حسن خطرناکه حسن ..
فکر کنم دست فکو فامیلا عکسهایی از من پیدا بشه .. واسه خودمم جالبه .. چون قبلا یادمه عکس بچگیمو دیده بودم .. بهرحال پیداش میکنم
حسن خطرناکه حسن ..
فکر کنم دست فکو فامیلا عکسهایی از من پیدا بشه .. واسه خودمم جالبه .. چون قبلا یادمه عکس بچگیمو دیده بودم .. بهرحال پیداش میکنم
کاربرای پی سی ورد همه اهل ریسک و خطر هستنحسن خطرناکه حسن ..![]()
![]()
بیا مجتبی دیدم تو عکس بزرگیتو گذاشتی منم شیر شدم عکس بزرگیمو میذارم ..
این عکس برای سال پیش اوایل خدمت سربازیمه .. همین عکسو فقط رو هاردم دارم
![]()
Last edited by Gilopa; 31-12-2012 at 01:38.
داش میلاد شیر میشود ...
تیپتم که ردیفه، ایول تیپ![]()
عکس های دوران کودکیم رو که قبلا گذاشتم.
این هم یه عکس از حال :
عکسهای دوران بچگیمو هنوز آماده نکردم.ولی دوتا از عکسهای حال رو گذاشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Goldfinger; 09-01-2013 at 08:52.
چرا عکستون رو درست حسابی نمیذارین؟؟
این ادا ها چیه؟
+1
.
سلام....
یعنی یک ساعته که دارم دنبال عکس های بچگیم میگردم نیستن!!(حالا خوبه همین پارسال همه رو اسکن کردما!!) حالا تو فیس بوق هستن، به محض اینکه دسترسیم باز شد! بچگیم رو هم میذارم...فعلا این سه تا برای سالهای
۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ و ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ باشه حال کنین... خودم هم مدل ۱۹۹۲ هستم!
سال ۲۰۱۱ که با رفقا به استاد محترم گفتیم که استاد درستون سنگینه، ایشون فرمود که هرکی گوش نمیکنه میتونه بره بیرون، و ما اومدیم بیرون... پشت بند ما خانم ها هم اومدن و سر کلاس فقط سه نفر موندن!!( باور کنین که من هیچ نقشی توی این فتنه نداشتم!)
دومی از چپ منم!
اینم هم! برای سال ۲۰۰۷ یا شایدم ۶ هستش!!نمیدونم چرا، ولی تو عکس های قدیمیم اینجوری به پشت مایل بودم، تو عکس های جدیدم به جلو!! کلا فک کنم قوز به پشت و به جلو دارم؟!!
۲۰۱۲ و بالای ابیدر! این پراید بغلیه با دوستش( عمرا اگر بتونین از من بکشین که با دوست د خ ت ر ش اومده بود!)... خلاصه در همین حین گشت محترم اومد بالا و ما بعد از عکس ها شروع کردیم با محتویات این ماشینه حرف زدیم و گشت محترم هم رفت چون فک کرد من و مامانم با این ماشینه ایم!! خلاصه یه کار خیر هم اون روز انجام دادیم!
اینم اخرین عکس از بنده(اواسط ۲۰۱۲) که میشه گفت از این به بعد من کلا یه شخصیت دیگه دارم که یه شخصیت با ریش گنده و .... هستش!
اونی که سمت راسته، قطعا منم!![]()
Last edited by senaps; 01-01-2013 at 00:44.
.................................
Last edited by مصطفی; 13-07-2014 at 16:10. دليل: ................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)