جالبه به دوربین هم داره نگاه میکنه باز هم به کارش ادامه میده
جالبه به دوربین هم داره نگاه میکنه باز هم به کارش ادامه میده
بنظر من هم همینو گفت!
شاید اون تو ذهنش بوده!ولی همونو گفت، جوری که من فکر خسته ام شاید اشتباه شنیدم!...میخواستم همینجا بپرسم که بچه ها جلوتر جوابو دادن...
اینی که من شنیدم تو این مایه ها: این کابلهای زیبا!در وسط استادیوم نقطه ثقل ورزشگاه رو نگه میدارن!...
در مجموع این جام بزرگترین گاف!
Last edited by pcforlife; 14-06-2012 at 18:50. دليل: بخش حذف شده = ادیت نقل قول
یه چیزه دیگه.
چرا هر چند وقت یه بار یه مدلی اسم بازیکنا رو باب میکنن این گزارشگرا؟
مثلا تا همین یه ماه پیش تو بازیهای چلسی میرلس تلفظ میکردن اینجا میگن میرلش.
یا تا یادم میاد پوستیگا میگفتن ولی الان میگن پوشتیگا.
همینطور چند سال پیش یادمه میگفتن میلان باروس ولی تو یورو 2004 یهویی شد میلان باروش...
تو نیمه اول یه جا عادل به جای استکلمبرگ گفت اسکلتمبرگ...
تو نیمه دووم یه جا دروازه بان هلند یه حرکت عالی کرد عادل "اینبار دیگه اسکلتمبرگ نبود"
سوتي و اشتباه كه نه ولي شايد تكرار حرفم باشه اما اون هيجان و شادابي كه در جامعه نيست در گزارش بازيها هم نيست!به نظر خود من تنها فردوسي پور و مزدك ميرزايي و حتي خياباني كافي بودن اون باقي رو هركي پارتيشون شده بفرسته اشپزخونه سازمان يا سراويس بهداشتي سازمان!!اونجا كار كنن و ادا دربيارن!گزارشگر دوربين نود هم ديگه يكي از كشف هاي قرن بايد بوده باشه!
اسکتلمبرگ رو فک کنم عمدی گفت... چون روش تاکید هم کرد....تو نیمه دووم یه جا دروازه بان هلند یه حرکت عالی کرد عادل "اینبار دیگه اسکلتمبرگ نبود"
اره دیگه اونجایی که گل خوردن توپوق زد و اینجا که خوب کار کرد یه جورایی به خودش تیکه انداخت...
نیمه ی اول بازی المان -هلند
در پی تکروی ارین روبن فردوسی پور میگفت : خیلی سخت میشه روبن پاس بده
حداقل میگفتی خیلی کم پیش میاد پاس بده یا پاس دادن براش خیلی سخته
نه اونو کاملا عمدی گفت .
گفت اینبار دیگه Skeleton Berg (اسکلتن برگ) نبود . فکر کنم این لقبیه که منتقداش براش گذاشتن ، معنیشم توی مایه های اسکلت یخیه ...
قبل از بازی ایتالیا و کرواسی که شبکه 3 داشت تصویر گرم کردن بازیکنان رو نشون میداد حدود 10 ثانیه دوربین روی یه یک خانم با ظاهری جالب قفل شده بود.
مطمئنا از زیر دستشون دررفته بوده والا نشده که تو تلویزیون ایران بشه که تو فوتبال تصویر خانم با ... نشون داده بشه.!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)