دوستان کسی بازی ارجینال رو داره؟؟؟؟ اگه داره منو به دوستانش تو استیم ادد کنه تا باهم بازی کنیم..... ای دی استیم AF_Y
دوستان کسی بازی ارجینال رو داره؟؟؟؟ اگه داره منو به دوستانش تو استیم ادد کنه تا باهم بازی کنیم..... ای دی استیم AF_Y
Last edited by AF-Y; 31-07-2013 at 12:07.
اقا کمک کنید لطفا![]()
خاک تو سرشون با این بازیشون .... افت فریم با آپدیت 200 مگی هم درست نشده ... ! اصلا بازیاشون بهینه نیست ... مترو مث گاو افت فریم داشت وقتی اومد ... به جز آپدیت 200 مگی کسی از دوستان آپدیت دیگه ای سراغ نداره ... من با 660m و 7650 رو مدیوم یه فرم می گیرم !!!
سلام
من هم دنبال رفع این مشکل بودم و با راه حلی که توضیح می دم؛ تونستم حلش کنم.
شما سری به سایت زیر بزن:
البته خودش توضیح داده، اما چند نکته لازم به ذکر هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- دو فایل معرفی شده یکی پچ و یکی دیگه کرک! شما هر دو رو دانلود کن.
- بعد از دانلود فایل آپدیت پچ محتوای اونو از حالت فشرده خارج کن بهت دو تا فلدر به نام های Update و Crack می ده! توجه کن این کرک بدرد کار ما نمی خوره.
- حالا آپدیت رو اجرا کن و منتظر باش کارش تموم شه.
- بعد کرک جداگانه ای که دانلود کردی از حالت فشرده در بیار؛ فلدری با نام "Company of Heroes 2 Skirmish Mode Enable CK" بهت می ده، محتوای اونو تو پوشه ی اصلی بازی منتقل کن.
حالا بعد از رفتن به بازی متوجه تغییر می شی.
سلام دوستان.
رو این لپتاپ جواب میده یا نه ؟و اینکه ، Xp که میگین چیه ؟ البته میدونم منظور همون تجربه هستش ولی من تو هیچکدوم از COH ها بهش توجه نکرده بودم
CPU: Intel Core 2 Due T9400 2.53 GHz 6MB Cache
RAM: 4 GB DDR2 800 MHz
Graphic: NVIDIA GeForce 9600M GT 512 MB dedicated up to 1791 MB
بله، احتمالا اجرا میکنه ...
XP هم مشکلی نداره![]()
دوست عزیز
شما نسخه ی اصلی بازی رو گرفتی؟ اگر نه، پس چطوری مشکل ایکس پی رو حل کردی؟
حالا این ایکس پی به کنار...تو قسمت theater of war چطوری میتونیم به سال بعدی جنگ یرسیم؟ من تمام ماموریت های آلمانو انجام دادم ولی بازم نمیره. حتما باید تمام ماموریت ها رو در حالت سخت تموم کنم؟ آخه واسه چنتا ماموریتش این غیر ممکنه!![]()
غیر ممکن نیست..قلق بازی دستت بیاد میزنیشون ولی با این حال من همه رو رو جنرال زدم ولی سالش تغییری نمیکنه
میشه بهم بگید XP چیه ؟ تو اسکریمیش به دست میاد یا تو کمپین ؟ البته من هنوز coh2 را نزدم ... تو همشون هست یا فقط تو coh2 هستش ؟
یعنی الان شما 100 درصد آلمانو پر کردی؟ هدو شو کامل رفتی یا فقط مثلا آلمان؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)