نبود کسی جواب ما رو بده D:
نبود کسی جواب ما رو بده D:
اینا رو از روی دفترچه دیدم:
فرمت هایی که پشتیبانی میشه (تصویر):
VOB,TP,TRP,TS,DAT,MPEG,MPG,ASF,AVI,DIVX,MKV,MOV,MP 4,M4V,WMV
صدا:
mp3
زیرنویس:
SMI,SRT,SUB,ASS,SSA,TXT,PSB
عکس:
دوبعدی :JPG
سه بعدی: MPO
اگه فرمت فیلم رو پشتیبانی کنه، آیکنش به شکل یه حلقه فیلم خواهد بود.
اگر پشتیبانی نکنه همون آیکن رو نشون میده با یه علامت تعجب در کنارش.
اگر فرمت غیرعادی باشه علامت ضربدر میخوره.
صدا و عکس هم به همین منوال
Last edited by *Batman*; 06-05-2012 at 19:22.
اقا مرسی دمت گرم یه سوال دیگه تی وی قبلی من سامسونگ بود با دکمه info کل اطلاعات یه فایل صوتی یا تصویری میداد تو ال جی مدل 57000 چنین چیزی نداره ؟
[QUOTE=pouya1040;6940887]كيفيت دريافت شبكه ديجيتال داخلي اين مدل خوب هست؟
عالی
سلام
شما برای ضبط کردن برنامه های تلویزیون باید حداقل یک هارد جانبی 500 گیگ به تلویزیون وصل کنی.
خوب ال جی هم همین قابلیت رو داره. اگه در زمان پخش فایل صوتی ویا تصویری دگمه info رو فشار بدی نشان میدهد.
شما حتما اول انتن رو تنظیم کن بعدش هم در هوای بارانی و برفی بعضا این اشکال بوجود میاد.
[SIZE="6"]سلام
شما باید یک عدد کابل دیجیتال اوپتیکال تهیه کرده و تلویزیون وسینما خانگی رو به وصل کنی.
ضمنا کاری با کابل hdmi نداری بذار وصل بماند.
وقتی تلویزیون روشن هست شما باید دگمه input را فشار داده بعد بلافاصله دگمه قرمز رنگ را فشار داده در قسمت simplink بلند گوی دستگاه را عوض میکنی.[SIZE="5"I
سلام من میخوام با استفاده از wiriless فایل های لپ تاپمو رو tv پخش کنم
مدل tv:lg lw57000
میخوام مودمو با کابل به تی وی وصل کنم بعد وایرلسو روشن کنم البته اتصال اینترنتو ازش قطع کنم بعد با وایرلس لپ تاپ با تی وی رابطه برقرار کنم.
چطوری این کارو بکنم؟
![]()
سلام دوست عزيز:
اين تلوزيون قابليت DLNA رو داره شما فقط كافيه اتصال شبكه نوت بوكت رو به تلوزيون بصورت بيسم يا سيمي برقرار كني بذاري تلوزيون ip بگيره وقتي ارتباط شبكه برقرار شد از سي دي هاي داخل جعبه nero multi media رو روي نوت بوكت نصب كن بعدش فايل هاي داخل نوت بوكت رو تو نرو share كن از داخل tv از قيمت nero تو بخش تنظيمات به راحتي فايلهات رو ببين
يا علي-اديب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)