مرسی که به این سوال ها پاسخ دادید، من چند تا توضیح اضافه می کنم + چند سوال.
1. موضع علمی درباره خواب ها اینه که همه خواب ها بازتاب وقایع گذشته هستند و اینجا حرف شما درسته و حتی همون مسخره ها هم (که می دونیم چرا مسخره هستند) به نوعی همون گونه هستند.
2. خب اساس این دسته بندی چیست؟ اگه معیار خاصی ندارید پس چطور دسته بندی می کنید؟ این متناقض هست! می تونید بگید حسی و همینطوری میگم این خواب اینطوری است و اون خواب اونطوری ولی این هم باز یک نوع دسته بندی است که شما می کنید که فقط ننشسته اید و معیارش رو دقیق پیدا کنید وگرنه قطعا معیاری وجود داره در این بین.
3. سوال اینجاست که اگر این قضیه اینقدر واضحه پس چرا تا الان توسط میلیون ها نفر ثبت نشده؟ چرا هیچ تحقیق علمی تاییدش نکرده؟ بطور علمی شما می تونید اگه تناوب این قضیه رو تایید کنید این قضیه رو اثبات کنید. آیا فکر می کنید فقط شما (یا یک سری افراد، نه همه مردم) هستند که این ویژگی رو دارند یا اینکه همه دارند؟ و اینکه چرا این قضیه فقط در همین منطقه خاورمیانه مطرحه و مثلا در آمریکا کسی از این خواب ها نمی بینه؟
4. ؟
5. دقیقا همینطوره و برای همین هم ما میگیم اتفاق هست چون واقعیت چیزی است که قابل پیش بینی است. اگر خواب ها دارن از آینده خبر میدن پس باید قبل از آینده اون اطلاعات رو ثبت کنند نه اینکه بعد از اتفاق افتادن ادعا بشه که این ها قبلا تجربه شده. چون تا وقتی قبل از وقوع این وقایع چیزی ثبت نشه راهی برای تایید این ادعاها وجود نداره. متوجه هستم که شما میگید نمی تونید قبل از وقوعش اون رو ثبت کنید چون به سیستم اتفاق افتادنش آگاه نیستید ولی من به عنوان شخص سوم چرا حرف شما رو قبول کنم؟ یه عده هستن که مدعی هستن و به مقدس ترین چیزها قسم می خورن که توسط آدم فضایی ها ربوده شدن (و تعدادشون هم از افرادی که مدعی رویای صادقه هستن بیشتره)، باید حرف اونها رو هم باور کرد؟ برای من که شخص سوم هستم حرف شما چرا باید نسبت به حرف اونها اولویت داشته باشه؟
من یک توصیه براتون دارم، راهی که بتونید واقعا ثابت کنید این قضیه رو. اگه این شما این روال رو طی کنید به کل دنیا می تونید اثبات کنید رویای صادقه حقیقت داره و احتمالا جوایز زیادی رو هم برنده خواهید شد و نتایج آزمایششاتتون هم در بهترین ژورنال های علمی دنیا چاپ میشه:
1. هر موقع خوابی دیدید که حتی کوچکترین احتمالی می دادید صادقه باشه (فرضا هر خوابی که از گروه اول که مثال زدید نباشه)، دقیقا بعد از بیدار شدن کل جزئیاتی رو که یادتون میاد رو یاد داشت کنید، این یادداشت ها رو به شخص مورد اعتماد دیگه (مثل موسسه ها و دانشگاه هایی که مسائل خواب و رویا رو بررسی می کنند) بدید و دیگه خودتون بهش دسترسی نداشته باشید.
2. هر موقع چیزی دیدید که حس کردید رویای صادقه اتفاق افتاده، بدون نگاه کردن به یادداشت های قبلی، یادداشت های جدیدی بنویسید.
3. این دو نسخه رو بدید به افراد سومی که با هم مقایسه کنند و اگه نتیجه این باشه که جزئیات مطابقت دارند کشف بسیار بزرگی در علم کردید.
وظیفه اثبات بر گردن شماست (افراد که ادعا می کنند) و راهش هم مشخصه. این توپ و این میدان. ما منتظر چاپ شدن نتایج در Nature هستیم ولی تا آن موقع، حرف من و شما فقط نظر شخصی ماست درباره ادعایی که بطور علمی قابل اثبات است ولی اثبات نشده مثل آدم فضایی ها و بشقاب پرنده و ...