجرا کنم روی UbisoftGameLauncher روی این گزینه که میرم برای اجرای باری این پیغامو میده please start the game you to play instead باید چیکار کنم تا درست بشه پوشه ساپورت روهم نصب کردم همرو

با سلام دوستان عزیز سلام مگه این سایت مدیر نداره چرا همه فقط مشکل دارند یکه مشکلی که داری وقتی اعلام می کنی خدا می دونه که کی جوابتو می گیری لطفا کمک کنید

داره خودمونی میشه sasy20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    ببخشید برای آپدیت همه ی آپدیت ها رو باید بریزیم؟
    اگه میشه لینکشون رو بدید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

چرا برا من این پیغام میاد The Program Can t start because d3dx11_43.dll is missing from your computer من هر کاری کردم نشد کرک جدید دانلود کردم دایرکس های مختلف نصب کردم این فایل d3dx11_43.dllرو جداگانه دانلودکردم هر فکری که به نظرم رسید انجام دادم اما نشد اگه کسی از شما دوستان بلده خواهشاً راهنمایی کنه من سری قبل این بازی رو به راحتی اجراش کردم اما با تغییر ویندوز اجرا نمیشه ضمنا به خاطر این بازی ویندوزهای زیادی رو عوض کردم که جواب نگرفتم

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

سلام. راسته که مي گن بازي توي ويندوز ايکس پي اجرا نمي شه و کرکش فقط براي ويندوز سون هست ؟ چون براي من اجرا نمي شه .
    Last edited by mohammad_77; 27-07-2012 at 11:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TAEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چرا برا من این پیغام میاد The Program Can t start because d3dx11_43.dll is missing from your computer من هر کاری کردم نشد کرک جدید دانلود کردم دایرکس های مختلف نصب کردم این فایل d3dx11_43.dllرو جداگانه دانلودکردم هر فکری که به نظرم رسید انجام دادم اما نشد اگه کسی از شما دوستان بلده خواهشاً راهنمایی کنه من سری قبل این بازی رو به راحتی اجراش کردم اما با تغییر ویندوز اجرا نمیشه ضمنا به خاطر این بازی ویندوزهای زیادی رو عوض کردم که جواب نگرفتم
    DirectX که همراه خود بازی هستش رو نصب کن.

سلام. راسته که مي گن بازي توي ويندوز ايکس پي اجرا نمي شه و کرکش فقط براي ويندوز سون هست ؟ چون براي من اجرا نمي شه .
    آره عزیزم، راست میگن.

10. این کاربر از TAEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

سلام
    من داخل بازی و داخل منو ها اصلا صدا ندارم. نسخه بلک باکس هم نیست
    درایور کارت صدا رو آپدیت کردم.
    فقط که بازی رو اجرا میکنی قبل از منو اصلی صدا داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •