تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 40 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 395

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان | Die Mannschaft

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

12ساله توی اون دانشگاهی تموم نشد؟داری چکار میکنی آخه؟
    در مورد فن پرسی یا هونتلار باید بگم من از همشون بدم میاد بخصوص روبن
    وای خدای من یعنی اومد اون روزی که روبن توی زمین باشه و ما حرص نخوریم...تویcl سه سال از عمرم کم شد..شما چی میکشین از دستش؟؟
    بابا 12 سال چیه
    تازه رسیدم سال چهارم

نه آقا من تو فیفا منیجر با شالکه بازی میکنم هونتلار با رائول غوغا میکنن
    روهم دیگه 50تا گل زدن برام
    لابد اون سه واحدی هم زبان تخصصی بوده؟!!
    خسته نباشی....
    اقا من پیش بینی میکنم که ۲ به ۱ المان میبره و میره بالا.... نیمه اول مساوی دو تیم و اول هم هلند گل میزنه!!! دو گل بعدی رو المان میزنه و بازی رو هم میبره!!!

البته امیدوارم پیش بینی من غلط باشه و تیم ۲ به هیچ ببره و بره بالا!!
    نه مالیه بین الملل هستش
    اون 2تا هم پول و بانک و آمار هستش.البته اگه اساتید کرم داشته باشن شاید قبول بشم

2. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

12ساله توی اون دانشگاهی تموم نشد؟داری چکار میکنی آخه؟
    در مورد فن پرسی یا هونتلار باید بگم من از همشون بدم میاد بخصوص روبن
    وای خدای من یعنی اومد اون روزی که روبن توی زمین باشه و ما حرص نخوریم...تویcl سه سال از عمرم کم شد..شما چی میکشین از دستش؟؟

این بخصوص روبن ـت ... خیلی بودار بود

اینطور که تاریخ میگه آلمان همیشه بهتر از هلند بوده

4. 2 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض .ما قهرمانیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهاجم هلند در آستانه دیدار با آلمان معتقد است در تیم ملی آلمان تنها اوزیل، شواین اشتایگر و گوتزه هستند که میتوانند باعث ایجاد ترس در اردوی تیم مقابل شوند
      محتوای مخفی: دست نوشته های یه عاشق،مجنون:دی 

DFB.ir - رافائل فن در فارت مدعی است که موفق شده 3 بازیکن تیم ملی آلمان که در صورت مهار شدن آنها توسط هم تیمی هایش به راحتی میتوان بر آلمان غلبه کرد را شناسایی کرده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران تیم ملی آلمان در ایران؛ در دور دوم مرحله گروهی رقابتهای یورو 2012 در گروه B تیمهای آلمان و هلند به مصاف هم خواهند رفت و رافائل فن در فارت میداند در صورت شکست تیمش در مسابقه پیش رو به احتمال فراوان باید از مسابقات خداحافظی کنند.

وی در گفت وگو با NUsport میگوید:" من میتوانم سه بازیکن برجسته را در ترکیب تیم ملی آلمان نام ببرم،اوزیل، گوتزه و شواین اشتایگر البته خط دفاعی آنها هم وضعیت مناسب دارد که آن به صورت کلی است، ما برای پیروزی در این دیدار باید کیفیت بالایی را به نمایش بگذاریم و البته در فوتبال اعتماد به نفس هم مهم است چیزی که آنها بیشتر از ما دارند."

این بخصوص روبن ـت ... خیلی بودار بود
    بو؟
    جون آریا حرف درنیار برامون

6. 4 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

چهارشنبه شب تیم های ملی آلمان و هلند دو رقیب دیرینه در دومین دیدار خود از رقابت های یورو 2012 در شهر خارکیف اوکراین به مصاف یکدیگر خواهند رفت

DFB.ir - چهارشنبه شب هلندی ها در پی این هستند که باخت غیر منتظره خود برابر دانمارک را جبران کنند و در دیدار برابر آلمان به موفقیت برسند.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از Goal.com ، در این دیدار حساس که میان تیم ملی فوتبال آلمان و هلند در خارکیف اوکراین برگزار میشود تیم ملی هلند در صورت مغلوب شدن برابر آلمان از رقابتهای یورو 2012 حذف خواهد شد چراکه این تیم در دیدار قبلی خود برابر دانمارک شکست خورد.
    در دیدار هلند برابر دانمارک جوریس ماتیسن مدافع هلند به علت مصدومیت حضور نداشت اما او هم اکنون بهبود یافته است و برای دیدار برابر آلمان آماده است .
    همچنین وسلی اسنایدر دیگر بازیکن این تیم نیز مصدومیت خفیفی دارد و ممکن است به علت عدم حضور او در این دیدار ، ماروویک مربی این تیم کلاوس یان هونتلار را به میدان بفرستد.
    از طرف دیگر در تیم یوآخیم لو تاکنون مصدومیتی پیش نیامده است اما باید نسبت به دبدار پرتغال تغییراتی در خط حمله داشته باشد.
    احتمال دارد که در این دیدار توماس مولر و لوکاس پودولسکی حضور نداشته باشند که در این صورت یوآخیم لو از آندره شورله ، مارکو رویس و ماریو گوتزه استفاده خواهد کرد.
    فیلیپ لام نیز به احتمال بالا همانند دیدار پرتغال در دفاع چپ ایفای نقش خواهد کرد . همچنین خبرهایی پیرامون بهبود مصدومیت باستیان شواین اشتایگر نیز به گوش میرسد اما همچنان مشخص نیست که وی میتواند در این دیدار حضور پیدا کند یا اینکه تونی کروس به جای وی به میدان خواهد رفت.

آیا میدانید؟

1- دو تیم آلمان و هلند تا کنون 39 بار برابر یکدیگر صف آرایی کرده اند که سهم هلند در این دیدارها 10 برد ، 14 باخت و 14 مساوی بوده است.
    2- آخرین دیدار این دو تیم به ماه نوامبر در هامبورگ برمیگردد که آلمان 3 بر 0 پیروز شد.
    3- در دیدارهای اخیر هلند و آلمان ، تیم ملی آلمان برتر از هلند ظاهر شده است و این تیم در سه دیدار اخیر خود برابر هلند شکست نخورده است .
    4- تیم ملی آلمان با داشتن میانگین سنی حدود 24 سال از تیم ملی هلند از ترکیب جوانتری برخوردار است و در واقع جوانترین تیم یورو 2012 محسوب میشود.
    5- لوکاس پودولسکی که در صورت رفتن به میدان برابر هلند 99 امین بازی ملی خود را تجربه میکند میتواند در این دیدار خود به پیروزی برسد.

ترکیب احتمالی تیم ملی آلمان : نویر – بوآتنگ – هوملس – بادشتوبر – لام – خدیرا – شواین اشتایگر – مولر – اوزیل –شورله – گومز

ترکیب احتمالی تیم ملی هلند : استکلنبرگ – فن درویل – هایتینگا – ماتیسن – ویلمز – ان دی یونگ – فن بومل – روبن – فن پرسی – آفلای – هونتلار

داور : اریکسون

ورزشگاه : اسپورت کمپلکس متالیک - خارکیف

8. 5 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

منتظرم ببينم امشب مولر حركتي ميكنه يا نه......

10. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

شک نکنید امشب با گل های اوزیل و مولر و کلوزه میریم

12. 4 کاربر از linkinpark20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با اینکه دلم از گومز خون هست ولی دوست دارم امشب گل قشنگی بزنه ! حداقل منتقدها یه کم ساکت بشن.

14. 5 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

مهاجم هلند در آستانه دیدار با آلمان معتقد است در تیم ملی آلمان تنها اوزیل، شواین اشتایگر و گوتزه هستند که میتوانند باعث ایجاد ترس در اردوی تیم مقابل شوند
      محتوای مخفی: دست نوشته های یه عاشق،مجنون:دی 

DFB.ir - رافائل فن در فارت مدعی است که موفق شده 3 بازیکن تیم ملی آلمان که در صورت مهار شدن آنها توسط هم تیمی هایش به راحتی میتوان بر آلمان غلبه کرد را شناسایی کرده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران تیم ملی آلمان در ایران؛ در دور دوم مرحله گروهی رقابتهای یورو 2012 در گروه B تیمهای آلمان و هلند به مصاف هم خواهند رفت و رافائل فن در فارت میداند در صورت شکست تیمش در مسابقه پیش رو به احتمال فراوان باید از مسابقات خداحافظی کنند.

وی در گفت وگو با NUsport میگوید:" من میتوانم سه بازیکن برجسته را در ترکیب تیم ملی آلمان نام ببرم،اوزیل، گوتزه و شواین اشتایگر البته خط دفاعی آنها هم وضعیت مناسب دارد که آن به صورت کلی است، ما برای پیروزی در این دیدار باید کیفیت بالایی را به نمایش بگذاریم و البته در فوتبال اعتماد به نفس هم مهم است چیزی که آنها بیشتر از ما دارند."

بو؟
    جون آریا حرف درنیار برامون
    من حرف در میارم؟؟
    الحق که طرفدار bvb هستی
    من یه هفته دورتموند بودم یکی از کثیف ترین شهر های آلمانه میدونستی؟ !!!!

راستی امروز اردو رفتیم از یکی ازمقر های فرماندهی ارتش آلمان نازی در münster ....
    ببخشید امروز نمیتونم گزارش تهیه کنم
    ایشالا بازی های بعدی جبران میکنم

بازی پرتغال برابر دانمارک خیلی باید دیدنی باشه
    بخصوص که دانمارک یه برد داره و به دنبال برد بعدی هست و اونطرف هم پرتغال که یه شکست داره و به دنبال پیروزی میگرده
    من که شخصا برای دانمارکم!

16. 2 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

خب رسیدیم به مهم ترین بازی جام تا به امروز , البته نه واسه ما چون در حال صعود می کنیم .
    امیدوارم طبق قرارمون (بین خودمون باشه!) هر چی جلوتر می ریم عملکردمون بهتر بشه . خصوصا از اوزیل نمایش درخشان تری رو شاهد باشیم که خود به خود باعث میشه بقیه ی تیم هم بهتر عمل کنه ... به امید کسب هر 6 امتیاز

18. این کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

با اینکه دلم از گومز خون هست ولی دوست دارم امشب گل قشنگی بزنه ! حداقل منتقدها یه کم ساکت بشن.
    شما انگار (اصلاح می شه دو بار) به خواسته ات رسیدی!!
    راستی دوستان ماجرای این بزرگترین تبانی قرن که عادل پور فردو پوس گفت چیه؟؟
    Last edited by amirkhan_0o0; 13-06-2012 at 22:54. دليل: گل دوم

20. 4 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •