تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 137 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 1365

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

من نسخه retail 28 گیگ رو دانلود و نصب و همه کاراشو کردم
    الانم آمادست
    بازی رو که اجرا میکنم صفحه سیاهه ولی صدای بازی میاد!
    هیچ کاری نمیتونم بکنم جز alt + tab
    بازی sniper elite هم همینطوریه :((
    دیگه واقعا خسته ام کرده ! ;(
    مطمئنی ویندوزت مشکل خاصی نداره(ویروسی،بد افزاری،چیزی....) بازی یه کم ایراد داره و لی دیگه فکر نکنم کسی تا این حد با این بازی مشکل داشته!!

2. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

مطمئنی ویندوزت مشکل خاصی نداره(ویروسی،بد افزاری،چیزی....) بازی یه کم ایراد داره و لی دیگه فکر نکنم کسی تا این حد با این بازی مشکل داشته!!
    به نظرتون باید ویندوز عوض کنم؟!

4. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ata_vi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    غرب ایران

پيش فرض

دوست عزیز منم همین مشکلو دارم 10هزارتومان بازی روخریدم 4دی ودی دی صفحه سیاه میاد ودیگر هیچ این بازی sniperelite هرکاری می کنم اجرا نمیشه

6. این کاربر از ata_vi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    غرب ایران

پيش فرض

آقا ما باهزار بدبختی گرفتیم بازی رو 4دی وی دی 10هزارتومان اما وقتی playmaxpayne3.exe رو اجر امی کنیم وoffline mode یه صفحه سیاه میاد
    وچند خط نوشته درمورد بازی دیکه تکون نمی خوره علت چیه ؟ وای از دست این بازی های جدید چقدر دنگ وفنگ دارن به خدا اعصاب آدم خراب میشه

8. این کاربر از ata_vi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

آقا ما باهزار بدبختی گرفتیم بازی رو 4دی وی دی 10هزارتومان اما وقتی playmaxpayne3.exe رو اجر امی کنیم وoffline mode یه صفحه سیاه میاد
    وچند خط نوشته درمورد بازی دیکه تکون نمی خوره علت چیه ؟ وای از دست این بازی های جدید چقدر دنگ وفنگ دارن به خدا اعصاب آدم خراب میشه

نمیدونم چه بدبختی این داره
    من حدود 50 گیگ دانلود کردم !
    هر جا میپرسم هیچکی نمیدونه چه مشکلی دارم

10. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اگه تمام مشکل شما اینه بیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل رو درست بنداز اینجا:
    بازی رو توی کمترین تنظیمات در رزولوشن 768*1024 تنظیم کردم امیدوارم جواب بده...اگر هم خودت یه کم از کامپیوتر سر دربیاری اگه همین فایل رو با wordpad باز کنی میتونی به راحتی توش تنظیمات مورد نظر رو اعمال کنی فقط یادت باشه که قبلش حتما یه کپی ازش بگیری....

گرافیکت برای این بازی فوق العاده ضعیفه از من میشنوی بیخالش شی بهتره!!...البته شاید توی 480*640 به زور بتونی بین 20-15 فریم بگیری که عملا به درد بازی نمیخوره!!
    دوست عزیز بسیار ممنونم ازت .. نمیدونم چطوری جبران کنم الان به راحتی میتونم تنظیمات گرافیکی رو تغییر بدم و رو دایرکت ایکس9 بازی رو داره اجرا میکنه به صورت خودکار .
    فقط یه چیزی آیا تنظیمات این فایل فقط برای نسخه 9 دایرکت ایکسه ؟ چون که وقتی رو نسخه 10 میذارم به شدت افت فریم دارم و علنا به هیچ وجه نمیشه بازی کرد .. به طوری که با نسخه 11 انقدر افت فریم نداشت و رو بالاترین تنظیمات بالاخره میشد یه جورایی بازی کرد .. بهرحال ممنونم ازت و دارم با ورژن 9 و بردن تنظیمات گرافیکی رو high بازی رو انجام میدم ..

زمانی که این کاری که گفته بودید رو انجام نداده بودم لودینگ بازی خیلی طول میکشید اما الان در عرض 3 ثانیه شاید همرو رد میکنه .
    بازم ممنونم.

12. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Yashar_satyr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

چیکار کنم؟

14. این کاربر از Yashar_satyr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من کرک جدید رو دارم و دانلود کردم اپدیت جدید با کرک جدید از شرکت راک استار متاسفانه خودم 2 تا بازی تا الان پس دادم به فروشنده هم نسخه بلک باکس و هم 4 تا دی وی دی 9 گیگ هیچ کدومو نتونستم اجرا کنم الانم این کرک جدید رو گرفتم چون الان دیگه مکس پینی ندارم که براش اجرا کنم میخواید تا براتون بزارم شاید مشکلتون حل بشه دوستان گلم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    غرب ایران

پيش فرض

ممنون میشم اگه بزاری شاید مشکلمون حل شد

17. این کاربر از ata_vi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

به نظرتون باید ویندوز عوض کنم؟!
    ببینید من به طور قطع نمیگم که مشکل از ویندوز شماست به خاطر همین هم میگم حتی المقدور بازی رو روی یه سیستم دیگه تست کنید تا مطمئن شید!!
    ولی اگه شما تموم آپدیت های سیستم و بازی رو انجام دادید و بازم این مشکل رو دارید خوب به توجه به اینکه سیستمت از نظر قدرت مشکل خاصی نداره و به گفته خودتون توی چند تا بازی دیگه هم همین مشکل رو دارید خوب احتمال ویروسی یا حداقل نقص سیستم عامل بالا میره!!
    ولی اگه میخواین ویندوز رو تعویض کنید حتما قبلش به یه آنتی ویروس کاملا به روز شده اول تموم سیستم رو اسکن و بعد اقدام کنید....
    دوست عزیز بسیار ممنونم ازت .. نمیدونم چطوری جبران کنم الان به راحتی میتونم تنظیمات گرافیکی رو تغییر بدم و رو دایرکت ایکس9 بازی رو داره اجرا میکنه به صورت خودکار .
    فقط یه چیزی آیا تنظیمات این فایل فقط برای نسخه 9 دایرکت ایکسه ؟ چون که وقتی رو نسخه 10 میذارم به شدت افت فریم دارم و علنا به هیچ وجه نمیشه بازی کرد .. به طوری که با نسخه 11 انقدر افت فریم نداشت و رو بالاترین تنظیمات بالاخره میشد یه جورایی بازی کرد .. بهرحال ممنونم ازت و دارم با ورژن 9 و بردن تنظیمات گرافیکی رو high بازی رو انجام میدم ..

زمانی که این کاری که گفته بودید رو انجام نداده بودم لودینگ بازی خیلی طول میکشید اما الان در عرض 3 ثانیه شاید همرو رد میکنه .
    بازم ممنونم.
    خواهش میکنم دوست عزیز...
    اگه دقت کرده باشید توی یه خط به آخر اون فایل نوشته DirectXVersion value که به ترتیب مقادیر 0 و 1 و 2 به DX 9 و DX10 و DX11 اشاره میکنه....
    ضمنا خیر این تنظیمات کلیه و هر کدوم به یکی از گزینه های توی setting بازی اشاره میکنه....
    البته اینکه شما میگی بازی توی DX10 برات کنده ممکنه این مشکل به گزینه اول اون فایل یعنی نوع ورژن گرافیک برمیگرده که نوع کد گذاری اون رو دقیق نمیدونم ولی شما اگه خواستی میتونی اون فایل رو پاک کنی و بری توی بازی و ببینی که سیستم نوع گرافیک شما رو از بین اعداد 0 تا 2 (احتمالا)چی تشخیص میده بعد از بازی بیا برون و توی همون فایی که سیستم ایجاد کرده تموم تنظیماتی رو که میخوای اعمال کن....

19. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •