دوستان محترم اون گل اوكراين از اولش كاملا آفسايد بود. تازه داور به نفع اوكراين هم كار كرد حالا هي زبونشون دراز ميشه كه آره ما يه گل زديم.......
دوستان محترم اون گل اوكراين از اولش كاملا آفسايد بود. تازه داور به نفع اوكراين هم كار كرد حالا هي زبونشون دراز ميشه كه آره ما يه گل زديم.......
بابا این شیکه 3 چرا اینطوری میکنه !!!؟ خیلی پستن خداییش .
اون گل اوکراین به طرز بسیار تابلویی آفساید بود ، اینا فقط روی از خط رد شدنش مانور دادن .
بابا آخه چقدر پدر کشتگی دارین با این تیم !؟
اون احمدی هم که میگه انگلیس با چاشنی شانس و اقبال صعود کرد . آخه مردک بازی مساوی هم میشد انگلیس اول بود ...
Last edited by Alireza.M67; 20-06-2012 at 00:42.
قضیه افساید چیه؟!
بچه ها میشه اون صحنه افساید که میگین رو بذارین من اون لحظه نتوستم تی وی رو ببینم!
اصلا من نمیدونم تلویزیون ایران اون صحنه رو نشون داد یا نه .
من از تلویزیون ترکیه دیدم ، دقیقا لحظه ای که هافبک توپ رو انداخت برای اون بازیکن تصویر رو نگه داشت ، بازیکن به طرز تابلویی تو آفساید بود که کمک داور نگرفت و همون توپ از خط گذشت که خط نگه دار نگرفت .
اصلا اون توپ باید قبل از اینکه به بازیکن اوکراین برسه متوقف می شد چون آفساید بود .
ویدیوشو گیر بیارم حتما میذارم .
ایناهاش پیداش کردم :
![]()
واقعا مایه تاسفه ! عین بچه ها چشمشون رو بستن و هر حرفی به مذاقشون (یا دیگران !) خوش میاد رو توی رسانه دولتی میگن. حرف هایی که یک ذره بوی منطق و کارشناسی نمیده
و صرفا میگن که این تیم رو کوچیک جلوه بدن ... خیلی هنرمندین بپردازین به اون فوتبال مزخرف خودمون که هر جاش دست بذاری اشکاله. دیگه وقتی جاودانی میشه کارشناس و خدای فوتبال
انتظار بیش از اینو نمیشه داشت ! آقا هنوز برنامه شروع نشده اومده میگه به نظرتون این رونی کلا درست شدنی هست یا نهجمع کن بساطو..مردم رو چی فرض کردین؟
![]()
چه حالی دارید میشینید بعد فوتبال مباحث (!!!) کارشناسی () آقایون رو گوش می کنید... به شخصه 5 مین قبل بازی تی وی رو میزنم و زیر لب دعا می کنم تو 90 دقیقه صبور باشم و زیاد به حرف های گزارشگر گوش نکنم که وسایلم آسیب نبینن!!
آقای تاریخ دان!! برداشته قبل بازی میگه تو بازی سوئد تری با زلاتان کورس گذاشت و رفتند نزدیکی های نقطه کرنر... اونجا بود که تری کم آورد و ای نشون میده که اون افت کرده و مسائل حاشیه ای روش فشار آورده... بعد در ادامه برای اثبات صحبتش میگه فلان دونده انگلیس تو 32 سالگی قهرمان المپیک شد... پس چرا تری تو این سن اینقدر بی انگیزش!!
حالا ربط دونده صد متر با مدافع فوتبال رو نمیدونم... ولی تو کورس تری با زلاتان، وقتی تری تعادلش رو از دست داد و افتاد زمین، سریع بلند شد، زلاتان اومد رد بشه، تری به سادگی آب خوردن، توپ رو ازش گرفت (کسایی که بازی سوئد رو دیدن میدونن من چی میگم)...
+
خداییش شخصیت داستانی پوآرو که دستی بر ارتباط مسائل روانشناسی با عملکرد آدمیزاد داشت، حرف های جناب صدر رو بشنوه، احتمالا شکل اسمایل چند خط قبلم میشه!!
در کل به نظرم همین که 90 دقیقه گزارش جناب سیانکی رو تحمل کردیم، کفایت می کنه!
.
.
درباره بازی:
نیمه اول، به شدت بازی ضعیف رو دیدم، توپ اصلا تو خط هافبکمون نمی چرخید... پرسینگ بالایی داشت اوکراین تو میانه زمین و همین بازی شد که اکثر دقایق نیمه اول دفاع کنیم... البته اوکراین هم بازیش تو نیمه اول دلچسب نبود و بی حصولگی اونها + تمرکز انگلیس در خط دفاع باعث شد مدام شوت بزنن که البته اکثر اونا تو چهارچوب نبود.
نیمه دوم به موقع به گل رسیدیم و بعد گل تا یه ربع خیلی خوب بازی در اختیارمون بود... ولی بعد اون صحنه گل نپذیرفته (که البته همونطور که جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و علیرضا اشاره کردن، قبلش آفساید بود)، تا دقایقی سراسیمه بودیم و بیشتر مشغول دفاع... هر چند میتونستیم از موقعیت هامون بهتر استفاده کنیم...
در ممجموع بازی متوسطی از خودمون ارائه دایدم که به نظرم نسبت به بازی سوئد، از زیبایی های کمتری برای بیننده طرفدار انگلیس برخوردار بود.
+
جرارد واقعا عالی بود این بازی در صورتی که پارکر کم فروغ بود... میلنر بهتر شده بود نسبت به بازی های قبل...رونی تو صحنه گل واقعا فکر شده بین مدافعین جا به جا شد. که شدیدا لذت بردم. تو فاز دفاعی به نظرم لسکات و کول بسیار موثر بودن و هارت گوش شیطون کر مثل بازی های قبل مطمئن./
ممنون از دوستان بابت عکسهاتون
امشب انگلیس زیاد خوب نبود برای قهرمانی باید بهتر این بازی کنه
سیانکی هم گیر داده بود به اون صحنه گل اوکراین
من خودم اسپانیایم ولی دوست داشتم فرانسه و انگلیس بیان بالا تا بازهای بعد جذابتر بشه
خب انگلیس به ایتالیا خورد و فرانسه به اسپانیا......
گل اوکراین آفساید بود درسته !
من اصلا صحنه ی آفساید بودن رو ندیدم . وقتی از شبکه 3 ببینی همین میشه دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)