اینجا در هر صورت میفهمه تو کی هستی.وقتی وارد شدی،باید اروم اروم بهش نزدیک بشی وقتی اسلحه گرفت به سمتت باید وایسی روش کلیک کنی باهاش حرف بزنی.گزینه اول رو انتخاب کن.بعد یه پله میره عقب.باز هم همین طور اروم برو جلو وقتی اسلحه گرفت بهت دوباره حرف بزن.اینقدر باید بره عقب تا Mark که زامبی شده از بالای پله ها بگیرش.
خوب تموم شد.طولانی تر از قسمت اول بود و خیلی هم هیجانی تر و جالب تر.واقعا گیم پلی این بازی عالیه.مثل بقیه بازی های Telltale نیست و کنترل بیشتری روی کاراکتر دارید.دوستانی که بازی Back To The Future از همین شرکت رو بازی کردن میدونن که توی Walking Dead آزادی عمل بیشتری وجود داره.
انتخاب ها دیگه دارن خیلی قاطی پاطی میشن یکی میگه تو اونجا طرف من رو گرفتی اون یکی میگه تو اینجا طرف منو نگرفتی.تو این قسمت هم از اینجور دعوا ها زیاد هست تو پیش نمایشی هم که از قسمت بعد نشون میده باز هم دعوا میبینیم.یکم این دعوا ها خسته کننده دارن میشن.
خیالتون رو راحت کنم که هیچ وقت نمیتونید دو طرف رو راضی کنید.یکی رو باید از خودتون برنجونید پس موقعی که باید تصمیم بگیرید زیاد صبر نکنید ببینید چجور میشه دو طرف رو راضی کرد.من خواستم چند جا اینکارو بکنم که بدتر هم تموم شد.چون هر 2 طرف از شما بدشون میاد اینطور.حداقل طرف یکی رو بگیرید.ولی مراقب Clementine باشید
دختره با نمکیه فقط هر موقع ما یکی رو میکشیم یا یه کاره بدی میکنیم مثل جن ظاهر میشه و می بینه یه کار بد کردیم و روی ذهنیتش تاثیر میزاره.چه سریع هم پیداش میشه وروجک
هر قسمت داریم یکی رو از دست میدیم.همینجور پیش بره قسمت 5 فقط خودمون و Clem هستیم.ولی از همون اول مشخص بود یه ریگی به کفش این خانواده هست.این لی نفهمید مارک بدبخت رو به کشتن داد.
تصمیم دارم یه سیو دیگه درست کنم از اول برم و تصمیم ها رو کلا برعکس بگیرم واقعا لذت داره انتخاب های دیگه رو هم ببینی.در دراز مدت و در Episode 5 دیگه اتفاقات باید خیلی به قسمت های قبلی ربط داشته باشن.
یه سوال هم خودم داشتم.تو قسمت دوم نمیتونستم دیالوگ ها رو رد کنم.توی قسمت اول میشد.شما میتونید رد کنید؟