تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 13 اولاول ... 28910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 125

نام تاپيک: Beyond: Two Souls

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من نمی دونم چرا همیشه پای یه TWD در میونه!
    شرکت Telltale Games کلا توی کار ساخت ادونچره حالا یه بازیش نسبت به بقیه بازی هاش یه کمی متفاوت تر بودش ولی نمیشه گفت بازی های این شرکت و Quantic Dream با هم ارتباط خاصی دارن...

در مورد Beyond: Two Souls من خودم انتظار متای حداقل 80-85 رو داشتم و فکر کنم اونایی که حتی متا رو قبول ندارن هم متای 73 رو در حد همچین بازیی ندونن و باید دید بازی چرا نتونسته در حد انتظار ظاهر بشه
    ولی نمیشه کلیت شرکت Quantic Dream رو زیر سوال برد و دو تا بازی قبل این شرکت خیلی موفق بودن و حالا شاید توی این بازی یه جاهایی سازنده ها اشتباه کردن و از یه بازی ویدئویی دور شدن
    به اضافه اینکه طرفداران سونی هم باید به این منطقی نگاه کنن و حالا یه بازی انحصاریشون در حد انتظار نبوده مشکلی نیست و اونقدر بازی های تاپ و فراتر از انتظار دارن که این مورد اصلا به چشم نمیاد

2. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

ای قوربون ادم چیز فهم
    منم دو ساعته دارم همینو میگم دیگه، بالا هم گفتم این داستان و نوع روایتش بود که ضربه زده وگرنه اگه الان کیج کمی روی بازی دقت می کرد من داشتم ارین رو ترول می کردم ولی به قول خودش به خیر گذشت
    راستی تو چرا ابی شدی؟
    آره
    آره دیگه آبی شدیم رف ...بخش زبان فعالیتم کم شده بود فک کنم به همین خاطر عزلم کردن

4. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خوشبختانه بازی در زمینه گرافیک فراتر از چیزی که انتظار میرفت ظاهر شده.
    تقریبا در اکثر نقد ها، حتا نقد هایی که از بازی زیاد ایراد گرفتن، بزرگ ترین نکته مثبت بازی رو گرافیک، طراحی چهره ها، انیمشین های صورت و مهم ترین نکته که گرافیک رو یک گرافیک نسل جدید و بهترین این نسل قلمداد کردن.کلا تو متن اکثر نقدهایی که خوندم کلمه excellent گرافیک خیلی تو چشم میومد.

مثلا GamingTrend گفته : بیاند شامل بهترین انمیشن های صورت و کلا گرافیکی هست که در یک بازی ویدئویی دیده. و گرافیکشو از نظر تکنیکی شگفت انگیز توصیف کرده.

gameinformer گفته: انیمشین های مربوط به صورت بی نظیر است و چهره الن پیج به صورت قابل ملاحظه ای واقعی به نظر میرسد.

ZTGD گفته که: « مثل این است که دارم در مورد بهترین گرافیک این نسل صحبت میکنم، گرافیک بیاند فوق العادست، محیط ها بی نظیر هستند، مثلا در محیط روی قطار و جلوه های باران در شب، انیمشن ها و حالات چهره همه شگفت اور هستند و چندین بار برای تحسینش از بازی کردن متوقف شدم.»

thesixthaxis گفته: « بیاند دارای تصاویر و صحنه های خیره کننده است. و مرز بین فیلم های CGI و گیم در این بازی محو شده است»

laps3 در نقد خودش گرافیک و انیمشن هارو از بسیاری جهات با TLOU مقایسه کرده و انیمشن های بازی رو عالی توصیف کرده.

egmnow گفته : استفاده از تکلنوژی موشن کپچر در بازی باعث ایجاد جلوه های بصری عالی در بازی شده که احساسات را به بهترین شکل انتقال میدهد.

و خیلی نقدهای دیگه.
    حیف که کیج نتونسته اون ایده روایت داستانی رو خوب ارائه بده. باید خودم هم بازی کنم ببینم چه کرده

محتوای مخفی: +18 

6. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

خوشبختانه بازی در زمینه گرافیک فراتر از چیزی که انتظار میرفت ظاهر شده.
    تقریبا در اکثر نقد ها، حتا نقد هایی که از بازی زیاد ایراد گرفتن، بزرگ ترین نکته مثبت بازی رو گرافیک، طراحی چهره ها، انیمشین های صورت و مهم ترین نکته که گرافیک رو یک گرافیک نسل جدید و بهترین این نسل قلمداد کردن.کلا تو متن اکثر نقدهایی که خوندم کلمه excellent گرافیک خیلی تو چشم میومد.

مثلا GamingTrend گفته : بیاند شامل بهترین انمیشن های صورت و کلا گرافیکی هست که در یک بازی ویدئویی دیده. و گرافیکشو از نظر تکنیکی شگفت انگیز توصیف کرده.

gameinformer گفته: انیمشین های مربوط به صورت بی نظیر است و چهره الن پیج به صورت قابل ملاحظه ای واقعی به نظر میرسد.

ZTGD گفته که: « مثل این است که دارم در مورد بهترین گرافیک این نسل صحبت میکنم، گرافیک بیاند فوق العادست، محیط ها بی نظیر هستند، مثلا در محیط روی قطار و جلوه های باران در شب، انیمشن ها و حالات چهره همه شگفت اور هستند و چندین بار برای تحسینش از بازی کردن متوقف شدم.»

thesixthaxis گفته: « بیاند دارای تصاویر و صحنه های خیره کننده است. و مرز بین فیلم های CGI و گیم در این بازی محو شده است»

laps3 در نقد خودش گرافیک و انیمشن هارو از بسیاری جهات با TLOU مقایسه کرده و انیمشن های بازی رو عالی توصیف کرده.

egmnow گفته : استفاده از تکلنوژی موشن کپچر در بازی باعث ایجاد جلوه های بصری عالی در بازی شده که احساسات را به بهترین شکل انتقال میدهد.

و خیلی نقدهای دیگه.
    حیف که کیج نتونسته اون ایده روایت داستانی رو خوب ارائه بده. باید خودم هم بازی کنم ببینم چه کرده

کلا 3تا بازی بودن که تو این به عنوان بهترین گرافیک نسل زیاد ازشون یاد میشه.............
    Uncharted 3 , TLOU و Beyond...........
    من هر 3 رو بازی کردم و تموم کردم،نسبتا"(بیوند هنوز یه خوردش مونده)
    به نظر خودم هنوز هم همون Uncharted 3 بهترین گرافیک رو داره.......................
    اگه گرافیک رو به 3 قسمت گرافیک هنری،گرافیک فنی و جزئیات تقسیم کنیم،دوتای اولی یعنی گرافیک فنی و گرافیک هنری مسلما به U3 میره،از نظر جزئیات هم از نظر من Tlou با اختلاف خیلی کم بهتر از U3 هستش...................
    بیاند هم یه دلیل عمده که گرافیکش خیلی عالی هستش اینه که فکر کنم از 100درصد قدرت کنسول داره استفاده میکنه و آخر نسل هستش و تمام پیچ و خم کنسول دراومده و یازی خوب ساختن خیلی راحت تر از 2010 هستش و یه نکته ی دیگه هم اینکه بیشتر انمیشین ها،تکسچرها و صورت شخصیت ها موشن کپچر شدن!!!!!!

صـــلـــوات

8. 5 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازی رو امروز برا بار دوم تموم کردم با توجه به نقد ها انتظار زیادی نداشتم اما باید بگم که بازی حرف نداشت به نظر من منتقدا خیلی به بازی بی انصافی کردن و حقش خیلی بیشتر از اینها بود. از نظر گیم پلی بگم که خیلی بهتر از هوی رین هست و هم کنترل روی بازی و کارایی که میشه کرد خیلی بهتر شده و هم روحی که همیشه با جودی هست و نحوه کنترلش خیلی جذاب هست و کنترل بازی خیلی ارضا کننده تر از اونی هست که فکر کنین. یکی از انتقاد هایی که به بازی میشه نحوه روند داستان هست که مستقیم نیست و در زمان جلو عقب میره، به نظر من این سبکی که دیوید کیج انتخاب کرده هم به جذابیت داستان و شخصیت ها کمک میکنه هم بازی کننده رو کنجکاو می کنه، در ضمن هر چند داستان مستقیم پیش نمیره اما اینجوریم نیست که کل داستان رو تیکه تیکه کرده باشن و بعد بصورت رندم بزارن برای بازی، داستان هرچند گسسته اما هدفمند پیش میره و ترتیب زمانیش مهم هست. از نظر گرافیک و ویس اکتینگ و موشن کپچر و کلن المنت های بصری بازی یک شاهکار هست و شاید دلیل اصلیش هم بازی بی نقص الن پیج و ویلم دفو باشه که هر دو از بازیگرای مطرح هالییوودن، صحنه هایی که این دو خلق میکنن در بازی بسیار کم یاب هست. در مورد لول دیزاین و جاهایی که بازی شمارو میبره هم بگم که بازی از نظر محیط مثل داستانش هیچکاه خسته کننده و تکراری نمیشه و شما با برف و بارون و روز و شب و ماشین و موتور و زیر دریایی و هر چی بگین روبرو میشین. به نظر من مشکل اصلی بازی عدم اهمیت بالای انتخاب هاست، همینجور که گفتم بازی تایم لاین مستقیمی رو طی نمیکنه و این سبک روایت باعث میشه شما خیلی جاها اینده ی انتخابتون رو از قبل دیده باشین و در واقع نحوه روایت اهمیت انتخاب ها رو خارج از خود اون لول فدا میکنه. یک نکته دیگه هم در مقایسه ی این بازی با هوی رین اینه که در هوی رین چهار شخصیت قابل بازی وجود داشتن و بازی شما ممکن بود موجب مرگ هر کدوم و ادامه بازی بدون اون ها بشه، این حذف شخصیت ها چیز جسورانه و جالبی بود اما چون در بیاند ما فقط یک شخص رو در کنترل داریم اشتباهات هیچوقت موجب مرگ اون نمیشه و هرچند مثل هوی رین بازی هیچوقت نحوه روند شما رو با گیم اور و میشن فیلد تنبیه نمیکنه اما هیچ اشتباهی مثل هوی رین تاثیرگزار نیست. در اخر بگم که منتقدا باید جسارت و نو اوری رو تشویق کنن نه تا یکی یه ایده ی جدید رو تو این بازار پر از سیکوال و سبک های تکراری اجرا کرد پدرش رو درارن و بگن چرا با تفنگ نمیشه نشونه گرفت و ... من اگه بخوام به بازی نمره بدم نمرم 9 هست و به همه هم پیشنهاد میکنم این بازی رو خودشون امتحان کنن و به نظر منتقدا کاری نداشته باشن حالا یکم صبر کنیم همه بازی رو تموم کنن راجع به داستان و پایان بازی بحث کنیم

10. 6 کاربر از asghar taraghe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad_rowan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا اخه باید این منتقدا نظرشون رومون تاثیر بذاره؟ بخدا منتقدا هیچی نیستن
    بازی رو تموم کردم، بی نظیر بود
    نمیدونم چرا ولی من خیلی با بازی حال کردم... شاید یکی از دلایلش این باشه که همونقدر بلکم بیشتر که به گیم علاقه دارم به سینما هم علاقه دارم
    از دید داستانی بازی نمیشناسم که به گردپاش برسه.... کاملا سینماتیکه... بنظرم کیج بهتر بود این داستان رو در قالب یک فیلم ارائه میداد
    دنیای گیم با وجود این گرافیک و داستانهایی که بازی های انحصاری sony همیشه به ارمغان آورنده اند پیشرفت های چشمگیری خواهد کرد.
    فقط بازی های انحصاری سونی هست که شاخصه ی مهمی بنام داستان رو اونجوری که باید باشه نشون میده. هوی رین ، آخرین بازمانده ی ما ، ژورنی ، همین beyond یا حتی rain (با اون رویا پردازی معرکه اش) کجا پیدا میکنید!؟
    گرافیک هم که حرفی واسه گفتن نذاشته... یک بازی نسل هفتمی در قالب نسل هشتم
    واقعا شاهکاره ، شاهکار
    .
    .
    .

دومی رو بلندتر بفرست

12. 6 کاربر از emad_rowan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بهبه این دیوانه ای که به the last of us داد 6 هم لطف کرد نمره beyond رو داد 2 مثل اینکه روش زیاد کردن بازدید سایت رو یاد گرفته.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نقد های اقای تام چیک و متای اون بازی ها:

Beyond: Two Souls: 20% Metacritic average: 72%
    The Last of Us: 60% Metacritic average: 95%
    Bioshock Infinite: 60% Metacritic average: 94%
    Far Cry 3: 60% Metacritic average: 91%
    Halo 4: 20% Metacritic average: 87%
    Sleeping Dogs: 40% Metacritic average: 80%
    Journey: 40% Metacritic average: 92%

من فقط پیداش کنم این یارو رو

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

محتوای مخفی: ! 

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

تهش چقد احساسی شد!!!!
    اوه،هولی کرپ،نه،من گریه نمیکنم.............
    به قول یکی از بچه ها،آیدین رفت توی 5 تا شخصیت مکملی که توی کل بازیها دوسش دارم...............

+
    من برم یه چندتا فیلم از اِلن پیج دان کنم

16. 5 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بالاخره دیروز بازی به دستم رسید.

نمی دونم از کجا و به چه شکلی شروع کنم تا این بازی رو توصیف کنم بنابراین مستقیم میرم داخل حسی که بازی بهتون القا میکنه و این که چیزی رو تجربه می کنید که تا الان تو تمام کل عمرتون بی همتا هست و حتا در سینما هم همچین چیزی ساخته نشده.
    واقعا بازی عجیبی هستش از همون شروع بازی غرق در جو بازی میشید و درست از یک ساعت بعد با جودی و شخصیت مرموز ایدین خیلی سریع همذادپنداری می کنید.

در یکی از مراحل وسط زمستون برف بازی می کنیم، واقعا بگم من چند سالی میشد که تا این حد از ته دل نخندیده بودم مخصوصا که برف بازی منو یاد دوران کودکیم انداخت که با بچه های توی کوچه بازی می کردیم. حیف که به خاطر اسپویل نمی تونم تمامی مراحل بازی رو توصیف کنم وگرنه این بازی ادم رو در شرایطی قرار میده که از ته دل و با کل وجودت، شخصیت داخل بازیو و اطرفایانش رو درک می کنی و دیوانه میشی.

محتوای مخفی: مرحله - فقییر نشین 
    اون مرحله گداها و تولد بچه اصلا منو روانی کرد :|

محتوای مخفی: مرحله - پارتی 
    اون بچه ها واقعا عصبیم کردن و تا می تونستم کتکشون زدم.
    حقشون رو گذاشتم کف دستشون انترهای بی شعور

در مورد گرافیک باید بگم که واقعا موندم و باورم نمیشه که اخه چطوری یک کنسول دوران دایناسورها میتونه همچین چیزی رو ارائه بده، اصلا باورم نمیشه. انمیشن های صورت رقیب نداره :|
    در مرحله بیمارستان و اون اتس سوزی ها و اون حجم عظیم پولیگان و ها رویدادهای ریز و درشت که همشون تو یک صحنه پشت سر هم رندر میشدن، چیزی شبیه معجزه است :|

فقط بی خیال نمرات بازی بشین و هر طور شده این اثر رو ببینید یا بازیش کنید.

18. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •