تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 29 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 282

نام تاپيک: E3 2012

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

همین الان ویدئو tomb raider تموم شد....فقط می خوام بگم این چیزی که دیدم یعنی فوق العاده...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+

همین الان یک بازی جدید معرفی شد مثل این که فک کنم سبکش RPG باشه...فعلا در اوج هیجان به سر میبریم...: دی

خب بازی جدید اسمش Ascend (New God( هستش که توسط استدیویی فک کنم اسمش Signal بود ساخته میشه...+

+
    نمایش Evil 6 همین الان تموم شد قبل اون یک بازی با عنوان matter که برای کینکت هستش معرفی شد.
    Last edited by Layken; 04-06-2012 at 21:25.

2. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

تموم شد........
    از بین بازیهای انحصاری که واسه امسال عرضه میشن اینا بود :

1. Halo4
    2. forza horizon
    3. fable journey
    4. dance central 3
    5. دو تا بازی ارکیدی هم معرفی شد....
    6. یه بازی ورزشی هم nike داره واسه کینکت میسازه
    7. south park هم دو بشکم که گفت انحصاری یا نه

+

1. 3 تا بازی انحصاری هم در حال ساخت داره(که یکیش مال شرکت سازنده gunstrinfer بود که تازه مایکروسافت خریده استودیوشو) که یکیش واسه کینکت بود و دوتاش معمولی....
    2. گیرز جدید هم سال بعد میاد

+

از بین بازیهای مولتی هم

1. tomb raider
    2. black ops
    3. re6
    4. sc
    5. fifa 13
    6. madden nfl 13 رو نمایش داد که به غیر از re6 مال بقیه خیلی خوب و حال داد

+

یکی هم امکان کنترل کنسول و همه چی با تبلت بود که نرم افزارش جالب بود...... .

+

نکته بد کنفرانس هم رقص در وسط سالن و جلف بازیها و توضیح زیاد در مورد امکانات Liveبود(که البته خداییش امکانات خوفی بودن ولی ما ایرانیها بی معنی هستن)....

در کل خوب بود.......

.
    Last edited by halflife g; 04-06-2012 at 21:42.

4. 12 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

میتونم بگم یکی از بدترین کنفرانس هایی که توی این چند سال اخیر دیدم بود ...

20 دقیقه ی اول بسیار عالی بود و باقیش واقعا مزخرف و مسخره بود

Splinter Cell Black List واقعا توی ذوقم زد وقتی فهمیدم بازی توی ایران اتفاق میفته و اون گروه تروریستی ایرانی هستن . به جز این من از ریتم سریع بازی قبلی متنفرم !! اصلا این ریتم به Splinter Cell نمیخوره . Splinter Cell یعنی Double Agent ! یعنی Pandora Tomorrow ! یعنی مخفی کاری به همراه داستان عالی
    کاملا مشخص بود که مایکروسافت نهایتا 1 ماه پیش تصمیم به ساخت Gears of War Judgment گرفته و یک CG هول هولکی ( شایدم یک دموی سینماتیک با Matinee بوده باشه ) براش ساخته ... برای اینکه بگه ما هم انحصاری خفن داریم و فعلا 2012 و 2013 رو با این کنسول تاریخ مصرف گذشته سر کنید تا ببینیم چی میشه !
    Resident Evil 6 هم در نوع خودش خنده دار بود ! در حال کاور گرفتن در باز میکرد !! باگ های خیلی زیادی داشت ( باگ گرافیکی و اسکریپتی ) .. هوش مصنوعی مشکل داشت مخصوصا توی حمله ی دسته جمعی . کلا کمترین ترسی ندیدم ! عنوانی هست که گند خورده بهش و بهتره به عنوان RE بهش نگاه نکنیم چون دیگه RE وجود نداره
    Fable چیز خاصی برای من نداشت
    Dance Central 3 نمایش واقعا بدی داشت ولی قابلیت ساخت حرکات جدید ( اگه اشتباه نکنم همین بود ) باید جالب باشه
    بخش کینکت افتضاح بود .. یه بازی که شبیه Angry Birds بود ولی 3D و هیچ عنوان Hardcore ازش ندیدیم
    Tomb Raider هوش مصنوعی بسیار خوبی داشت
    Forza هم خیلی خوب بود
    Halo 4 نمایش خوبی داشت
    حدس میزدم مایکروسافت یه انحصاری برای رقابت با God of War معرفی کنه .. Ascend معرفی شد که یکی از باس هاش من رو شدیدا یاد باس های GoW انداخت . امیدوارم بازی با کیفیتی باشه
    Black Ops 2 فوق العاده بود .. به خاطر کیفیت بد اینترنتم نتونستم تشخیص بدم بازی 60 فریم بود یا نه ولی اگه با اون جزئیات 60 فریم باشه ، دست سازنده هاش و همینطور جان کارمک رو از راه دور میبوسم !
    امید اینکه کنسول جدید معرفی بشه رو نداشتم .. امیدوارم سونی و نینتندو کنفرانس جالب تری ارائه بدن
    Last edited by saeed_cpu_full; 04-06-2012 at 22:41.

6. 10 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

کنفرانس خوبی بود! نمایش ها هم به جز چندتاشون بقیه خوب بودن. فقط این رقص Usher برای بازی Dance Central جالب نبود!!
    میتونید اتفاقاتی که تو این کنفرانس افتاد رو به صورت مختصر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید...

تریلرها هم باید به زودی لینک هاشون در بیاد. وقتی اومد یا من یا بچه های دیگه براتون میزارن...

8. 3 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در کنفرانس Microsoft چه گذشت.

2. بعد از اون شاهد نمایشی از بازی Splinter Cell: Black List هستیم! بله ! این بازی بالاخره تایید شد! نمایش قشنگی بود، این طور که معلوم هست دشمنا داشتن فارسی صحبت میکردن.بازی قابلیت پشتیبانی از کینکت رو هم داره. تاریخ انتشار Spring 2013 اعلام میشه.

6. و حالا Forza Horizon ! نمایش بازی زیبا بود، نمایش، شامل مسابقاتی در پیست ها و جاده ها میشد که واقعاً هیجان انگیز بود. بازی در تاریخ October 23 2012 منتشر میشود.
    ممنون ارین! دمت گرم...

من یه چیزایی رو به این دو قسمت اضافه کنم. مرحله ایی که داشت در Splinter Cell: Black List به نمایش درمیومد در مرز ایران و عراق رخ میداد. پرچم کردستان عراق و بلطبع فارسی حرف زدن کردها در این منطقه رو دیدیم. (کردهای منطقه کردستان اکثرا فارسی زبان هستن) سم فیشر رو با همون ریتم تند بازی قبلی داریم. (این میتونه بازم عصبی کنه مخالفان بازی قبلی رو) اما تجهیزات اصلیشو هم همراه داشت. کاربرد دوربین گرمایی هم که جاشو داده به شبیه دوربین بتمن اما با دیدی خاکستری... نکته ناراحت کننده هم که تغییر گوینده سم فیشر بود!

اما در مورد هوریزون... چیزی که مشاهده شد امکان رانندگی در شب بود... این چیزیه که در بازی قبل نبودنش باعث یه بحثایی شد و تیم سازنده هم دلیلیش رو گفته بود... حالا با اومدن امکان رانندگی در شب میتونه همون بحثا سرباز کنه!

دست بقیه هم درد نکنه بخاطر پوشش این رویداد!

10. 10 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

بیشتر از هر چی منتظر کنفرانس و سورپرایزهای یوبیسافت هستم ببینیم چی تو پرو بالش داره..!

12. 2 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه سرعت کم مخابرات خوب بود .... تبلیغات کم داشت خوب پخش میشد .. حالا واسه سونی نمیدونم از کدوم لینک باس نگا کنیم ...

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

شخصاً با تریلر اسپلینتر حال کردم، به قول هومان باز هم سم فیشر رو با ریتم تند میبینیم( شاید برای بعضی از طرفداراش جالب نباشه)، یه جاش بود که فیشر از چادر میاد بیرون بعد انگار صحنه آهسته میشه و 3 تا از سربازارو میکشه! ( دمش گرم )
    حیف که Splinter Cell: Black List دقیقاً چند دقیقه قبل از شروع کنفرانس لو رفت! وگرنه میتونست برای من خیلی هیچان انگیز تر باشه!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه سرعت کم مخابرات خوب بود .... تبلیغات کم داشت خوب پخش میشد .. حالا واسه سونی نمیدونم از کدوم لینک باس نگا کنیم ...
    یه سر به این لینک بزن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 3 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اما در مورد هوریزون... چیزی که مشاهده شد امکان رانندگی در شب بود... این چیزیه که در بازی قبل نبودنش باعث یه بحثایی شد و تیم سازنده هم دلیلیش رو گفته بود... حالا با اومدن امکان رانندگی در شب میتونه همون بحثا سرباز کنه!
    این forza کلا openworld هستش و مثل test drive هستش ....در نتیجه گرافیک پیست و.....رو نداره.....کلا در عالمی دگر هست این بازی(البته اونجوری که سازنده ها گفتن)

.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اول این که خوش به حال اونایی که اونجا بودن..کیف میکنن خدایی...

به غیر از نمایش Halo و SC از و کمی Tomb کلا کنفرانس مضحکی بودش حتی اونایی که می خواستن دست بزنن هم اخراش حوصلشون سر رفته بود...

Halo که عالی بود مثل همیشه..

SC من از طرفداران تغییر سبک بازیش هستم فقط همین موضوع ایرانی و کشوندن مبحث این چنینی کمی ازار دهنده هستش باقیش رو من خیلی مثبت دیدم و مطمئنا مثل کانویکشن بهم میچسبه

Tomb Rider هم اون تیرکمونش تو حلقم..

باقی نمایش ها چنگی به دل نزد یک خانمی که نصف بدنش خال کوبی بود دو ساعت مسخره بازی در اورد اونجا که یک بازی بی سرو ته نشون داد
    از اون ور هم GEOW موقعی که مارکوس رو داشت قابل تحمل بود این تازه وارد ها چی می خوان بگن معلوم نیست..: دی

ولی گل سرسبد نمایش امروز Evil 6 یعنی با کله از لیست 5 تاپ امسالم سقوط کرد رفت بین 10 تایی هام ...: دی این چی بود بیشتر شبیه L4D بود تا اویل اصیل به دکمه زنی هاش هم افتضاح بود کلا نپسندیدم این ویدئو اویل رو...

18. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •