برادر شما خیلی خوب خریدید ولی یک سوال،مطمئنید لپ تاپتون فول اچ دیه؟چون n56vz مانیتور hd هم داره.اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه اینکه واسه من زده:monitor/sec314c
برادر شما خیلی خوب خریدید ولی یک سوال،مطمئنید لپ تاپتون فول اچ دیه؟چون n56vz مانیتور hd هم داره.اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه اینکه واسه من زده:monitor/sec314c
الان برای اولین بار 100 درصد شارژ شد !!!
من فردا یه بازی سنگین میگیرم تست میکنم اطلاع میدم
اثر انگشت رویه چی میمونه؟ بدنه یا صفحه نمایش ...؟اثر انگشت هم شدیدا" روش میمونه.
این فول اچ دی بودن صفحه نمایش ، خوبه یا نه؟؟؟ آدم نظرات مختلف رو میخونه، سردر گم میشه ... (البته میگن که آیکونا و نوشته زیر میشن که خب اینا رو میشه تنظیم کرد) بیشتر نظرم رویه اجرای نرم افزار و بازی هستش(بازی سبک، همین PES و FIFA)
شما با چه گارانتی گرفتین؟؟؟
عزیز فگر نکنم صفحه ای باشه که اثرانگشت روش نمونه،منظورم روی بدنه است،ریز بودن آیکون ها قابل حله،هر چند بعضی آیکونا(برنامه های 32 بیتی ) وقتی طراحی شدن رزولوشن بالایی نداشتن و کمی پیکسل پیکسل می شن.
توی نرم افزار هم اگه 64 بیت باشه هیچ مشکلی نیست،ولی بعضی 32 بیتی ها گزینه هاشون ریزه که نمیدونم میشه بزرگشون کرد یا نه.توی پی دی اف و اینترنت و ادیت متن هم مشکلی نیست با زوم،بدون افت کیفیت حل میشه.بازی هم من بازی خیلی سنگین نتونستم گیر بیارم،sniper elite v2 رو الان نصب کردم،تست کنم نتیجه رو میگم.
Last edited by r4deon; 02-09-2012 at 20:27.
من کی گفتم که فول اچ دی هستش ؟!صفحه ی من اچ دی هست دوست عزیز !
خوب عزیز مدلی که 2600 ئه فول اچ دی،این خودش 300 چوق اختلاق قیمت داره،پس بحث رفتن به بندر عباس منتفیه![]()
آره چون خودم هم به این مسئله فکر نکردم یعنی از فروشنده نپرسیدم که اچ دی هست یا فول اچ دی !فکر کنم مشکوک نباشه ! یعنی قیمت خوبی داره میده !
من یک ساعت sniper elite v2 با تنظیمات ultra بازی کردم،حد اکثر دمای cpu 88 و حداکثر دمای gpu 80 شد.بدون کول پد،روی میز
خب حالا این خوبه یا بد ؟!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)