خوشبختانه بازی در زمینه گرافیک فراتر از چیزی که انتظار میرفت ظاهر شده.
تقریبا در اکثر نقد ها، حتا نقد هایی که از بازی زیاد ایراد گرفتن، بزرگ ترین نکته مثبت بازی رو گرافیک، طراحی چهره ها، انیمشین های صورت و مهم ترین نکته که گرافیک رو یک گرافیک نسل جدید و بهترین این نسل قلمداد کردن.کلا تو متن اکثر نقدهایی که خوندم کلمه excellent گرافیک خیلی تو چشم میومد.
مثلا GamingTrend گفته : بیاند شامل بهترین انمیشن های صورت و کلا گرافیکی هست که در یک بازی ویدئویی دیده. و گرافیکشو از نظر تکنیکی شگفت انگیز توصیف کرده.
gameinformer گفته: انیمشین های مربوط به صورت بی نظیر است و چهره الن پیج به صورت قابل ملاحظه ای واقعی به نظر میرسد.
ZTGD گفته که: « مثل این است که دارم در مورد بهترین گرافیک این نسل صحبت میکنم، گرافیک بیاند فوق العادست، محیط ها بی نظیر هستند، مثلا در محیط روی قطار و جلوه های باران در شب، انیمشن ها و حالات چهره همه شگفت اور هستند و چندین بار برای تحسینش از بازی کردن متوقف شدم.»
thesixthaxis گفته: « بیاند دارای تصاویر و صحنه های خیره کننده است. و مرز بین فیلم های CGI و گیم در این بازی محو شده است»
laps3 در نقد خودش گرافیک و انیمشن هارو از بسیاری جهات با TLOU مقایسه کرده و انیمشن های بازی رو عالی توصیف کرده.
egmnow گفته : استفاده از تکلنوژی موشن کپچر در بازی باعث ایجاد جلوه های بصری عالی در بازی شده که احساسات را به بهترین شکل انتقال میدهد.
و خیلی نقدهای دیگه.
حیف که کیج نتونسته اون ایده روایت داستانی رو خوب ارائه بده. باید خودم هم بازی کنم ببینم چه کرده