منم به همین مشکل برخوردم. مرحله رو از اول بازی کن، منتهی بذار اول اونا سینه خیز برن خودت آخرین نفر برو. کلا حواست باشه یه طوری هدایتش کن که نره تو دیوار
آپدیت رو نصب کن.
منم به همین مشکل برخوردم. مرحله رو از اول بازی کن، منتهی بذار اول اونا سینه خیز برن خودت آخرین نفر برو. کلا حواست باشه یه طوری هدایتش کن که نره تو دیوار
آپدیت رو نصب کن.
من تو مرحله 13 گیر کردم اونجای که 7 تا تارگت هست باید تو هر قسمت چندتا از این جنرال ها رو بکشی
تو یه قسمتش هست که 2 تا جنرال هستند و فرار میکنند سوار ماشین میشن و فاصله شون هم از 140-150 متر بیشتر شه تارگت اسکپ میزنه
حالا هرچی هم دنبالشون میری یه عالمه سرباز جلوت سبز میشن خلاصه اینجا رو هر کاری میکنم نمیتونم تموم کنم
چکار کنم ؟
با سلام من بازی رو نصب کردم اتو DVD4 دوتا پوشه کرک بود که اون دوتا رو هم کپی کردم اما زمانی که می خوام بازی رو اجرا کنم روی UbisoftGameLauncher روی این گزینه که میرم برای اجرای باری این پیغامو میده please start the game you to play instead باید چیکار کنم تا درست بشه پوشه ساپورت روهم نصب کردم همرو
با سلام .
من امروز مرحله روسیه رو رد کردم و و ارد یک مرحله دیگه شدم که در ابتداش یه مردی صحبت میکنه و یه دوربین هم رو صورتشه
ولی بعد از 10 یا 20 ثانیه تصویر قطع میشه و بازی خارج میشه و ارور میده و دیپگه نمیشه بازی رو ادامه داد
چیکار باید بکنم
با سلام دوستان عزیز سلام مگه این سایت مدیر نداره چرا همه فقط مشکل دارند یکه مشکلی که داری وقتی اعلام می کنی خدا می دونه که کی جوابتو می گیری لطفا کمک کنید
سلام
ببخشید برای آپدیت همه ی آپدیت ها رو باید بریزیم؟
اگه میشه لینکشون رو بدید.
چرا برا من این پیغام میاد The Program Can t start because d3dx11_43.dll is missing from your computer من هر کاری کردم نشد کرک جدید دانلود کردم دایرکس های مختلف نصب کردم این فایل d3dx11_43.dllرو جداگانه دانلودکردم هر فکری که به نظرم رسید انجام دادم اما نشد اگه کسی از شما دوستان بلده خواهشاً راهنمایی کنه من سری قبل این بازی رو به راحتی اجراش کردم اما با تغییر ویندوز اجرا نمیشه ضمنا به خاطر این بازی ویندوزهای زیادی رو عوض کردم که جواب نگرفتم![]()
سلام. راسته که مي گن بازي توي ويندوز ايکس پي اجرا نمي شه و کرکش فقط براي ويندوز سون هست ؟ چون براي من اجرا نمي شه .
Last edited by mohammad_77; 27-07-2012 at 11:57.
DirectX که همراه خود بازی هستش رو نصب کن.
آره عزیزم، راست میگن.![]()
سلام
من داخل بازی و داخل منو ها اصلا صدا ندارم. نسخه بلک باکس هم نیست
درایور کارت صدا رو آپدیت کردم.
فقط که بازی رو اجرا میکنی قبل از منو اصلی صدا داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)